Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Striptease przed CP, wywiad Stinga i HBK, Matt Hardy, SD!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Jednemu z fanów podczas gali Capitol Punishment ochrona kazała zdjąć koszulkę tag teamu American Wolves. (skąd oni są tak w ogóle?)

:arrow: Taki niby spoiler Destination-X

Abyss dla TNAOnDemand.com powiedział, że będzie na tej gali bronił swojego tytułu przeciwko Brianowi Kendrickowi.

Sting-tna-superstar-1.jpg

:arrow: Sting udzielił wywiadu, w którym mówił

-O tym, że oficjele WWE kontaktowali się z nim w czasie puszczania prom (jak się potem okazało promujących powrót Undertakera). Dodaje też, że mogło to mieć coś wspólnego z nim, Takerem i Wrestlemanią.

-O Jeffie Hardy. Mówi, że jest świetnym zawodnikiem, ale ma problemy z... wiadomo. "Popełnił wiele złych wyborów..." Wspominał też, że życzy mu najlepiej i słyszał, że Jeff zaczął nad sobą pracować by wrócić do formy. Ma nadzieje jak najszybciej go zobaczyć znów w TNA.

-Skomentował swoje reakcje przed walką z Jeffem. Do końca miał nadzieję, że dojdzie do siebie. "Musiałem zrobić to, co zrobiłem."

Cały wywiad tutaj:

http://www.wrestlezone.com/news/article ... ces-131745

:arrow: Na swoim twitterze Matt Hardy zaprzeczył plotkom jakby miał zostać zawieszony.

:arrow: Magazyn WWE dokonał "sneak peak" następnego SmackDowna! na swoim twitterze. Informacja dotyczy tego, że Christian i jego prawnicy mają spotkać się z Teddym Longiem.

:arrow: Alex Riley będzie w grze WWE'12.

:arrow: Wracając do WWE'12, to możliwe jest też, że Kharma zostanie w niej uwzględniona.

Shawn-Michaels-shawn-michaels-5381180-348-390.jpg

:arrow: Shawn Michaels udzielił wywiadu. Mówił w nim:

-O tym, że John Cena robi świetną robotę. Hardkorowi fani go według niego nie lubią bo... tak wypada?

-O feudzie z Jericho, który według wielu naruszał zasady PG.

-O pogodzeniu się z Brettem Hartem. Chciał to wszystko zakończyc, więc zdobył jego numer od Tysona Kidda i wszystko obgadali.

-Martwi go nieobecność Scotta Halla na HoF. Ma nadzieję, że jak najszybciej dojdzie do siebie.

-Obecność w Hall of Fame jest dla niego czymś bardzo ważnym.

-O młodych, że jest teraz na nich wywierana większa presja i zmuszeni są pokazać z dobrej strony gdy już da im się szansę.

-Obecnie nie planuje powrotu do WWE na stałe, ale może kiedyś nadejdzie taki dzień.

-O tym, że jest bardzo lojalny co do WWE i nie widzi żadnej innej promocji gdzie mógłby się udać.

-Wspomina o Morrisonie. Uważa, że musi pokazać się z innej strony, bo jest ukazany jako... słodki? Ma wszystko czego trzeba, ale kontuzja mu nie pomaga.

-Nie chciał zdobyć mistrzostwa przed odejsciem, bo nie występował na live eventach i czułby się z tym nie dobrze.

Czekałem do końca, a tutaj ciągle mało newsów. No taki dzień, co zrobić.

jrthqr.jpg
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wiewiura21

1

• Hacjend

1

• Mirai

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Pierwszy news zostawię sobie na koniec.

Ten spoiler na temat Destination X PPV, to wg mnie żadna rewelacja. Dzięki tej gali, Abyss nie będzie miał przeciwnika do pojedynku o X dvision tile, więc zostaje tylko persona wymieniona w spoilerze. Innej opcji nie widzę. Ten kawałek wywiadu który dałeś jest całkiem ciekawy. To co Sting mówił o jeff'ie to tylko prawda i również życzę mu jak najszybszego powrotu do zdrowia i formy jaką prezentował choćby w WWE. Bo nie oszukujmy się - Jeff w TNA sprawuje suię słabo, ale wiele mu daje pozycja heel'a, którym pewnie nie będzie po powrocie. A wokół tej ciekawostki jakoby Sting miał przejść do WWE tylko na pojedynek z Taker'em - naprawdę się zapowiadało, że może do tego dojść. Jednak patrząc na to jak wyglądało promo Taker'a i sam fakt, że przedstawiciele WWE kontaktowali się ze Stingiem, czy mogą wykorzystać podobne promo, świadczy tylko o tym jaki szacunek ma Vince i jego federacja do samego Sting'a. Bardzo ciekawa ta sprawa z tym zawieszeniem Matt'a. W poprzednich newsach nie było o tym mowy, chyba że coś przeoczyłem. Ponoć Matt regularnie spóźnia się na nagrywanie tapingów jak i na live eventy. No ciekawe jak jest rzeczywiście sytuacja. Kontrowersje wokół sytuacji PPV walce miedzy Orton'em a Christian'em zapewne będą, a ten segment między adwokatami a Longiem zapowiada się bardzo ciekawie. Jeśli chodzi o wywiad HBK'a to żadna wiadomość nie jest jakaś specjalna, poza tą co mówił o Morrison'ie. I w tytm przypadku ma absolutną rację. Z Morrisonem muszą wreszcie coś zrobić, bo jest bardziej cukierkowaty niż Cena za swych "najlepszych" lat.

No i pierwszy news.

skąd oni są tak w ogóle?

Nie wiem czy tak pytasz o fanów czy o sam tag team. American Wolves to obecnie chyba najlepszy TT na scenie niezależnej i nie tylko. Davey i Eddie jako TT robią świetne walki bez względu czy są one ze stypulacją czy bez.

>C< wydawało mi się, że taki TT znasz, więc albo robisz sobie jaja, albo naprawdę ich nie znasz :) Co dla takiego znawcy chyba byłoby hańbą :)

Ale i tak dzięki za newsy. THX

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Skąd w ogóle WWE wie co to American Wolfes? TNA komentować nie będę... Wywiad nawet ciekawy. Oj, Jeff zrób coś z sobą. Czyli jednak WWE kontaktowało się ze Stingerem. Ciekawi mnie sytuacja Matt'a... Fajnie, że Alex będzie w WWE'12, a Kharma w grze mnie nie obchodzi. Ogólnie dzięki za newsy! :thumb:

Abyss kontra Brian Kendrick ? Może i będzie fajnie, nareszcie Brian dostał szansę na pas. No co do wywiadu Stinga to miło z jego strony

że życzy Jeffowi jak najlepiej. Szkoda jednak że nie przeszedł do WWE. Fajnie się stało że zobaczymy Alexa w WWE'12. Wywiad z HBK

był bardzo interesujący do tego jeszcze wcale nie zaprzeczył powrotu do WWE :) Może i za parę lat znowu go zobaczymy, szkoda jednak

że pewnie nie w roli aktywnego zawodnika. Dzięki za newsy :D

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Głównym daniem wieczoru dzisiejszego odcinka WWE NXT, poświęconego konsekwencjom Vengeance Day, będzie wielki tag team match. Na sobotniej PLE doszło do udanej obrony tytułu NXT Championship przez Joe Hendry’ego w starciu z Ricky Saintsem. Dziś skrzyżują rękawice po raz kolejny – Hendry połączy siły z Mylesem Bornem przeciwko ekipie Saints & Ethan Page. Page próbował ingerować i odebrać Hendry’emu pas na Vengeance Day, ale nieporozumienie w ich szeregach pozwoliło mistrzowi zachować złoto.
    • MissApril
    • MissApril
    • GGGGG9707
      Brock ponoć nie zgadza się przegrać na WM. W paru źródłach widziałem że w ogóle nie zgadza się przegrywać póki jeszcze jest w WWE. Czyli albo WWE się uprze i Femi czy Gunther go zniszczą albo Lesnar będzie sobie obijał wszystkich do emerytury. Jeszcze bardziej mi się nie podoba jego pobyt w WWE...
    • GGGGG9707
      Pozwolę sobie na ten temat zacytować news szanownego Piotra Gilewskiego z WF :  "Odzyskanie przez Cody’ego Rhodesa mistrzostwa WWE spotkało się z mieszanymi reakcjami, a sporo osób krytykuje decyzję, ale to co dzieje się pod wideo z tej chwili na YouTube może szokować, bowiem obecnie widnieją tam ponad 192 tysiące kciuków w dół, przy niecałych 40 tysiącach kciuków w górę. Okazuje się jednak, że warto podchodzić do tego z dystansem, gdyż znaczna część negatywnych reakcji została wygenerowana
  • Dodaj nową pozycję...