Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE P10

Ulicznik Xeb

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Shelton_Benjamin.jpg

1. Shelton Benjamin

Shelton po epickiej walce, która zapisze się w naszych głowach na bardzo długi okres czasu pokonał Daniel'a Bryan'a zunifikował pas WCE i WHC na pierwszym Collision, doprowadził do tego, że Daniel odszedł, czego chcieć więcej? Shelton jest obecnie najjaśniej świecącą gwiazdeczką w WCE, ale jego porażki z Edge'm troszkę przysłaniają fakt bycia pierwszym w historii undisputed champion'em!

Wade_Barrett.jpg

2. Wade Barrett

Ten człowiek, jest fenomenem gdzie tylko się zjawi i w WCE udowodnił, że jest zawodnikiem wyjątkowym! Najpierw opuszcza sobie od tak walkę, a za dwa tygodnie zostaje zawodnikiem, który będzie walczył o najważniejszy pas w WCE! Jednak ma przed sobą jeszcze Edge'a i Shelton'a, który z nich pokaże się z najlepszej strony na Nowhere To Hide i zdobędzie upragnione złoto?

3.jpg

3. Edge

Podium uzupełnia również członek walki o WCE Undisputed Championship - Rrrated Rrrr Superrrstarrr! Myślicie, że go znacie? NIE! Bo On z dnia na dzień pokazuje, że jest lepszy, ale czy można być lepszym od perfekcji? Tak, Edge to udowadnia, a więc po tych superlatywach zadajecie sobie pytania dlaczego 3?! To proste ta "porażka" z Rock'iem troszeczkę popsuła jego wizerunek, ale jak wiadomo Foley też wtedy troszkę namieszał.

King_Sheamus.jpg

4. King Sheamus

Czwarta pozycja należy to irlandzkiego wojownika - Sheamus'a! Sheamus na pierwszym collision zniszczył Kofiego i zdobył pas, który należy tylko do niego, ale już ktoś poluje na ten pas, a tym kimś jest Jeff Hardy, przed Celtic Warrior'em trudne zadanie.

CM_Punk18.jpg

5. CM Punk

Punk podczas walki eliminacyjnej do pasa International, pokonał min. zawodnika, który będzie walczył o najważniejszy pas i dwóch innych zawodników, a to nie byle osiągnięcie, poza tym już na drugiej kolizji nie było tak różowo, ale za rywala miał Alberto Deel Rio, czyli czołówkę federacji. Jednak to nie zmienia faktu, że Punk będzie walczył o pas na gali PPV.

Dos_Caras_Jr.jpg

6. Alberto Del Rio

Del Rio idzie jak burza w federacji i pokonuje każdego, kto stanie mu na drodze jest strasznie zdeterminowany aby zdobyć swój cel - pas na PPV, ale czy jego rywale będą tak łaskawi i odstąpią mu tego złota?

Zack_Ryder.jpg?t=1254502119

7. Zack Ryder

Wooo, Wooo! Ryder niespodziewanie pojawił się na gali i już naraził się jednej z największych gwiazd w WCE i w tym biznesie, ale tydzień później w konfrontacji tych zawodników to właśnie Zack wyszedł zwycięsko zyskując szacunek szatni i tym samym gwarantując sobie walkę na PPV!

Booker_T.jpg

8. Booker T

Book'a pokonał Carlito czyli byłego TV Champion'a dając sobie miejsce w walce na PPV, a następnego tygodnia niestety przegrał z Ryder'em, ale Booker to klasowy zawodnik i musimy uważać bo na PPV może czymś zaskoczyć i zdobyć pas.

Jeff_Hardy.jpgUndertaker.jpg

9. Elite Mafia (Jeff Hardy&Undertaker)

Ten wybuchowo eksperymentalny tag team jednej ze stajni WCE pokazał na co ich stać! W swoim debiucie na collision zniszczyli Styles'a i Orton'a nie pozostawiając złudzeń, że byli lepsi, a ta wygrana dała Hardy'emu możliwości występu na PPV i walki o pas, kiedy Taker będzie odpoczywał.

Dr_Wagner.jpgMistico.jpg

10. LWO (AeroBoy&Mistico&Dr.Wagner Jr.)

Nie jest to cała stajnia, ale ta trójka zasługuje na wielkie wyróżnienie czyli miejsce 10! AeroBoy pokazał się z wprost genialnej strony, pokonując nieoczekiwanie mówiąc w języku tenisowym wyżej rozstawionego zawodnika, a tym samym zyskał szacunek swoich kamratów ze stajni, a Wagner i Mistico pokonali Wolfpack i tym samym znaleźli się w walce o reaktywowane pasy TT!

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Illusion

1

• fanfanfan

1

• Kall

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Każdy moim zdaniem na właściwym miejscu. Wszystko ładnie opisane. Cieszy mnie 4 pozycja King Sheamusa i to, że w pierwszej 4 jest aż dwóch członków TBF. Shelton bez wątpienia zasługuję na miejsce pierwsze. Xeb nie wypadłeś z formy :) Dzięki za P10. Dobra robota.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Świetne zestawienie P10 :) I jak miło że AB znalazł się w 10 :)

alexisy.png

Bardzo dobrze odwzorowane P10 w stosunku aktualnych wydarzeń w WCE. Znaleźli się wszyscy którzy ciężko pracują i starają się o wysoką pozycję w federacji. Cieszy fakt że CM Punk znalazł się na 5 miejscu. Miejmy nadzieję że kolejny P10 będą regularnie. Wielkie dzięki Xeb. :applause:

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Kseb by bulko z chleba rodem, oszuście jeden. Wygrałem z tym gniotem Punkiem i to mi nalezy się miejsce w pierwszej piątce nie jemu! Cała reszta sprawiedliwa, ja LWO dałbym nad Mafię, bo nie dość, że wygrał AB to jeszcze Mistico&Wagner pokonali bardziej wymagających przeciwników niż Mafia. Jeszcze Booker przegrał, mógłby być na 0 miejscu albo nawet po za stawką, ale tu sie bardzo nie czepiam. JAK TO MOŻLIWE, ŻE JESTEM NA 6?! Mam nadzieję, ze tylko się pomyliłeś, bo jak robisz to bo mnie nie lubisz to znaczy ze jestes ciotą :lol Dzieki za P10, w next wydaniu juz Alberto wpierwszej trójce.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

P10 zrobione dobrze. Każdy zasłużył na taką pozycję, jaką dostał. Szkoda tylko że nie ma tu JTG, bo ostatnio wygrał walkę debiutańską i od razu dostał walkę o no.1 na TV Championship, więc chyba na to zasłużył. Dzięki za P10!

1.jpg

Iluzja.....

No topka bardzo dobrze ustawiona. Mam tylko jedno zastrzeżenie. Sheamus w tym tygodniu nie walczył to powinien troszkę spaść w rankingu. Mam taki pomysł żeby dać jeszcze coś takiego jak poczekalnia i będą podawane 3 nazwiska innych zawodników ale bez opisania.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

No myślę że wszyscy zasłużyli na takie miejsca na których się znaleźli. P10 to świetny pomysł. Szkoda że mnie już nie ma w WCE :|

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Power 10 jak najbardziej udane. Bardzo przyjemnie mi się czytało. Oby ukazywało się częściej, a będzie cud miód i orzeszki. :P

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Jestem ósmy! WOOOOOOOOOOO! Szczerze to dałbym Sheamusa na drugie a nie Barreta ale to wasza sprawa, no i EM wyżej! Andrzeja trzeba promować! To tyle ;) Jest koment więc nie możecie mnie wyrzucić.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

W sumie nie ma mnie, ale jako zawodnik i gracz WCE muszę przestrzegać regulaminu =))

Może niedługo postaram się, aby znaleźć się wsród najlepszych bo narazie obniżyłem swoje loty :P miejsca jak najbardziej zasłużone.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png