Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Czerwca

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

GŁOSOWANIE NA WRESTLERA MIESIĄCA BGZ-WRESTLER CZERWCA

Wasz wybór wrestlera miesiąca BGZ. Każdy z was wypisuje kolejność wrestlerów od 1 do 6 a następnie uzusadnia dlaczego właśnie go wybrał.Głosowanie potwa tydzień a po nim zrobie punktacje waszych głosów.

Punktacja:

1 Miejsce-20 pkt

2 Miejsce-10 pkt

3 Miejsce 5 pkt

4 Miejsce 4 pkt

5 Miejsce 3 pkt

6 Miejsce 1 pkt
  • Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FIZ

2

• Nathan1674325991

1

• fanfanfan

1

• fonsz

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. R-Truth - może i przegrał swoją walkę na Capitol Punishment, ale co z tego? Był w Main Evencie gali, dzięki udanemu heel turnowi w ciągu miesiąca znalazł się na szczycie co pozwoliło mu na znalezienie się tu gdzie jest, czyli na szczycie. Moim zdaniem ten miesiąc należy do niego.

2. John Cena - ile to już czasem Jan Niezbędny jest mistrzem? 2 miesiące. Takze za bycie posiadzaczem najważniejszego pasa WWE drugie miejsce zdecydowanie się należy.

3. Christian - tak jak Truthowi, jemu heel turn także zrobił dobrze. W roli heela zawsze psrawdzał się dobrze, tak jak i teraz. Wykręcał dobre walki z Randym Ortonem, co wcale nie jest łatwe, prowadzi dobre story i jest najjaśniejszą gwiazdą na SD!, za co przyznałęm mu to miejsce.

4. Mr Anderson - Dla mnie jego zwycięstwo nad Stingiem było lekkim zaskoczeniem, jednak mimo to moim zdaniem Ander dobrze spełnia swoją rolę jako mistrz, a przed zdobyciem pasa dobrze się spisywał wyśmiewając Stinga.

5. Alex Riley - pojawiał sie regularnie w Main Evencie, fakt że walkach Tag Teamowych, ale prowadiz feud z byłym mistrzem WWE, dobrze spisuje się w ringu a jego kariera dopiero nabiera tempa. Pokazał dopiero część swoich możliwości, ale mimo to dobrze spisywał się w tym miesiącu.

6. AJ Styles - powiem krótko, samo to jak skoczył ze\ tej stalowej konstrukcji i wykonał tego flying elbowa na Bullym daje mu miejsce w tym rankingu.

1. CM Punk- Skończył z pasmem porażek, po 10 przygranych z rzędu odniósł zwycięstwo na ppv, poza tym wygrał walkę z Ceną, został #1 contenderem no i wywołał burzę swoim kontrowersyjnym i genialnym speech'em

2. Alex Riley- Odłączenie od Miz'a, faceturn i spory push. POkonał byłego mentora w swoim debiucie na ppv, publika świetnie na niego reaguje, jednym słowem rodzi sie nowa gwiazda

3. Gunner- Mega niespodziewany push jakby nie patrzeć do ME, federacja dostrzegła w nim potencjał i bardzo dobrze bo ten potencjał ma, teraz tylko kwestia czy nie zostanie zmarnowany po chwilowym push'u jak wielu innych w TNA

4. Mr. Anderson- Wreszcie zdobył upragniony pas WHC, pokonał Stinga, jest głównym mistrzem

5. R- Truth- Pierwsza walka 1 vs 1 o pas WWE, wciąż świetnie odgrywa swoją rolę, wciąż jest jednym z najlepszych heel'e w WWE no i gdyby nie Little Jimmy nie wykluczone, że byłby mistrzem WWE

6. Mark Henry- Wreszcie w roli w jakiej byc powinien, wielki groźny niszczyciel, zasłużony push, tak trzymać

1.R-Truth! Od czasu przejścia heel turnu jest znakomity i wreszcie nie ma tego what's up, które już mnie irytowało ostatnio nie widziałem u nikogo takiej znakomitej dyspozycji.

2.Mark Henry to samo co wyżej i naprawdę jako heel spisuje się znakomicie może dostanie walke o WHC na MITB? Jestem za.

3.Alex Riley jako ten zły cały czas był przydupasem Miza, a teraz wyszedł z jego cienia, przeszedł face turn i spisuje się bardzo dobrze.

4.John Cena wiadomo czemu, jest nadal mistrzem, obronił pas, ale co prawda, żałuje, że to R-Truth nie wygrał z nim walki na CP.

5.Ezekiel Jackson w końcu zdobył pas IC i ogólnie jego postać bardzo przypadła mi do gustu tylko, żeby znowu nie przeszedł turnu bo ostatnim czasu za często było.

6.Jinder Mahal nie przegrał jeszcze walki na SD.

Ankieta napisana na podstawie oglądania wyłącznie WWE.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

1. CM Punk - To, jaką atmosferę władował po ostatnim Raw w kuluary WWE, nie zostanie zapomniane tak szybko. Pokazał, że jest coś takiego jak forma przy mikrofonie oraz jak Ktoś wyżej wspomniał - może i wywołał nielada burzę w świecie wrs.

2. Alex Riley - Cały czas jego kariera w WWE idzie w dobrym kierunku, a tymbardziej w czerwcu kiedy to pokazuje, że jako face również jest bardzo dobrą postacią, pozostaje mieć nadzieję na dalszy push.

3. Mr. Anderson - Oczywiście za zdobycie najważniejszego pasa w Impact Wrestling po wygranej z chociażby Stingiem, w tym miesiącu pokazał, że zasłużył.

4. Davey Richards - Wygrana na ROH Best In The World głównego pasa mistrzowskiego w zadowalającym stylu. Według mnie jeden z wielu zawodników, które ma poważniejsze ambicje na zawładnięcie amerykańskim Indy i nie tylko.

5. El Generico - Nareszcie mogę go tu umieścić z czystym sumieniem! Oczywiście za zdobycie pasa ROH TV z rąk The Fallen Angel'a. Ostatnia gala ROH nie przyniosła wg. mnie tylko akcji, ale i również pare cennych niespodzianek.

6. Charlie Haas i Shelton Benjamin - Przede wszystkim ucieszyli mnie podpisaniem stałych kontraktów z Ring Of Honor, które po ostatanim wykupienia wzrosło nieco w moich oczach. Godnie reprezentują się jako tag team i oby tak dalej trzymali.

1. CM Punk - genialny spicz, :applause: - Tyle wystarczy.

2. Mr. Anderson - zdobywa pas na Slammiversary i nie wiem jak nie mozna go nie uwzglednic w pierwszej 3.

3. R-Truth - to co wyprawia po heel turnie to mega kosmos Nowy Jork, brawo trufl :applause:

4. Crimson - wygrał na PPV, teraz w turnieju BfG prowadzi i pewnie zmierza po wygraną i walkę o WHC.

5. Gunner - Fenomenalny push dla niego, pakuje sie powoli do ME i licze, że zobaczymy go tam jak najszybciej.

6. Alex Riley - musi tu być, świetne ożywienie postaci w porownaniu do tego co było jak był przydupasem Miza, git face turn i wygrywa na PPV.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

1.CM Punk- swoim wystąpieniem "zszokował" cały świat wrestlingowy. Nic więcej nie trzeba.

2.R-Truth- dalej świetny i wydaje mi się że heel turn działa w 100% RT jest teraz ciekawą postacią.

3.Mr. Anderson]- zdobył pas, dużo pokazał i oby tak dalej.

4.Alex Riley-face turn i feud ze swoim byłym mentorem na +, Alex dobrze się prezentuje no i widzowie dobrze na niego reagują. oby pokazał jak najwięcej.

5.Ezekiel Jackson- po wielu upragnionych bojach w końcu zdobył pas IC !! jak dla mnie bomba

6.Mark Henry- coraz bardziej mi się podoba. świetny heel turn

alexisy.png

1. CM Punk- przede wszystkim za świetny speech, oprócz tego wygrana na PPV , wygrana z Ceną, i zostanie 1# contenderem.

2. Mr. Anderson- nowy mistrz wagi ciężkiej TNA

3. Alex Riley- face turn i wygrana na PPV z Mizem

4. Christian- heel turn, ciągle kręci się wokół pasa WHC

5. R- Truth- przegrał walkę o pas WWE, ale ciągle jest bardzo dobry jako heel

6. Crimson- kontynuuje swój streak wygranych, prowadzi w Bound for Glory series

1. R-Truth - Zawodnik ten zasłużył na to miano ponieważ walczył o pas WWE chodź przegrał to i tak pokazuje klasę. Myślę że

heel turn to najlepsze co mogli dla niego zrobić.

2. Christian - Przegrał walkę nieuczciwie, jednak on wcale się nie poddaje i znowu został pretendentem do pasa WHC. To samo co

powiedziałem o R-Truthie. Heel turn wyszedł mu na dobre.

3. Cm Punk - No za świetną przemowę na Raw . Nie bał się konsekwencji tylko powiedział co uważał i za to znalazł się u mnie na 3

miejscu.

4. Mr. Anderson - No i nareszcie doczekałem się chwili kiedy to Sting przegrał i stracił swój pas. Cieszę się że to właśnie Anderson

on od dawien dawna walczył ze Stingiem i nigdy nie dawał rady aż wreszcie nadeszła ta chwila :)

5. Mark Henry - Udowodnił że jest dobrym zawodnikiem i że potrafi jeszcze coś pokazać w ringu.

6. Alex Riley - Pokazał klasę wygrywając z Mizem i udowodnił że jest od niego lepszy ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

1.R-Truth jest świetny przy mikrofonie i w ringu cieszy mnie to,że w końcu ktoś dostrzegł jego potencjał.

2.Mark Henry niszczy wszystkich jak za dawnych czasów bardzo przypomina siebie z 2006-2007 roku.

3.Alex Riley wydostał się z cienia Miza,myślę że to nie jest jeszcze szczyt jego możliwości.

4.Christian dobre walki z Ortonem,uważam że powinien mieć ten pas ze względu na jego karierę (17 lat ciężkiej pracy).

5.Ezekiel Jackson w końcu zaczął solową karierę i to mi się podoba jest lepszy niż przed rozpadem The Corre.

6.Randy Orton dzielnie broni swojego pasa,ciekawy jestem jak długo będzie go trzymał.

R-Truth? Really? Jeżeli Punk tego nie wygra to przestaje wierzyć w mózg niektórych osób...

1. CM PUNK! Ktoś ma jakiekolwiek wątpliwości? Cholera, przecież on w końcu zaczął wszystko wygrywać, pojechał Cene na RAW, Mysterio na Capitol Punishment, zapewnił sobie title shota i za przeproszeniem o***lił promo życia - jak można wstawić na to miejsce kogokolwiek innego?

2. R- Truth - No i to jest odpowiednie miejsca dla Trutha. Został pretendentem, pasa nie zdobył, ale dalej odwala kawał dobrej roboty, a segment z Christianem i Mizem to mistrzostwo świata. JIMMY!

3. AJ Styles - Co prawda szmacą go jak tylko mogą i podkładają takim beztalenciom jak Gunner, ale na Slammiversary pokazał się z genialnej strony.

4. Davey Richards - ROH nie oglądam od długiego czasu, ale trzeba zanotować to, że mój ulubieniec ze sceny niezależnej zdobył to co mu się należy, czyli pas mistrzowski po mistrzowskiej walce.

5. Mark Henry - Wreszcie! Heel-Turn, dzięki któremu Mark stał się genialną postacią. Znisczył Big Showa, zniszczył nim klatkę, stół komentatorski - jest dobrze

6. Sting - Jokerem długo nie jest, dlatego też narazie TYLKO szóste miejsce, ale w najbliższym notowaniu na sto procent znajdzie miejsce w pierwszej trójce. Geniusz.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

1. CM Punk- Co tu dużo mówić. Ostatni miesiąc należał do niego. Wygrywał, pokazywał się z najlepszej strony no i ten speech.

2. R-Truth- Dobrze spisuje się w roli heel'a, awans do Main Eventu.

3. Mark Henry- Zaczęło się sporo dziać z jego udziałem, interwencja na CP.

4. Christian- Stara się jak może, podtrzymuje feud z Ortonem. Dobry heel turn i wywiązuje się z roli bardzo dobrze.

5. Dolph Ziggler- Nowy mistrz, świetna walka z Kofim na CP.

6. Kofi Kingston- Jeśli Ziggler to i Kofi. Bardzo dobry feud i świetne walki w wykonaniu tej dwójki.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

1. CM Punk - No nie wiem jak można nie dać go na pierwszym miejscu. Ostatnim czasem, jak wiemy kończy mu się kontrakt z federacją i najwidoczniej chcą go potrzymać dając mu w jakimś sensie push. Lecz nie można zapomnieć o ostatnim RAW, gdzie to wygłosił swój niezapomniany speech :D Gratulacje!

2. R - Truth - Kolejny miesiąc, a on dalej na szczycie. Tutaj walki o pas WWE, Main Event na PPV, no proszę, proszę :) Truth już się powoli przyzwyczaja że jest jedną z czołowych gwiazd federacji i idzie mu to coraz lepiej. Oby tak dalej!

3. Alex Riley - Tutaj także olbrzymi postęp w jego wykonaniu. Pierwsza ważna walka na PPV i od razu wygrana. Miz spełnił swoje zadanie, dał radę go wypromować a teraz Alex już jest w pełni samodzielny i jest najlepszym materiałem na czołową gwiazdę federacji.

4. Mark Henry - Wybił się w końcu chłopak z cienia i wszystko mknie ku dobremu. Coś ciekawego szykuje się z Big Showem - "oficjalny" feud? OBY, bo to może być na prawdę ciekawe, czekamy co się wydarzy w najbliższym czasie z tą postacią.

5. Ezekiel Jackson - Gratulacje z wygranej pasa interkontynentalnego. W końcu coś ciekawego dzieje się z tym pasem. Ciekawe teraz czy będzie miał feud z kimś innym niż Wade Barrett o pas, bo to już strasznie nudne ;/

6. Jinder Mahal - Ładny debiut, ładne walki na SD! no i w końcu sprawił że coś ciekawego zaczęło się dziać z Grat Khalim :) Zobaczymy co się stanie w najbliższej przyszłości :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1. CM Punk- Wygrał swoją walkę na CP i ostatnie Raw należało do niego.

2. R-Truth- Mimo swojej przegranej na CP nadal jest w czołówce i ciągle kręci się przy pasie WWE.

3. Mr. Anderson- Wygrana pasa i przerwanie panowania Stinga.

4. Mark Henry- Po heel turnie wiele zyskał. Regularnie pokazuję się na tygodniówkach, "niszczy" Big Showa i ostatnio ładnie zakończył walkę na SD.

5. Alex Riley- Wreszcie nie jest popychadłem Miza. Teraz coraz częściej z nim wygrywa, no i wygrana na CP.

6. Ezekiel Jackson- Ładne zwycięstwo z Wadem i wygrana pasa.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

1.CM Punk-Co tu dużo mówić za zajebisty speech to RAW naleało do niego. :)

2. R-Truth - Za walke na CP i bycie w ME.

3. Mr Anderson -Za niesamowity feud ze Stingiem którego wyśmiewał na każdym kroku i za odebranie pasa dziadkowi :D na Slamiversary.

4.. Christian - Za pożądny hell turn i bycie w ME.

5. John Cena - Za obrone pasa na CP i za to że ma najważniejszy pas w WWE już 2 miesiące.

6. AJ Styles - Za niesamowity skok z żelaznej konstrukcji na bully raya na Slamiversary.