Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chavo zwolniony!Nowe logo ROH, Gallows w TNA? i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

chavo-guerrero.jpg

:arrow: Jak informuje nas wwe.com dzisiejszego dnia Chavo Guerrero został zwolniony z WWE. (ciekawe gdzie teraz się podzieje).

98597446.jpg

:arrow: Wczoraj na konferencji prasowej w Baltimore, Md. ROH zaprezentowało nowe logo tej federacji!

:arrow: Dawna gwiazda WWE Dave "Fit" Finlay pojawi się 26 lipca w EVOLVE. Finlay będzie walczył w Nowym Jorku w main evencie przeciwko Sami Callihan'owi. Więcej informacji na http://evolvewrestling.com/ .

:arrow: Poniżej w spoilerze umieszczam nowy facepaint Stinga!

sting.jpg

:arrow: Według wielu źródeł były wrestler, legenda MMA Ken Shamrock zmierzy się 23 września w Teksasie z legendą boksu James'em "Lights Out" Toney'em.

:arrow: Do karty na TNA Destination X dodana została jeszcze jedna walka. Walkę tą umieszczam w spoilerze.

Samoa Joe vs Kazarian

:arrow: Poniżej znajduje się konferencja prasowa odbyła się wczoraj na Ring of Honor "Best in the World iPPV.

:arrow: WWE zmieniło miejsce odbycia się gali TLC 2011. TLC miało odbyć się w Philadelphia, a ma odbyć się w Baltimore, Maryland.

:arrow: Rating przedwczorajszego Impact Wrestling wyniósł 1.17 co jest spadkiem w porównaniu z zeszłym tygodniem 1.25.

:arrow: Poniżej umieszczam walki zapowiedziane na WWE Raw House Show, który odbędzie się 6 sierpnia w Fresno.

**WWE Championship

John Cena vs. Alberto Del Rio

**Fans' Choice Match (Street Fight or No Holds Barred)

Rey Mysterio vs. The Miz

**The Big Show vs. R-Truth

** US Championship

Kofi Kingston vs. Dolph Ziggler vs. Evan Bourne

LukeGallows2.png

:arrow: Luke Gallows będzie częścią tornado relife fundraiser w zbrojowni w Jackson, Gruzji 20 sierpnia 2011 roku.

:arrow: Zostając przy Gallows'ie. Luke miał tryout z TNA w zeszłym tygodniu na tapingu iMPACT! Krążą plotki, że Gallows'owi będzie oferowany kontrakt z TNA. Poniżej w spoilerze umieszczam zdjęcie Gallows'a z jego TNA tryout.

1.jpg

:arrow: Randy Orton & Sin Cara vs Christian & Cody Rhodes. Ta walka jest zapowiedziana na taping SD, który odbędzie się 29 czerwca w Tucson, AZ.

:arrow: Poniżej umieszczam trailer nowego show Shawn'a Michaels'a, które będzie miało swoją premierę we wtorek, 28 czerwca.

http://www.youtube.com/watch?v=K9ysHze_nhc

:arrow: Marcus Stephenson opublikował na swoim Twitterze kilka informacji dotyczących gry WWE'12.

** Randy Orton będzie miał brodę w grze

** Nie będzie 6 Divas Elimination Chamber match. Stephenson powiedział, że jest na liście rzeczy do dodania, ale nie będzie w grze w tym roku.

:arrow: WWE i USA Network bawią się pomysłem pokazywania odliczania przed Raw w poniedziałki.

:arrow: Poniżej umieszczam zwiastun filmu "The Encounter" z udziałem Stinga.

001st3.jpg

:arrow: Snitsky w ostatni wtorek był obecny na backstage tapingu WWE w Hershey. Krążyły pogłoski o jego szybkim powrocie do WWE.

:arrow: Lex Luger pojawi się na latarni Baptist Church w Hiram, GA w dniu 9 lipca o godzinie 18:00.

Dziś w zastępstwie za Peri'ego

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

2

• Łukson

2

• Ulicznik Xeb

1

• Blazi

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Cóż zdawało mnie się, że po feudzie z Sin Carą to Chavo troszkę się utrzyma w kartach, ale to chyba było takie pożegnanie dla niego albo zasłona dymna. W każdym bądź razie nie będę go opłakiwał bo po śmierci Eddie'go był nikim. Pewnie już do niego dzwoni Dixie i za 90 dni ujrzymy go u Carterównej, a gdyby go wcześniej zwolnili to pewnie załapałby się an ten cały specjalny match do, którego toczą się eliminacje na Impactach, a może odejście to też skutek jego "błędu" w walce z Carą? Chętnie obejrzałbym Snitsky'ego, a to, że Gallows wstąpi do TNA jest bądź co bądź pewne.

Uuuuu Chavo ... zwolniony? :t_down: Jak dla mnie ruch słaby, Guerrero był w tej federacji już bardzo dlugo, jak dla mnie jak wspomniał mój poprzednik po śmierci Eddiego nie rozbił nic znaczącego, ale zostawiłbym go w rosterze m.in. dla takich feudów z Carą, bo można by było go wepchnąć również do feudu na miesiąc z Averno. Można bylo na nim wypushowac wielu wrestlerow jak Hawkins czy Ryder, bo umiejetnosci dalej ma. No wiec 90 dni i widzimy go w TNA, może na BfG sie jeszcze ząłapie chodz nawet nie wiem kiedy ono jest. Pewnie tam tez do ME nie wejdzie, jakiś feud o pas X-Division mile widziany. To, że Luke powędruje tam gdzie Chavo również było pewnym ruchem, dlatego nie bede tego glebiej komentowal. On ma zadatki na ME i myślę, że na jego poczatku z TNA mozemy zobaczyc jego feud z jedna z wiekszych gwiazd. Snitsky w WWE - znowu? I Like It :D Wielkie dzięki za newsy Blazo ;) Bardzo dobrze Ci to idzie.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Z tego co sie dowiedzialem to Chavo sam poprosil o zwolnienie. W sumie to sie mu nie dziwie, pojawial sie baaaardzo zadko. Widze ze w TNA dalej jest zaciag bylych zawodnikow WWE, troche sie to juz robi zalosne :t_down: . Nowe logo ROH podoba mi sie, jest ladne i proste

No co ja się tu dowiaduje ? Chavo zostaje zwolniony ? Nie rozumiem decyzji WWE. Dlaczego go zwolnili, przecież był w tej federacji

bardzo długo i tak po prostu stracili na niego pomysł i go wyrzucili. Logo ROH jest fajne, nawet pasuje takie logo. Ciekawie by było

jak by Luke zadebiutował w TNA. Jednak mam nadzieje że nie będzie tak szmacony jak w WWE. No cóż Snitsky jak walczył w WWE

dawał nawet niezłe widowisko, ale czy po tylu latach dalej potrafi dać czadu ? Dzięki za newsy :t_up:

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Styl:  Jasny

Chavo zwolniony - w sumie on sam poprosił o zwolnienie. W sumie wogóle mu się nie dziwię. Dobrze zapowiadający się program z Sin Carą padł z końcówką walki na Ovet The Limit, i to jego obarczono winą za to jak ta końcówka wyglądała. Tu akurat błąd, bo to Cara spierdzielił cały move. No ale nie można przecież obwiniać kogoś kto daje więcej kasy niż Rey Mysterio. Czytałem wypowiedź Chavo na temat zwolnienia, i mówił że jest zadowolony z tego faktu. Niżej macie całą wypowiedź:

"Yes, it's true. My release is the big news I was talking about. But let's get something straight. I asked for my release. I was just tired of not being used correctly. Just cuz u can make other ppl look good, doesn't mean they should just have u lose to them. The same thing Happened to Eddie. After being champ, they still had him working mid card status. Being a Guerrero, we've been taught since diapers to get the most out of ppl & matches. It's our gift, but also our curse. WWE has always used us to make other ppl look good. It all comes down to Being happy. I was not happy in WWE anymore. I had a smile on my face last night though when I got my release though! :) now it's time for for me to start being a Guerrero again, and start kicking ass again, be able to tell stories in the ring like u know we can. :) win or lose. I will never go back to the place WWE put me in. I will never go back to being under utilized and watching ppl who suck get bigger 'pushes.' than me! Thank u to all of u who stuck by me & kept reminding me, I was better than that! :) stay tuned.. Big things coming!! Now I will really be able to entertain u! :) like me or hate me, 1 thing I have always tried to do is entertain u and give u fans your $ worth. My hands were tied most of the time. I love u all and can't wait for the future!! So happy. :)"

Odbierzcie to jak chcecie. Mam tylko wielką nadzieję, że Chavo nie trafi do TNA, bo i tam nic dobrego go nie spotka. Niech przejdzie do ROH i pójdzie w ślady Benjamin'a i Haas'a. Tam na pewno będą mieli na neigo pomysł. Może jeszcze PWG ?? Poczekajmy te 90 dni, gdy klauzula minie i wszystko będzie jasne.

Nowe logo ROH całkiem spoko. Ciekawe co pokaże Finlay w tej walce. Ta walka dodana do Destination X

co to k***a jest ?? :evil: zamiast dorzucić Joe do walki z Daniels'em i Styles'em, daja go do innego pojedynku. Eeehhh a mogło być tak pięknie.

Dobry to video z konferencji prasowej. Walka TT zapowiada się świetnie, jak i walka Eddie'ego i Davey'ego. Rating Impact'a bez rewelki, ale na przyszłe Impacty rating może skoczyć - w końcu mogą wrócić kolejne byłe gwiazdy X Division. Karta na ten HS zapowiada sie ciekawie, no i pokazuje że rozwiną się nowe feudy, co cieszy. Cieszy również obecność Evan'a w feudzie o pas US. O tym, że Luke może pojawić się w TNA jest wiadome od jakiegoś czasu, wiec dla mnie to żadna nowość. Snitsky w WWE - matko broń nas od tego czegoś - nigdy go nie lubiałem, nie lubię i nie będę lubiał. To chyba tyle. Dzięki.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Jak się dowiedziałem że Chavo został zwolniony to mnie po prostu zatkało.Był w tej federacji długo i myślałem że jeszcze zostanie i powalczy ale było inaczej może teraz dołączy do TNA, zobaczymy.Logo ROH fajnie się prezentuje.Finlay w ME, to dobrze liczę na to że wygra.Co do walki która została dodana TNA Destination X to może Joe i Kazarian wykręcą jakąś fajną walkę.Rating TNA bez rewelacji.Karta WWE Raw House Show bardzo ciekawa i nie mogę doczekać się wyników.Luke w TNA nie mogę w to uwierzyć, ale zobaczymy czy dojdzie do ten federacji.Ciekawy Tag Team match się zapowiada.Oby Snitsky oby powrócił do WWE brakuje mi go w ringu.Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Zwolnienie Chavo, czyli "decyzja, która wstrząsnęła całym światem wrestlingowym"... tylko czy kogoś to dziwi? Z resztą gdzieś wyczytałem, że to nawet nie federacja chciała zwolnić Chavo, tylko on sam poprosił o zwolnienie, bo miał dość takiego traktowania, pytanie tylko czemu dopiero teraz? Od długiego czasu nic sie z nim nie działo i mógł to zrobić już dawno, jak był jeszcze w stosunkowo młodym wieku jak na wrestlera, teraz bedzie mu ciężko znależć prace na dłuższy etat, chociaż... TNA ciągle skupuje dziadków, więc czemu nie ;) Co do umiejętności Chavo to owszem, ma bardzo spore umiejętności, ale to nie znaczy, że jest jakimś k***a nie wiadomo jakim geniuszem w ringu. Jest dobry, ale są lepsi, z brzegu moge ich wymienić - Morrison, Jericho, Kane, Sheamus, Punk czy Swagger... Logo RoH szczerze mówiąc takie nijakie jest, ale na pewno lepsze od poprzedniego.

A ja tu napisze to samo co Hacjend. Chcieli odtworzyć jedyny w historii federacji 5 star match, a w nim brały udział trzy osoby, nie tylko dwie. Styles z Danielsem na bank wykręcą świetną walke, ale Joe'go też powinni do tej walki wrzucić, a nie dawać mu jakąś inną walke na szybko. W ogóle to całe PPV o ile obejrze to tylko z powodu wspomnianej walki Danielsa ze Stylesem

Gallows z TNA? Kolejnego wyrzutka chcą kupic? Nie, żebym miał coś do Luka, bo on akurat jest bardzo dobrym wrestlerem, ale to sie robi śmieszne...

Nie chce mi sie dalej rozpisywać, po prostu tak jak prosiłeś i obiecałem komentuje. Wrzucanie Newsów tak jak mówiłem wychodzi Ci bardzo dobrze i mógłbyś sie tym zająć na stałe :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Zwolnienie Chavo specjalnie mnie nie martwi. Myślę, że teraz będzie mu lepiej gdziekolwiek by nie poszedł. Zobaczymy jakie ma plany. Myślę jednak, że w Meksyku przyjęliby go z otwartymi ramionami. Moim takim malutkim marzeniem jest zatrudnienie go w AAA, jeżeli Carlito może, to Chavo tym bardziej. Logo ROH lepsze od poprzedniego, ale nie ma jakiegoś szału. Już myślałem że Finlay postanowił dać sobie spokój z wrestlingiem, a tu jeszcze chce występować. Ciekawe jak sobie poradzi na gali EVOLVE. Ponoć Gallows zaimponował federacji w tryoucie, więc nie zdziwiłbym się gdyby TNA rzeczywiście złożyłoby mu propozycję pracy.

Dzięki za dobre i długie newsy. Co tu dużo pisać Blazi, naprawdę dobrze ci to wychodzi :).

Chavo Guerrero został zwolniony z WWE (ciekawe gdzie teraz się podzieje). mam Nadzieję, ze wyjedzie biegun założy farmę pingwinów i nie pojawi się nigdy więcej w żadnej federacji Wrestlingu.

Nowy facepaint Stinga, beznadziejny najbardziej podobał mi się kolor czerwony w czasie konfliktu w nWo.

Stinga bardzo lubię i muszę film z nim obejrzeć ciekawe czy z niego taki sam dobry aktor jak wrestler.

Sursum Corda - nie trać ducha nawet wtedy kiedy myślisz, że Bóg cie nie słucha.

Chavo Guerrero został zwolniony z WWE (ciekawe gdzie teraz się podzieje). mam Nadzieję, ze wyjedzie biegun założy farmę pingwinów i nie pojawi się nigdy więcej w żadnej federacji Wrestlingu.

Tak na początek - jeśli napisałeś to "dla jaj" to od razu mówię, że nie jest to zabawne. Jeżeli jednak napisałeś to szczerze to powiem, że nie wierzę w to, że masz tyle lat, ile napisałeś w swoim profilu. Kiedyś w jakimś temacie nawalałeś na Punka, że nie ma charyzmy czy coś takiego, nie ważne. O ile dobrze pamiętam, oznajmiłeś też, iż miałeś przerwę od wrestlingu i tralalala. Rozumiem, można nie lubić jakiegoś zawodnika, ale... jednak fan (chyba fan) dobrze napisał. Mimo wszystko pachnie mi tu "fanem Januszka".

Dobra żeby nie było, to tylko moje zdanie, mogę się mylić, nie chcę żadnych kłótni i sorry za offtop, amen.

Wcale nie zamierzam się kłócić. Specjalistą od wrestlingu nie jestem. Co ma piernik do wiatraka na temat opinii o Punku do mojego wieku ?. Kurde mam się ukrywać z tym, ze jakiegoś wrestlera nie lubię ??. Po to jest forum aby wymienić poglądy i spróbować przekonać innego forumowicza, że dany wrestler, którego on nie lubi jest ok.

Rozumiem fanów Cm Punka, ze własna głową będą go bronić i wychwalać jaki z niego znakomity wrestler.

Tak samo sory za off top.

Amen.

Dop. Droops: Ja cię doskonale rozumiem, masz prawo wyrażać swoje opinie i mieć własne zdanie. Ja uważam jednak, że mówienie o tym że Chavo powinien wyjechać założyć farmę pingwinów jest co najmniej niepoważne, żeby nie powiedzieć jeszcze ostrzej. Jak dla mnie Chavo jest znakomitym wrestlerem i powinien udowodnić to w jakiejś innej federacji, ale to tylko moje zdanie z którym nie musisz się zgadzać :).

Sursum Corda - nie trać ducha nawet wtedy kiedy myślisz, że Bóg cie nie słucha.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...