Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw 04/07/2011 - Wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Divas Tag Team Match

Kelly Kelly & Eve Torres pokonaly The Bella Twins

Match 2

Non-Title Tag Team Match

David Otunga & Michael McGillicutty pokonali Santino Marellę & Vladimira Kozlova

Match 3

Jack Swagger pokonał Sgt. Slaughtera

Match 4

Triple Threat Match

No. 1 Contenders Match

Alberto Del Rio pokonał Rey'a Mysterio o& R-Truth'a

Match 5

Alex Riley pokonał The Miz'a

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• cumer1077

1

• Deep

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

To ja ruszę coś tutaj. Co do Div to jestem znużony. Co tydzień jest pojedynek Bella i jakiś tak w którym Kelly Kelly i jakaś inna Diva walczą. Trzeba tutaj trochę odświeżenia bo nie dość że oglądamy co tydzień te same walki to jeszcze są one bardzo schematyczne. Duży minus moim zdaniem. Walka TT też nie zachwyciła. Specjalnego nic nie zobaczyliśmy. Krótka walka ale co cieszy to to że mistrzowie TT w ogóle pokazali się na gali bo od zdobycia mistrzostwa jest to ich pierwsza walka. Kolejna walka Swagger vs Sgt. no co tu dużo mówić, fajerwerków się spodziewać nie mogliśmy ale ja bym tą walkę zaliczył jednak na plus. Dlaczego? Bo zwycięstwo odniósł Swagger a to nie było takie oczywiste. Walka o pretendenta ja bym powiedział że nic dodać nic ująć. Każdy z nich pokazał się z dobrej strony, walka trzymała w napięciu choć zwycięzca raczej do przewidzenia. Ja jednak pochwaliłbym R-Trutha który moim zdaniem bardzo poprawił się w ringu. Ostatni pojedynek też zaliczyłbym na plus z racji tego że był chyba ciekawszy niż ostatnia walka tych zawodników na CP. Podsumowując RAW pod względem walk nie zachwyciło ale całe zamieszanie z Punkiem, z Cena moim zdaniem genialne. RAW oglądałem z zaciekawieniem i ciekawy jestem ratingu tej tygodniówki.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Styl:  Jasny

Już 4te z kolei dobre RAW. Naprawdę nie pamiętam kiedy taka sytuacja miała miejsce :)

Divy ssały, no ale to już w sumie normalne. Hunico ma rację - na RAW z Divami nic się nie dzieje - non stop są te same twarze, które nic nie dają dywizji. Gdzie Melina, Gail Kim ?? :evil: Bida z kobietami, oj bida!! TT match również w sumie ssał i nic ciekawego się nie działo. Otunga i Michael ssą niesamowicie jako mistrzowie, w sumie jak cała dywizja TT w WWE. Jedynym teamem godnym uwagi są tylko The Usos. Swagger z Sierżantem - no cóż- jak ktoś się spodziewał czegokolwiek, to gratuluję wyobraźni :) Jack wygrał, co i tak zaskoczyło, bo ostartnio robi tylko za worek do tłuczenia. Niech go zwolnią najlepiej - nic nie daje, słaby, beznadziejny, bardzo średni przy mikrofonie i wogóle do dupy. Triple Threat Match to był najlepszym pojedynkiem tej gali, co w sumie nie dziwi. Cała trójka zaprezentowała się bardzo dobrze, nie było zamulania, no i w sumie pewny zwycięzca. Miz z Alex'em również dali niezłą walkę, dużo lepszą niż na CP. Tylko co dalej - obaj są w obsadzie MITB matchu, więc najprawdopodobniej zakończenie feudu będzie na SummerSlam.

No to teraz to co było najlepsze, czyli przemowy John'a Ceny. Trzeba przyznać, że wygłosił zajebiste przemówienie na początku, ale ciut za patriotyczne - to pieprzenie o wolnosci słowa, poprawce w konstytucji - z tym trochę przegiął. Truth z Alberto również świetnie sobie pogadali na BS. Seniore Jimmy - rozwaliło mnie :D Ziggler z Vickie - no comment, bo to było beznadziejne Końcowa gadka John'a z Vincem rozwaliła mnie. Uwielbiam Vince'a gdy gra on typowego skurwysyna, który ma wszystko i wszystkich w dupie. Ten tekst "Don't Pissed Me Off,OK ??" zajebisty. To przywrócenie Punk'a poszło wg mnie zbyt gładko, ale dodanie faktu, ze jak Cena przegra to wylatuje. Teraz dopiero robi się bardzo ciekawie. Tylko co będzie z Alberto - czy dołączy do obsady na MITB czy zostawi sobie Contender'a na SummerSlam.

RAW było naprawdę dobre. Oceniam je na 4. Tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Styl:  Jasny

Po pierwsze, Raw z taką podbudową nie mogło wyjść źle.

Zachęcony dobrymi opiniami w necie obejrzałem na pl.wwe walkę Div. Ringowo jak zwykle (chociaż Beth vs Gail na Superstars była bardzo dobra). Ale na Raw Divy pokazały się trochę z kobiecej strony :twisted: Tylko według mnie kamerzyści trochę zawiedli. Mogli stanąć z innej strony. :)Cieszę się, że Evan dostaje trochę czasu antenowego i mikrofon. Po podszkoleniu aspirowałby do US bezproblemowo. Szczególnie, że jak Dolph skończy z Kofim (bo kiedyś skończy, prawda?), to zwalnia się miejsce. Szczególnie, że jest możliwość na debiut na Raw Edgeheads. Miło było zobaczyć jeszcze raz sierżanta. Wygrana Alexa trochę mnie dziwi. Myślałem, że Miz nie spadnie aż tak, żeby przegrywał z rookie w każdej walce. Co do pretedenta, to myślę że wybór słuszny.

Co do sytuacji z Punkiem wypowiedziałem się w dyskusji o nim, więc nie będę się powtarzał. Powiem tylko, że będzie ciekawie. :)

A więc przedstawię to w postaci + i -

plusy:

-Wygrana Jacka.Nieważne z kim,ale ważne,że wygrał bo ostatnio jest takim chłopcem do bicia.

-Pojawienie się Sierżanta na RAW i Evana.Ten drugi dostał trochę czasu i potrzymał trochę micka :).

-Dobra walka o pretendenta,choć zwycięzca był raczej wiadomy.ADL zapewne zmierzy się z Ceną na SS,a walizkę w tym roku sobie odpuści.Moim zdaniem ma większe szanse z jednym Ceną niż z 7 w MITB,a w tym roku skład do walki o walizkę nie jest słaby.

-Dobry ME gali.Tylko dziwne jest to,że Miz ciągle przegrywa z Alexem(bodajże już 3 razy).Widać,że Miz po stracie pasa ponownie spada w dół i za niedługo będzie walczył w Mid Cardzie o pas US.Raczej walizki nie wygra,bowiem wygrał rok temu.

-Dobry speach Ceny na początku,jak i na końcu z Vincem.MaCmahon to na prawdę skurwysyn skoro ustalił Cenie,że jeśli przegra z Punkiem odejdzie.Ale to wróży tylko to,że Punk niestety na PPV odniesie porażkę :( .

-Przywrócenie do walki o pas WWE CM Punka.

minusy:

-Walka pań.Zgadzam się,że ostatnio walczą tylko Twinki z Kelly.A powinni coś odświeżyć.Powinno się wziąć przykład z Gail i z Glamazonki,które wykręciły dobrą walkę,szkoda tylko,że na SuperStars.

-Walka tag teamów ssała na maksa.Nie wiem po co dali tym panom pasy jak nie dość,że nie potrafią walczyć to w ogóle nie pojawiają się w telewizji,by bronic tych pasów.Danie im tytułów było głupotom i mam nadzieje,że szybko je stracą na rzecz braci Uso.

Ogólnie kolejny raz pod rząd RAW nie było słabe :).Mam nadzieję,że będą trzymać taki poziom do końca.

Ocena RAW:4+/6

deathnotep.png

angle_02.gif

Plusy:

- Sam speech Ceny z początku był za krótki by go oceniać, ale jedna rzecz mi się podobała - oni wiedzą, że kierunek w którym zmierza federacja niekoniecznie jest dobry i nawet na wizji pozwalają mówić o PG.

- Segment między Kingstonem i Zigglerem naprawdę niezły, jak Ghańczyk czegoś nie zepsuje to wiedz, że coś się dzieje. Vickie jak zwykle musiała zostać ośmieszona, ale jakoś dziwnie mi to nie przeszkadza. Jeżeli Dolph w najbliższym czasie dostanie lepszego rywala do feudowania (na przykład cholera jasna Bourna), to jest nadzieja, że prestiż pasa który obecnie nosi zostanie podniesiony. Boję się jednak, że dostaniemy powtórkę z rozrywki i "perfekcyjny" zmierzy się z Kingstonem jeszcze na SummerSlam, chyba bym tego nie zniósł.

- No i końcowy segment jak najbardziej na plus, McMahon za mikrofonem zawsze daje radę. Niektórzy narzekają, mi ta sytuacja się podoba, tylko mam coraz większe obawy, że Punk po Money in The Bank zrobi sobie jednak trochę wolnego. Nie zmienia to faktu, że wykupień to PPV powinno zebrać sporo.

Minusy:

- Brak większych minusów, co nie oznacza, że tygodniówka była idealna.

Inne:

- W walce pań, najpierw Eve Torres wymach***je tyłkiem, a potem Kelly Kelly wspierana okrzykami "PG" nim "atakuje". Być może przesadzam i cały czas próbuję dopatrzyć się jakichś zmian, a może nie...?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg