Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wywiad z Sin Carą

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

sin-cara2.jpg

Zapraszam do przeczytania zapisu wywiadu z Sin Carą podczas dzisiejszego Clash Time. Pada tu parę ciekawych tematów. Zachęcam do komentowania :)

Caz: Witam w Clash Time, jestem Caz, a to moja ulubiona supergwiazda Sin Cara.

SinCara: Dzięki, miło, że chciałaś się ze mną spotkać.

C: Jedno z twarzą, jedno bez twarzy. Będzie trudno. Twoją domeną jest meksykańskie lucha libre. Tęsknisz za tym? Powtórzysz swój sukces w WWE?

SC: Tak, oczywiście. Pochodzę z kraju, który znakomicie zdaje sobie sprawę, że lucha libre różni się od wrestlingu w Stanach Zjedn. Japoni, czy gdziekolwiek indziej. Osobiście chcę stworzyć nową legendę osiągając wysoki poziom w innym zakątku świata. Uważam, że WWE pomoże mi w tym.

C: Nie dziwi nikogo, że porównywany jesteś do Reya Mysterio. Co o nim myślisz? Postrzegasz go jako przyjaciela, czy przeciwnika?

SC: Uważam, że bardzo się różnimy. Do tego on ma bardzo długą historię, walczył na całym świecie. Ze mną jest nieco inaczej. Rozpocząłem w Meksyku, marzę o walce z Reyem Mysterio. W sumie dobrze, że różnimy się stylem. Darzę go także dużym szacunkiem. Chciałbym się z nim przyjaźnić, obydwaj jesteśmy Latynosami, którzy postanowili zaistnieć w tym biznesie. On już tego dokonał. Ja muszę jeszcze sporo zdziałać. Gdyby miał być moim rywalem, znacznie wzmocniłby moją pozycję.

C: Mysterio jest bardzo silny, ale identycznie jest z tobą. Daje się dostrzec, że stosujesz bardzo unikalny styl, gdybyś miał szansę zmierzyć się z jednym z mistrzów, czy to wagi ciężkiej, czy to Interkontynentalnym, jak ocenisz swoje szanse, pokonałbyś ich?

SC: Mój styl znacznie różni się od stylu pozostałych gwiazd WWE. Dlaczego? Ponieważ jestem mały i szczupły, a przez to szybki i elastyczny. Dlatego walka z olbrzymami jest z jednej strony dużym wyzwaniem, a z drugiej pewną szansą. Przy odrobinie szczęścia i odrobinie sprytu byłbym w stanie zostać mistrzem.

C: Wspaniale ogląda się Sin Carę w locie.

SC: Zgadza się,

C: Wręcz tańczysz.

Pojawiła się plotka, że w WWE pojawi sie Averno. Kim on jest? Stanowi dla ciebie jakieś zagrożenie?

SC: Averno jest luchadorem, który powitał mnie w ringu, kiedy debiutowałem 11 czerwca 2004 w Meksyku. Jest bardzo doświadczony i bardzo znany. Jest jednym z najsilniejszych, z którymi wszedłem do ringu. Walczyliśmy wielokrotnie. Cieszyłbym się, gdyby zawitał do WWE. Otworzyłoby to przede mną szansę na przeniesienie naszej rywalizacji do Stanów Zjedn. Ostatnie słowo jednak należeć będzie do WWE. Gdyby zdecydowano się, byłoby to fenomenalna decyzja, zarówno dla mnie, jak i dla fanów.

C: Jak do twojej metamorfozy z Mistica w Sin Carę podeszli twoi fani?

SC: Trochę mnie to kosztowało. Sporo zastanawiałem się nad opcją pozostawienia tamtej tożsamości. Zacząłem od niej i wiele nią dokonałem. Nie należała więc ta decyzja do łatwych. Obecnie jednak cieszę się ze zmiany i z tego kim jestem obecnie w WWE. Kiedy powróciłem z WWE do Meksyku, reakcja fanów była dla mnie zaskakująca. Nigdy nie spodziewałem się, że zostanę przyjęty po tym z otwartymi ramionami. Cieszę się, że tak wspaniale zostałem przyjęty w stolicy Meksyku. Nie ważne więc czy jestem Misticiem, czy Sin Carą. Dzięki publiczności jestem tym kim jestem. To samo noszę w sercu. Zawsze będę walczył w masce i zawsze będę dawał z siebie wszystko.

C: To wszystko w I części wywiadu. Wkrótce z Sin Carą spotkamy się ponownie.

C: Witam ponownie w Clash Time, jestem Caz i towarzyszy mi jedyny w swoim rodzaju Sin Cara. Poprosiliśmy fanów o pytania do ciebie. Teddy chce wiedzieć co z twoją nazwą o nazwie Mistica. Czy zobaczymy ją w WWE?

SC: To wspaniała akcja, bardzo znana w Meksyku, ale także i na całym świecie. Nikt inny jej nie stosuje. Sam ją wymyśliłem. Nazwałem ją helikopterem. Kręcę się dookoła głowy przeciwnika, a następnie ściągam go do przodu. Kontroluję jego ramię i głowę. Niezwykle ciężko jest się wydostać z tego chwytu. Publiczność go uwielbia. Wkrótce zademonstruję go fanom WWE, ponieważ uważam, że właśnie dzięki temu zasłynąłem na świecie. Odniosłem wiele zwycięstw, zdobyłem wiele mistrzostw, pozbawiałem mask oraz włosów. W Meksyku są one trofeami. Podobnie zresztą jak czasami w WWE. Cieszę się, że ludziom przypadła ta akcja do gustu. Zademonstruję ja w najmniej oczekiwanym momencie.

C: Fabian pyta, gdybyś miał okazję odebrać komuś tytuł mistrza świata, komu chciałbyś go zgarnąć?

SC: W WWE są 2 brandy. Jednym jest RAW, drugim Smackdown. Różnią się między sobą. Rozpocząłem na RAW, teraz jestem na Smackdown. Wspaniale byłoby się zmierzyć z obydwoma mistrzami. John Cena i Randy Orton to wspaniali rywale, chciałbym się zmierzyć z każdym z nich.

C: Ty również jesteś silny.

SC: Dlatego, jeśli publiczność chciałaby, abym się z nimi zmierzył, zrobiłbym to z przyjemnością. Musimy poczekać, aby zobaczyć co z tego wyniknie. Podoba mi się obecna hierarchia. Randy Orton, John Cena, Big Show. Wszyscy są bardzo silni, ale mimo mojego szacunku do nich, moją rolą jest rywalizacja z nimi.C: Pytanie od Guilermo: Twoje słabości i mocne strony w ringu.

SC: Słabości są łatwe do zauważenia. Nie jestem ani wysoki, ani potężny, w porównaniu do innych gości z WWE, ale to także moja mocna strona. Jestem szybszy i zwinniejszy do nich. Stosuję także akcje w locie powodując, że momentami nie wiedzą co się dzieje. Mogę wygrać w każdym momencie.

C: Czym zajmowałbyś się, gdybyś nie walczył w ringu?

SC: Byłem zawodowym piłkarzem. Grałem w piłkę i uwielbiam piłkę. Gdybym nie był zapaśnikiem, byłbym zawodowym piłkarzem. Zamiast w ringu rywalizowałbym na boisku.

Zabrania się kopiowania!

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• cumer1077

3

• fanfanfan

2

• Mr. Underson

1

• Łukson

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

No muszę powiedzieć, że bardzo ciekawy wywiad. Zastanawia mnie ta La Mistica. Bo już robił coś takiego tylko ,że bez submissionu. Jak by robił z dźwignią to byłoby wspaniale. Chciałbym aby Sin Cara został jakimś mistrzem. Na początek bym mu dał IC Champ a później już title shot na WHC. Chodziły plotki , że na WM 28 Sin Cara miałby zmierzyć się z Reyem Mysterio. To była by niesamowita sprawa. Dwóch luchadorów, jeden na początku wspaniałej kariery , drugi ma już wszystko co najlepsze chyba za sobą , chociaż mogliby wykręcić fantastyczną walkę. Nawet mogłaby być to najlepsza walka na całej WrestleMani . Averno pewnie niedługo pojawi się w WWE i będzie feudował z Sin Carą. Bardzo czekam na debiut Averno w WWE, ponieważ jestem ciekawy czy obetną mu bardzo move-set i czy będzie walczył w masce. Ja bym go widział w masce. Ale to nie ja tu decyduje. Dzięki za umieszczenie wywiadu. :t_up: I oczywiście reput dla Ciebie :)

Edytowane przez Gość
cmpunk2.png

Bardzo fajny wywiad, długii az dziwię się, że chciało Ci się go całego przepisywać :P Sin Cara widać co ma mówić, podkresla swoje walory itp. Też chciałbym Averno w WWE, ich ewentualna walka na WM byłaby świetna. Do maski Sin Cary już się przyzwyczaiłem, ta Mistico była rozpoznawalna, ale tą wykonnali tak, ze nie jest to jakiś gniot jak maska Spierdalamento, tylko maska z prawdziwego zdarzenia. La Mistica oby w końcu wróciło do Cary, to jego akcja, a bez przechodzenia w armbar jest ona malo przekonywujaca jak dla mnie. dzieki za wywiad :applause: Leci reput ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Bardzo fajny wywiad, wciągał i w ogóle, no ale wypada skomentować jego treść. Na pewno dobrze by było gdyby Averno dołączył do WWE. Po opuszczeniu CMLL to jedyne sensowne rozwiązanie dla niego, choć moim zdaniem chyba lepiej by było gdyby został w Meksyku. Ale skoro już się powiedziało A należy powiedzieć B. Idziemy dalej Sin Cary raczej nie zobaczymy z pasem, przynajmniej do Wrestlemanii. Do tego czasu musi się wypromować, na WM'ce ewentualna walka z Averno albo z Mysterio, a może nawet z Alberto? Zobaczymy, ale możliwe że potem stanie przed szansą na coś więcej. Do tego czasu nie liczyłbym na pas dla niego. Idąc dalej, Cara wspominał że różni się stylem od Ceny, Ortona czy Showa. Mimo to chce z nimi rywalizować. Jak najbardziej chcielibyśmy tego, tylko żeby nie zmienili mu movesetu jak z Mysterio albo Del Rio. A tak kończąć, ciekawe jak Cara poradziłby sobie na boisku

:) Tyle ode mnie i repucik.

Wywiad ciekawy, fajnie się czyta i tak sobie czytam i wyobrażam sobie dwie opcje na SC.

1. Kłótnia z Rayem i walka o to kto jest lepszym High Flyers, ewentualnie konflikt z jakimiś znaczącymi postaciami np: CM Punk, Shawn Michaels itp. A to pomoże mu aby lepiej zaistnieć w WWE, wiadomo heel bardziej przyciąga uwagę i głośniej się mówi o tych zawodnikach, na których publiczność zazwyczaj buczy.

2. Stworzyć duet z Rayem i miażdżyć Heel'ów :D

Wiem, że zapewne takie cuda się nie zdąża ale może kto wie hehe

Sursum Corda - nie trać ducha nawet wtedy kiedy myślisz, że Bóg cie nie słucha.

Nie oglądałem This Week (przez ostatnie miesiące w ogóle tego nie oglądam :P ), ale miło mi się czytało wywiad. Dla mnie mogli by stworzyć naprawdę dobry feud z Averno i tego oczekuje. Kiedyś na YT widziałem ich walki i po prostu były wspaniałe. Cały wywiad ciekawy i że chciało Ci się to wszystko przepisywać, to leci reput za to. Dzięki za wywiad. ;)

Nic ciekawe SC nie powiedział, myślałem, że się troszkę wysili coś ciekawego odpowie, a tak zwykły wywiad chciałbym teraz taki z Punk'iem. Ach. Naprawdę czegoś w tym wywiadzie brakowało, ale to nie umniejsza Twojej pracy, wielkie dzięki! :t_up:

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Świetny wywiad. Nie oglądam Clashtimu już długo i dzięki że wrzuciłeś go tu. Nie wiem o co niektórym chodzi że niepowiedział nic ciekawego. Co miał mówić luchador który tak krótko jest w WWE?! Jak dla mnie wywiad bardzo fajny i nawet nie wiedziałem że Mistico był zawodowym piłkarzem. Mam jedno pytanie Mistico mówił po Hiszpańsku czy coś bełtał po Angielsku ? Jeszcze raz dzięki za wywiad!

#SmartFanZone

Tak, wywiad był po hiszpańsku. Caz zadawała pytania po hiszpańsku, on odpowiadał, a głos Borysa mówił nam po Polsku :)

Też nie oglądam This Week, ale wczoraj jakoś tak postanowiłem obejrzeć. I opłaciło się :)

Najbardziej zaskoczyło mnie pytanie o Averno. Nie sądziłem, że Eurosport odniesie się do plotek w internecie.

Dodam też, że w tle przewijały się klipy z CMLL. :)

Tak wywiad bardzo fajny i najbardziej zdziwiło mnie wyznanie Mistico, że był piłkarzem :D

PS. Można gdzieś zobaczyć ten wywiad ?

alexisy.png

Wywaid jest, ale po hiszpańsku, nie wiem czy was to satysfakcjonuję, ale wrzucę. Mozna chociaż uslyszeć fajny glosik sin Cary :P

http://www.youtube.com/watch?v=PuEzIZIWNNs

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Wywiad bardzo był interesujący jednak ja wczoraj oglądałem Clash Time i słyszałem cały wywiad. No można z tego wywiadu wynieść

że nie długo zobaczymy jego La Mistica. Wcześniej czy później też pewnie dojdzie do starcia Rey vs Sin Cara. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

No można z tego wywiadu wynieść że nie długo zobaczymy jego La Mistica.

Tylko co Sin Cara rozumie przez La Misticę. Mogło mu chodzić o ten jego zmodyfikowany z DDT (który już widzieliśmy), a nie armbarem. Aczkolwiek nigdy nic nie wiadomo. :)

Fajny wywiad, Sin Cara wydaje się specyficzny. Fajny ma głosik, racja. Wspomniał też o Lucha. Dzięki za spolszczenie go. Chyba że spisywałeś z telewizji. :)

1.jpg

Iluzja.....

Szkoda, że ten wywiad jest prowadzony w taki sposób, jakby wrestling był prawdziwym sportem. Sin Cara cały czas mówi, że ma trudno, bo jest niski i szczupły, że może wygrać w każdej chwili, jakby to zależało od niego, a nie od zarządu. Ja osobiście nie jestem zwolennikiem takich wywiadów. Ja preferuję rozmowy, gdzie wrestlerzy ujawniają jakieś tajniki wrestlingu. Ale mimo wszystko dzięki za wywiad, z chęcią go przeczytałem i czekam na tą słynna ''La Mistica'', która naprawdę wygląda świetnie, tylko żeby amerykańscy zapaśnicy potrafili ją dobrze przyjąć, bo coś nie wyjdzie i znów będzie na Care. To wcale nie tak łatwo przestawić się ze stylu lucha libre na typowy amerykański wrestling. Ja jednak mam nadzieję, że Sin Cara się zaaklimatyzuje i stanie się gwiazdą pokroju swojego rodaka- Reya Mysterio. Jeszcze raz wielkie dzięki!

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.