Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw "Roulette" 27/06/2011 - Wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Kane pokonał CM Punka via Count Out

Match 2

No Count Out Match

Sin Cara pokonal Evana Bourne'a

Match 3

Player's Choice Match - Vickie Guerrero Banned from Ringside

Non Title Match

Kofi Kingston pokonał Dolpha Zigglera

Match 4

Steel Cage Match

Alberto Del Rio pokonał Big Showa

Match 5

WWE Divas Championship Submission Match

Kelly Kelly pokonała Brie Bellę

Match 6

Tornado Tag Team Match

Rey Mysterio & Alex Riley pokonali Jacka Swaggera & The Miza

Match 7

Tables Match

Non Title match

R-Truth pokonał Johna Cenę

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fanfanfan

2

• Piledriver1674325991

1

• Clown.

1

• Lusik

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Cholera jasna to było zajebiste! Jedno z lepszych Raw jakie oglądałem kiedykolwiek wcześniej. W mojej opinii mogłoby konkurować z galami w 1998, które oglądam. Tam mamy Tysona, DX i Stone Colda, tu mamy Punka! Ale do niego przejdźmy na końcu.

Pojawienie się Shawna. Miło było zobaczyć go ponownie. Same promo było OK. I mieliśmy przedsmak geniuszu CM'a, który to nam go objawi na końcu.

Sin Cara vs Bourne. Walka bardzo dobra, aczkolwiek po takiej podbudowie spodziewałem się jeszcze lepszej. Ale i tak duży + Raw.

Kofi vs Dolph - Shiiiitt

Alberto, Giant, Mark Henry. Końcówka fajna. Chociaż odczuwam pewne deja vu :P mark nie pierwszy raz próbuje rozwalić klatkę. :)

Divy - Wydaje mi się, że ten Boston Crab był zapięty trochę stiffowo.

Tornado Match. Oglądałem tylko końcówkę, bo teraz nie chciało mi się oglądać. Może do walki wrócę. Zakończenie bardzo fajne, dynamiczne. Według mnie A-Ry radzi sobie co raz lepiej w WWE.

Tables - Cena ostatnio często przegrywa na tygodniówkach. I znowu fajne zakończenie walki. Świetny pomysł z tym odsunięciem stołu.

I mikrofon bierze CM Punk!!!

I powiedzcie, że to nie ociekało zajebistością. Ciśnie się na usta jedno pytanie. Work czy nie work. Jeśli to CM chciał się w taki sposób pożegnać z federacją, to pożegnał się chyba na zawsze. Spalił za sobą most, którym mógł powrócić. Wspomnienie Hogana, Heymana, Lesnara. ROH i NJPW. Brakowało tylko TNA.

Ciekawy pomysł z łamaniem czwartej ściany (podparłem się wiki).

Jeśli Vince zgodził się na to odwołuje wszystkie oszczerstwa, jakie kiedykolwiek rzuciłem na jego temat.

Punk po prostu powiedział prawdę. Powiedział to, co powtarza się na polskich forach od dawna.

Spróbuje zebrać argumenty na to, że to jednak work i na odwrót.

Za:

-Jakbym był Vincem to wyłączyłbym go wcześniej. Nie gasiłbym mikrofonu, tylko całe RAW. Można by to zrzucić na problemy techniczne.

- Koniec proma, akurat jak chciał powiedzieć osobistą historyjkę o chairmanie. Można to uznać za argument "przeciw" ale mi coś tu śmierdzi :P

- Jakby ktoś na prawdę coś takiego powiedział byłby od razu zwolniony, a nie zawieszony, ale...

Przeciw:

- ... ale nie chcieli niszczyć podbudowy pod PPV i wyp*****la go po PPV. Oczywiście po squashu.

- cholernie mocny tekst o śmierci McMahona, jego córce i HHH'u. To jest wg mnie główny argument.

Wszystko zależy do następnego RAW. Cholera, korci mnie żeby przeczytać spoilery, ale muszę się powstrzymać.

edit: znalazłem na amerykańskim forum:

Mr. McMahon comes out to discuss the suspension of CM Punk. He says he deserved it when John Cena comes out. Cena asks what happened to Vince the fighter and wants to know if Punk got under his skin. McMahon says the real reason he suspended CM Punk is because he didn't want him to walk out of WWE with the title. Cena says what if he says something about people being replaceable. Cean throws the belt at Vince and walks away. McMahon reinstates Punk but says if Cena loses at Money in the Bank, he's fired.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Przyznaje, że gadka Punka wymiotła na całego. Dla takich fanów jak my jest to po prostu miód. Mimo wszystko dziwi darmowa reklama ROH szczególnie, że teraz coś tam się chłopaki rozwijają i im się to przyda. Szkoda, że nie powiedział czegoś o TNA to chyba bym padł na ziemie przed monitor ;)Reasumując: świetne, pełne emocji, PRAWDY promo.

Co do Sin Cary - ostatnio mówiłem, że mi się przejadł. Walka była wolna i nie umywająca się do starć z dywizji X. Evan wypadł wg mnie lepiej. Potwierdza to doping dla niego i chanty "usa" i wg mnie ironiczne "power ranger". Napisy fanów "botch a mania" mówią same za siebie. Jak dla mnie Sin Cara nie będzie gwiazdą w WWE na miarę Mysterio. Ta sztuczna promocja jego osoby, ciągłe podkreślanie jaki on jest niesamowity i spektakularny wychodzi mi już bokiem.

Mark Henry - wielki plus. Swoją drogą mówiłem już, że on ma mordę jak czarny Predator bez maski? Jako heel spisuje się znakomicie i coś mi mówi, że wkrótce będzie maltretował Ortona.

16476371734edf391100c30.jpg

Ja sie ustosunkuje tylko do wypowiedzi Punka, bo RAW nie oglądałem. Wg. mnie ta wypowiedź to nie był żaden work, ani story i nie dlatego, że tak piszą na WF, ale dlatego, że wszystko za tym przemawia. Przede wszystkim to co mówił Punk, o Hoganie, Cenie, McMahonie, Lesnarze i innych. Nie wspomniał nazwy TNA co mnie bardzo cieszy, bo mam przynajmniej nadzieje, że Punk tam nie pójdzie, z resztą po tym co mówił o Hoganie, wątpie, żeby chciał tam trafić. Może wyłączenie mikrofonu nastąpiło dziwnie późno, ale z drugiej strony, Punk na początku kierował swą wypowiedź do Ceny, dopiero gdzieś w połowie zaczynał mówić o zakazanych osobach itp., więc nie wiem, może uznali, że Punk, jako profesjonalista chce jakoś podkręcić feud czy coś, z resztą fani reagowali na to strasznie pozytywnie i popierali Punka, wyszło by na tchórzostwo ze strony WWE. Tuż po wyłączeniu mikrofonu CM'owi RAW zeszło z anteny. No i zwolnienie Punka, którego wciąż obowiązuje kontrakt. W tych kontraktach muszą mieć jakieś zabezpieczenia, na wypadek zrezygnowania jednej ze stron, musiały by być jakieś kary, zawieszenie Punka na te dwa-trzy tygodnie do wyczerpania kontraktu jest najlepszym pomysłem dla federacji, bo Punk ma związane ręce, mogą sie na nim jeszcze zemścić szmacąc go na maksa i nie ponosić żadnej kary. Nie wiem, dla mnie ta wypowiedź była jak najbardziej prawdziwa.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

CM Punk powiedział dzisiaj słowo w słowo to co ja myślę na temat obecnej polityki Vinca. Nie mogłem oprzeć się wrażeniu, że on mówi to co myśli, a nie to co napisano mu w scenariuszu. To było wręcz genialne! Nazwał Cene ''dupolizem'' tak to chyba można przetłumaczyć, nawiązał do Hogana, do Brocka, naubliżał rodzinie Vince, wspomniał coś po śmierci McMahona, mówił cały czas, to było wspaniałe! Zamurowało mnie, nie wiedziałem co o tym myśleć, zastanawiałem się czy Vince pozwoliłby na coś takiego? Jeśli tak to szacun dla Pana Prezesa, za takie hmm można powiedzieć poświęcenie. Będę teraz czekał na jakieś informacje związane z wczorajszym RAW i choć ja jestem wielkim fanem TNA, to wcale nie jestem jakimś przeciwnikiem WWE, gdyż to ono także dostarcza mi sporo rozrywki. Wkręciłem się w tą wypowiedź Punka i już czekałem na historyjkę o McM, niestety wyłączono mikrofon i znów nie wiem czy to work? Ale nie mogę uwierzyć że CM w ten sposób chciałby się pożegnać z federacja, cóż pożyjemy zobaczymy...

Co więcej? Miło znów zobaczyć Sweet Chin Music. Dobra walka Tag Teamowa, dynamiczna i trzymająca w napięciu do końca, Cena znów przegrywa na tygodniówce, przy fajnym zakończeniu walki, Sin vs Evan...to było coś naprawdę fajnego jak na WWE. Punk vs Kane- głupie i bardzo oklepane zakończenie. Kofi vs Dolph- ta walka też jakoś nie porwała. Alberto vs Big Show- wiało nudą... dobrze, że pojawił się Henry, o ile dobrze kojarzę on już kiedyś miał taką akcję z klatką na SmackDown, wtedy w klatce znajdował się Batista, a Henry miał problem z dostaniem się do środka... dobrze mi się przypomina?

***********Ludzi nie bojących się spoilerów zapraszam do zobaczenia wyników RAW z dnia 4 lipca, bo wygląda mi to ciekawie!

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

Jestem zadowolony z wypowiedzi Cm Punka ponieważ powiedział w niej wszystko co sobie myślał i nie bał się konsekwencji. Szkoda

jednak że odchodzi nie wiadomo co teraz z nim będzie. Myślę że wcześniej czy później wróci do WWE. Teraz co do walk na Raw to

powiem że Raw nawet niezłe, dużo akcji. Fajnie było zobaczyć jak Sin Cara walczy z Evanem. Co do walki Kofiego i Dolpha to nawet

nie chcę mi się wypowiadać ciekawe ile oni to jeszcze będą ciągli. Starcie tag teamów było na poziomie. No i cieszy mnie zwycięstwo

R-Trutha który na tygodniówkach niszczy Cena a na PPV w walce o pas niestety ale przegrywa. Fajnie znowu było zobaczyć Shawna

Michaelsa jednak brakuje go w WWE, chciałbym aby powrócił szkoda jednak że to nie realne. Ogólnie Raw w tym tygodniu wypadło

bardzo fajnie oby było więcej takich Raw. Raw oceniam na 4+/6 :t_up:

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Walka nr.1 : Kane vs CM Punk

Szczerze to przewidywałem cały przebieg tej walki, Kane zdenerwowany wszedł na ring i taki pozostał do końca, szkoda że Punk zyskał przegraną na swoim koncie ale widać takie jego "prawo".

Walka nr.2 : Evan Bourne vs Sin Cara

Doczekaliśmy się tego co wszyscy chcieli już tydzień temu, walka bardzo dobra, świetne akcje, szkoda że taka troche bez sensu stypulacja ale i tak wyszło nieźle. Sin Cara kontynuuje swój streak i prawie wykonał La Mistica lecz w ostatniej chwili przeszedł do normalnego przypięcia.. Szkoda ale może pokaże go kiedyś indziej :)

Walka nr.3 : Kofi Kingston vs Dolph Ziggler

No walka dobra, fajne akcje Kofiego i marne kontry Dolpha, ma on umiejętności jednak zbyt kurczowo trzyma się Vickie :(

Walka nr.4 : Big Show vs Alberto Del Rio

A jednak myślałem że tym razem im nikt nie przeszkodzi, szkoda bo Big Show wreszcie mógłby zgarnąć wygraną a tak to znowu Alberto wygrywa przy pomocy Marka Henry'ego, który już nie ma z kim prowadzić feudu i wtrącił się do tego. Najbardziej podobały mi się zniszczone drzwi przez Marka i rozwalona klatka :D

Walka nr.5 : Kelly Kelly vs Nikki Bella

Walka nie za ciekawa ;D bo prawie nie było walki ;( a szkoda bo bardzo się napaliłem na tą walkę ale trudno ;D Bardzo cieszy mnie wygrana Kelly Kelly ;] oby tak dalej. Brawo dla Eve za pomoc jak Siostry biły Kelly ;]

Walka nr.6 : Jack Swagger & The Miz vs Rey Mysterio & Alex Riley

Zdecydowanie najlepsza walka tego wieczoru, stypulacja świetna, poprostu wszyscy pokazali na co ich stać, bez przerwy akcje, widać że Riley i Mysterio się rozumieją i bardzo dobre walki im wychodzą podobnie jak to Edge z Rey'em walczyli :)

Walka nr.7 : John Cena vs R-Truth

Po takiej stypulacji spodziewałem się czegoś lepszego jednak przerwał to wszystko Punk, który został troche brzydko potraktowany na początku gali. Walki nie będę oceniał bo nie ma czego lecz Punkowi za to co powiedział, nie bał się jak inni wrestlerzy i powiedział co miał do powiedzenia, będzie miał na pewno jakieś konsekwencje ale szacun za to co zrobił :)

Zaczne oczywiście od Punka, już pierwszy segment jak dla mnie bardzo dobry, duży wkąłd w to miał HBK i miło było go znowu zobaczyć. jeszcze nei co do walk to szkoda tylko, ze to chyba jednak część story, jeżeli spoilery z raw za tydzień się sprawdzą. Dobra, pierwsza walka byla pewna, że wygra Kane, Punk sobie wychodzi i przegrywa. Potem bardzo podobała mi się eve w swoim stroju, jak i Maryse, ktora była ubrana przebosko. Bourne vs Cara, w sumei stypulacja trochę z dupy, mogli dac jakiś inny rodzaj walki, bo zawodnicy prawie w ogóle nie wychodizli na dłużej z ringu. Walka szybka, bardzo techniczna i bardzo podobała mi się. Potem raczej było wiadome, że w walce znowu Kofi bedzie się chciał pozbyć Vickie, sama walka jak ich cały feud dosć słaby, chodź na niektóre szybkie akcje dało sie patrzeć. Del RIo pokonuje Showa, dobrze! Niech wreszcie dadzą na MitB walkę henry vs Show i niech odwalą tych grubasów od tak zajebistego zawodnika. Mark dewastuje rywala, to rozjebanie klatki bardzo efektowne. Sama walka krociutka, dość slaba, ale o atak i zaostrzenie feudu w niej głównie chodziło więc mozna to zrozumieć. Potem divy, wygrywa Kelly przez submission, bo taka stypulacja. Fajnie, że im jakoś to urozmacili bo walki div normalnie załamywały rece, a tym razem aż tak źle nie było. Oby na MitB dostały jakiś ten Extreme Makeover match bo chociaz bedzie fajnie popatrzeć jak kosmetyki latają :P Tornado Tag Team, face'owie na tygnodiówce wygrywają i to nie dziwi, fajnie nawet wyszla ta walka, fajne akcje, lecz czemu to jest takie przewidywalne? Heel'owie cisną, potem kilka zrywów face'ów, potem tak pomiedzy i win face'owie? Mogl iby zaskoczyć nawet w takich walkach. Cieszy wygrana Alexa, który w takim towarzystwie odnoszac sukcesy szybko się wybije. Teraz życzę mu udanego występu na MitB, bo ogłoszono już ten skład i wsyzscy z tej walki w nim sa :) Nawet nei wiem cyz to mialo miejsce na Raw? No i ostatnia walka, Punk jako, że miał mieć walke z ceną dobrze, że interweniowął, odsunąl stół, a potem przy samym końcu zajebista akcja R-Trutha, bardzo przekonywująca. Dobrze, że on wygrywa i myslę, że jest jednym z kandydatów do wygrania walizki MitB. Ogólnie Raw wypadło bardzo bardzo bardzo dobrze. Ocena byłaby 8/10, ale za Punka - zajebistego Punka daje 9/10 :) Dzięki za wyniki fan =))

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Ja sie ustosunkuje tylko do wypowiedzi Punka, bo RAW nie oglądałem. Wg. mnie ta wypowiedź to nie był żaden work, ani story i nie dlatego, że tak piszą na WF, ale dlatego, że wszystko za tym przemawia. Przede wszystkim to co mówił Punk, o Hoganie, Cenie, McMahonie, Lesnarze i innych. Nie wspomniał nazwy TNA co mnie bardzo cieszy, bo mam przynajmniej nadzieje, że Punk tam nie pójdzie, z resztą po tym co mówił o Hoganie, wątpie, żeby chciał tam trafić. Może wyłączenie mikrofonu nastąpiło dziwnie późno, ale z drugiej strony, Punk na początku kierował swą wypowiedź do Ceny, dopiero gdzieś w połowie zaczynał mówić o zakazanych osobach itp., więc nie wiem, może uznali, że Punk, jako profesjonalista chce jakoś podkręcić feud czy coś, z resztą fani reagowali na to strasznie pozytywnie i popierali Punka, wyszło by na tchórzostwo ze strony WWE. Tuż po wyłączeniu mikrofonu CM'owi RAW zeszło z anteny. No i zwolnienie Punka, którego wciąż obowiązuje kontrakt. W tych kontraktach muszą mieć jakieś zabezpieczenia, na wypadek zrezygnowania jednej ze stron, musiały by być jakieś kary, zawieszenie Punka na te dwa-trzy tygodnie do wyczerpania kontraktu jest najlepszym pomysłem dla federacji, bo Punk ma związane ręce, mogą sie na nim jeszcze zemścić szmacąc go na maksa i nie ponosić żadnej kary. Nie wiem, dla mnie ta wypowiedź była jak najbardziej prawdziwa.

Co jedynie udowadnia, jak wielkim geniuszem jest niejaki Vince McMahon ;). Gdyby to nie był work, kamerzyści nie wiedzieliby jak się zachowywać. A tak, to skręcali zawsze tam, gdzie Punk się obracał (przy pozdrowieniach dla Cabany), na wwe.com wielkie informacje na ten temat (gdyby coś wymknęło się spod kontroli, brzmiałoby to tak - Cm Punk został zwolniony z WWE, powodzenia w przyszłości), nie ma szans.

Poza tym, to Cm Punk jest najlepszym wrestlerem na świecie, koniec, kropka. Pojazd po wszystkim, Hoganie, Cenie, Rocku, lizaniu dupy Vincowi, śmierci Vincenta, głupiej Stephanie i jeszcze głupszego Triple H'a, Lesnar, Cabana, NJPW, ROH, Heyman - Punk to MISTRZ. Tyle w temacie.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Styl:  Jasny

No wreszcie się skoncentrowałem by skomentować RAW, które naprawdę rozerwało jajka :)

Na dzień dobry dostajemy przyjemny speech Shawn'a. Pojawienie się Punk'a zwiastowało tylko i wyłącznie moment, w wktórym Shawn wreszcie sprzeda SCM, co zresztą nastąpiło. Pojedynek Kane'a z CM'em dobry - mógł się podobać. I co najważniesze - z końcem walki zaczyna się GENIALNA, FENOMENALNA gra Punk'a, ale o tym dalej, na końcu. Evan z Carą dostali bardzo dobrą stypulację, którą spierdzielili. No Count - jak sama nazwa mówi nie ma wyliczeń. Więc zamiast żeby było dużo akcji poza ringiem to akcja była tylko w ringu. Sama walka była dobra i widać było, że Sin Cara mimo 4miesięcznego stażu - już się nudzi fanom WWE. W sumie wcale im się nie dziwię - Te same ruchy, okrzyki "USA" czy "Power Ranger" mówią same za siebie. No i to podniecanie się - matko no ileż można. Evan w tej walce pokazał się dużo lepiej niż Mistico. I jeszcze zamiast pozwolić wykonać standardowy finisher, La Mistica, robi go tak samo, ale przypina - WTF!!! :t_down: Kofi vs Ziggler - po raz - Jezu, aż nie da się zliczyć poraz który już walczą między sobą. Ale trzeba przyznać, że jak już walczą to chociaż robią to dobrze. Trochę krótko to trwało, ale i tak miło się zaskoczyłem. Steel Cage - całkiem niezły, a interwencja Mark'a bardzo pozytywna. No i chanty "Holy Shit" - cholernie mi się to podobało. Oczywiście jest to powtórka ze Smackdown z 2006 roku, ale i tak wyszła bardzo zajebiście!!! :t_up: Kobiety to JEDYNY :!: minus całej tygodniówki!! Tornado TT Match również mnie nie zawiódł - oprócz Jack'a, anowie naprawdę nie zawiedli i przyjemnie się oglądało ten TT Match. Ale nadal jestem przeciw używania Edgecution!! Zdecydowanie wolałbym by używał finishera z NXT. Pozatym polubiłem Alex'a jako tego dobrego. Tables Match - oprócz kobiet, to najgorsza walka tej tygodniówki, ale uratowała ją końcówka. No i z końcówką zaczyna się dopiero RAW :!::!:

Zanim zacznę wypowiedź o Punku, jeszcze wspomnę kilka słów o Bookerze T. Świetnie się spisał jako "gospodarz koła". A pojawienie się DDP jeszcze dodało uroku wszystkiemu.

No i GENIALNY - CM PUNK!!!

Tym speechem totalnie rozpierdolił, rozjebał, rozkurwił totalnie system!!! Naprawdę takiego czegoś, gdybym nie oglądał Ery Attitude, bym się nie spodziewał. Vince naprawdę chce zatrzymać Punk'a i to za wszelką cenę. A dla Vince'a poniżenie to nic nowego - przecież on to lubi (Era Attitude, Nowe DX) - Poniżenie dla McMahon'a(ów) to nic nowego. Promo chyba najlepsze jakie w życiu widziałem jeśli chodzi o WWE. Więcej dodam w dyskusji, ale już nie dzisiaj.

RAW mega zajebiste - najlepsze bez dwóch zdań w tym roku :!::applause: Patrzać na całość dałbym ocenę 8, ale to co zrobił Punk to... patrzcie wyżej :) RAW ma ocenę u mnie 10/10. Mega Mega Mega!!! To właśnie chciałbym widzieć co tydzień!!! Więcej 3-godzinnych RAW chcę, czy oznaczałoby to zajeżdżenie CT czy nie - chcę więcej czegoś takiego jak to, co dostaliśmy w tym tygodniu!!!!

Tyle ode mnie.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg