Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Collision #2 (PART 2)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tony Chimel: Pierwszy wchodzący na ring, ważący 100 kilogramów! Pochodzący z Ghany w Zachodniej Afryce.. Kofi! Kingston!

Tony Chimel: A jego przeciwnikiem będzie pochodzący z Tulancingo, Hidalgo w Meksyku! Ważący tylko 64 klogramy! Aero! Boy!

Zaczynamy walkę! Do tej pory pewnie mysleliście, że Kofi jest jednym z najlżejszych zawodników.. ale popatrzcie na AeroBoy'a, który już rusza! Biegnie na Kingstona, jednak ten mija ten atak.. luchador odbija się od lin.. back elbow strike! AeroBoy wyraźnie zaskoczył swojego przeciwnika. Kofi jednak wykorzystuje swoją wyższość i przechodzi do zwarcia. Odpycha przeciwnika do narożnika.. i naskakuje na niego! Zaczyna się seria uderzeń! Jedno, drugie, trzecie.. przestaje i nagle wykonuje monkey flip! Trzeba przyznać, że gibkośći Kofiemu też nie brakuje. Wchodzi ponownie na trzecią linę, oczekuje na przeciwnika.. missle dropkick! I to jak wysoko! Czas na pierwsze przyłożenie - 1..2.. kick out. Teraz Ghańczyk chce odebrać trochę tlenu przeciwnikowi, headlock! Ale już po chwili odbijają się od lin.. AeroBoy kładzie nogi na liny.. wspina się na narożnik i wykonuje armdrag spadając! Co za innowacja ze strony luchadora. Prędko biegnie w kierunku lin.. springboard moonsault! Oczywiście trafia! 1..2.. kick out.

Jim Ross: AeroBoy na razie dobrze rozpoczął.

Matt Striker: Kofi jest jednak bardziej doświadczony, da sobie radę.

Don West: E.. chłopaki, ja widziałem tylko missle dropkicka - nie nadążam.

AeroBoy zaczyna z serią kopniaków.. lewy low kick, prawy.. następnie następuje na kolano przeciwnika i.. enzuiguri! Po chwili dokłada drugą nogę i błyskawicznie wykonuje frankensteinera! Piękna kombinacja! Teraz będzie chciał wykonać Tornado DDT.. wbiega po linach by po chwili.. uderzyć z impetem o ziemię! Czy trafił? Okazuje się, że tak! Przypina - 1..2.. kick out. Teraz zakłada leg scissors, a Kofi klepie w matę. Ale nie poddaje się! Klepie by zdobyć wsparcie WCE Universe! Powoli wstaje.. rzuca przeciwnika na liny.. najpierw kładzie się na ziemi.. potem przeskakuje nad przeciwnikiem.. jeszcze raz.. i podwójny chop! Markowa kombinacja Kingstona. Oj.. czuję coś mocnego w powietrzu.. Odbija się od lin.. zatrzymuje przed leżącym przeciwnikiem.. BOOM! BOOM! BOOM! = boom drop! Jeszcze wchodzi na narożnik! Nie chce przestać! Jest na trzeciej linie, rozkłada ręce.. big splash! Prosto w punkt! 1..2.. kick out! Wciąż za mało. Łapie przeciwnika za głowę.. podnosi z maty.. ciska dropkickiem do narożnika! Próbuje nabiec z.. Trouble in Paradise! Ale pudło! Kofi zaklinował się w narożniku, jego plecy są odsłonięte. Teraz to AeroBoy planuje atak.. i nadział się na kontrę w postaci pendulum kicka od Kingstona! Ten natychmiast wraca na szczyt narożnika.. skacze.. wznosi się na niewiarygodną wysokość.. crossbody! Cały ring się trzęsie! 1..2.. kick out.

Jim Ross: So close..

Matt Striker: Popisowa akcja w wykonaniu Kingstona.

Poraz kolejny będzie próbował wykonać akcję wysokiego ryzyka. Wygląda mi to na.. boom drop z narożnika?! Nie może być! Na szczęście AeroBoy przebudził się! Szybko wbiega na narożnik i super hurricanrana! A więc można być szybszym od Kofiego. Teraz czeka na przeciwnika, który powolnie wstaje.. i częstuje go superkickiewm! Right to the head! 1..2.. kick out! Teraz AeroBoy wyrzuca rywala za ring, szykujcie się na akcje naprawdę wysokiego ryzyka. Odbicie od lin.. luchador przeskakuje nad górnymi linami niczym superman! Całe szczęście, że trafił bo to mogło zakończyć się nienajlepiej. Ale hmm.. kontynuuje walkę na 'ringsajdzie'. Stoi z przeciwnikiem na apronie i.. wykonuje DDT! Na bardzo twardą krawędź ringu! Wtacza go znów do kwadratowego pierścienia.. odbija się od lin.. czy to.. springboard shooting star press! Trafia! Może to zakończyć! 1..2..3! Tak! Niespodziewana wygrana!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

AeroBoy: Mówiłem Wam, mówiłem! Co powiecie teraz, fani Kofiego Kingstona? Huh?! Niech zgadnę, już biegniecie do straganu i kupujecie koszulkę AeroBoy'a? Nie róbcie tego - nie chcę tego! Chcę wygrywać! Chcę zostać mistrzem. Television.. International.. Undisputed.. it doesn't matter! Słyszałem, że odbędzie się walka o nr.1 contendera na PPV! Ale zaraz kto jest w tej walce! John Morrison?! JTG?!

R-Truth: Jimmy! Jimmy! Jimmy! A co z R-Truthem! Też tutaj jestem - hello! Już się powydzierałeś zamaskowany Jimmy? To wyp.. dziękuję. Dawać mi porządny mikrofon! No teraz jest dobrze. Wygląda na to, że wszyscy o mnie zapomnieli. Nie jestem jakimś przeciętnym zawodnikiem - prawda mnie wyzwoliła. Myślałem, że odchodząc z poprzedniej federacji poczynię krok w przód, jednak i tutaj wykrywam jakąś konspirację.

Christy Hemme: O to Ron Killings, właśnie miałam zamiar..

R-Truth: Właśnie o tym mówię! Po pierwsze - spóźnianie się na wywiad - i po drugie: przeprowadza go kobieta! Tak właśnie się mnie tu traktuje! Jednak na PPV.. udowodnię Wam ile jestem wart. Szykuję coś specjalnego. Żaden z Was little Jimmys się o tym nie dowie przed samym wydarzeniem. Nie jestem jak Twoja była federacja Christy - jeżeli zapowiadam coś przełomowego to właśnie coś takiego się stanie. The Truth! Shall set you free!

Christy Hemme: Tym razem moim gościem jest nie kto inny jak.. Long Island Iced Z! Zack Ryder!

Zack Ryder: Woo woo woo! You know it Hemme! Tak poza tym.. daj mi swój numer po wywiadzie.

Rosa Mendes: Zack! Ja nadal tutaj stoję!

Triple H: Ach, no widzisz - zapomniałem 'złotko'. Pamiętaj dlaczego Cię nająłem i bądź grzeczną Rosą, i wróć do naszej szatni co? Wielkie dzięki. Tak więc Christy - o co chciałaś spytać? Niech zgadnę: dziś spotkasz się z osobą którą zaatakowałeś tydzień temu - Bookerem T. Czy będziesz w stanie go pokonać dziś w walce jeden na jeden. Moja odpowiedź brzmi.. tak bez żadnego ale. Jeszcze niedawno mógłbym marzyć o takiej walce, ale teraz? Uwierzyłem w siebie i stoję teraz przed Tobą jako przyszły WCE International Champion. Pokonanie Bookera - huh.. to będzie proste. Koniec wyśmiewania się z Zacka Rydera - tą walką pokazuję, że odcinam się od przeszłości. Brand new Zack will fist-pump like a champion..

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tony Chimel: Rozpoczynamy kolejną walke tego wieczoru. Pierwszym zawodnikiem jest wychodzący z Rosą Mendes, ważący 214 funtów, pochodzący z Long Island w Nowym Jorku – Zack Ryder!

http://www.youtube.com/watch?v=GSAa4SXXkoY

Tony Chimel: Jego rywalem jest wychodzący wraz z Jeffem Hardy, ważący 253 funty, pochodzący z Houston w Teksasie – Booker T!

I zaczynają, panowie wchodza w zwarcie, po którym Zack przewraca rywala, lecz nie atakuje go dalej, tylko daje mu wstać. Booker wstaje, dobiega rywala i łapie go w chinlock! Ryder próbuje rozerwać rece rywala ale nie udaje mu się to, za to po chwili spycha rywala na liny, a po odbiciu od nich Zack wyprowadza shoulder block! Ryder podnosi rywala i neckbreaker, a po nim szybka próba zakończenia walki – 1 … Kick Out! Booker wstaje przy narożniku, Zack czeka już na niego w przeciwległym, Ryder biegnie na rywala ale nadziewa się na big boot! Booka naskakuje na drugą linę i diving double axe handle, po nim jeszcze leg drop na głowę rywala i przejście do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Booker podnosi rywala I inverted atomic drop! Jeszcze jeden, irish whip I próba super kicku, lecz nie trafiona! Ryder przechodzi pod nogą przeciwnika, a następnie podcina go! Ryder odbity od lin i niski dropkick na siedzącego rywala. "Long Island Iced Z" chwilę pokrzyczał sobie do publiczosci, podkreslając, że zniszczy swojego rywala, lecz kiedy po przechwałkach odwrócił się do rywala otrzymał kopnięcie w brzuch, następnie kolano w klatkę piersiową i szybki clothesline! “The Former 5-Time WCW Champion” podnosi rywala, corner irish whip i sidewalk slam, po czym Booka podnosi nogę rywala do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Booker chce wykonac corner irish whip lecz zostaje skontrowany, Zack wyciaga rywala za ręce z narożnika i russian legsweap, a następnie po podniesieniu się dokłada elbow drop! Ryder nie przypina rywala, przeciąga go za nogi na środek ringu, trzyma je w górze, za to Booker próbuje rękami uderzyć rywala, lecz nie daje rady, za to Ryder puszcza nogi rywala, łapie za to jego rękę i zakłada fujiwara armbar! Booker wstaje, nie ma pomysłu na uwolnienie się z uchwytu, dlatego łapiegłowę rywala stojącego za nim i jawbreaker! Booka szybko podrywa się, wykonuje irish whip i Jumping Heel Kick! Booker wykonuje corner irish whip i dropkick dla rywala ustawionego w narożniku, “The Former 5-Time WCW Champion” nie traci czasu i od razu odbija się od lin i próbuje Super Kicku, ale Ryder robi unik, przechodzi pod noga rywala i łapie go w sleeper hold! Booker nie dał się nawet ogłuszyć, bo wszedł z rywalem na plecach w narożnik. Booker bierze rozbieg i nie trafia z clothesline’em, bo Ryder zdołał zrobić unik, następnie Zack zlapał rywala za głowę i wbił go w narożnik! Akcja przenosi się po za ring, "Long-Island Iced Z" wyszedł po rywala, wbił go w barierki, po czym wziął rozbieg, ale nie trafił z kopnięciem i mocno uderzył o barierki. Ryder odwraca się do rywala i SUPER KICK! SUPER KICK! Booker szybko zarzuca rywala na bark i wrzuca go do ringu, sam do niego powraca i przypięcie – 1, 2 i … KICK OUT! KICK OUT! Booker łapie się za głowę, nie wie jakim cudem jeszcze nie zakończył tej walki. “The Former 5-Time WCW Champion”, nadal przeżywa poprzedni sytuację, ale nie czeka, jego rywal już się podnosi, Booker dopada do niego i seria kopnięć na głowę przeciwnika, sedzia musi go odpychać, az w końcu zapanował nad sytuacją, długo tłumaczy coś Bookerowi, wtedy zza sędziego wypada Ryder który chce sprowadzić do parteru rywala, ale przy jego wynoszeniu Booker zaciągnął za sobą sędziego za koszulkę, który mocno glową uderzył o plecy Zacka. Sędzia wytoczył się z ringu, Ryder leżal na macie dotykając swoje plecy, a błyskawicznie do ringu wskoczył Hardy, pod kopnął rywala i szykował Twist of Fate, lecz Ryder przekręcił się, zlapał rywala za szyję od tyłu i ZACK ATTACK DLA HARDY’EGO! Ten wytacza się z ringu i wszystko wraca do normalnej postaci, lecz Ryder po odwróceniu sie do Bookera otrzymał irish whip i harlem side kick! Po nim Booka przechodzi do przypięcia …

Matt Striker: 1, 2, 3 … Można by powiedzieć.

Don West: Brawo Matt, umiesz już liczyć do trzech, ale ja sie pytam gdzie do cholery jest sedzia?! Dawac mi tu jakiegoś!

Booker puszcza rywala, kopie go kilka razy i staje przodem do podestu rozkładając ręce. Po kilku sekundach wreszcie wbiega sędzia, Booker bije mu brawo, ale w tym czasie Ryder wykonuje roll up niemal równo z wejściem sędziego do ringu i mamy przypięcie – 1, 2 i … KICK OUT! Obaj szybko się podrywają, Zack chwyta rywala pod suplex, ale Booka nie daje się oderwać od ziemi i sam wykonuje tę akcję! Obaj wstają, teraz znów Zack chwyta rywala, przekręca go i spinning neckbreaker! Ryder opira rywala o najniższą linę i dusi go nogą, sedzią musi mu przerwać. Kiedy Zack rozmawia z sedzią, Booker przeczołguje się do narożnika, ale inkasuje kolejne kopniecia od rywala, znów siedzi nisko oparty głową i facewash! "Long-Island Iced Z" zostawia rywala, a sam zaczyna wyrzykiwać “Woo Woo Woo”! Booker wstaje, dopada do niego przeciwnik, lecz “The Former 5-Time WCW Champion” wyprowadza mu ciosy w brzuch, następnie chwyta rękę rywala, przekręca ją nad sobą i hook kick! Booker T dopada do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Booker nie traci czasu, podnosi rywala i zarzuca go na narożnik! Szykuje się akcja wysokiego ryzyka, Booka dołącza do rywala na narożniku, próbuje wykonać Superplex, ale Ryder zatrzymuje się nogą, zaczyna wyprowadzać ciosy i po headbutt’cie Booker spada z narożnika, wstaje i inkasuje missile dropkick! Po nim jednak szybko podnosi się, ale Zack lapie go za głowę i wbija go nią w narożnik, następnie sam odchodzi na kilka kroków i Rough Ryder! Rough Ryder! To chyba już koniec – 1, 2 i … KICK OUT! KICK OUT! Booker przerywa liczenie! Ryder nie wierzy w to co widzi I desperacko przypina swojego rywala jeszcze raz – 1, 2 i … Kick Out! "Long-Island Iced Z" bardzo zdenerwowany decyzją sędziego, podnosi rywala i corner irish whip, ale następnie nadziewa się na big boot! Booker dopada do rywal , który wstawał przy narożniku i wyprowadza mu całą serie krótkich Spear’ów wbijających go w narożnik. Booka kończy serię, zakłada sobie rywala na bark i zarzuca go na narożnik! Szykuje się akcja wysokiego ryzyka, ale kiedy Booker wchodzi na narożnik zaczyna inkasować ciosy od rywala w głowę, aż spada z narożnika! Rdyer staje na nim, jeszcze wykrzykuje swoje Woo Woo Woo, ale trwa to za długo, Booker znów dopada do rywala na narożnik i superplex! Obaj leżą na macie, powoli pierw podnosi się Booker, zaraz po nim Ryder. Obaj biegną na siebie, Zack unika clothesline’u, odbija się od lin i otrzymuje spinbuster! Booker szaleje w ringu, cały się trzesie i co my tu mamy? … SPIN A ROONIE! Booker już przyszykowany pod swój finisher, łapie pod niego rywala, lecz Zack zaciąga swoją rekę, jesteśmy teraz na kolanie Rydera, ale jego rywal przekręca się w stronę głowy Zacka i barki Bro na macie – 1, 2 i … KICK OUT! Obaj szybko podrywają się, Ryder stoi przy linach i BICYCLE KICK od Bookera T jednak eliminujący jego rywala z ringu! Booka wyszedł zaraz za rywalem z ringu, podniósł go i cała seria ciosów! Ryder stoi tylko dzięki temu, ze opiera się o barierki! Booka powraca do ringu by wyzerować liczenie, szybko z niego schodzi, ale zaraz przy schodzeniu Zack łapie go, przekręca i Zack Attack! Zack Attack po za ringiem! Ryderowi strasznie się spieszy, wturlał swojego rywala do ringu i przypina go – 1, 2 i …KICK OUT! NOGA BOOKERA NA LINACH! Zack szybko zdejmuję nogę rywala z lin, tym razem łapie ją i próbuje jeszcze jednego przypiecia – 1, 2 I … Kick Out! Kick Out! Ryder wstaje, łapie sie za głowę, ale juz staje za rywalem szykując się pod Ryder Rough. Booker na nogach ! ROUGH RYDER! ROUGH RYDER! Ryderowi pozostalo jeszcze przypięcie – 1, 2 i 3!!!

Tony Chimel: Zwycięzca tej walki zostaje ZAAAAAACK RYYYYYYYYYYDDERRRRR!

Jonathan Coachman: Panie i panowie, tym razem moim gościem jest jedyny, niepowtarzalny - Booooooker T! Masz coś do powiedzenia o swojej walce z Zackiem Ryderem i przegranej w tym pojedynku?

Booker T: Zack Ryder! Kolejny raz zdarzyło mi się zostać wyrolowanym! Kolejny już raz sucka! Nie popuszczę tego, Ryder - Nowhere To Hide? Nie pamiętasz? Już niebawem! Możesz być pewien, że spotka Cię piekło! Możesz być pewień, że nie odpuszczę Ci do momentu, kiedy Twój Woo Wooo Woo Ass nie zostanie skopany!

Jonathan Coachman: Booker....

Booker T: Booker to, Booker tamto! Nie mam ochoty na marne pogawędki, chce Ci tylko zakomunikować Zack, że Twoje dni już są policzone - ja, Ty, najbliższe PPV - SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Wtedy nie uda Ci się wyrolować mnie na żaden sposób, szykuj się! Oprócz mnie będziesz musiał stawić czoła także innym zawodnikom - to gwarantuje poważne klepanie tyłka Zack! Booker T style! Zakręcę TObą niczym spin-a-roonie, sucka! Woo Woo Woo You Know It!

Christy Hemme: Panie i panowie, moim gościem jest Straight Edge Warrior - CM Punk. Punk jak czujesz się przed dzisiejszym triple threat matchem?

CM Punk: Christy...jak myślisz, jak może czuć się ktoś taki jak ja? W każdej sytuacji - świetnie, niezależnie od tego co zrobiłem, co zaraz zrobię i z kim zawalczę. Nie lubię się powtarzać Christy, ale tym razem to zrobię - wystarczy nie pić, nie palić, nie brać narkotyków i człowiek od razu czuje się lepszym od innych.

Christy Hemme: Ale The Rock i Albe...

Cm Punk: Co The Rock i Alberto? Wiesz co ich łączy? Oboje są przereklamowani jak się tylko da i ich z pewnością nie ma się co obawiać. Z pewnością najgorszy jest ten strach przed takim pojedynkiem, ale ja nic nie mogę o tym wiedzieć, gdyż najzwyczajniej w świecie go nie czuję. Każdy z tej dwójki jest do pokonania co udowadniali już pozostali, mi zostanie jedynie pokonać ich dwóch naraz - wystarczy wierzyć w siebie, wierzyć w sukces, a upragniony cel z pewnością zostanie osiągnięty. A, że kto jak kto ale ja zawszę wierzę w siebie - nie będzie z tym najmniejszego problemu. Są cztery rzeczy na świecie, których można być pewnym - śmierć, podatki, liczenie w więzieniu i to, że CM Punk ułoży dziśk kogoś do snu. Dzisiejszej nocy Straight Edge Warrior udowodni poraz kolejny, że jest najlepszym wrestlerem na świecie i potem pozostanie mu jedynie najważniejsza walka w życiu - walka o bycie mistrzem tej federacji. (Punk patrzy się w stronę kamery, po czym chwilę później odchodzi)

Tony Chimel: Pierwszy w drodze na ring.. z Miami na Florydzie.. ważący 120 kilo.. The Rock!

http://www.youtube.com/watch?v=yH5PKk8e5k0&feature=player_embedded

Tony Chimel: Jego pierwszy przeciwnik to pochodzący z Chicago w Illinois.. ważący 101 kilo.. C! M! Punk!

http://www.youtube.com/watch?v=6s_uBCJ6pN4

Ricardo Rodriguez: Panie i panowie! Pochodzący w czystej linii z Meksyku.. ważący 119 kilogramów.. La Excelencia.. Alberto! Del Rio!

Rozpoczynamy walkę! Bardzo ciekawy triple threat. Od ich konfrontacji na backstage'u huczyło wiele plotek. Przekonajmy się co prezentują w ringu. Na samym początku walki widzimy wyraźne połączenie sił Punka i Alberto. Na początek łapią się za ręce i podwójny clothesline. Dalej trzymają dłonie i.. double elbow drop! Bardzo szybko rozprawili się z The Rockiem. Teraz każdy z nich wskakuje na narożnik. Punk trafia, z elbow dropem.. i od razu przypina przeciwnika! 1..2.. Alberto skacze także wykonując elbow drop. Po chwili Punk i Alberto są na nogach i patrzą się na siebie ze zdumieniem. Pierwszy reaguje Alberto, slap dla CM'a i sam teraz tantuje do publiczności. Punk ma jednak tego gość, wchodz i w niego mini-spearem, i atakuje serią punchy. Del Rio opiera się o liny.. Straight-Edge Savior nabiega.. high knee wyrzucające Alberto z ringu! W tym czasie The Rock zdążył już się pozbierać.. Punk obraca się.. spinebuster od Brahma Bulla! Przypięcie! 1..2.. kick out. Rocky zapina teraz sharpshootera! Czy nie za wcześnie.. Del Rio stoi na apronie.. springboard.. dropkick dla Rocky'ego! Teraz podnosi Punka.. body slamem rzuca go na The Great One'a! Pinuje. 1..2.. kick out. Nie udało się z Rockiem, próbuje z Punkiem. 1..2.. też nic z tego. Ale co to.. łapie dłoń Punka.. swoim palcem pokazuje, że czas na mały obrót.. Cross Armbreaker.. Nie! Punk bierze go na swoje barki.. GTS?! To The Rock odbija się od lin i mamy kombinację! Spear dla Punka, samoan drop dla Del Rio! The Rock wyczuł swoją szansę.. zrzuca ochraniacz.. odbija się od lin.. czekamy na to.. People's Elbow! Hits it on Del Rio! 1..2.. kick out.

Matt Striker: Bardzo wyrównane widowisko! Brawo panowie!

Don West: Jestem baaardzo wytrawnym krytykiem wrestlingu i powiem.. że nawet mnie ta walka przyciąga do monit.. telew.. no ku.. do ringu!

Jak zawsze w takich przypadkach, dany wrestler spróbuje teraz z innym rywalem. The Rock łapie CM Punka na Rock Bottom.. podskakują.. Del Rio podbiega do nich i wykonuje german suplex na The Rocku! Od razu pinuje wykonując mostek! 1..2.. CM podcina mu nogi. Wysyła Alberto do jednego przeciwnika i Rocky'ego do przeciwległego. Biegnie.. high knee dla Del Rio! High knee dla The Rocka! Będzie chciał przedłużyć bulldogiem.. jednak Alberto przerywa to clotheslinem! Co za kolizja. Na nogach stoją Rock i Alberto. Zaczynają się wzajemnie okładać.. jednak prawe The Great One'a naprawdę są 'great'. Jeszcze jeden i.. wynosi przeciwnika na powerbomb! Alberto w górze zdołał się przekręcić i jest teraz w pozycji na electric chair. CM Punk stoi już na apronie.. czy będzie to jego markowy clothesline.. nie! Hurricanrana na uwięzionym Alberto! Upadek ze sporej wysokości. Najmniej poturbował się The Rock, który pinuje teraz 'La Excelencię'. 1..2.. kick out! To wciąż za mało. Teraz podnosi Punka, rzuca go na liny.. chce przygotować pozycję na spinebuster.. The Rock wynosi oponenta.. jednak ten przetacza się nad nim.. victory roll pin! 1..2.. kick out. Punk teraz.. wydaje mi się, że chce wykonać Rock Bottom. Rzuca przeciwnika na matę, jednak.. po chwili zapina Anaconda Vice! Dawno nie używał tego chwytu! The Rock nie ma wyjścia.. oprócz chwycenia lin, które znajdywały się dość blisko. Zmęczony CM osuwa się do narożnika.. do którego podąża Alberto del Rio i wykonuje enzuiguri właśnie na Punku! Był przywódca SES odsuwa się z ringu.. a Alberto atakuje Rocka dropkickiem. Teraz naśmiewa się z Punka.. przejeżdża ręką po macie.. udaje, że klepie w zegarek i krzyczy: it's Cross Armbreaker time!

Don West: Ot cały Alberto! Za to go kochamy!

Jim Ross: Chciałeś powiedzieć nie znosimy?

Matt Striker: Mówcie o nim co chcecie.. jest obecnie jednym z.. best in the world.

Alberto jak mówił, tak zrobił.. przeskakuje nad Rockiem.. Rocky popycha go dość mocno więc Alberto przelatuje też nad linami.. wprost na Punka! The Rock trzyma liny stojąc w ringu.. springboard cross body? Niestety pokazuje fanom, że 'za Chiny' tego nie wykona. Schodzi na apron, może stąd? Za wolno.. Punk z Alberto wbiegają na krawędź ringu i.. wykonują double suplex! Na ringside! Cała trójka ląduje na dość twardej nawierzchni. Czuję, że przechodzimy w decydującą fazę pojedynku. Punk z Del Rio wracają do ringu i wygląda na to, że któryś z nich odniesie zwycięstwo w tej walce. Slap od Rio! Kick od Punka! Kick od Del Rio! Punk odbija się od lin.. tilt-a-whirl backbreaker od Del Rio! Co teraz?! Nie może być! GTS?! Od Del Rio dla Punka.. coś tu się miesza. Jednak Alberto nie umie wykonać tego odpowiednio dobrze i Punk kontruje w DDT! Wychodzi za ring.. czy myśli, że łatwiej pójdzie z Rockiem? Za ringiem.. wynosi go na GTS.. jednak chce spuścić jego głowę na apron.. Johnson uwalnia się i wpycha rywala na stalowy narożnik. CM na chwilę jest zamroczony, a Rocky wchodzi na ring. Kopie przeciwnika w brzuch i wykonuje DDT w po którym wstaje niczym Shawn Michaels! Alberto ledwo stoi tuż obok lin.. Rock będzie go chciał wyrzucić z ringu clotheslinem.. jednak Punk przytrzymuje nogi Del Rio! Rock sam wylatuje przez liny, Punk stoi na apronie.. szykuje nam się springboard clothesline.. skacze.. Del Rio przechwytuje lecącego oponenta! Trzyma jego ręke.. jeżeli nie teraz to kiedy.. Cross Armbreaker! Tym razem postarał się na serio! Cholernie mocno naciąga rękę.. Punk taps! Punk taps!

Ricardo Rodriguez: A wasz wygrany to oczywiście.. Albertoooooooooo del Rioooooooooooo!

Alberto del Rio: Zrobiłem to! Zrobiłem! Zrobiłem! Pokazałem swoim rywalom tuż przed PPV kto będzie wchodził na Nowhere to Hide jako faworyt do pasa International! Ja Excelencia! Alberto del Rio! Jednak Wy.. Wy już to wiecie. Nie wiem czy wiecie o tym, że jeszcze dwójka zawodników nie posmakowała mojej siły! Booker T! Zack Ryder! Mieliście szczeście, że nie zmierzyliście się ze mną jeszcze dzisiaj bo czekały by Was poważne konsekwencje!

The Rock: Tak szybko mi nie uciekniesz del Rio. Może i teraz Ci się poszczęściło, jednak na PPV Ty i Twój wielki candy-ass posmakują spoooorego kopania tyłka! The Rock nie był dziś w pełni sił, w zeszłym tygodniu Rock musiał zmierzyć się z o wiele lepszym rywalem. Rated R! Rated R Superstar! A Ty.. kończący karierę w WCE odpadek z tyłka smoka Barney'a noszący teraz.. czewoną koszulkę?! What the hell?! You know - it doesn't matter that you beat mi this time! Będzie się liczyło to, kto wygra na Nowhere to Hide Alberto!

Alberto del Rio: Mój harmonogram jest bardzo napięty i nie mam już czasu na takie czcze gadania! Jeżeli chcesz możesz pogadać sobie z tym tutaj.. o Ricardo! Na koniec jeszcze chciałbym Ci powiedzieć.. If you smelalalalou! What.. Alberto se está cocinando!

Nagle ktoś podaje Alberto krzesło którym atakuje głowę The Rocka! Po mocnym chair shocie, wkłada rękę Dwayne'a w krzesło.. odchodzi na kilka kroków i.. zamyka je! To może spowodować poważną kontuzję. Teraz wsiada do samochodu.. o nie! Przejeżdża obok.. nie.. na ręce? Oby nie! Wygląda na to, że przejechał swoim Lamborghini po ręce The Rocka! Miejmy nadzieję, że nie trafił.

Jonathan Coachman: Carlito! Wreszcie jesteś! Ostatnie słowa przed walką z Wadem Barrettem?

Carlito: Coach.. wiesz jak zwykle kończą się takie walki. Na samym początku uczestnicy umawiają się, że żaden z nich nie chce rozłamu grupy. W czasie walki coś zaczyna zgrzytać.. pod koniec walki tworzy się już całkiem napięta atmosfera. A już po walce gdy jeden zwycięża.. ten drugi z wściekłością atakuje byłego przyjaciela. Wiele osób życzyłoby sobie takiego scenariusza.. jednak gwarantuję Wam - to się nie stanie. Czy wygram ja, czy Wade.. The Bright Future cały czas będzie rosło w siłę.

Jonathan Coachman: No tak, ale powiesz może.. dlaczego właśnie Ty wygrasz tą walkę?

Carlito: Wiesz.. nie chciałbym się chwalić przed walką, ale.. myślę, że jestem lepszym zawodnikiem od Wade'a! Co on na razie osiągnął?! Ma karierę przed sobą! Ja jestem najbardziej doświadczonym z naszej czwórki i już wkrótcę wniosę do naszej frakcji WCE Undisputed Championship! Nie chcę więcej gadać.. koncentruję się przed walką.. moje czyny są ważniejsze niż słowa.. and that's cool.

Tony Chimel: Rozpoczynamy kolejną walkę tego wieczoru, a bedzie to starcie o miano pretendenta do pasa WCE! Sędzią specjalnym tego starcia jest członek The Bright Future - The Miz!

Tony Chimel: Pierwsyzm zawodnikiem tego starcia jest ważący 220 funtów, pochodzący z San Juan w Puerto Rico, członek The Bright Future – Carlito!

Tony Chimel: Jego rywalem jest ważący 260 funtów, pochodzący z Preston w Anglii, członek The Bright Future – Wade Barrett!

Tony Chimel: Panie I panowie powitajcie specjalnego komentatora tej walki, członka The Bright Future, Television Champion – King Sheamus!

Jim Ross: Witaj Sheamus, bardzo milo nam Cię gościć przy stole komentatorskim.

Sheamus: Witaj JR. też jest mi miło, ale skupmy się na walce. To nie ja jestem teraz najważniejszy, a tych dwóch świetnych wrestlerów!

Panowie podają sobie ręce i rozpozynają! Zmierzają w swoją stronę i niskie kopnięcie od Carlito, jeszcze jedno i chinlock! Colon trzyma uchwyt, Barrett spycha go na liny i shoulder block od Wade’a! Barrett chwyta dziwnie przeciwnika za rekę i pumphandle slam! Barrett podnosi rywala i corner irish whip, a po nim nie udana próba corner clothesline’u, Carlito uciekł z narożnika, teraz to on ma rywala w narożniku i seria niskich kopnięć, jeszcze corner irish wip i monkey flip od Colona! Carlito naskakuje na narożnik i splash, po którym przechodzi do pierwszego w tej walce przypięcia – 1 … Kick Out! Zawodnik z Puerto Rico podnosi rywala i chop, następnie corner irish whip, carlito wynosi rywala i powerslam! Carlito podnosi rywala za głowę, przekręca go i swinging neckbreaker! Carlito teraz podnosi rywala, ale inkasuje ciosy w brzuch, lecz wyprowadza kolano. Odbija się od lin i big boot od Wade’a! Barrett schyla się po rywala, ale Carlito sprytnie łapie go w chinlock. Wstają, po czym Barrett rozrywa ręce Carlita z uchwytu, przez chwilę się siłują, aż Barrett wykonuje headbutt, ktoym powala rywala na matę. Cała seria ciosów na korpus rywala od Anglika i knee drop! Wade próbuje przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Barrett podnosi rywala, corner irish whip i corner clothesline! Po nim Wade bierze rywala na bark, chce zarzucić go na narożnik irobi to, lecz potem inkasuje wiele ciosów na plecy, carlito alpie jego głowę i tornado ddt! Barrett powoli wstaje, Carlito już na linach i knee life, ale odbija się jeszcze raz i clothesline! Puerto Rico’ańczyk przechodzi do próby pinu – 1, 2 i … Kick Out! Carlito podnosi rywala za rekę, przekłada ją, ale wtedy clothesline od Wade’a! Colon wytacza się za liny, wstaje na krawędzi ringu, podbiega do niego Wade, ale roundhouse kick! Carlito zoostaje za linami, po chwili Barrett odwraca się do niego i Springboard Somersault! Carlito pewny siebie przechodzi do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Miz zauważa nogę Barretta na linach! Carlito pyta się czemu jeszcze nie wygrał tej walki i nie może pogodzić się z werdyktem, nagle Wade odwraca go od sędziego do siebie, podkopuje i corner powerbomb! Następnie kilka kopnięć i Anglik poddusza nogą o linę głowę rywala. Miz szybko mu tego zabrania, ale nie dyskwalifikuje go. Barrett chwyta glowę rywala i bulldog! Następnie trzyma rece rywala, jest za nim i surfboard stretch! Kolano na kręgosłupie rywala i mamy submission. Carlito powoli wstaje, Wade trzyma go już tylko za ręce i Carribean przekręca się, jedno kopnięcie, drugie, Wade puszcza uchwyt, za to przechwytuje jedno kopnięcie swojego rywala, trzyma jego nogę ale inkasuje enzuigiri! Barrett chwilę potem wstaje idzie na rywala, ale znowu inkasuje akcję, tym razem hurricanrana’ę, po której znajduje się po za ringiem! Carlito czeka, aż jego rywal podniesie się i Slingshot Somersault Plancha! Colon podnosi rywala i wrzuca go do ringu, po czym chwilę nie wiadomo na co czeka i sam do niego powraca, lecz wtedy Wade jest już na nogach, schyla się po rywala i ma go na barkach! Jednak Carlito wyprowadza ciosy łokciem, Anglik zrzuca go z siebie, potem biegną jednocześnie w swoje strony i clothesline od Barretta!

Don West: Wade był bliski zaskoczenia Carlita, lecz temu jeszcze tym razem udało się uciec spod finishera.

Sheamus: Don, ci zawodnicy dobrze się znają. Carlito wie, że kiedy popełni błąd i znajdzie się na barkach - nie może czekać.

Wade teraz przekład ręke rywala pod jego kroczem i pumphandle slam! Barrett podnosi rywala bardzo dynamicznie, Carlito na nogach, ale Wade wynosi go jeszcze wyżej i relase flapjack! Teraz Barrett wyprowadza całą nawałnicę kopnięc po całym ciele swojego rywala, następnie ten powoli podnosi się, inkasuje irish whip, ale dropkick od Carlito! Teraz to on wchodzi na obroty, podkopuje rywala i DDT! Colon naskakuje na druga linę i springboard corkscrew somersault! Po tej akcji Carlito pada do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Carlito próbuje irish whipu, zostaje skontrowany, ale zamiast odbić się od lin naskakuje na drugą linę i springboard back elbow! Teraz sygnalizuje zakończenie walki, Wade wstaje przed linami plecami do Carlito, ten próbuje Backstabbera, ale Wade zdąrzył złapać się lin i Carlito ląduje plecami na macie! Barrett rzuca się na niego do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Wade podnosi rywala, chwyta go i gutbuster! Carlito zwija się z bolu, a Wade kontynuuje natarcie, corner irish whip i pendulum bacbreaker! Barrett łapie rywala za noge i uderza nią o matę! Następnie anglik zakłada abdominal stretch! Carlito wyraźnie słabnie, Miz pyta się go czy rezygnuje, ale ten nie poddaje się. Nagle zaczyna wymachiwać nogą, wreszcie wyprowadza nią cios w głowę Wade’a! Jeszcze jeden i submission przerwany! Carlito odbija się od lin i Wade wynosi rywala i tilt a whirl bacbreaker! Znowu Carlito nie udaje się przewrócenie szali na jego korzyść. Barrett podnosi rywala i corner irish whip, a po nim sidewalk slam! Barrett jednak nie psuzcza rywala, jeszcze raz podnosi go w takiej samej pozycji, odbija go na linach i rebound pendulum bacbreaker! Wade dynamicznie wstaje i jeszcze elbow drop! Następnie kładzie się na rywalu do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Barrett podnosi rywala, corner irish whip i po nim kilka wepchnięć Carlita w naroznik barkiem od jego rywala. Barrett nagle przestaje, za rekę wyciąga rywala z ringu i zarzuca go na barki! WASTELAND! WASTELAND! Barrett sygnalizuje koniec i przechodzi do przypięcia – 1, 2 i … KICK OUT! NOGA CARLITO NA LINACH! Wade lapie się za glowę, krzyczy coś do Miza i następnie zaczyna serię kopnięć na swojego rywala, Miz pokazuje mu, ze przesadza i zaczyna liczyć pod dyskwalifikację. Wade przestaje, mówi coś do Miza, pokazuje na coś rękami, ale wtedy budzi się Carlito i wchodzi krótkim Spear’em w rywala, wywraca go i wyprowadza kolejne ciosy! Następnie wstaje, irish whip i łapie rywala pod rękę i COOL SHOT! COOL SHOT! Carlito przypina rywala! – 1, 2 i … KICK OUT! KICK OUT! Barrett odkopuje! Carlito szybko wstaje, juz szykuje się na Backstabber, skacze na rywala, jednak ten schyla sie i przechwytuje rywala na barki, Carlito jednak zjeżdża mu z barków w dół, ma go na plecach i decyduje się na samoan drop! Nietypowa akcja dla Barretta, ale może mu przynieść zwycięstwo bo po niej przypina przeciwnika! – 1, 2 i … KICK OUT! Barrett podnosi rywala, 3 ciosy na jego twarz, ale Carlito odpowiada jednym ciosem. Teraz idą cios za cios, aż Wade znowu wychodzi z całą serią chop’ów, jednym z nich powala rywala, en jednak szybko podrywa się i wykonuje Barrett’owi irish whip, jednak skontrowany, ale ten za szybko się schylil, Carlito chwycil go i snap swinging neckbreaker! Carlito wchodzi na narożnik, ale Anglik już na nogach, Wade zdejmuje swojego rywala z narożnika za głowę i wsadza go sobie na barki! WASTELAND! WASTELAND! Barrett przypina rywala! – 1, 2 i 3!!!

Tony Chimel: Zwycięzca walki zostaje WADE BAAAAAARRETT!

Christy Hemme: Panie i panowie, teraz mam zaszczyt przedstawić lidera grupy TBF, zwycięzce walki, która odbyła się dosłownie przed chwilą - Wade'a Barretta! Wade, jak czujesz się po wygranej nad swoim kolegą - Carlito?

Wade Barrett: Bardzo szanuję Carlito i on z pewnością zdaje sobie z tego sprawę, ale gdy wchodzimy do ringu - to już inna bajka. Wtedy każdy musi liczyć na siebie, musiałem się z nim zmierzyć - zrobiłem to, wygrałem - tyle.

Christy Hemme: Czy to oznacza rozpad Waszej znajomości, rozpad TBF czy też nie - nadal będziecie współpracować?

Wade Barrett: Absoultnie nie, Carlito może w każdej chwili podejść do mnie, a ja podam mu rękę. Wygrał lepszy, teraz przynajmniej Shelton Benjamin może mieć pewność, że nie będzie miał ze mną łatwo. Shelton Benjamin może mieć pewność, że wkrótcę zostanie zaatakowany ponownie, aż w końcu to co leży teraz prawdopodobnie w jego szatni - znalazło się tutaj, na moich barkach.

Christy Hemme: Dziękuję za wywiad.

Tony Chimel: Rozpoczynamy kolejną walkę tego wieczoru, jest to Non Title Match. Pierwszym jej uczestnikiem jest pochodzący z Orangeburga w South Carolina’ie, ważący 248 funtów, obecny WCE Champion – Shelton Benjamin!

http://www.youtube.com/watch?v=MFyU_R_Q5vQ

Tony Chimel: Drugim zawodnikiem jest pochodzący z Toronto w Kanadzie, ważący 241 funtów – Edge!

Panowie podchodzą do siebie, stają twarzą w twarz i przez chwilę wpatrują się sobie głęboko w oczy. Po chwili oddalają się od siebie i wchodzą w zwarcie, następnie Edge wchodzi za rywala i ciśnie nim o narożnik, a następnie szybki german suplex! Edge daje wstać swojemu rywalowi, po czym znowu zwarcie, znów wygrane przez Rated R Superstara, tym razem Edge łapie swojego przeciwnika w chinlock. Chwilę poddusił rywala, ten jednak spycha przeciwnika na liny i shoulder block od Sheltona! Benjamin odbija się od lin, nie udana proba podcięcia od Edge, teraz Rated R przeskakuje nad rywalem, az w końcu wprowadza flapjack! Shelton lezy przy samych linach, Edge odbija się od przeciwległych lin i baseball slide! Rated R na fali, Shelton już podnosi się, a Edge chce dołożyć mu planchę, wyskakuje, ale nadziewa się na potężny dropkick ze strony mistrza WCE! Benjamin wturlał rywala i siebie do ringu, tam wstał i kilka szybkich chop’ów, irish whip i dropkick! Mistrz przechodzi do pierwszego przypięcia – 1 … Kick Out! Shelton podnosi rywala, lapie go w armbar! Edge ma problemy z wydostaniem się z uchwytu, ale wyprowadza ciosy rywalowi w brzuch, jeden i kolejny, Edge oswobodził się, odbija się od lin, ale Benjamin wynosi go i tilt a whirl bacbreaker! Benjamin wyprowadzil bardzo bolesną akcję. Shelton już wchodzi na narożnik, Edge wciąż na macie, Benjamin staje tyłem do ringu i moonsault, jednak nie trafiony! Edge zrobil unik i mistrz spadł na mate! Rated R nie czeka, chwyta swojego rywala i half nelson bulldog! Teraz Edge na fali, chwyta rywala za rekę, przekłada ją pod jego kroczem i pumphandle slam od Edge’a! Rated R już sygnalizuje swój finisher, nie ma zamiaru dalej czekać! Biegnie na rywala, ale ten robi unik i Edge laduje na narożniku, za to Benjamin zaciąga go za spodnie do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Edge szybko podrywa się, wchodzi za rywala i inverted ddt! Rated R Superstar podnosi rywala, zarzuca go na narożnik, potem sam na niego podąża lecz zaczyna inkasować ciosy od rywala. Nie ma wyjścia, schodzi z narożnika i uderza głową Sheltona o narożnik. Wtedy powraca na niego i ma rywala na barkach! Ciekawe co wymyśli, jednak Benjamin schodzi z barków rywala, przez chwilę odpoczywa, po czym z powrotem doskakuje na narożnik i avalanche belly to belly suplex, po którym kolejna już proba zakończenia walki – 1, 2 i … Kick Out! Shelton wyprowadza całą serię kopnięć leżącemu rywalowi, następnie podnosi go i uderza jego glową o narożnik. Potem bierze rozbieg, ale nie trafia z corner clothesline’em! Edge podcina rywala za nogę, stoi z nim przed narożnikiem i katapulta! Jednak Shelton zamiast spaść na narożnik utrzymal się na nim i crossbody dla Edge’a, lecz przerolowane i przypięcie od Rated R’a – 1, 2 i … Kick Out! Po raz kolejny przerwane przypięcie. Edge podnosi szybko rywala, cios, ale Shelton odpowiada tym samym. Cała wymiana ciosów, jeden za jeden, żaden z nich nie odpuszcza, aż Edge unika ciosu, wchodzi za rywala i wykonuje mu russian legsweap! Edge szybko wstaje i elbow drop! Do tego dokłada całą nawałnice kopnięć, a potem jeszcze siada na rywalu i mass ciosów na jego twarz. Widac jego zaciętość, aż sedzia z całych sił musi go odciągać od przeciwnika. Edge opanował się prze dyskwalifikacją, podniósł rywala, wykonał mu corner irish whip, ale nie trafił z big bootem, na chwilę noga zaczepiła mu się o narożnik, ale zdjął ją z niego, po czym odwrócił się do rywala i Super Kick! Shelton błyskawicznie rzuca się do przypięcia – 1, 2 i … KICK OUT!

Don West:Wow! Edge wytrzymuje takie kopnięcie, widać, że jest bardzo zdeterminowany aby pokazać, że potrafi pokonać nawet mistrza.

Jim Ross: Masz zupełną rację Don, jednak nie zapominaj, że teraz to Shelton jest w natarciu.

Benjamin, podnosi rywala, trzyma go tyłem i backbreaker! „The Gold Standard” wykonuje corner irish whip, jednak skontrowany i Spear! Spear! Spear! Benjamin mocno uderzył o narożnik, a następnie zainaksował Spear! Są bardzo blisko lin i Edge przypina przeciwnika – 1, 2 I … KICK OUT! NOGA SHELTONA NA LIANCH! Edge przeciąga przeciwnika na środek ringu, zaczyna zakładać mu Edgecator! Submission jeszcze nie zapięty, a Benjamin nogami zaciąga przeciwnika i wyrzuca go z ringu! „The Gold Standard” wchodzi na narożnik i tope rope atomico! Alez świetna akcja, obaj leżą po za ringiem! Benjamin podnosi się, wturlał rywala do ringu i przypina go! – 1, 2 i … Kick Out! Shelton wstaje, już odbija się od lin i próbuje niskiego kopnicia dla siedzącego rywala, lecz Rated R robi unik i zaciąga przeciwnika do przypięcia! – 1, 2 i… Kick Out! Obaj szybko wstają, corner irish whip od Oedge’a i northern lights suplex z przejściem do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Edge wstaje, powoli wchodzi na narożnik i missile dropkcik dla mistrza! Edge zdecydowanie przeważa, szykuje się do Speara! Shelton na nogach, odwraca się do rywala, ale błyskawicznie ten ucieka z ringu. Benjamin jeszcze za ringiem dochdozi do siebie, a tym czasem już dobiega do niego Edge, podkopuje go i edgecution! Edgecution po za ringiem! Edge jeszcze zeruje liczenie by mieć więcej czasu, bo już jest ustawiony pod Spear! Biegnie na rywala, lecz ten robi kolejny unik i Rated R trafia na schody! Edge jakby odbił się od schodów, od razu staje na nogi i PAYDIRT! PAYDIRT! PAYDIRT po za ringiem! Sheltonowi nie pozostaje nic innego jak wrzuci rywala do ringu i tam go przypiąć i tak właśnie czyni - 1, 2 i … KICK OUT! KICK OUT! Edge odkopuje kolejną świetną akcję Sheltona! Shelton już nie traci czasu, wykonuje irish whip, ale nadziewa sie na big boot! Shelton wytacza się za liny, wstaje na krawędzi ringu, jest już na nogch i SPEAR! SPEAR! SPEAR! Shelton wylatuje wraz ze swoim rywalem z ringu, obaj leżą przy barierkach i nie dają oznak życia. Rated R pierwszy podnosi się, podnosi rywala i wrzuca go do ringu, przechodzi do przypięcia! – 1, 2 i … KICK OUT! KICK OUT! Edge od razu staje za rywalem, chwyta go za głowę i edge o matic! Edge nie szykuje się tym razem do finishera, podnosi rywala i cała seria ciosów na korpus, następnie irish whip i double clothesline! Obaj na macie! Niemal równocześnie wstaja, edge biegnie na rywala, nie udana proba clothesline’u od Sheltona, kolejne odbicie Edge’a i spinning wheel kick! Benjamin znów wytacza się za liny, dochodzi do niego rywal, ale mistrz wyprowadza mu wejście barkiem, a następnie sunset flip powerbomb i przypięcie – 1, 2 i … Kick Out! Edge wtsaje w narożniku i otrzymuje stinger splash, po nim kolejna próba corner irish whipu jednak skontrowana, ale na Sheltonie nie robiło to wrażenia bo naskakuje na narożnik i springboard double axe handle! Shelton próbuje wykonać kopnięcie na powoli wstającym już rywalu, Edge jednak przechwytuje jego nogę i odpycha ją od siebie, a Shelton kontruje to na dragon whip! Benjamin podąża na narożnik, ma ustawionego rywala przed nim, skacze, ale SPEAR! SPEAR! SPEAR! SPEAR DLA LECĄCGO Z NAROŻNIKA SHELTONA! To musi byc koniec, Edge przypina – 1, 2 i 3!!!

Tony Chimel: Zwycięzcą walki zostaje EEEEEEEEEEEDGE!

WSZYSCY ŻĄDACIE WYJAŚNIEŃ?! KARTY NA PPV?! POWERA?! NEWSÓW?! TO WSZYSTKO JUŻ NIEDŁUGO.

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

2

• GMS

1

• Blazi

1

• Kall

1

Top użytkownicy w tym temacie

Drugie w historii Collision, a więc trzeba skomentować. Wszystko ładnie, pięknie, ale po co tak dużo wywiadów? Jeden, dwa spokojnie by wystarczyły. Wydaje mi się, że na siłe próbujecie podnieść poziom backstage. Nie wiem jak inni, ale ja zamiast tej kupy wywiadów wolałbym zwykłe segmenty typu "Przychodzi Edge do szatni Chrisa Jericho, gadają, gadają, później napierdalanka i jest już rozruszenie feudu". Na szczęście pojawiły się również i takie segmenty, więc źle nie jest. Co jeszcze...dwie ostatnie walki o wiele za krótkie. Poza tym brak zakończenia gali pod moją walką, chociaż oczywiście cieszy wygrana Edge'a, widać ze pisanie na bs nie poszło na marne. Gale oceniam na wysokie 7.5/10. Nie wiem, ale czegoś mi tu zabrakło. Mam nadzieje, że następnym razem będzie lepiej :)

Gala jako całość wypadła bardzo dobrze jak na drugie Collsision. Dobry przystanek przed PPV. Wyniki walk były raczej do przewidzenia. To co mnie cieszy to to że wzięliście sobie do serca moje ostatnie rady i mamy tego efekty. W wywiadach możemy zauważyć lepsze odwzorowanie gimmicku postaci którą gram i nie chodzi tutaj tylko o mnie. Błędy się zdarzają ale to ludzkie. I powiem to samo co Tomek. Osobiście uważam że wywiad z każdym uczestnikiem walk jest niepotrzebny. Więcej akcji, mniej wywiadów. I powiem też że jeśli wywiadów chcecie dużo to moglibyście tam wciskać też tych którzy nie załapali się do karty ale są w WCE. Wtedy pojawiali by się na galach. Tyle ode mnie. A na koniec, zacytuję coś co było śmieszne :D

Christy Hemme: Tym razem moim gościem jest nie kto inny jak.. Long Island Iced Z! Zack Ryder!

Zack Ryder: Woo woo woo! You know it Hemme! Tak poza tym.. daj mi swój numer po wywiadzie.

Rosa Mendes: Zack! Ja nadal tutaj stoję!

Triple H: Ach, no widzisz - zapomniałem 'złotko'.

Wysyła Alberto do jednego przeciwnika i Rocky'ego do przeciwległego.

:D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Świetnie wypadła gala. Zapowiada nam się ciekawe PPV. Szczególnie spodobała mi się walka AB z Kofim. Taka na jaką liczyłem. Szybka, dużo akcji. Oby były tylko dłuższe i jeszcze więcej High Fly'erowskie walki Aero to będzie gites. Ciekawe segmenty i dość dobre wywiady. Niesamowity ME po prostu cud miód malina.

Trzymajcie poziom CL i oby tak dalej. Gale oceniam na 8/10.

alexisy.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No Collision bardzo dobre. Było kilka błędów ale to się zdarza każdemu. Poziom walk jak zawsze bardzo wysoki. Trochę za dużo wywiadów. Zamiast jakiegoś wywiadu mogła być akcja jak jakiś ziomuś wchodzi na ring: bla, bla, bla potem drugi wpada i się biją. Rezultaty niektórych walk można było się spodziewać. Na koniec po ME mogliście zrobić zakończenie, że np. Edge cieszy się z wygranej i ktoś wpada i się biją czy coś. Nie ma co się rozpisywać. Odwaliliście kawał dobrej roboty. Ocena gali to 9/10. PPV się ciekawie zapowiada.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Taaak czas najwyższy na komentarz, tak jak oczekiwałem przegraliśmy walkę ale ciężko wygrać pisząc 1vs2 (Czekam na te wasze wakacyjne pomysły bo coś o nich zamilkliście). Tak jak większość wspomniała za dużo wywiadów można było coś innego zrobić, tak samo brak zakończenia lekko razi w oczy. Poziom walk bez zmian i oby tak zostało bo jest pod tym wzgldem zajebiaszczo. Ocena 8/10

sig.png

Wedlug mnie najlepszy był main event. Gala była bardzo dobra. Teraz trzeba oczekiwać na Nowhere to Hide. Wszystkie walki były bardzo dobre. Większych błędów nie widziałem. 10-/10

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Nie mam się co rozpisywać bo wszyscy poprzednicy już to napisali. Gala stoi na wysokim poziomie tak samo walki. Wyniki walk były do przewidzenia, żadnych tam niespodzianek nie było. Za dużo wywiadów za mało bijatyk albo akcji na BS. No nie wiem co jeszcze napisać. Gala ma mocne 8/10 i tylko czekać do PPV.

Jak szantaż, to trzeba skomentować. Gala świetna, mimo porażki Hernandeza. Czekam na newsy, bo nie wiem co się dzieje z no.1 for TV championship. Za dużo wywiadów, mało scenek na bs. Gala 8/10 :thumb:

Właśnie widać jak się interesujesz sie tym co my robimy 365 dni w roku, aby was zadowolić. Masz walke o pretendenta podaną w OD NtH!// Fan

Żle mnie zrozumiałeś... Jak znikąd JTG dostał walkę o no.1 For TV, ale po wygranej miał nią dostać AeroBoy, wygrał i nie dostał pretendenta//Hernandez

Edytowane przez Gość

1.jpg

Iluzja.....

Chyba moge skomentować chociaż nie jestem już zawodnikiem WCE :| . No to tak gala jak zawsze świetna. Segment otwierający jak zawsze świetny na początku myślałem że Shelton będzie gadał i Edge się wtrąci. Ale nie spodziewałem się że wtrąci się Barrett i Carlito ale na pewno było to na plus i to wielki. Pierwsza walka była do przewidzenia chociaż Hernadez też miał szanse na wygraną bo pisali podobnie na BS bo Shawn miał najmniejsze szanse z tej 3 bo ostatnio nie pisał jako jedyny z tej 3. Ten wywiad z JTG po walce bardzo mi się podoba nie chodzi mi oto że z JTG ale chodzi mi oto że fajny pomysł jest z takim czymś tak jak w MMA co jest następnym + gali. Ta walka TT pomiędzy LWO a Wolfpack dobra. No ale w tej walce też był przewidziany wynik końcowy. Dla tego że LWO moim zdaniem lepsze posty pisali na BS i ogólnie. Następna walka pomiędzy JoMo a Mizem trochę za krótka ale to nic. Obydwoje mieli po 50% szans na wygraną i tu do końca było ciężko wytypować zwycięzce ale wygrał JoMo i szykuje nam się dobra walka na NtH pomiędzy nim a JTG którzy piszą no można rzec że tak samo chociaż JoMo troszkę ale to troszkę lepiej. Później walka Elity Mafi kontra AJ i Alberto. Która była a ni za dobra a ni za słaba powiem że była umiarkowana. A co do zwycięscy tej walki to było pewne że wygra ją Elita Mafia a to dla tego że chyba dzień przed Collision #2 Clown wypisał się swoim AJ Stylesem. Dalej świetne wtargnięcie Ortona po walce i tak to ujmę "zmiażdżenie" AJ. Co oczywiście na +. Szkoda tylko że feud się skoczył tak szybko bo na pewno coś fajnego może by wyszło. Następna walka jest taka sobie jak na 5 walkę powinna być troszkę lepsza ale to nic bo i tak dobra walka. Dla mnie niespodziewana wygrana AeroBoya bo myślałem że wygra Kofi a tu taka niespodzianka :) . Walka pomiędzy Zackiem a Bookerem była już o wiele dłuższa niż poprzednie. I o wiele lepsza. No i oczywiście niespodziewana jak dla mnie wygrana Zacka. Na pewno dali mu bookerzy wygrać przez jego bardzo dobre Z! True Long Island Story! :D . Walka pomiędzy The Rockiem, CM Punkiem i Alberto była bardzo dobra i oczywiście lepsza niż poprzednia i po przedniejsze. Wygrana Alberto nie byłą taka dla mnie przewidziana bo był w niej jeszcze CM Punk który miał 50 % szans na wygranie walki i tyle samo miał Alberto bo oczywiście The Rock się nie liczył wogule w tej walce a to dla tego że MrZiomal wyjeżdżał na wakacje i wziął sobie urlop więc nie mógł wygrać walki. No i późniejsza jego kontuzja była oczywiście przewidziana z tego samego powodu co napisałem że nie mógł wygrać walki. Dla mnie najlepsza walka tej gali co tu dużo mówić świetna walka nic dodać nic ująć. A co do zwycięscy tej walki to była to największa niewiadoma tej walki a to dla tego że obydwoje piszą świetne posty na BS i im się należała tak samo zwycięstwo. No i Maint Event też świetny. Zwycięzca jak dla mnie nie jest niespodzianką bo Edge pisze świetne posty na BS a Shelton ostatnio trochę mniej pisze. Gale oceniam na 8/10 :) .

Rozpisałem się :P

No cóż, walki dobrze zabookowane, zwycięzcy raczej dobrze dobrani, niespodzianek jako takich nie było, nie ma rewelacji ale i tak gala trzymałą poziom moim zdaniem po prostu dobra robota :P Ocena : 4,8/6

W końcu mam chwile na skomentowanie tej gali, ale nie będę się rozpisywał jak Tadek :P. Widać różnice w całosci show, ale wszystko jest jak najbardziej na miejscu. Ciekawe walki, zwycięzcy również choć wszystkich feudów nie sledziłem ze zbyt dużą dokładnoscią. Nawet RRRRR-Truth się pojawił! :D Gale oceniam 8/10 ;)

Dobra robota :t_up:

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

• 2 tygodnie później...

Momentem gali został Main Event z zaledwie 25% ilością głosów.