Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najglupszy Finisher Wszechczasow :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Walls of Jericho to Elevated Boston Crab :P albo cos takiego

a propos wiem ze wtedy to nie bylby Scissors Kick, nigdzie nie powiedzialem ze to bedzie dalej Scissors Kick :D :D

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

10

• kWik

8

• fr3d

7

• Tommy

6

Top użytkownicy w tym temacie

hmm może nie najgłupszy, ale na pewno dziwnie wyglądający jest DDT wykonywany przez Ultimo Dragona.... przecież widać że przeciwnik musi ulcia najpierw wywindować do góry żeby ten mógł wypaść z drugiej strony :D
  • 2 tygodnie później...

mi się przypomniał taki gość jak Eric Skipper, czy alex...nie wiem...coś w tym stylu. Ten to dopiero miał "power" :sad: Tragedia!

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

:) chyba Elix Skipper :P i jego finisher to Overdrive. w sumie ciezko go opisac, ale rzeczywiscie nie byl najlepszy ;) zakladal noge na glowe przeciwnika, ktory pochylal sie twarza w strone maty, a reka lapal reke przeciwnika i gdy spadal to wykrecal ta reke tak, ze oponent w konsekwencji ladowal na plecach. wygladalo to dosyc zabawnie, nie widzialem walki, w ktorej ktokolwiek moglby sprzedac ten cios tak, zeby wygladal wiarygodnie, bo tego sie chyba nie da zrobic ;) heh finisher rzeczywscie denny ale Skipper jako cruiser moim zdaniem byl i jest swietny /chyba jest - dawno nie widzialem jego nowszych walk/

Mimo, że cieszyłem sie jak dziecko kiedy Ray Mysterio pokonał Chavo Classic'a, to za najgłupszą akcję uznaję 619. Oczywiście, akcja niesamowicie efektowna, ale czy nie wydaje wam się zastanawiające, że w każdej walce Raya przeciwnik pada na middle rope, aby ten mógł wykonać swoją firmówkę...

Najefektowniejsza akcja według mnie to Sharpshooter [ obojętne czy w wykonaniu braci Hart, Chrisa Benoit czy Stinga jako Scorpion Deathlock... ].

Akcja z cyklu wrestling is fake to - niestety - The Pedigree. Gdyby oponent podczas niej nie podskoczył, to wybił by sobie zęby kolanami :wink:

Pozdrawiam

"I am The Game and I want to play..."

k-Wik...czepiasz sie, przecież pisałem, że jakoś na E. jest ten Skipper:P Crippler's Cross-Face i podany post wczesniej Sharpshooter są naprawdę efektowne...

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

niespecjalnie przemawia do mnie People's Elbow, finisher Hogana i zmodyfikowane DDT, któe robi tzw. The Greatest Wrestler alive today, a naprawdę Największa Pizda Jaką Zatrudnia WWE, czyli Triple H
Let's get ready 2 rumble!!!

135541335740e9d0d9d6dc8.jpg

The Pedigree zmodyfikowanym DDT :shock:
"I am The Game and I want to play..."

przy odrobinie dobrej woli mozna uznac to za DDT

niespecjalnie przemawia do mnie People's Elbow, finisher Hogana i zmodyfikowane DDT, któe robi tzw. The Greatest Wrestler alive today, a naprawdę Największa Pizda Jaką Zatrudnia WWE, czyli Triple H

starajmy sie nie bluzgac wulgarnie na wrestlerow gdyz fani moga sie poczuc obrazeni, mnie ten komentarz lekko dotyka, choc przezyje.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Fakt, racja, przepraszam i więcej nie będe:)

a przynajmniej postaram się :):)

-------------------------------------

co nie zmienia faktu, że nie zmieniam zdania:)!!!

Edytowane przez Punisher79

• Urządzenie:  Windows

punisher lol zmodyfikowane ddt :))))) gosciu rozbawiles mnie do lez :) tak dalej i nie bluzgaj na triple h bo to nawet dobry wrestler ulubieniec eugene nie mylic eugena z forum :PP

• Urządzenie:  Macintosh

przy odrobinie dobrej woli mozna uznac to za DDT

Są trzy możliwości

1. Nie wiesz jak wygląda Pedigree

2. Nie wiesz jak wygląda DDT

3. Nie widziałeś obu ciosów :D

Nie wiem w jaki sposób DDT może przypominać Pedigree, tu chyba potrzeba naprawdę dużej wyobraźni.

1. Wiem jak wygląda Pedigree

2. Wiem, jak wygląda standardowe DDT

i jest coś, co zdecydowanie łączy te dwa ciosy i je do siebie upodabnia:

przeciwnik uderza twarzą w ring

myślę, że aby to zauważyć, nie trzeba mieć aż tak dużej wyobraźni

ale jeśli kogoś to bulwersuje, to wybaczcie "obrazoburstwo" z mojej strony

------------------------------

choć przyznaję, jest spora różnica w przygotowaniu do ciosu

• Urządzenie:  Windows

ok twoja wyobraznia ja sobie nie wyobrazam :) btw moglbys zmienic podpis konkretnie podpis bo ta twarz mi przypomina waldemara milewicza :/ zmasakrowanego z gory dziekuje
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Ja jak zawsze na żywo bo już kwestia przyzwyczajenia że każde PLE (poza SNME przez reklamy) na żywo choć karta zupełnie nie zachęca. - Lyra vs Becky : walka będzie świetna jak ostatnio ale coś feud mnie nie kręci i to będzie po prostu solidna walka ale jednak powtórka z ostatniej gali. - Tag Team Match : 2 gości których nie trawię więc mam nadzieję że to będzie zamykało galę to sobie wyłączę przed walką i zaoszczędzę czas na sen. - Walizka Kobiet : super skład. Dla mnie o ile nie wygra Ripley czy Naomi to będzie dobrze. - Walizka mężczyzn : nie podoba mi się skład. Almas to nudny jobber więc nie, Penta nie pasuje mi jakoś na głównego mistrza choć go bardzo lubię, LA Knight trochę mnie nudzi i mimo wszystko też nie widzę go z głównym pasem. Grande jest dobry i Gable zasługuje na swój moment ale kolejny raz, myślę bardziej o mid-cardowym pasie, no i jest duże ryzyko że któryś meksykanin przeszkodzi mu w walizce i neseser kolejny raz będzie zmarnowany. Rollinsa nie chcę bo nie lubię jak byli mistrzowie i ME zdobywają walizkę (zwłaszcza że rok temu McIntyre już ją miał) + znowu ryzyko nieudanego cash-inu. Zostaje Solo który udowodnił że jest za krótki na ME i jak za dużo się na nim opiera to nie daje rady. Także kto by nie wygrał to i tak nie będzie mi pasowało. Zamiast tego dałbym skład np : Cobb/Fatu, Black, Dominik, Gable (w sumie może być o ile nie wygra), Breakker i np Axiom/Fraser dla latania (i pyk mamy 3 z RAW i 3 ze SD, gwarancja dobrej walki i ciekawy zwycięzca)
    • Nialler
      Ja to w sumie cały maj nie oglądałem wrestlingu (obejrzałem tylko double or nothing), ale MITB to choćby skały srały nie odpuszczę jak bardzo ciulowe to by nie było.  Narzekacie, że tylko 4 walki na PLE? I będzie to trwać pewnie ze 3h45m? A myślicie, że reklamy kabanosów, gier, filmów czy czegokolwiek to trwają 30 sekund? Nie będzie tu jakiś wrestling nam reklam przerywać!
    • Jeffrey Nero
      Z tego co pamiętam to pojawiła się też w WWE w story Kane i Bryana jak mieli chyba tą terapię.
    • MattDevitto
    • MattDevitto
      Dzisiaj świat wrs obiegła informacja, że niedawno bodajże w wieku 44 lat zmarła aktorka, która grała w TNA postać sławnej Claire Lynch. Chyba każdy fan fedki pamięta to story i z czym ono się wiązało. Niestety dość szybko z powodu hejtu jaki wylał się na tę zatrudnioną do tej roli aktorkę skrócono storyline, który od początku był dla mnie słabym pomysłem. Pamiętam, że z czasem pojawiały się doniesienia, że miała ona dużo nieprzyjemności ze strony fanów i żałowała, że zgodziła się na angaż w TNA. Szkoda, że jej losy tak się ostatecznie potoczyły. RIP.
  • Dodaj nową pozycję...