Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sacrifice 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sacrifice Karta:

WHC Sting vs Cage© vs Kurt Angle

WTTC Team 3D© vs LAX vs Steiner & Tomko

X DivisionT Chris Sabin© vs Jay Lethal vs Sonjay Dutt

AJ Styles vs Samoa Joe

Texas Deathmatch James Storm vs Chris Harris

Jeff Jarrett vs Robert Roode

Christopher Daniels vs Rhyno

Gala zapowiada się ciekawie. Dobrze rozstawione mecze jedyny mecz którym się nie przejmuje to JJ vs RR. Mam nadzieje, że dwa pasy zminenią posiadaczy WHC Kurt i XDT Dutt.

Walka Tag Teamów zapowiada się ciekawie Steiner & Tomko mogą coś do niej wnieść ale raczej pasów nie zdobędą.

AJ vs Joe to może być szybki i ciekawy. Pewnie mecz będzie obfitował w wiele akcji wysokiego ryzyka

Storm vs Harris no no no walka między ponami z AMW zapowiad się ciekawie i to jeszcze Texas Deathmatch. Chyba krew się poleje :P

Daniels vs Rhyno nie wiem co powiedzieć jednak ogulnie to chyba Rhyno nadzieje Danielsa na Gore i wygra :P

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zousz

5

• ulvhedin

4

• the sandman

3

• Beholder

3

Top użytkownicy w tym temacie

WHC Sting vs Cage© vs Kurt Angle

Bardzo ciekawy mecz.Stawiam na Kurta.

To chyba będzie najciekawszy mecz na całym Sacrificie.

Dobrze się bawisz?

1273742245481eaef5d2019.jpg

Mi jedynie 2 walki przypadły do gustu czyli walka o WHC i WTTC . Reszta jakbym tak już widział ciągle te same powtarzane walki bo ile razy można oglądać wali o X devision title w których udział biorą ci sami wrestlerzy ? nawet jeśli te walki są dobre...
S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

AJ vs Joe to może być szybki i ciekawy. Pewnie mecz będzie obfitował w wiele akcji wysokiego ryzyka

masz pelna racje mi spodobalo sie oprocz tego zestawienie walki WHC- Sting vs Cage© vs Kurt Angle reszta taka sobie :)

1480916194a0b1a85edad5.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dodam, że do walki X DivisionT Chris Sabin© vs Jay Lethal vs Sonjay Dutt, dołączył jeszcze Tiger Mask IV

Z tego co wiem będzie walczył w meczu Tiger Mask-Jerry Lynn-Alex Shelley-Senshi
Hail Sabin.

Ja Czekam Głównie Na WHC A Reszta Jakso Średnio Mnie Interesuje :)
[*] 1967-2007 Chris Benoit [*]

15892867604680c292362c8.gif

Ogólnie karta bardzo dobra...lubie pojedynki triple-threatowe a mamy takich aż 3...licząc wraz z Tag Teamową trójcą...

Licze w tych pojedynkach że Sabin straci pas...myśle zę Team 3D powinni wygrać...oraz obojętne czy wygra w ME Cage czy Sting...oby nie Angle :D

a tak poza tymi 3 pojedynkami o pasy to fajnie że powrócono do walki Joe vs AJ..tyleże tym razem to AJ jest heelem a Joe facem :-) co moze być ciekawe....takze fajnie że Daniels dostał walke i to z Rhino. Te pojedynki powinny być bardzo poasjonujące.

Wydaje mi sie że Klima mówi dobrze...bo czytałem tez o tym że ma być pojedynek 4-corners czy jak to tam sie zwie z tymi wrestlerami.

Takze podobno mają do karty dołaćzyć VKM ale pewnie znowu ich dadzą w pre-show bo to ważny pojedynek nie będzie

Fajnie też że Jarrett jest znowu na karcie. A co do pojedynku panow AMW to mam nadzieje że bedzie ciekawszy od tego z lockdowna co jest więcej jak pewne że tak będzie :D

30647399048b9a5c265ace.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Woooo, Tygrysia Maska w TNA :grin: Nie wiecie, czy to jednorazowy występ czy będzie się czasem pojawiał?

Odnośnie Sacrifice: no cóż, karta średnia, ale może walki będą lepsze. Największą nadzieję kładę w tych 3 pojedynkach:

AJ Styles vs Samoa Joe

Christopher Daniels vs Rhino

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

W przypadku TNA jest tak że na ich PPV są maks 3 dobre walki a reszta to nuda..I chyba na Scarifice nie będzie wyjątku . Niech mi ktoś wytłumaczy na czym będzie polegał ten Texas Deathmatch ?? TNA chyba trochę za dużo eksperymentuje z tymi typami walk bo ciągle wymyślają coś nowego , niby to nic złego ale nie które to po prostu gówniane pomysły . Tak jak było z tym pojedynkiem LAX vs Team 3D coś tam z tymi włoskimi stołami ( ogólnie walka była spoko ) po co robić tego typu pojedynki jeśli one nie różnią się za bardzo od zwykłych ( standardowych ) ? Ja jestem ciekawy kiedy w końcu TNA odkryje jakiś młody talent i ''własnoręcznie'' go wypromuje i zrobi gwiazdę ? Bo póki korzystają z weteranów ściąganych z WWE , WCW...
S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

• Reputacja:   1

Niech mi ktoś wytłumaczy na czym będzie polegał ten Texas Deathmatch ??

Don West zwięźle wytłumaczył formułę tego pojedynku: "Basicaly, anything goes." Cóż za nowatorska stypulacja. :lol:

"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

The Last Man Standing Match is a hardcore-style match where the only way to win is by knockout. That is, a wrestler will lose the match if they are unable to answer a ten-count after being downed, similar to the knockout ruling of a boxing match. A similar type of match is the Texas Death Match, where the wrestler has to be pinned before the referee will begin the ten-count. This was once used in WWE under the name "The Armageddon Rules match" in a match between Undertaker & The executioner in a In your house PPV

ot, i cała historyja :)

Sting vs Cage© vs Kurt Angle

Spodziewam sie solidnej walki, moze jakichs run-in'ow. Wiadomo ze Sting nie wygra pasa ale jezeli planuja "upuscic" pasy NWA na rzecz swoich, nowych TNA to zmiana mistrza jest do tego dobrym momentem. No chyba ze Christian obroni pas i powie ze pokonal wszystkich i jest najlepszym w historii mistrzem NWA i teraz bedzie bronil drugiego pasa - TNA.

WTTC Team 3D© vs LAX vs Steiner & Tomko

Walka ta raczej nie bedzie porywajaca. Jakos nie trawie Team 3D w TNA. Po zachowaniu Steinera i wczesniejszych planach wnioskuje ze Rick Steiner wkrotce zawita do federacji Dixie Carter by wskrzesic Steiner Brothers i miec feud z 3D ale czy o pasy to nie wiem. Jak dla mnie Team 3D potrzebuje przejsc heel turn jesli maja byc dobrymi mistrzami bo teraz graja face'ow a fani na nich bucza i to ssie. Dajcie pasy LAX(zrobcie z nich face'ow) i niech feuduja z Bashamami. Mozliwe tez ze z tej walki bedzie feud Steiner vs Tomko...

Obiecujaca walka. Jesli Sabin mialby stracic pas to tylko dlatego zeby moc stworzyc regularny tag team z Shellym (sa tag teamem w Zero-1) i reperowac upadla dywizje tag team. Jednak czuje ze Sonjay odwroci sie od swojego kolegi Lethala i pomoze wygrac Sabinowi poczatkujac feud obu panow (moze nawet dadza mu nowy, oldschoolowy gimmick).

AJ Styles vs Samoa Joe

Jezeli walke mialby wygrac Joe to bez sensu robic to na PPV. Samoan Submission Machine wygral w TNA z AJ'em tyle razy ze kolejna wygrana nic mu nie daja zwazywszy na to ze ostatnie porazki (z Tomko i Christianem, po 3 w sumie porazkach z Anglem - licze ta w tagu tez) sprawily ze nie jest top dogiem w TNA anymore (Christian jest wciaz niepokonay though). Co do samego pojedynku to ma sens tylko wowczas gdy bedzie wyrownany i dlugi a nie squashowaty na rezc Joe. Mimo wszystko wolalbym by wygral AJ przez jakas interferencje.

Jesli to jest ten debilny last man standing match co pierw jest pinfall to walka juz zostala zjebana i nie bedzie z niej zadnego pozytku.

Jeff Jarrett vs Robert Roode

To moze byc dosc ciekawy pojedynek. Ciesze sie ze Jeff jest w koncu facem bo to gwarantuje ze nie bedzie mistrzem szybko. Poza tym ciekawi mnie czy put overuje Rooda by stac sie przez to bardziej lubianym facem czy juz od pierwszej walki 1 on 1 na PPV zacznie sie pushowac:)

Christopher Daniels vs Rhyno

Daniels ma feudowac/teamowac ze Stingiem wiec znaczy to ze beda go pushowac w hv division (i dobrze) ale szkoda ze w takim slabym gimmicku. 100% job Rhino. A sama walka raczej przecietna lub nawet slaba.

Tiger Mask 4 vs Senshi vs Lynn vs Shelly

Jesli chodzi o poziom wrestlingowy to najbardziej licze na wlasnie ta walke. To moze byc show stealler. Let's go Tiger!

VKM vs Basham/Damaja

W koncu solidny tag team z WWE a nie jakies Dicki czy Hartthorby = beztalencia. Pokladam duza nadzieje w Bashamach, ze ozywia tag team diwision. Pewne w tej walce jest tylko zwyciestwo nowych nabytkow TNA gdyz nie sa na jeden run.

Ciekawe ktora z 9 walk trafi na pre-show. Mam nadzieje ze nie ta z Tiger Maska bo to bylby low blow NJPW. To jakby wyslac Samoa Joe do Japonii i mialby walczyc w dark matchu (aczkolwiek tam takowych nie maja chyba:P). Szkoda wiec ze nie zobacze w akcji Basham brosow..

Ogolnie gala zpowiada sie z karty ciekawie ale moglaby byc lepsza. TNA potrzeba powiewiu swiezosci bo mimo wszystko czuje sie jakby te walki juz byly kiedys. Roster nie jest za maly ale booking kuleje. Najwyzsza pora sprowadzic nowa gwiazde do TNA ktora rozkreci towarzystwo tudziez zrobic w koncu jakis porzadny turniej/lige z udzialem gwiazd x division z calego swiata (i to znanych i najlepszych a nie przypadkowych).

Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

A mi karta tradycyjnie się podoba. Trzy solidne mecz dywizji X, triple threaty,debiut nowego tagu... może TNA wreszcie przełamie swoją złą passę.
DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

Najbardziej wyczekuję walk x-division. Obecość Tigera i Senshiego na jednym ringu może oznaczać festiwal różnorakich kopnięć :D

Ciekawie zapowiadają się walki Daniels/Rhino i Joe/Styles. Szczególnie ta pierwsza - dowód na to że wystarczy pogrzebać troszeczkę w rosterze, żeby wykoncypować coś ciekawego i nowatorskiego. Potrzeba właśnie takich pomysłów, bo trzeba przyznać że TNA zaczęło się kisić już we własnym sosie.