Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE PPV - Nowhere to Hide 2011 - Oficjalna Dyskusja.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

plakacior.png

SPONSORZY:

Activision-logo.png

2398908.png

PepsiTwistLogo.png

17.07.11!

OFFICIAL THEME SONG:

http://www.youtube.com/watch?v=l2W2KNYGIWc&feature=player_embedded

NO HOLDS BARRED MATCH FOR THE WCE UNDISPUTED CHAMPIONSHIP

Shelton_Benjamin.jpgWade_Barrett.jpg3.jpg

5 MAN 25 MIN. CHAMPIONSHIP SCRAMBLE FOR THE INTERNATIONAL CHAMPIONSHIP!

(walkę rozpoczyna dwóch zawodników | co pięć minut wchodzi kolejny | nie ma eliminacji | wrestler, który zalicza fall jest tymczasowym mistrzem | zawodnik, który jest mistrzem po upłynięciu czasu zostaje pełnoprawnym, pierwszym w historii, WCE International Champem | The Rock jest niezdolny do walki więc Mick Foley daje naszym zawodnikom szansę do końca tygodnia, by pokazali, że to właśnie któryś z nich powinien zająć jego miejsce. Wynik ogłaszamy w PONIEDZIAŁEK!)

Dos_Caras_Jr.jpgBooker_T.jpgZack_Ryder.jpg?t=1254502119CM_Punk18.jpg259hd1z.jpg

WCE TELEVISION CHAMPIONSHIP

King_Sheamus.jpgJeff_Hardy.jpg

WCE TAG TEAM CHAMPIONSHIP

Carlito.jpgTheMiz-1.jpg VS Dr_Wagner.jpgMistico.jpg

NR. 1 CONTENDER TO THE TV TITLE

JTG.jpgJohn_Morrison.jpg?t=1242269655
  • Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

2

• Blazi

1

• Clown.

1

• Kall

1

Top użytkownicy w tym temacie

To jeszcze chyba nie wszystkie walki, ale mimo wszystko się wypowiem, jak coś to zedytujemy ;) no to sru...

WCE Undisputed Championship

No Holds Barred...zapowiada się naprawdę ciekawie, szczególnie z tą stypulacją. Z takimi zawodnikami można zrobić naprawdę fajną walkę, więc nie dajcie dupy panowie! Nie powinienem się wypowiadać na temat tej walki, gdyż sam biorę w niej udział, ale co tam. Edzio coś ostatnio ucichł, ale jak zobaczy kartę to na pewno łatwo nie odpuści, w końcu od roku przeszkadzamy sobie wzajemnie w Main Evencie :D . Osoba grająca Barrettem dostała spory push, widać że się stara na backstage, jednak myślę, że na główny pas jest jeszcze za wcześnie. A Edge? Cóż, sam nie będę siebie oceniał. Osobiście uważam, że pas obroni Shelton, ale nie myślcie, że odpuszczę ;) bez wątpienia będzie to najlepsza walka gali.

International Championship

No tutaj zrobiło się bardzo ciekawie. Jak narazie mam dwóch faworytów: CM Punk i Del Rio. Huncio od wielu miesięcy pokazuje, że zasługuje na jakiś pas, gdyby nie moje odejście zapewne dostałby szanse na CrashDay, jeśli będzie pisał dalej tak jak pisze to może stworzyć spore zagrożenie dla Fana, który jest kompletnym no-lifem i pisze praktycznie codziennie. Nie zapominajmy również o nieobliczalnym Ryderze. Myślę, że jeszcze za wcześnie na pas, ale już niedługo...kto wie? Booker miałby szanse gdyby Tuptus nie odpuścił (stary zapierdalaj na backstage!). Aaa i jest jeszcze jeden tajemniczy zawodnik. No ciekawie, ciekawie. Tak jak powiedziałem wyżej, wygra albo Punk albo Del Rio.

WCE Television Championship

Sheamusa już od jakiegoś czasu nie widuję na backstage, Xeb pisze regularnie chociaż trochę krótko jak na niego. Z Hardy'ego na pewno można wykrzesać coś więcej, jeśli to zrobi to nie widzę żadnych przeciwności w zdobyciu pasa. Narazie wstrzymam się z werdyktem, tutaj faworyta nie ma. Zobaczymy jak się potoczą sprawy na backstage.

WCE Tag Team Championship

Carlito nie odpuszcza i bardzo dobrze. Połączenie go z Mizem jest ciekawym pomysłem, jednak Wagner i Mistico starają się zdobyć te pasy już od bardzo dawna. Tak jak w walce o TV Title, faworytów nie mam.

Nr.1 Contender Match

Obydwaj panowie piszą fajnie na backstage i na pewno bookerka będzie miała ciężki orzech do zgryzienia. Myślę jednak, że tą walkę wygra JTG. Koleś, który nim pisze sprawuje się naprawdę nieźle na backstage, widać sporą poprawę, pisze regularnie i co więcej...takie coś trzeba wynagrodzić. Osoba pisząca Morrisonem również się nie opierdziela i pisze ciekawe posty jednak bardziej się skłaniam ku JTG.

Jestem ciekawej tej sytuacji jaka tu się wykreowała ale niestety z powodu dwóch zawodników. Mowa o Edgu i Sheltonie którzy podtrzymują ten feud. Mam wrażenie że Wade po awansie do ME osłabł i odechciało mu się starania. Tak jak mówiłem Edge przoduje i jest moim faworytem. Jeśli Shelton poprawi trochę aktywność na BS to może wyjść bardzo ciekawa sytuacja i ciężkie rozstrzygnięcie dla bookerów.

Trudno mówić o walce w której się jest. No cóż nie znamy jeszcze jednego uczestnika i bardzo ciekawy jestem kto to będzie. Co do reszty to życzyłbym sobie większej aktywności Bookera i Zacka żeby feud był bardziej wyrównany. Fajna i ciekawa stypulacja to trzeba przyznać. Zdarzyć się może wszystko i wydaje mi się że po tej walce zrodzą się jakieś dwa nowe feudy.

Spodziewam się znakomitej walki. Dlaczego? Bardzo podobają mi się posty Sheamusa i tym bardziej Jeffa. Obydwaj mają pomysł na siebie, trzymają się gimmicku i dążą do wygranej. Na BS nie odpuszczają i trudno mi tu wytypować zwycięzcę. Wydaje mi się że szanse może dostać Jeffrey Nero Hardy.

Pasy TT wracają do łask i to może cieszyć bo powstało kilka dobrych i mocnych stajni/tt. Skład pojedynku jest wyborny. LWO vs TBF. Na kogo by tu stawiać. Gdyby Yao i Peri pisali częściej posty(Bo bardzo dobrze im to wychodzi) to postawiłbym na nich. Jednakże w obecnej sytuacji się waham. Carlito i Miz są w czołówce i razem z Barrettem zaczynają rządzić. Wydaje mi się że to jednak oni mają przewagę.

W przypadku tej wali to chciałbym docenić JTG który od samego zapisu jedzie na równi. Często pojawia się na BS i nie pisze najgorszych postów. Nie ujmując niczego JoMo uważam że wygra JTG bo na to zasługuję.

Podsumowując gala zapowiada się bardzo ciekawie. Oby tylko wszyscy to docenili

:|

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Noo... czas skomentować PPV. Zapowiada się ciekawie...

Nooo .. Ta walka to może być jedna z najlepszych w historii, ale ciekawe jak potoczą się jej losy w rękach Bookerów. Zobaczymy. Tutaj ciężko jest obstawić zwycięzcę, ponieważ wszyscy zawodnicy tej walki piszą na bardzo wysokim poziomie. Jednak sądzę że będzie to... Edge. Tomek jest w formie, więc Edge jest moi faworytem.

Stypulacja bardzo ciekawa. Bardzo ciekawe kto jest tą tajemniczą osobą... To okaże się w Poniedziałek. CM Punk również jest w formie, więc chyba wygra i zdobędzie pas International... Chociaż nie jestem pewny.

Ta walka może być bardzo ciekawa, ponieważ Sheamus pisze świetnie, a Xeb pisze jak w jakimś transie. Ogólnie uważam, że Hardy zwycięży, ponieważ posty Xeba, są genialne.

Taak... Na to czekałem. Pasy Tag Team wracają do użytku. Zdobędą je członkowie lWo. Carlito i Miz piszą tak sobie, a Carlito, po utracie pasa, stracił formę. lWo będą nowymi mistrzami Tag Teamu.

JTG. Zdążyłem się na własnej skórze przekonać jak piszesz, więc sądzę że to ty wygrasz. JoMo też pisze dobrze, ale JTG jest bardziej aktywny, a jego posty mają sens. JTG Będzie miał trudne życie po tej walce, będziesz musiał zwiększyć swój poziom pisania...

______

Co tak słabo? Komentować, bo karta zasługuje na to.

Chłopaki się starają, a wy nic.

1.jpg

Iluzja.....

WCE Undisputed Championship

No chyba najlepiej zapowiadająca się walka gali, wszyscy piszą świetnie na BS ale ja mam swojego faworyta którym jest Edge.

Chciałbym aby wygrał Edge ale sądzę że Shelton obroni swój pas. Wade też jest świetny na BS ale jak dla mnie to jeszcze trochę

za wcześnie na najważniejszy pas.

International Championship

No już teraz walka zapowiada się bardzo dobrze a do tej walki jeszcze dojdzie jeden zawodnik. Walka pewnie będzie bardzo

interesująca ale ja uważam że wygra albo Del Rio albo Booker T. Jednak gdybym miał między tymi dwoma wybierać to stawiał

bym na Del Rio ponieważ piszę codziennie na BS i piszę dobrze. :)

Television Championship

No Jeff piszę dość często na BS a ostatnio Rudego prawię nie ma, ale stawiam na Sheamusa chodź jednak to był ciężki wybór,

sądzę jednak że wcześniej czy później Jeff zdobędzie ten pas.

Tag Team Championship

No akurat na tą walkę czekam z niecierpliwością. Ciekawi mnie co pokażę Miz i Carlito ale jestem za Mistico i Wagnerem.

Carlito za to świetnie piszę na BS bardzo długie posty więc tutaj ciężki orzech do zgryzienia.

Contender Match

No obydwoje piszą ciekawe posty na BS jednak ja uważam że wygra JTG który lepiej się wczuł do swojej postaci ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Według mnie zapowiada się ciekawie. 3 najlepsze gwiazdy WCE. Moim zdaniem wygra Edge :)

Oj coś niesamowitego się zapowiada. Chyba jedyny taki pojedynek :D Wygra Alberto Del Rio.

Pojedynek jak pojedynek. Nie wiem kto może wygrać. Stawiam na Sheamusa.

Jeden z ciekawszych pojedynków. Na pewno będzie sporo atrakcji i wielkie widowisko. Wygrają członkowie LWO :)

Jest JTG czyli wygra Jo-Mo. Liczę że to właśnie Morrison wygra i rozniesie JTG.

alexisy.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Cała trójka moim zdaniem pisze bardzo dobrze. Chciałbym aby wygrał mój kumpel ze stajni czyli Wade Barrett ale uważam, że pas WCE zgarnie nie kto inny jak Rated R Superstar!

No tutaj to dopiero będzie ciekawie. Mam tutaj trzy typy. Pierwszy to Alberto, który nie zwalnia tępa i nom stop pisze na BS. Drugi to CM Punk. On też nie zwalnia tępa na BS i dobrze pisze. I trzecim zawodnikiem jest ten tajemniczy zawodnik. Jestem ciekaw kim on jest. Ogólnie rzecz biorąc stawiam na Alberta.

W swojej walce nie mogę więcej powiedzieć niż to, że King Sheamus tak łatwo się nie podda!

Chciałbym aby wygrali członkowie TBF lecz mają bardzo trudnych przeciwników jakimi są LWO. Jeżeli Carlito i Miz nie będą się opierdzielać to powinni pokonać LWO ;)

Obydwaj piszę bardzo podobnie. Po dłuższym zamyśle stawiam na JTG'ego :)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

W tej walce na pewno wygra Edge. Jest najaktywniejszy na backstage'u i pisze najlepsze posty. Stawiam na Edge'a

To napewno będzie jedna z najlepszych walk na tym ppv i jedna z najciekawszych. Nie licząc tego że jednym zawodnikiem jest nie wiadomo kto. To będzie w jednej z moich najbardziej ulubionych stypulacji. Walkę wygra Alberto Del Rio

To też będzie ciekawa walka. Ale mistrzem pozostanie Sheamus ponieważ Hardy pisze mało i bez zapału. Sheamus wygra

W tej walce stawiam na meksykańców. Piszą lepiej od TBF i więcej. Może nie piszą świetnie ale lepiej niż Miz i Carlito. LWO

No tutaj zwycięzca jest znany...wygra...JoMo

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Tutaj chyba nie ma nikt wątpliwości, że zwycięży Edge. Pisze regularnie, nie leje wody. New WCE Undisputed Champion - Edge

5 MAN 25 MIN CHAMPIONSHIP SCRAMBLE FOR INTERNATIONAL CHAMPIONSHIP

Ta walka, to będzie walka gali. Jak na razie stawiam na Punka, ponieważ chłopak zasługuje na to, ale Del Rio też nie odpuszcza. Być może do tej walki zawita Randy Orton?

:D. Tak czy inaczej zwycięzcą zostanie CM Punk.

WCE Television Championship

Uważam, że zbyt pochopnie zarząd dał Hardego do walki. Sheamus jest świetny. Hardy również, jednak brakuje mu ''tego czegoś''. Zdecydowanie pas obroni Sheamus.

WCE Tag Team Championship

Tutaj mam naprawdę dylemat. Cała czwórka pisze dobrze, więc będzie ciężki orzech do zgryzienia. Podobnie jak Vader, stawiam na LWO.

NR 1 CONTENDER TO THE THE TELEVISION TITLE

Tutaj po raz kolejny mamy przykład równej walki. Obaj panowie nie odpuszczają, ale wydaje mi się, że kapkę lepiej pisze JTG. Dzięki temu zobaczymy walkę Sheamus vs. JTG. Mój typ: JTG

No Holds Barred for Undiputed Championship - No cóż, Sheltona i Barreta na razie za bardzo nie widać. Edge za to pokazuje się z dobrej strony i ma duze szanse na zwycięstwo. Jeżeli wszyscy panowie zaczną pisać mozebyc bardzo ciekawie i wytyowanie zwycięzcy moze nei być łatwe. Na razie wszystko moze sie wydarzyć więc to tylko pierwszy typ. Zwycięzca - Wade Barret.

Championship Scramble Match - cięzko powiedzieć, jedno wolne miesjce, ozbaczymy kto na nie wskoczy, na razie mamy 4 zawodników i każdy reprezentuje niezły poziom. Fan jesdnak chyba najbardziej się stara i na niego bym stawiał. Zwycięzca - Alberto Del Rio

TV Championship - Sheamus reprezentuje TBF, daje z siebie wiele, Jeffa stać na więcej, wynik raczej przewidywalny i zywcięstwo Sheamusa.

TT Championship - To juz oficjalne, kariera mojego Carlito jest na szali, zobaczymy czy to juz pora na wcześniejszą emeryturę czy nie. Zrobię wsyzstko zeby to wygrac, zmienilem styl pisania, bo wg. niekórych ludzi piszę non stop COOL i COOL, chociaż słowa COOL używam co najwyżej 2 razy w poście. Ja po prostu pokażę co można z Carlito jeszcze wycisnąć i mam nadzieję że to wystarczy do zdobycia pasów. Curling też tam sie nei owalaj. Zwycięzca : TBF

Nr. 1 CO Match - Bardziej podobają mi się posty Morrisona i moim zdaniem on powinien wygrać.

Oczywiście wszyscy ci Panowie piszą świetnie, są najlepsi w tej federacji, ale moim zdaniem wygra Edge, który pisze bardzo ciekawe, długie i mądre wypowiedzi.

5 MAN 25 MIN. CHAMPIONSHIP SCRAMBLE FOR THE INTERNATIONAL CHAMPIONSHIP

Tutaj w tym pojedynku ja mam zdecydowanego faworyta, którym jest Alberto Del Rio. Od samego początku bardzo podobały mi się jego posty, a Alberto cały czas się rozwija.

Chyba zwycięży Sheamus. Jeff Hardy jest jeszcze troszkę za krótko we Wrestle Championship Entertainment, aby mógł zdobyć jakiś pas, a Sheamus jest w formie.

Carlito and The Miz. Ci zawodnicy piszą naprawdę dobrze. Ich rywale również nieźle się spisują na backstage'u, ale mimo wszystko uważam, że zwyciężą Miz i Carlito.

Swojej walki nie oceniam. ;)

Jeff jest za krótko w WCE - dobre sobie. =))=)) // Xeb

Mi chodziło o to, że jako Hardy jesteś krótko w WCE...

No Holds Barred for Undiputed Championship

Tu to raczej będzie łatwy wybór. Tomek stara się o ten pas od początku. Edziu oraz Ledger coś się nie pojawiają na BS więc raczej z 0 postami nie wygrają. Ale ja stawiam na Edga/Wade

Championship Scramble Match

W tym pojedynku jest dylemat. Pietrek i Tuptuś nic nie piszą aktualnie a Fan i Hunico starają się. Piszą minimum 1 post dziennie (Jak wiadomo fan nawet 3) ale hunico bardziej zasługuje na ten pas. Czemu? Nie miał pasa ani razu a jeszcze za czasów 2 brandów się starał coś zdobyć.

TV Championship

No tu to jest faworyt jeden. I jest nim Przedstawiciel TBF ;) Xeb nie wiem jakim cudem znalazł się w tej walce. Pewnie dlatego że jego TT partner wyjechał. Ale głos leci na Kinga

TT Championship

Ciężko typować swoją walkę. Ale jeszcze ciężej jest pisać posty jeśli przeciwnicy się nie odzywają. Przeciwników na BS nie widzę od dawna więc wynik jedno głośny. Carlito i Miz.

Nr. 1 CO Match

Tu też wygrany jest znany. JTG. Lepiej pisze, lepiej się wczuwa w postać. Morrison pisze lipnie, z jego postów nic prawie się jak dla mnie wyczytać nie da i jeszcze gorzej się piszę.

Mick-Foley-WWE.png

Przyglądałem się uważnie sytuacji na backstage i już wiem kto zajmie piąte miejsce w Championship Scramble'u o pas International.. ktoś kto w ostatnich czasach wyjątkowo się wzmocnił.. ktoś kogo styl walki zapiera dech w piersiach.. ktoś kto w WCE stawia dopiero swoje pierwsze kroki..

Aero Boy! Goodluck son..

Walka na pewno będzie ciekawa a to dla tego że w tej walce są jedni z najlepszych zawodników WCE no i do tego walka o najważniejszy pas w federacji i Main Event więc na pewno będzie gorąco. Szkoda tylko że na 100000000000% wygra Edge a to dla tego że Edziu swoim Sheltonem wziął urlop i to samo Ledger, Barrettem. Więc oni nie mogą mieć pasa. Wygra Edge.

Ta walka też będzie ciekawa i dobra mam nadzieję. Faworytami walki są Alberto którym pisze fan i robi to świetnie a drugim faworytem jest CM Punk którym pisze Hunico i też robi to świetnie. Obaj zasługóją na zwycięstwo ale tylko jeden może wygrać. A ta trójka rywali Booker, Zack ,AeroBoy nie mają szans moim zdaniem. Bo dla Zacka było by to za szybko, Booker nie wiem czemu ale jakoś nie widze go wygrywajacego ten pas, a Aeroboy nie ma też szans bo wszedł tak żeby tylko zapchać dziurę za Rocka. Stawiam że wygra CM Punk.

Myślę że nie obroni pas TV King Sheamus. A dla tego że trzyma go już długo a jakby go obronił to na następnym PPV dalej go by miał bo mało prawdopodobne że JTG lub JoMo mógł by mu odebrać pas. Myślę że Jeffowi pomorze w zwycięstwie Taker. Więc zwycięzcą tej walki Jeff Hardy.

Zwycięscy dla mnie są jaśni zostaną nimi TBF (Carlito i Miz). Czemu? Dla tego że Mr.Underson pisze świetnie Carlitem a Karling swoim Mizem jakoś dotrzymuje mu tępa. A LWO pisze bardzo dobrze ale nie tak często jak TBF. Zwycięzcy TBF (Carlito i Miz)

Tutaj trudno wytypować zwycięzce po obydwoje piszą podobnie. Ale jako zwycięzce typuje JTG.