Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Collision #2 (PART 1)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

collisiondm.png

Jim Ross: Jesteście gotowi? Szykuje się nam kolejna wspaniała gala, czyli..

Don West: Collision number two! What a great night!

Jim Ross: Jak zawsze.. zgadzam się z Tobą Don, jednak..

Matt Striker: Dlaczego zawsze ja zamykam?! Dlaczegoooooooooooo?!

http://www.youtube.com/watch?v=Nk3GFtTVEe0

Shelton Benjamin: Dobrze...Ostatnia gala była jedną z najważniejszych, jak nie najważniejszą galą w mojej karierze. Stoczyłem jeden z najlepszych, jak nie najlepszy pojedynek od kilku, długich lat. Wrestle Championship Entertainment istnieje od półtora roku, prawie wszystko zmieniło się przez ten czas. Mówię prawie, gdyż jedna rzecz została nienaruszona - The Gold Standard nadal jest na szczycie! Widzieliście to? Widzieliście to? Półgodzinne mordobicie, z którego zwycięsko mógł wyjść tylko jeden. Tak się składa, że jestem nim JA! Nowy WCE Undisputed Champion! Shelton Benjamin! Nikt nie ma pojęcia jakie to uczucie, ale... Co do cholery jasnej miało oznaczać to, co stało się po walce? Kim do cholery są Wade Barrett, Carlito, Sheamus i The Miz, że chwilę po spełnieniu moich marzeń, wszystko niszczą? Co to do cholery jest The Bright Future?! Co sprawiło, że to zrobiliście?! Już...

Wade Barrett: Stop, stop, stop. Benjamin, dobrze wiesz, że w żadnym wypadku nie zależy mi na Tobie. To oczywiste, że chodzi mi o coś złotego, ale zapewniam Cię, że nie mam na myśli Twojego tyłka. Masz na ramieniu coś, co od długiego czasu należy się tylko i wyłącznie mnie i zrobię wszystko by zdobyć ten... pas. Chcę byś wiedział, że będziesz atakowany do czasu, kiedy Mick Foley nie da mi walki o ten tytuł. Wtedy zostanie Ci go tylko oddać... Nie powinieneś mieć pretensji do mnie, a do samego siebie. Od początku wiadomo jest, komu zunifikowany pas mistrzowski WCE się należy. Nie jesteś to Ty, nie jest to Daniel Bryan, a...Wade Barrett.

Shelton Benjamin: Najpierw atakujesz mnie dwa tygodnie temu, a teraz śmiesz mi przerywać? Wiedz, że...

Carlito: Panowie, po co się kłócić? Wade, szanuję Cię jak nikogo innego w tej federacji, ale musisz wiedzieć, że to ja - Caribbean COOL - zasłużyłem na ten tytuł najbardziej ze wszystkich. Nie lubię liczyć, ale stawiam to jabłko, że walczę w tej federacji tak długo jak Ty, a może i dłużej. Dlaczego też to Ty miałbyś otrzymać szansę na walkę z Benjaminem? Dzisiaj, na COOLlision, Carlito vs Shelton Benjamin - Undispiuted WCE Championship! That's Cool!

(Edge nie wchodzi na ringu, zostaje na rampie)

Edge: Panowie, panowie i panienki, chyba o kimś zapomnieliście. Nie tak dawno temu do federacji przybyła największa gwiazda pro wrestlingu - Rated R Superstar - Edge! W przeciągu kilku tygodni stała się najważniejszą osobą w Wrestle Championship Entertainment. Barrett, Carlito - zła wiadomość. To ja zawalczę dziś z WCE Championem! Tak, dzisiaj to ja zmierzę sięz Benjaminem i wkrótcę zostanę pierwszym w historii Rated R WCE Undisputed Championem i jakoś nie obchodzi mnie to, że zapowiadanie mnie zabierze Chimelowi najwięcej czasu! Śmieszy mnie to, że w ogóle wszysliście tutaj na ring i próbujecie przekonać Foleya do tego, byście dostali szansę na pojedynek z obecnym mistrzem. Wszyscy wiedzą kto dzisiaj się z nim zmierzy, stoi tutaj, na rampie i oświadcza, że za trochę ponad godzinę...Tyłek Benjamina zostanie bezlitośnie skopany!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tony Chimel: Zapraszam na ring pochodzącego z Houston, Texas, ważącego 285 funtów... Hernandeza!

http://www.youtube.com/watch?v=vA8CuXS-FTU

Tony Chimel: Jednym z jego rywali będzie pochodzący z San Antonio, Texas, ważący 225 funtów... H!B!K! Shawn Michaels!

Tonu Chimel: A ostatnim, którego zaproszę na ring będzie z Brooklyn, New York, ważący 235 funtów... JTG!

http://www.youtube.com/watch?v=sa2OpU34kWc

GONG!!!

JTG odbija się od lin i próbuje zaatakować Hernandeza, ale ten stoi jak skała, a kiedy JTG się odwraca zbiera piekielny big boot od HBK'a! Hernandez z wielką siłą rusza na HBK'a i sprowadza go do parteru potężnym clotheslinem, po czym łapie mocno za głowę JTG, ciska nim w swoje krocze i power bomb Jasonem na Shawn'a! Hernandez jednak nie zwalnia wielkiego naporu i łapie JTG po czym rzuca nim w narożnik i wpada w niego z wielką siła, ale NIE! JTG w ostatniej chwili uniknął ciosu i zapina tarantulę! Sędzia chce przerwać ten uścisk przy linach, ale JTG nie daje się, ale z odsieczą pędzi HBK, który wbiega w swojego rywala i shoulder blockiem wyrzuca go za ring, a Hernandeza szybko łapie i przypina 1...2... Ach! Shawn był blisko wykorzystania JTG'ego do wyeliminowania jednego z zawodników. HBK wychodzi za ring do JTG i wymierza mu kilka ciosów, po czym wrzuca do ringu, ale kiedy HBK wchodzi do ringu trafia na baseball slide od Jason'a! JTG rzuca się na Hernandeza i zapina sleeper hold!

Don West: Czyżby zawodnik z TNA miał zostać wyeliminowany?!

Jim Ross: Nie! HBK zaraz się podniesie zobacz!

Matt Striker: Nudzicie, chłopcy.

Shawn jednak naprawdę powoli wchodzi do ringu! JTG błyskawicznie puszcza swojego rywala i rzuca się na Shawn'a, ale ten się uchyla i mija kopnięcie swojego rywala po czym uderza go głową w brzuch i wskakuje do ringu, ale JTG znów natarczywie chce zaatakować jednak nadziewa się na atomic drop! HBK przechodzi do pinu 1...2... Jason odbija! Shawn go podnosi i rzuca w narożnik, po czym odbija od lin i nagle podcina go podnoszący się Hernandez, po czym szybko podnosi go i rzuca nim w narożnik o Jason'a! Hernandez rozpędza się i wpada w swoich dwóch rywali, ale jeden i drugi wyciągnął buta! Była gwiazda TNA pada! HBK wskakuje na trzecią linę i elbow drop! JTG rzuca się szybko na rywala i przypina 1....2....3! Hernandez wyeliminowany!

Jim Ross: Cześć.

Don West: Mój faworyt, buuuuuuuuuu!

Matt Striker:Tak, czy tak wygra superstar J! T! G!

Hernandez jest wściekły podnosi się i goni Jason'a, ale ten ucieka mu, jednak kiedy się odwraca stoi przed nim Shawn, Michaels uspokaja swojego rywala i pokazuje mu żeby zszedł, ale Hernandez go nie słucha, a na sędziego to już w ogóle nie reaguje, Hernandez próbuje wykonać clothesline na Mr. WrestleManii, ale Shawn unika obaj znów się do siebie odwracają i Sweet Chin Music!!! SCM! SCM! Hernandez upada i wypada za ring! Publiczność szaleje! HBK tauntuje, ale kiedy się odwraca nadziewa się na dropkick od JTG! Jason szybko podnosi swojego rywala i samoan drop! Przejście do pinu 1....2... Noga Shawn'a na linach! JTG się wścieka i rzuca na nogę swojego rywala mocno ją obija po czym zaczyna po niej skakać, ale w końcu Shawn ją odsuwa i drugą mocno kopie swojego rywala tak, że ten wypada za ring. Shawn spokojnie dochodzi do siebie po czym idzie za rywalem i najpierw ciska nim o bandy, a później o schodki i wraca do ringu, a sędzia zaczyna odliczanie 1...2...3...4...5... Jason zaczyna się ruszać za ringiem, a Shawn zaczyna nerwowo zerkać na sędziego 6...7...8...9... JTG wskakuje do ringu, ale w nim też leży! Shawn podnosi swojego rywala i atomic drop, po czym jeszcze jeden!

Don West: Hernandez!

Matt Striker: On już nie walczy...

Jim Ross: Kto tu nudzi... Poza tym nie uważacie, że ta akcja jest sprzeczna z zasadami?

Shawn podnosi swojego rywala i scoop slam! JTG leży i nie wygląda jakby miał zaraz pokonać legendę, ikonę... Shawn podnosi swojego rywala i rzuca nim, ale nie kontra, irish whip i dropkick, po czym odbicie od lin i akcja nazywana przez Y2J lionsault! JTG przypina swojego rywala, ale sędzia dolicza tylko do 1. HBK się powoli podnosi, a JTG wykrzykuje w jego kierunku: Yo! Yo! Yo! Po czym wynosi rywala na barki i kolejny samoan drop, ale to nie koniec szybko podnosi Shawn'a i neckbreaker! Michaels leży ogłuszony w ringu i macha ręką. Sędzia pyta się czy wszystko OK, a HBK kiwa potwierdzająco głową. HBK jednak nie wygląda za dobrze, a gwiazda z Brooklyn'u podnosi go i ciska nim o liny, po czym przeskakuje i lekko popycha, a Shawn z wielką siłą odbija się od przeciwnych lin i potężny dropkick! Shawn głośno trzaska o matę, a Jason przechodzi do pinu 1...2... Jeszcze nie teraz! HBK odbija! Jason zaczyna trzaskać rękoma o matę, a publiczność skanduje: JTG! Co jest mieszane z drugą stroną publiki skandującą: HBK! HBK! JTG podnosi swojego przeciwnika i seria chop'ów! HBK ucieka do narożnika, a JTG chce go tam kopnąć jednak HBK go łapie, ale Jason radzi sobie świetnie i piękne enzuiguri! HBK klęczy przed Jason'em w narożniku, JTG odprawia przed nim swój taunt, bierze rozpęd i super kick! Shawn trzaska głową o narożnik, ale nadal klęczy, JTG znów bierze rozpęd skacze i przeskakuje nad Shawn'em i WTF?! Co zrobił JTG?! Shout Out przebiegając przez narożnik, kupił publiczność, która szaleje! Jason przechodzi do pinu 1...2... Mr. WrestleMania odbija! JTG nie wierzy trzyma się za głowę i spogląda na Shawn'a z niedowierzaniem, a ten ze skwaszoną miną powoli zaczyna się podnosić! JTG spogląda z niedowierzaniem i wielkim respektem na legendę, ale kiedy tylko się podnosi nie zawahał się wykonać na nim szybkiego samoan drop'a po czym znów wynieść i gorilla press slam wykonany w taki sposób, iż jego rywala trzaska szczęką o narożnik! Shawn trzyma się za podbródek, a JTG bierze rozpęd i corner big boot, ale Shawn unika w ostatniej chwili przechodzi pod butem swojego rywala po czym chce go wyrzucić za ring, ale po popchnięciu JTG wskakuje na narożnik, Shawn stoi do niego przodem i monsault! JTG błyskawicznie po tej akcji chce przypiąć swojego rywala 1...2... Jeszcze nie! HBK walczy! JTG już też bardzo zmęczony podnosi się spogląda na swojego rywala, a ten znikąd wymierza mu sweet chin music! Jednak JTG się uchyla, Shawn kopie w powietrze, Jason ścina go kopnięciem w lewą nogę czyli jedyną, która była na podłożu! Shawn upada i trzyma się za kolano w które kopnął jego rywal!

Don West: Oo! Czyżby legenda została kontuzjowana przez gangstera z Brooklyn'u?

Jim Ross: Nie wygląda to za dobrze dla Michaelsa.

Matt Striker: Chyba szykuje nam się jakaś przerwa...

JTG jednak wykorzystuje kontuzję swojego rywala i wykonuje serię elbow'ów w nogę Shawn'a, który wyje z bólu, ale to nie powstrzymuje jego rywala od kolejnych ataków! Cała seria elbow'ów, po czym kładzie nogę Shawn'a w spokoju odwraca się i nagle znów rzuca z serią leg drop'ów! Publiczność tym razem reaguje negatywnie na zachowanie JTG'ego! Jednak Jason'a to nie obchodzi łapie swojego przeciwnika za nogę i ciągnie do narożnika po czym zeskakuje z ringu staje obok schodków i przeciąga nogę Michaels'a o narożnik! JTG kilka razy powtarza tą akcję i wchodzi do ringu, po czym znów wykrzykuje do swojego rywala: Yo! Yo! Yo! HBK zaciska zęby i stara się wstać, ale wtedy otrzymuje od Jason'a kilka ciosów w twarz i arm drag, ale Shawn dość przypadkowo po armdrag'u ustaje, ale JTG błyskawicznie wykonuje drugi i Sexy Boy upada! Jason podnosi go i kilka razy kopie w brzuch, a po nich leci seria uderzeń w twarz, ale Shawn stoi jak kamień i się nie rusza! JTG obija go jak worek do trenowania! JTG zapina headlock po czym nagle wymierza mu kolano w twarz, odbija od lin i shout out! To musi być koniec! Przypina 1...2...3! TAK!

Tony Chimel: Zwycięzcą tego triple threat elimination match'u zostaję... JTG!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jonathan Coachman: Przed Wami zawodnik, który tuż przed chwilą udowodnił wszystkim, że jego miejsce jest tutaj! w WCE! Zwycięzca poprzedniej walki! J! T! G!

JTG: Yo yoyoyoyoo yo! Yooooooooo! Dobra - jak na razie dosyć tego. WCE Universe! Widzieliście to? Doskonale! All the haters! Widzieliście to? Oby tak, bo własnie dziś udowodniłem, że moja solowa kariera dopiero się rozpoczyna. Fani HBK'a? Fani Hernandeza? Myślę, że po tej walce pozostało ich bardzo.. niewielu. Jeżeli nadal macie w głowie tego JTG z Cryme Tyme! Tego JTG szlajającego się razem z Gaspardem.. wymażcie ten obraz z pamięci. Dlaczego.. ponieważ tamtego JTG już nie ma!

Jonathan Coachman: To wspaniale Jayson! Powiedz co zamierzasz zrobić teraz, po tej wygranej?

JTG: Na pewno nie będę się kręcić wokół tych gości z dawnego NWO. To kolejna rzecz od której się odcinam. (JTG zostaje wręczona karteczka, że na PPV zmierzy się ze zwycięzcą walki Miz/JoMo w starciu o.. nr.1 contendera do pasa Television!) Wow! That's really nice news! Widać, że ta federacja wie kto zasługuje na prawdziwą szansę! Morrison! WCE Universe! Przygotujcie się na tą walkę! Pokażę Wam jak to się robi u mnie.. w Brooklynie! G!

Christy Hemme: Tym razem moimi goścmi są panowie, którzy już za chwile stoczą swoją najważniejszą walkę w WCE! To Wolfpac! Sting, może Ty zabierzesz głos?

Sting: Jasne Christy - wooooooooooo! Dziś razem z Triple H'em odniesiemy kolejną wygraną z rzędu - to pewne! Potem zostaje nam tylko przywrócić blask dywizji tag team i zostanie nowymi mistrzami! Woo! Czy to będzie łatwe? Hell no! Czy dajemy temu 100 procent szans? Nie! Dlaczego? Owszem - to nie będzie łatwe, jednak Wolfpac.. odmieniony Wolfpac.. jest w stanie wykonać to wszystko! Jesteśmy w stanie przeciwstawić się wszystkim i pokazać, że wciąż to mamy!

Christy Hemme: A Ty Hunter? Co sądzisz o słowach Twojego tag partnera? Część fanów myśli, że to własnie Ty jesteś słabym ogniwem federacji.

Triple H: Hola, hola. Hejterzy byli.. są i zawsze się znajdą. Jednak taka nasza robota - zawsze ktoś będzie Cię nienawidził a inny ubóstwiał. Steve miał racje - nasza misja jest niesamowicie trudna. Ja jednak mogę powiedzieć Ci już teraz - rozmawiasz z przyszłym WCE Tag Team Championem dziecinko! Chcemy nadal kontynuować naszą karierę nie zważając na wszystko. A nasi dzisiejsi przeciwnicy.. odeślemy ich tam skąd przybyli! Time to play the Game, Christy!

Tony Chimel: Zapraszam na ring debiutujących na Collision, ważących łącznie 395 funtów, członków LWO, przed państwem Mistico i Dr. Wagner Jr!!!

Tony Chimel: Ich rywalami będą Wolfpack! Sting i HHH! Ważący 505funtów!

http://www.youtube.com/watch?v=72jNSCAbux4&feature=player_embedded

GONG!!!

Czas na walkę tag team'ową, czy Wolfpack utrzymają swoją serię i po raz drugi wygrają? Wszystko okaże się na minutach, tymczasem w ringu zaczynają dwaj power wrestlerzy Wagner Jr. i Triple H, Hunter szuka jakiegoś klinczu, a Wagner wręcz przeciwnie unika go. Jednak HHH stawia na swoim i zapina klincz po czym wpycha swojego rywala w narożnik, próba uderzenia, ale to wszystko za wolno i Wagner ucieka mu z pod ręki, HHH się odwraca i już jego rywal wymierza mu serię ciosów i to HHH jest w narożniku, ale znów zamieniają się miejscami, powtarzają to kilka razy po czym Hunter przerywa to kopnięciem w brzuch Dr. Wagner'a i próba snap suplex'u, ale Wagner się zapiera, uderza maczugą (łączy pięści) w brzuch swojego rywala, a ten odskakuje i Wagner Jr. wykonuje three amigos po czym zmienia się z Mistico, a Hunter próbuje doczołgać się do swojego narożniku jednak Mistico jest za szybki i springboard splash na czołgającego się rywala. Mistico podnosi swojego rywala rzuca nim o liny i tilt a-whirl armdrag po którym Hunter ląduje za ringiem sędzia jest plecami do tego co dzieje się w ringu odliczając Hunter'a, więc Sting chce z tego skorzystać i nagle rzuca się na Mistico, ale ten najpierw unika ciosu po czym wykonuje drugi w tej walce tilt a-whirl armdrag i Sting również jest za ringiem! Mistico wznosi dwie ręce do góry po czym zauważając, że Hunter się podnosi diving armdrag! Triple H uderza swoimi plecami o bandę! Sting chce rzucić się na Mistico, który stoi tyłem do całej sytuacji, ale z ringu zeskakuje Wagner Jr. i rzuca na swojego przeciwnika, a krótka bójka kończy się power bomb'em na stalowe schodki na korzyść Wagner'a oczywiście. Mistico podnosi Triple H i wrzuca go do ringu po czym przypina 1...2... Hunter odbija! Wagner już jest w swoim narożniku i czeka na zmianę, Mistico widząc, że HHH jest za twardy dla niego - zmienia się. Wagner od razu po wejściu do ringu kilka razy uderza swojego rywala i zapina figure four leglock! HHH wyje z bólu, pokazuje coś Stingowi ten wpada do ringu i zrzuca ze swojego TT partnera, Wagner'a! A z narożnika LWO jak błyskawica wyskakuje Mistico i tilt a-whirl headscissors po którym Sting trzaska o narożnik, a Mistico szybko wraca do narożnika! Wagner podnosi Triple H i rzuca nim w narożnik! Podchodzi i kilka razy uderza swojego rywala po czym wpycha na trzecią linę iii super phrist! Ring cały aż się zatrząsł Wagner Jr. przechodzi do pinu 1...2... Do ringu wpada Stinger kopie w głowę podnoszącego się Wagner'a, a ten wpada w swój narożnik i przytomny Mistico klepie go w plecy i tak dochodzi do zmiany, ale w tym czasie Sting szybko przeciągnął nieprzytomnego Hunter'a bliżej siebie i z nim zmienił! Do ringu wpada Sting, który najpierw sprowadza do parteru big boot'em El Mistico, po czym podnosi go i rzuca nim w narożnik, ale Mistico wykonuje whisper in the wind, co kompletnie zaskakuje tak doświadczonego zawodnika jakim jest Stinger. Mistico przechodzi do przypięcia 1...2... Sting odbija! Mistico podnosi go rzuca o liny i tilt a-whirl armdrag! Jednak Sting ładnie ląduje na nogi i podchodzi do swojego rywala, zapina klincz i wpycha go do narożnika tam kilka razy kopie i doprowadza do tego, że Mistico upada, bierze rozpęd i stinger splash?! NIE! Mistico uchyla się i przechodzi dołem po czym szybko zmienia z Wagner'em, Wagner wpada do ringu i najpierw big boot na swoim rywalu, ale Sting błyskawicznie się podnosi w tym czasie Wagner odbija się od lin i nagle próbuje go kopnąć Sting, ale Wagner łapie jego nogę i dragon screw! Sting trzyma się za swoją nogę, a Wagner zapina na niej figure four leglock, ale silny Sting dociąga się do lin! Wagner musi puścić i tak robi, ale jeszcze kilka razy kopie czubkiem buta w głowę swojego rywala i zmiana z Mistico, ale sam nie schodzi, więc chyba szykuje nam się akcja zespołowa, Mistico trzyma Sting'a, a Wagner odbija się od lin i bad medicine po, którym Wagner znika z ringu. Mistico zapina armbar, ale po chwili puszcza i zmienia stronę i zapina armbar na drugą rękę Stinguendo, ale tak jak poprzednio znów po chwili puszcza. Sting się podnosi, ale jest plecami do Mistico, który wykonuje dropkick po którym Sting ląduje szyją na drugiej linie, a Mistico odbija się od przeciwnych lin i tiger feint kick! Mistico jednak nie przypina swojego rywala tylko podnosi i rzuca nim o Hunter'a po czym odbija od lin i high elevation hurricanrana! Mistico od razu po tej akcji przypina swojego rywala 1...2... Sting odbija, a Mistico się wścieka po czym łapie swojego przeciwnika za głowę i wymierza mu kolano w twarz, a po tej akcji wciska go w narożnik! Mistico wynosi swojego rywala na trzecią linę i spanish fly! Ma ich! Fani zgłupieli, chociaż On ich nienawidzi! Mistico przypina 1...2... Sędzia nagle przerywa liczenie, ale czemu?! Wściekł Mistico krzyczy coś po hiszpańsku do sędziego, ale On pokazuje, że Sting ma nogę na linach! Mistico wychodzi za liny, a Sting nie wie co się dzieje i springboard legdrop na nogę, która była na linach! Sting zawył z bólu, a Mistico zmienia się ze swoim tagteam partnerem Wagner'em! Wagner wpada do ringu podnosi Stingera i rzuca nim w narożnik po czym bierze rozpęd i enzughuri to head, którym powala swojego przeciwnika, a po chwili bierze jego nogę i surfboard! Teraz dopiero Sting krzyczy! Sędzia chce przerwać walkę, ale Wagner był tak blisko lin, że Hunter kopnął go i Dr. Wagner Jr. stracił równowagę przez, co puścił swojego przeciwnika, ale zauważył to Mistico, który wyskakuje ze swojego narożnika i rusza na Hunter'a, a ten szybko wchodzi na ring i wbiega w swojego przeciwnika ze spinebuster'em! Mistico rozłożony, a Triple H skopuje go za ring, publiczność buczy, a Mistico leży za ringiem, a w ringu Sting okłada całą serią leżącego Wagner'a! Powtórki pokazuję, że kiedy sędzia odganiał Hunter'a, Sting kopnął w kroczę swojego rywala i tak zyskał przewagę. Stinger podnosi swojego rywala i dropkick z miejsca, po którym Wagner wpada na liny, odbija się od nich i zbiera potężny clothesline od swojego przeciwnika, ale Sting nie cieszy się tym, że złapał przewagę tylko narzuca jeszcze szybsze tępo, podnosi swojego rywala zapina headlock z którego Wagner nie potrafi się wydostać, zaczyna tupać nogami i wyrywać, ale to nie daje mu nic dobrego bowiem Sting zapina tą akcję jeszcze mocniej! Wagner wyrywa się i Sting w końcu go puszcza, ale tylko po to aby wykonać na nim spinebuster i po tej akcji zmiana z Hunter'em! Hunter wpada do ringu i od razu knee attack na leżącego Wagner'a! Kilka razy atakuje swoim kolanem twarz Wagner'a, po czym odbicie od lin i jeszcze raz to samo, jednak już mu się chyba to znudziło bowiem podnosi swojego rywala i neckbreaker po czym przejście do pinu 1...2... Wagner odbija! HHH poprawia włosy i znów podnosi swojego rywala, odbicie od lin czyżby spinebuster?! NIE! Wagner się blokuje, HHH jednak znów próbuje wykonać spinebuster'a, ale Wagner uderza go łokciem w głowę, a potem idzie sitout spinebuster od Wagner'a! Wagner przechodzi do pinu 1...2... Hunter odbija! Dr. Wagner Jr. spokojnie chodzi po ringu i czeka aż Triple H wstanie, HHH podnosi się i nagle rzuca na swojego rywala, ale ten go podcina i głowa Hunter'a na drugiej linie! Wagner zmienia się z Mistico, ale zostaje w ringu, obaj odbijają się od lin iii double tiger feint kick na Triple H! Mistico szybko przypina swojego przeciwnika 1...2... Jeszcze nie! Mistico rzuca swoim rywalem w narożnik, Hunter z niego wypada i tilt a-whirl hurricanrana! Jednak Mistico w taki sposób wykonał tę akcję, że Triple H znajduje się pod swoim narożnikiem i Sting już chce klepnąć go w plecy, ale Mistico szybko za nogę przeciągnął Hunter'a i Sting nie zdążył!

Don West: Przecież Ci cyrkowce nie mogą pokonać amerykanów! Toż to hańba!

Matt Striker: Wyluzuj chłopie. Jeszcze nic nie jest skończone.

Jim Ross: Zauważyliście, że Hunter jest dzisiaj najsłabszym punktem tej walki?

Mistico trzyma za nogę swojego rywala, a ten nagle go kopie i szybko się podnosi Mistico jest w tarapatach, Hunter odbija się od lin, a Mistico znów chce wykonać tilt a-whirl headscissors, ale HHH w pewnym momencie zmienia plany Mistico na potężny spinebuster! HHH nabiera sił i oddechu po czym podchodzi do Mistico i wpycha jego głowę w krocze! Szykuje nam się pedigree, ale nie Mistico się wyrywa uderza w brzuch swojego przeciwnika i piledriver! Hunter leży w ringu nieprzytomny, a Sting krzyczy coś do Mistico widać, że bardzo to zdenerwowało luchadora bowiem podnosi On Hunter'a i rzuca nim w Sting'a jest zmiana! Do ringu wpada Stinger, a Mistico pokazuje OK! Sting, próbuje powalić swojego rywala clothesline'm, ale Mistico unika odbija się od przeciwnych lin i fast small package 1...2... Sting odbija, ale było naprawdę blisko! Mistico i Stinger bardzo szybko się podnoszą, Mistico odbija się od lin tą samą czynność wykonuje Sting, ale to Mistico wykonuje piękną akcję, którą jest tilt a-whirl armdrag po którym Sting ląduje przed narożnikiem, podnosi się i splash wbijający go w narożnik od Mistico! Mistico wpycha swojego rywala na trzecią linę, a tam wykonuje superhurricanranę z przejściem do pinu 1...2... ACH! Sting jeszcze jakimś cudem odbił! Fani nie wierzą! Mistico sam nie wie co ma jeszcze zrobić aby zmusić do poddania się któregoś z członków Wolfpack. Mistico podnosi swojego przeciwnika i idzie z nim trzymając go za głowę do swojego narożnika i zmiana z Wagner'em, Mistico trzyma Sting'a, a Wagner kilka razy go kopie po czym gutwrench powerbomb! Wagner Jr. łapie za rękę leżącego rywala i kilka razy w nią kopie, po czym szybko przeskakuje i robi to samo z drugą, a potem z nogami. Jeszcze raz naciąga rękę swojego rywala i La Pasita!!! 1...2... NIE! Nie możliwe Stinger odbija! Wagner jednak nie rezygnuje, naciąga drugą rękę swojego rywala i druga la pasita, ale znów tylko 2! Wagner spogląda z niedowierzaniem na swojego rywala, ale znów szykuje się do jakiejś próby zakończenia tej walki.

Don West: Oni są chyba nieśmiertelni!

Matt Striker: Słyszałeś, że najlepsza obrona to atak? Kwestia czasu, kiedy wygra LWO.

Wagner podnosi Sting'a, a ten go nagle wynosi, ale Wagner Jr. ma wszystko pod kontrolą i kiedy był na barkach swojego rywala wykonał tornado DDT, a już się zdawało, że Sting wraca do gry. Wagner wpycha swoimi uderzeniami Sting'a w narożnik, po czym wynosi na trzecią linę i Wagner superplex! Ależ prezentują swoje akcje LWO... Jednak nie daje Sting'owi odpocząć szybko go podnosi i znów ręka, Wagner knot! 1...2... Sting się wyrywa, ależ On ma serce do walki! Jednak Wagner Jr. jest już wściekły swoją bezradnością, podnosi swojego rywala i Wagnerdriver! Wagner chce już przypiąć swojego rywala, ale do ringu wpada Triple H, chce zrzucić ze Sting'a Wagner'a, ale jest już też Mistico! Mistico wykonuje La Mistice! Wagner przypina 1...2... (Hunter klepie), 3! Wagner i Mistico! Stało się! Po długich próbach!

Tony Chimel: Zwycięzcami tego ekscytującego tag team match'u zostają członkowie LWO! El Mistico i Dr. Wagner Jr.!

Jonathan Coachman: A jednak! Powitajmy zwycięzców ostatniej walki! A są to Mistico i Dr. Wagner Jr.!

Wagner: A miałeś jakieś wątpliwości, Coach?! Wiem, wiem - zapewne chciałeś spytać: ostatnio nie powodziło się Wam najlepiej.. nie oglądaliśmy Was tak często jak ostatnio.. dlaczego? Wiesz nie muszę Ci odpowiadać, ale powiem Ci - LWO powraca i jest mocniejsze niż kiedykolwiek. Było nas za mało w telewizji? Posłuchaj tego - wygraliśmy tą walkę więc podam Ci datę gdzie będziesz mógł nas zobaczyć - NOWHERE TO HIDE! Nie macie gdzie się ukryć pasy tag team! Nadchodzimy!

Jonathan Coachman: Racja, nie można Wam tego zarzucić. Publiczność chętnie posłuchałąby kilku słow od Mistico.

Mistico: Triple H? Sting? Czy są znani? Oczywiście. Czy są poważani? Tak - sam ich szanuję. Czy są dobrzy? Dokładnie tak, są tylko, powtarzam tylko dobrzy. My? Jesteśmy ponad nimi. Dlaczego? Wywodzimy się w prostej linii z Meksyku! Lucha to nasze życie! Jak będzie się czuli gdy my, Meksykanie będziemy posiadać Wasze pasy drużynowe? My wspaniale - pokażemy tylko jak słabym krajem są Stany Zjednoczone. Amen.

Jonathan Coachman: Teraz czas na gościa, którego już jakiś czas z nami nie było.. John Morrison!

John Morrison: Witaj Coach, dobrze jest być spowrotem. Wróciłem tutaj dla kilku rzeczy. Dla siebie.. dla fanów.. i przede wszystkim by znów pokazać wszystkim swoją klasę. Na dzisiejszym show mam szansę pokazać mojemu staremu.. niedobremu znajomemu - The Miz. W dodatku dowiedziałem się przed chwilą, że jeżeli wygram to zmierze się na PPV z JTG! Wow! Już wkrótce będę miał okazję do walki o pas Television! To gwarantuje mi podwójną motywację!

Jonathan Coachman: No tak, ale.. nikt z nas dawno Cię nie widział i nie wiemy w jakiej jesteś formie. Powiedz nam coś o tym.

John Morrison: Spokojnie wszyscy MoFos.. jeśli nie wiecie to nadal trenuję parkour. Całe szczęście, że nie ma tu z nami Michaela Cole'a bo on na pewno powiedziałby coś ciekawego na ten temat.. Jednak nieważne. Pytasz o moją formę.. wypada mi powiedzieć tylko tyle - należy poczekać do walki. Jeżeli przegram - będzie wyglądało na to, że powróciłem zbyt wcześnie. Jeżeli wygram to pokażę wszystkim niedowiarkom, że ten stary John Morrison nadal we mnie drzemie.

The Miz: Good luck Morrison, you're gonna' need it. Twierdzisz, że wygrasz? Really? I mean really?! Moim zdaniem nie ma to szans. Po pierwsze.. wracasz po sporej przerwie. Po drugie - pokonałem Cię kiedyś, pokonam Cię i dziś. Po trzecie.. to Ty byłeś Martym Janettym naszego taga, a ja byłem Shawnem Michaelsem. Po czwarte.. because I'm the Miz! And I'm..

Jonathan Coachman: Awful! Wynocha już stąd! Jazda na ring!

Tony Chimel: Rozpoczynamy kolejną walkę tego wieczoru! Pierwszym jej uczestnikiem jest wchodzący z Meliną, pochodzący z Los Angeles w Kalifornii, ważący 224 funty – John Morrison!

http://www.youtube.com/watch?v=52yq33rBBUQ&feature=player_embedded

Tony Chimel: Drugim zawodnikiem jest pochodzący z Cleveland w Ohio, ważący 231 funtów – The Miz!

Panowie zaczynają od zwarcia, po nim John łapie przeciwnika za brzuch, ale inkauje liczne ciosy na plecy, aż pada na matę. JoMo na kolanach, Miz lekko odbija się od lin i próbuje kopnięcia w głowę przeciwnika, ale Morrison robi unik, a następnie zaciąga przeciwnika za spodenki do przypięcia – 1, 2 … Kick Out! Miz szybko podrywa się, przechwytuje głowę rywala i snap DDT! Miz wykonuje corner irish whip, ale nadziewa się na nogę Morrisona, John naskakuje na narożnik i diving hurricanrana eliminujaca „Mr. Awesome” z ringu. Morrison staje przy linach i somersault plancha dla Miza! JoMo wtrulał wpierw rywala do ringu, potem sam do niego wrócił i spróbował kolejnego przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Morrison podrywa rywala i chce uderzyć jego głową o naroz nik, Miz jednak łapie sie rękami naroznika, łokiec dla Johna, jeszcze jeden, następnie nie trafiony clothesline od JoMo i german suplex od Miza! „The Shaman of Sexy” podnosi się w narożniku, Miz już przyczajony na nastęną akcję, jest springboard clothesline w narożniku, charakterystyczny dla Miza! „Mr. Awesome” podnosi rywala, już ustawiony pod Skull Crushing Finale, ale JoMo kontruje jego uchwyt na jawbreaker! Miz szybo podrywa się, imkasuje irish whip, a po nim jeszcze wheel kick! Morrison czeka, aż jego rywal wstanie, sam wchodzi na narożnik i moonsault! Po nim John staje nad rywalem i standing shooting star press! Świetna akcja, teraz przejście do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Morrison stawia swojego rywala na nogi, odbija go od lin I próbuje dropkicku, lecz Miz łapie sie lin i JoMo spada na matę, po tym Morrison siada i shining wizard! Po nim The Miz podnosi rywala i wrzuca go w narożnik! Akcja po za ringiem, Miz wychodzi za rywalem i inkasuje ciosy w brzuch, ale odpowiada mocnym kolanem w klatkę rywala, a następnie ciśnie nim o słupek od narożnika. Morrison mocno uderzył plecami, Miz daje mu wstać przy barierkach, Morrison na nogach i nie trafiony big boot od „Mr. Awesome”! Miz jedną nogą za barierkami, odwraca się do rywala i pele kick! Miz leży przed barierkami bez ruchu, John szybko pozbierał się, bierze rozbieg i baseball slide! John zeruje liczenie, wychodz po rywala, ale ten wywraca go i cała seria ciosów na głowe Johna! Miz wstał i zaczał coś krzyczeć do rywala, następnie stanął na krawędzi ringu i wykonał bardzo ładne kopnięcie w głowe rywala, a potem liczył na jego wyliczenie. Jednak przeliczył się, JoMo wraca do ringu na 8, a tam Miz już dopadł go w chinlock. Miz długa chwilę trzymał w tym uchwycie rywala, ale JoMo zaczyna wreszcie wyprowadzać ciosy, jeden łokieć, drugi, a następnie próba kopnięcia, ale Miz przechwytuje nogę rywala. Odpycha ją od siebie, ale JoMo kontruje to na piękny handstand kick! Morrison przeciąga swojego rywala pod narożnik, sam naskakuje na niego i próba Starship Pain, ale Miz robi unik, John ląduje na nogi, za to jego rywala podkopuje jego plecy do środka ringu, chwyta jego glowe i bacbreaker! Miz wchodzi na drugi stopień narożnika, JoMo na nogach, ale po diving double axe handle znów pada na matę! Miz lekceważąco położył tylko nogę na rywalu jako przypięcie, a sam wzniósł w geście triumfu rękę – 1, 2 i … Kick Out!

Jim Ross: Morrison mimo licznego inkasowania ciosów nadal w grze!

Don West: A czego wy się spodziewlaiscie? Double Axe handle z drugiej liny i po czymś takim miałby być koniec walki?! No skupcie się chodź trochę na tym wrestlingu, błagam.

Miz podnosi rywala, chwyta go od tyłu za tułowie i wykonuje rear chancery backbreaker, a następnie inverted ddt, po którym znów dopada do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Kolejna próba przerwana. Miz kontynuuje ofensywę, pierw corner irish whip, jednak Morrison naskakuje na narożnik i crossbody! Morrison już ustawiony w narożniku, biegnie na rywala, ten jednak robi unik, przechwytuję rękę JoMo i wyprowadza mu half nelson legsweap! Corner irish whip dla Morrisona i potężny splash w narożniku! Ale to nie koniec, Miz można powiedzieć przytula rywala, ale po to by wyprowadzić shoulder jawbreaker, a następnie sygnalizuje rekami koniec walki. Już na rywala ustawionego pod finisher, ale Morrison zaczyna się kłaść tak jakby ten chwyt miał służyć pod submission. Morrison pada na matę, Miz nie może go podnieść, a próbuje z każdych sił. Nie puszcza uchwytu, a wtedy Morrison wykonuje bardzo niski roll up i – 1, 2 i … Kick Out! John podnosi rywala, szykuje się do suplexu, ale ma problemy z wyniesieniem rywala i to on inkasuje snap suplex! Miz szybko podnosi rywala, ale tylko p oto by dołożyć mu irish whip i dropkick! Miz poddusza swojego rywala na górnej linie, musi mu przerwac sędzia, który odpycha Miza od rywala. Po chwili „Mr. Awesome” biegnie na rywala, ale JoMo przenosi go nad górną liną! Sądzi, że jego rywal spadl, lecz ten utrzymał się na krawędzi ringu, a kiedy Morrison odwrócił się do swojego rywala Miz zaciągnął jego głowę na górnej linie. Miz szybko powraca do ringu, podnosi rywala za głowę i dynamiczny swinging neckbreaker! Pan Niesamowity kontynuuje ataki, wyprowadza corner irish whip, Morrison jednak noga zatrzymal się o narożnik i lokieć dla pędzącego na niego rywala! Morrison tym razem biegnie na przeciwnika, ale ten unika ciosu od niego i sam wyprowadza half nelson legsweap facebuster! Po nim podnosi rywala, inverted backbreaker i russian legsweap, a następnie dynamiczna próba przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Kolejna próba nieudana. Miz tym razem wchodzi na narożnik, będzie próbował jakiejś akcji wysokiego ryzyka na wstającym przed narożnikiem rywalu, stoi już na najwyższym stopniu narożnika, ale wtedy przebudza się Morrison, super hurricanra dla Miza, który ląduje w samym środku ringu, John staje nad nim i breakdancing legdrop! Po nim kolejna próba zakończenia tej walki – 1, 2 i … Kick Out! Morrison podnosi rywala, chwyta go za głowę i przekręca pod moonlight drive, ale Miz nie puszcza się od rywala, przekręca swojego przeciwnika o pelny obrót i wchodzi za niego i łapie JoMo pod Skull Crushing Finale! Finisher w powietrzu, jednak Morrison przechodzi do przodu, przed narożnik i zrzuca Miza głową na niego! Sam naskakuje na druga linę i flying chuck! John przeciąga rywala przed narożnik, sam staje przed nim i STARSHIP PAIN! Morrison przechodzi do przypięcia – 1, 2 i 3!!!

Tony Chimel: Zwycięzcą tej walki zostaje JOOOOOOHN MOOOOOOOOORISSSOON!

Jonathan Coachman: Panie i panowie, tym razem moim gościem jest The Shaman of Sexy - John Morrison! John, zmierzysz się z JTG na PPV, o #1 contendera to Television title - co o tym myślisz?

John Morrison: Ja, JTG, Nowhere To Hide, walka o pretendenta, Television Championship - doskonale! Wreszcie nadszedł mój moment, JTG nie jest na tyle mocnym przeciwnikiem by mógł walczyć ze mną jak równy z równym, nie ma na to szans - ja, jako Wednesday Night Delight, nie dam się pokonać byle lepszemu raperowi spod ulicy!

Jonathan Coachman: Nazywasz JTG raperem spod ulicy?

John Morrison: A co ja nierywaźnie mówię? Nie przypomina go? Oczywiście, że przypomina! Ktoś taki jak on wręcz nie ma prawa nosić na ramieniu TV Title, dlatego też nie ma szans, że pokona mnie na Nowhere To Hide! Wtedy tylko zostanie mi pokonanie, prawdopodobnie Sheamusa i w końcu będę mógł udowodnić, że moje słowa nie są wyssane z palca - John Morrison zostanie wkrótce TV Championem!

AJ Styles: Panie i panowie! Chłopcy i dziewczęta! Przed Wami nie kto inny jak The Phenonemal! A! J! Styles!

Jeff Hardy: Skończyłeś chłoptasiu? Posłuchaj - nie jesteśmy już w TNA! Nie jesteś tutaj traktowany jak jakaś mega gwiazda, to koniec! Tak naprawdę nie wiem co robisz w naszej dzisiejszej walce, jednak.. kogoś trzeba w końcu pokonać w swoim powrocie do federacji. Razem z Takerem chcemy sobie zagwarantować miejsce w walce o pasy tag na PPV, więc za przeproszeniem gówno nas to obchodzi czy naszymi przeciwnikami będą Styles i Orton.. Trajpel i Sting.. jakieś skaczące Meksykańce. Nie ważne! Co nie, Taker?

The Undertaker: Dokładnie tak Jeff. Nie ważne z kim się zmierzymy - wygramy może być tylko jeden.. Elite! Mafia! Wiele ludzi w nas nie wierzy jednak już dziś pokażemy imm, że doświadczenie przydaje się o wiele bardziej niż ktokolwiek by myślał. Nie pomogą skoki i kontakt z publiką AJ. Nie pomoże bezsensowna taktyka i wkurzanie się na cały świat Randy. Wystarczą dwie akcje, Tombstone Piledriver i Twist of Fate. Mógłbym założyć się, że żaden z Was nie będzie w stanie podnieść się na koniec naszej walki.

AJ Styles: Ale, ale..

Alberto del Rio: Och zamknij się już Allen. Nie dość, że to właśnie Ty jesteś moim partnerem to zachowujesz się jeszcze gorzej niż myślałem. Taker, Hardy.. możecie być pewni że dam z siebie wszystko. A ten tutaj.. zróbcie z nim co chcecie.

Tony Chimel: Rozpoczynamy kolejną walkę, a będzie to Tag Team Match! Pierwszymi jego uczestnikami są ważący razem 505 funtów - Jeff Hardy i The Undertaker – Elite Mafia!

Tony Chimel: A ich przeciwnikami są razem ważący 460 funtów – Randy Orton i AJ Styles!

Zaczynają Styles i Hardy. Szybko wchodzą w chinlock, po którym Jeff wykonuje throw back! Styles szybko pozbierał się i po raz kolejny biegnie na rywala, lecz tym razem inkasuje back body drop! Jeff już przy swoim narożniku i robi zmianę z Takerem. Ten wchodzi potężna cała seria ciosów na głowę rywala, Undertaker bierze rozbieg i stinger splash! „American BadAss” chwyta rywala, wykonuje mu corner irish whip, nie jednak nie, przeciąga go do siebie i clothesline! Undertaker przeciąga przeciwnika i opiera go o swój narożnik, po czym robi zmianę z Hardym. Taker jakby chciał zrobić irish whip, lecz potem zaciąga swojego partnera w stronę rywala i ten wykonuje mu baseball slide! Hardy odwraca się i spycha ciosem Ortona z ringu, ten błyskawicznie do niego powraca, ale zatrzymuje go sedzia. W tym czasie Taker wchodzi do ringu i w dwóch na raz atakują Stylesa! Sędzia odprowadził Randyego do jego narożnika, wtedy „American BadAss” wróciłdo swojego narożnika a w ringu pozostali Jeff i AJ. Hardy podniósł swojego rywala, by podkopnąć go, wyniesienie i extreme reverse powerbomb! Po nim Jeff przechodzi do pierwszego w walce przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Hardy podnosi rywala, irish whip, ale wheel kick od Stylesa! Aj odbija się od lin, unika clothesline’u, po czym naskakuje na drugą linę i crossbody! Styles teraz rusza do swojego narożnika i zmiana! Do ringu wchodzi Orton, biegnie na rywala i clothesline! Jeszcze jeden, kolejny irish whip i scoop powerslam! Hardy wytacza się za liny, wstaje na krawędzi ringu, dochodzi do niego Orton, ale inkasuje wejście barkiem i sunset flip powerbomb od Hardy’ego i przechodzi do przypięcia! – 1, 2 i … Kick Out! Po tej akcji Hardy pędzi do zmiany i wchodzi Taker! Po zmianie „American BadAss” dopada do Ortona, wyprowadza mu serię ciosów, następnie wynosi go i powerslam! Teraz Undertaker stoi nad rywalem, ma jego głowe między nogami i powerbomb! Odbicie od lin i legdrop od Takera, a następnie próba zakończenia walki – 1, 2 i … Kick Out! Undertaker podnosi rywala, wykonuje mu irish whip i double clothesline! Obaj padają na matę, obaj czołgają się do swoich narożników i jest, obaj zmieniają się Do ringu wskakuje Hardy i Styles, AJ wchodzi za rywala i inverted ddt! Następnie staje przed rywalem i double foot stomp! Styles czeka, aż jego rywal wstanie i dropkick! Hardy wyturlał się z ringu, Styles wychodzi za nim i wbija go w barierki! Nastepnie AJ wrzuca do ringu rywala, potem sam do niego podąża. AJ zawlekł rywala pod swój narożnik i zmiana z Ortonem. Kilka kopnięć od Randy’ego, następnie irish whip od niego i clothesline! Orton teraz gnębi rywala, wykonuje mu kopnięcia po całym ciele i knee drop! Orton jeszcze chwyta rywala za glowę i backbreaker! Hardy wytacza się z ringu, wstaje praktycznie koło Stylesa, który przeniósł się na druga strone naroznika, Randy chwyta go pod charakterystyczne dla siebie ddt, ale co robi AJ?! Zmienia się ze swoim partnerem! Orton cały zezłoszczony, najchętniej rzucilby się na swojego partnera, ale on wytacza się z ringu i tam stara się uspokoić. Za to w ringu AJ chwilę poddusił rywala na linach, a następnie sam wykonał rope hung ddt, po którym Randy znowu zszedł z ringu i patrząc się w sufit starał uspokoić. Styles stoi przed rywalem, naskakuje na liny i próba moonsaultu, jednak trafia na kolana Jeffa! Hardy doczołgowuje się do swojego narożnika i zmiana z Takerem!

Don West: Widać, ze najchętniej Orton rzuciłby się teraz na AJ’a, ale ten ewidentnie nie zagrał z nim fair.

Jim Ross: Tak, a Elite Mafia bezlitośnie to wykorzystują.

Undertaker znowu dewastuje rywala w ringu, wykonuje corner irish whip, sam odbija się od lin i big boot! Taker podnosi rywala, zarzuca go na swój bark i snake eye, po którym Taker łapie rywala za szyję i Chokeslam! Chokeslam! Jednak co widzimy? Orton odwraca do siebie Takera i RKO! RKO! Orton jest nieprzepisowo w ringu, ale zaraz po wykonaniu finishera ulatnia się z ringu i staje przed stołem komentatorskim. Do ringu wbiegl również Jeff, przetoczył Takera do swojego narożnika i robi z nim zmianę! Hardy dopada do Stylesa i Twist of Fate! Jeff przypina bezradnego AJ’a – 1, 2 i 3 !!!

Tony Chimel: Zwycięzcami tej walki zostają Elite Mafia!

AJ leży na macie, Elite Mafia usunęła się szybko za kulisy, za to do ringu powrócił Orton. Stanął nad Styles’em, zaczął mówić mu, że źle zrobił, że teraz poniósł konsekwencję swojego czynu, ale to jeszcze nie koniec dla niego. Orton chwyta głowę swojego rywala, wsadza ją sobie pomiędzy nogi i powerbomb! AJ lezy na macie, po kilku sekundach powoli podnosi się, ale Orton ustawiony pod ostateczny werdykt! Punt Kick! Punt Kick! Punt Kick dla Stylesa! Dopiero w tym momencie wbiegają sędziowie, opatrują AJ’a, za to Randy Orton z uśmiechem na twarzy opuszcza arenę.

Kofi Kingston: Boom! Boom! Boom! Witajcie WCE Universe. Przed Wami nie kto inny jak były.. ostatni w historii.. WCE Continental Champioooooon! Kofi Kingston! Jest mi wielce przykro z tego powodu, że poległem w walce z Sheamusem, ale.. są też powody do radości! Dziś zmierzę się z AeroBoy'em! Razem z nim będę w stanie dać WCE Universe świetne show! Fani znów będą mogli zobaczyć Kofiego Kingstona w pełnej krasie. Jest jednak dodatkowa rzecz - jeżeli wygram to żądam swojego rewanżu w starciu o pas Television! Słyszałeś to Mick!

AeroBoy: Hi. My name is AeroBoy, Kofi.. Widzę, że jesteś wprost w szampańskim nastroju. Czy to dobrze? Wiesz.. w sumie tak. Ponieważ po naszej walce nie będzie Ci już tak wesoło. W końcu kto może czuć się szczęśliwym po przegranej, huh? Wiele ludzi sądzi, że nasze style są podobne, jednak ja nie dorównuję Tobie umiejętnościami. Ja z opiniami radziłbym się wstrzymać do zakończenia walki. W końcu ile jeszcze razy muszę udowadniać, że to ja zasługuję na szansę!

Kofi Kingston: Hej - spokojnie, nie szukam kłopotów. Wyluzuj się i przygotuj do walki.. Możesz być pewny, że dam z siebie wszystko. Muszę pokazać swoim fanom, że nadal mam w sobie to coś co przyciągało ich przed telewizory..

AeroBoy: No właśnie, a Ty wciąż tylko o tym! Moi fani robią to.. moi fani są tacy i tacy.. moi fani są tu i tu.. bullshit! Jacy fani! Niech spytam ilu fanów AeroBoya jest obecnie na arenie?! Huh? Nikt - it doesn't matter. Obejrzyjcie moją walkę, nie żebym miał w tym jakiś interes.. zobaczysz Kofi - jeżeli wygram to daję 100% szans, że Twoi 'pseudofani' staną się fanami AeroBoya, a ja.. ich odrzucę! Hahaha.. see you later.. Kofi.. BOOM!

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie