Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

1 Fan, 2 Fan, 3 Fan ....... 1000 FAN! (Tysiak Fana)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

707maryse.png

Dobra, „Nadejszła Wiekopomna Chwiła”! Wasz kochany Fanuś na BGZuś naspamił już 1000 postów. Co do forum, to powiem, „że bunkrów to tu nie ma, ale i tak jest zajebiście!” No, oczywiście moje początki i w ogóle dłuższe utrzymanie się na forum było bardzo długie, wszyscy wiecie, ze miałem multimultimultimultimulti konta, ale zostałem rozgrzeszony przez Ojca Dyrektora nr.2 albo i 3 (jeszcze Norbas i Arkos) – Urbana. Nie chcę tu za bardzo wracac do tamtych kont, dostawałem czasem warnyx2 za to, ze w dwóch postach napisałem jedno identyczne zdanie, cała reszta się różniła i była na poziomie, dlatego na czas tej przemowy mam to gdzieś :P Oki no czyli fanfanfan – najgłupszy nick na BGZ dobil do tysiaka, co za moment. Głównei dzieki fotkom div, ale myślę ,ze coś tak dla forum jednak zrobiłem. Już dawno bym miał ten 1000 gdyby sie nie usunely fotki div :evil: Właśnie teraz na GG za przeproszeniem jak ch*j (jednak cenzurka) spami mi Mr.Ziomal. Żebym go tylko uwzględnił, to niech ma nawet bez powodu. No to skoro przeszliśmy do podziekowań to jedziemy. Na pierwszym miejscu chciałbym uwzględnić właśnie Urbana, tego widzewioczka od siedmiu boleści, ale jaki klub tacy kibice. Dziękuję mu za to, ze dał mi jeszcze jedną szansę, że kiedy widział, że się staram to pewnie zadrżała mu ręka (a dowodem tego jest to, że miałem na poczatku cały czas tabliczke POMOCNIK) kiedy nagradzal mnie moderatorem forum. Dalej umieszczę kolejnego admina – Prototype’a! Ten człowiek jest po prostu świetny, on dąl mi robotę przy newsach, jest naprawdę świetnym gościem z którym zawsze można pogadać czy zgłosić jakiś problem i po minucie już go nie ma. Tacy lduzie na forum sa jak skarby. Dalej może ktoś mniej ważny niż admin – patryniu, przyszyły miejmy nadzieję Global. Ten ssący mleczko pokemon tez zły nie jest, wrzuca sobie te linki, ale tez można zawsze go pownerwiac na GG :P Nastepny będzie Bułka, Chleb, chlebak? XEEEEB! No więc ten mariachi ma coś takiego w tym sowim gadaniu, że robi z siebie totalnego idiotę, ale smiesznie jest. A skoro jest Xeb to musi być i Gonzalito aka El Gonzalito. Tobie dziekuje za to, że w sumie byłeś moim pierwszym TT partnerem w WCE, pierwszym w walce, za to, ze jeździsz po Xebie jak masłem po chlebie i akie tam. Skoro była mowa o debiucie Del Rio w WCE, to wypada również podziękować Piledriverowi. Z nim toczyłem swój pierwszy feud, to on mi pomógł się wybić i musiał czytac te moje na początku żenujące posty. No skoro jesteśmy przy WCE, to chciałbym najbardziej podziekowac Tomaszowi aka TOmeq. Najlepszy booker na świecie, walki pisał najlepsze na świecie. Teraz Edge’m niszczy nam BS CL i za to jest po prostu świetny. Pietrek to również wielki człowiek, on teraz robi bardzo wiele dla WCE i jako główny burak pfuu… booker nalezą mu się niskie ukłony. Jest jeszcze Sebu, jemu chciałbym podziękować za te jego wszystkie teksty, za te wszystkie ciekawe spory i za to, że kocha on Leo Messiego. Nastepnie całe obecne LWO – Yao, Peri, Olz i kondziomuś. Ten ostatni za motywujący spam na GG, dla Olz bo tak, a dla Yao za to, że jest lucha swirem, za to Periemu dziękuję za to, ze jak nie w szpitalu, to rękę ma niedysponowaną. Zmień zawód z kaskadera na mleczarza chomiku ty! Teray może nasi ludzie od Audycji – Turek i Droops. Turkowi jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego i aby turlał Dropsa, a Droopsowi, mimo, ze urodzin nie ma to zyczę wycieczki do Turcji i bonu na darmowe kebaby do końca życia. Blazi to kolejny idiota, nie jest przezajebisty ale gada ze mną na GG więc niech ma, pisze ostatnio za mnie newsy bo ja się bardziej CE zajmuję i nie mam czasu to niech ma jakąś rekompensatę. Teraz już w zupełnym skrócie jeszcze jest:

- kNp za jego linki i za to, że mi pas HC oddał

- Clown

- FIZ

- Housse

- TadziuU sportsman

- Szymix

- Mr. Awesome

- Koksik

(jak o kimś zapomniałem to pisac gdzieś do mnie, bo jest was duźo :P)

- Luks

- Kaziutek aka Kazek aka Kazek15

- Hunico aka zajebisty nick deireth :)

- Mysciak

- Rejden

- Hacjend

No więc na koniec zostawiłem jeszcze też kilka osób. Na pierwszy ogień idzie miejmy nadzieję przyszły WCE Champion – Ledger. W sumie bez powodu ,ale też lubię z nim gadać na GG, zawsze jak wchodzę to mi truje, że przegra, że beznadziejnie pisze itd. No i w sumie zapomnaięłm o pablo modjo, który niedawno miał strasznie wielki powrót i ruszył całe forum z nowymi pomysłami. Legenda! Ikona! Karling… No dobra, będziesz tu i się ciesz. Dałes mi passy do konta na FT, w sumie lubie jak obie czasem knujemy (buahahaahhahahahahaha) i jak najeżdżają na ciebie. Brem, ikona dyskusji na BGZ. Najlepszy dyskustant tamtego jak i tego roku, szczerze – do pięt mu nie dorastam dlatego umieszczę u mojego guru. Luba, róbcie pracki na ST! No dobra, robisz mi te prace jak na zawołanie, ja ci daje tematy na ST wiec możesz się znaleźć na tak honorowym miejscu jak w moich podziękowaniach. No i zostało ich 2! Tuptus ostatni być nie może, wiec tą ssącą Suckę również wyróżnię. Bardzo dobry booker, to on mnie do WCE przekonał i bardzo mu za to dziękuję i mimo, że na BS ssiesz jak w realu to życze Ci niedługo pasa jakiegoś. No i został 1! Tylko on! Najwazniejszy na BGZ! THE EEEEEEEEEEEEEEEEEDDDDDDDGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR! Aka Edziu :) Legenda Smirnoffa, chłop do szklanki … no i tylko do szklanki. Ruszył wreszcie kiedyś swoją dupkę do WCE i je podbił. Teraz zasłużenie ma pas WCE, czego mu gratuluję. Więcej o tym cżłowieku mówić nie trzeba.

Jak kogoś nie wymieniłem to znaczy, ze zapomniałem i bardzo przepraszam. Jakbycie mogli to naprawdę pomyślcie nad jakims normalnym Nickiem dla mnie, bo ten to jakieś istne ch***jstwo. A no i tak, zawsze kochałem najpiękniejszą divę w WWE - Maryse, dlatego to ta piękna kobieta dziś reprezentuje moją przemowę ;) O nie, no zapomniałem o limicie 700 słow i napsiałem 1000 :/ Ale to dobrze bo tysiak fan i ok. 1000 słów! Bardzo wam dziękuję wszystkim za tego tysiaka, oddaję głosz do sztudzia!

P.S. No to teraz ostry spam, dajcie mi 8 miesięcy i spotykamy sie wszyscy razem na poście po 2000 postów :D

dop.Urban - wszystko fajnie, pięknie ale po co się napinasz? Gdybym był ostatnim ch*jem to bym Ci za tego ,,widzewioczka'' strzelił warna. A z resztą poczekamy do października :lol

Edytowane przez Gość

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

2

• FIZ

2

• fanfanfan

2

• Kotleten

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wzruszyłem się wymieniłeś mnie :roll: Dziękuję bardzo. A tobie gratuluję tysiąca postów ! I żeby jak najszybciej było dwa tysiące. Mogę się założyć, że nie długo prześcigniesz pablo modjo. Brawo ! :thumb:

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Za tego Messiego powinienem Ci nawet nie gratulować. :x

Ale to zrobię, więc gratulacje i następnych kilku tysięcy multikont...pfff...postów. ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

No wielkie brawa dla ciebie fan :) 1000 postów to jest coś. Dzięki że mnie wymieniłeś, jak widać jednak mnie lubisz. Mam nadzieje

że jeszcze kiedyś będziemy świętować 2000 postów :) To by dopiero było coś, jeszcze raz dzięki :t_up:

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Żeś się rozpisał jakbyś miał odchodzić z BGZ'tu :D Ja chcę Tobie podziękować za życzenia i o tym że o mnie nie zapomniałeś w twojej przemowie. Nie ma to jak podlizać się adminom i wymienić ich na pierwszych miejscach, ale w twoim przypadku to ja sie nie dziwię, bo przeszłość z adminami chyba nie była najlepszym początkiem, ale co najważniejsze teraz jest jak jest i miejmy nadzieję że tak pozostanie. A i jeszcze jedno - Kupiłem już Droopsowi bilet do Turcji, a bon na darmowe kebaby dożywotnio trzymam obecnie w swojej dłoni i jeżeli mi jeszcze raz ten gówniarz podskoczy to jeden ruch i ma po bonie - taka mało uwaga w twoją stronę Droops ;)

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Czy to nie był najszybciej nabity tysiak? :P No wiec dobiłeś do tego tysiaka. Dużo naspamiłeś w kąciku Div ale po to są fotki, aby je komentować :) ostatnio coś zwolniłeś z tymi fotkami bo teraz jesteś bardzo zajęty WCE. Dziękuję wielkie, że mnie uwzględniłeś w swoim tysięcznym poście. Na pewno Ja w swoim ( jeśli go dobije ) 1000 poście Cię uwzględnię. Jeszcze raz dzięki, gratuluję i życzę Ci abyś już wkrótce napisał tego 2000 posta ;)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

No to nasz jasiu97par, John'ie619Ortonie, fanku razy 3 :D Gratki tego 1000 posta. W końcu go nabiłeś, bo widziałem jak wylewałeś poty spamując w wątkach z divami i na BS CL :8 Więc, gratuluje tego i trochę przystopuj z tym spamem, proszę Cię.

Żartowałem =))

Spamuj ile wlezie, pisz te dyskusje, ale nie o TNA! :x

Tak na koniec... dzięki, że wymieniłeś mnie bez powodu, ale chociaż tam jestem! I to na samym początku! :lol I jak masz coś do mojego spamu, to spójrz na siebie i dopiero pogadamy. :P

Gratulacje.

PS. 400 post! Fan strzeż się! :lol

Fanuś dobił do granicy 1000 ;) Gratuluję Ci przede wszystkim wytrwałości bo tylu multi kont jeszcze nie widziałem, a teraz jesteś moderatorem, kimś więcej w życiu BGZ. Szkoda, że wcześniej popełniłeś tyle błędów, lecz wydaje mi się, że już za nie odpłaciłeś każdemu :) Ogólnie to fajne przemówienie, trochę się pośmiałem, ale zawsze tak jest przy Tobie :lol Oczywiście dziękuję za wspomnienie i za to, że wierzysz, że patryniu może być globalem. Może i faktycznie na gg mnie wkurzasz, ale to jest tylko złudzenie, które powoduje , że jeszcze masz chęci do spamu.. Jeszcze raz GRATULUJĘ i mam nadzieję, że będziesz miał na tym koncie jeszcze więcej :t_up:

:shock::shock::shock::shock::shock: OOO fuck, normalnie swym oczom nie wierzę, zostałem wymieniony :lol . Nie spodziewałem się. Tak więc dziękuję Ci za to i od razu gratuluje. 1000 postów :thinking: sporo, mam nadzieję że ja też dobiję kiedyś do tej magicznej liczby. Jeszcze raz gratuluję i mam nadzieję, że jeszcze raz będę mógł wypowiedzieć się w podobnym temacie, tylko że ty wtedy będziesz miał już kolejnego tysiąca i miejmy nadzieję nowy nick :D:lol:lol:lol

No brawo :applause: jest ten tysiak, ale widze dziś założony temat a już 1010 :D dobrze jedziesz jak tak dalej pójdzie to już 2000 za jakiś czas zobaczymy i oby tak było :D

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Wzruszyłem się wymieniłeś mnie :roll: Dziękuję bardzo. A tobie gratuluję tysiąca postów ! I żeby jak najszybciej było dwa tysiące. Mogę się założyć, że nie długo prześcigniesz pablo modjo. Brawo ! :thumb:

Jeszcze się taki nie urodził co by mnie przegonił hehe ;) Ale widzę, że peleton coraz bliżej. Trzeba odkurzyć firefoxa i zostawić trochę śladu po sobie. Gratuluje tysiąca. W sumie można by zrobić elitarny klub tysiąca postów. Nie każdy jest w stanie tyle naspamować ;) Zwykle userzy wymiekają i odchodzą w zapomnienie. I na koniec szczere życzenia abyś mnie przegonił! :t_up:

16476371734edf391100c30.jpg

(...) a Droopsowi, mimo, ze urodzin nie ma to zyczę wycieczki do Turcji i bonu na darmowe kebaby do końca życia.

Dzięki za obrzydzenie mi całej niedzieli :( .

No cóż, dzięki że nie zapomniałeś się mi podlizać, może kiedyś to zaprocentuje. Gratulacje tysiączka i mam nadzieję, że to dopiero początek bo teraz robisz naprawdę dużo dla BGZ. Poza kilkoma multikontami hańbą było wymienienie naszego "ukochanego" Hassana w podziękowaniach, ale wybaczam ci ponieważ podejrzewam, iż nie chciałeś mu robić przykrości w dniu jego urodzin. Na koniec życzę ci, abyś spędzał tutaj miło swój czas, by ludzie udzielali się w twoich dyskusjach (ja też się postaram) i w ogóle trzymaj się :).

Kupiłem już Droopsowi bilet do Turcji, a bon na darmowe kebaby dożywotnio trzymam obecnie w swojej dłoni i jeżeli mi jeszcze raz ten gówniarz podskoczy to jeden ruch i ma po bonie

Nie, dzięki możesz oddać te kebaby i bony na przykład Rajdenowi, ale nie mi... Weź mnie w ogóle nie obrzydzaj bo stanę się groźny i wiesz co będzie :roll: .

Bardzo się wzruszyłem :cry: Dziękuję za wzmiankę o mnie w tym 1000 poście :D Ogólnie to gratulacje i obyś szybko wbił 2000. No i dalej będę ci spamował :)

alexisy.png

Już następny napisał tysiąc postów...? A idźcie wy wszyscy w cholere :P Ten tego, wielkie gratulacje, udowodniłeś że jesteś jednym z najlepszych spamerów na tym forum i niniejszym awansujesz na kolejny poziom doświadczenia. A tak na serio...wielkie gratulacje, jeśli będziesz spam...pisał posty tak jak do tej pory to niedługo wleci drugi tysiączek ;) dziękuje za wspomnienie o mnie w wypowiedzi oraz za miłe słowa. Powodzenia w dalszym prowadzeniu WCE, mam nadzieje że zapału ci nie zabraknie. Jeszcze raz gratuluje :)

No, no, no. Brawo dla Ciebie, że wytrzymujesz tutaj z nami wszystkimi i nabijasz te posty. Hehe. Mam nadzieję, że jeszcze szybciej będziemy mogli z Tobą świętować Twojego posta nr 2000. Jeszcze raz graty i dzięki, że tutaj jesteś :)