Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

.:WWE Day of Reckoning:.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Dejv

7

• SixKiller

5

• pokrytyśniegiem

4

• Vincent

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Taa nareszcie biedny Gamecubek dostanie dobry wrestling. Moze i X-Box kiedys dostanie.

4302049614329261d90190.jpg

• Urządzenie:  Android

Mnie się wydaje, że nie tylko jeśli chodzi o wrestling ale o wszelkiego rodzaju gry to nic nigdy nie pobije produktow Sony. W sumie N64 szybko odpadło z rywalizacji, o Sedze Saturn nie wspominam nawet... a Dreamcast na początku nawet trochę wojował, wydano w końcu na niego świetnego Soul Callibura, ale potem odpadł też. A teraz co? Teraz mamy PS2, Xbox, Game Cube i czy ktoś tak naprawdę wierzy w to, że te konsole wyprą PS2? W życiu... dla mnie każda kolejna konsola Sony będzie rządzić, bo wszyscy chcą na to gry wydawać. Nintendo poza wlasnymi postaciami takimi jak Mario czy Donkey Kong nie mogło być niczego pewnym... tzn. czy wydadzą na ich konsole jakąś grę czy nie. A Sony też ma maskotkę w postaci Crasha, a mimo to może siedzieć i kurwa jeść pomarańcze, bo na PS2 i tak prawie każdy chce wydać grę. I to się nie zmieni. To jest tak jak z WWE... czy dadzą gówno czy fajną gale to i tak będą nr 1 na świecie... tyle, że w przeciwieństwie do WWE Sony robiąc swoje konsole nie robi gówna.

1005187806541accfacb3d6.jpg

No popieram SixKillera. Z tym ze nie jestem pewien na 100% czy PS3 powali X-Box'a2 tak jak to jest PS2 i X'em chociaż mam ogromną nadzieje że konsolka Sony ciągle bedzie królowała wśród konsol.

PS2, tak samo jak i PSX rzadza bo wydaja na nie najlepsze gry. Nie ma tu nic do gadania moc konsoli, parametry.. ale gry... oto cala tajemnica.

A co do Dreamcasta - DC przegral poniewaz zjebali z promocja, oraz z Launch Titles... poprostu Sega zle rozegrala sprawe, bo gry rzadzily.

4302049614329261d90190.jpg

Dreamcast był (a właściwie jest) świetną konsolą ale prawa rynku są bezlitosne niestety.Ten kto ma kase ten sie najdłużej utrzyma tak więc chyba juz na zawsze na rynku konsol pozostaną Sony i Microsoft. Co do Nintendo to nikt własciwie nie wie jak sie potoczy żywot tej zasłużonej i kultowej firmy. Kiedyś (pare lat temu) chodziły plotki że firma może podzielić los Segi ale jak na razie Nintendo sie dosyć dobrze trzyma na rynku.Osobiście bym chciał żeby zostało tak już cały czas bo czym większa konkurencja i czym większy wybór tym lepiej dla graczy.

Fajne screeny...tylko trzeba mieć konsolę...:/

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

Ja tam jestem zadowolony z tego, że mam PS2 i w chwili obecnej nie oddałbym go ani za Game Cube'a ani Xboxa. I szczerze mówiąc wcale nie rozpaczam, że nie będe miał tej gry (chyba, że ktoś zrobi wersję na PS2).

1005187806541accfacb3d6.jpg

To ciesz sie bo jesteś jednym z niewielu ludzi w Polsce posiadającym dwa konkretne systemy do gier.Niektórzy nie mogą sobie nawet (na chwile obecną a jedni w ogóle :cry: ) pozwolić na konsole. :(

tak, a jakas firma juz robi gre na PS3 (niedawno 2 kupiłem).Przystopować ludzie.
"I'm not black I'm not white, what i am is the reaper of wayward souls."

Nie tylko jedna firma tylko wiecej z tego co mi wiadomo :wink:

Rabol w naszym kraju DC jeszcze ma duzo ludzi, albo dopiero ostatnio kupowali (promocje typu 99 lub 199 w marketach :!: ) no i sa piraty, co u nas jest jedna z decydujacych rzeczy kupna konsoli :wink:

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

To kiedy sie ma do cholery ukazać PS3 :?: :!: Ja czytam że Sony jeszcze nie opublikowało technologii i parametrów nowego PS'a a tu już robią gry :!: Słyszałem ze ma sie ukazać i PS3 i X-Box2 i GC2 dopiero w 2006 przy okazji mistrzostw świata w piłce nożnej i szczerze powiedziawszy wolałbym aby tak zostało bo jak na razie na next-geny wychodzi sporo świetnych gier i dla firm produkujących gry i dla twórców konsol jest jeden z najlepszych okresów (czyt. zarabiają w cholere i troche kasy) tak więc nie wydaje mi sie aby chcieli przerywać tak zajebisty cykl finansowy.

No ale przy okazji możemy porozmawiać na temat tego kiedy mają sie ukazać nex-next geny :) .Szkoda by było zakładać nowy topic bo rozmowa mogłąby sie szybko skończyć a tak to se każdy pogada przy okazji o nowych konsolkach i o wrestlingu na GaCka :) .
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 042 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 3 Data: 14.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.470 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #785 Data: 13.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • PpW
      Już w ten piątek widzimy się w Pleneum Space w Gdańsku na Tequila Mezcal Festival 🍹🔥 Na Lucha Libre Extravaganza zobaczycie występy zawodników takich jak: Esteban Lucha, Czacha, El Señor Cerveza, Electrico czy Martinez Grabollo 🤩 Show rozpoczniemy o godzinie 18:30, ale wbijajcie na Festiwal od kiedy tylko możecie bo czeka tam na was ogrom stoisk, warsztatów i atrakcji 🔥🔥🔥 Widzimy się już w ten piątek w Gdańsku 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • ManiacZone
      Maniacy ❗️ Podczas MZW Green Madness odbędzie się turniej, w którym weźmie udział ośmiu zawodników. Każdy zwycięzca swojej walki automatycznie zakwalifikuje się do finałowego starcia, które stanie się walką wieczoru. Do wygrania: Walizka z Kontraktem, który upoważnia do wyzywania na pojedynek Mistrza MZW lub PpW ‼️ Walizkę będzie można zakontraktować w dowolnym momencie! Oprócz wspomnianego turnieju czekają Was inne starcia i atrakcje, ale o tym już niebawem. Bądźcie czujni! 👊🏻 *Stypulacja walki wieczoru zostanie ogłoszona już wkrótce. A tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • Caribbean Cool
      Jezu jakie to raw bylo kijowe
  • Dodaj nową pozycję...