Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sygnatura Tygodnia Bill Goldberg Zone #51 by Luba

Temat pracy: Which Render?

Termin oddania: 2 lipiec (sobota) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: Praca musi być zrrobiona z użyciem jednego z następujących renderów:

http://psd-dreams.de/render.php?image_id=39115

lub

http://psd-dreams.de/render.php?image_id=38701

lub

http://psd-dreams.de/render.php?image_id=39373

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

beznazwy1kopiat.png

Praca #2

litlejimmy.png

Praca #3

scaled.php?server=35&filename=ortonkopia.png&res=medium

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] -  -
[Praca 3] - -

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• TadziuU

1

• Anonymus

1

• Illusion

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 4+- Bardzo mi się podoba ta pracka. Kolory, wtopienie rendera. Wszystko się tak fajnie łączy i pasuje do siebie. Jedyne zastrzeżenie to napis Are You Fucking Kidding me jak dla mnie nie pasuje bo jest ciut za długi. Można by go zastąpić czymś krótszym. Można by jeszcze dodać kilka efektów, filtrów. Ale oprócz tego nie mam zastrzeżeń.

[Praca 2] - 4- -W przeciwieństwie do 1 to bardzo podoba mi się napis. Natomiast uważam że render jest troszeczke jakby za bardzo zakryty i te kolory i tło wchodzi na render. Nie daje to fajnego efektu moim zdaniem. Pomysł dobry ale to wykonanie troszeczke mi się nie podoba.

[Praca 3] -5 -Praca najlepsza jak dla mnie. Dobre kolory fajne efekty. Jest tutaj wszystko czego brakowało mi w 1. Widać że włożone było w tą prace więcej pracy.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

[Praca 1] - 4 - Praca mnie się podoba. Napis jest bardzo fajnie wpasowany, praca nie bije na kolana, jak każda tutaj, ale ma solidną 4 w skali tych prac.

[Praca 2] - 3 - Czemu? Te efekty wszystkie psują, jak dla mnie prace i jest gorsza od jedynki, co daje jej niestety ostatnie miejsce. :t_down:

[Praca 3] - 5 - Zdecydowanie najlepsza, praca, ma w sobie to coś, więc z czystym sumieniem daje jej najwyższą notę.

• Styl:  Jasny

Według mnie żadna praca nie jest jakoś wybitna. Ale wszystkie trzy są dobre.

[Praca 1] - 3 - Ta jest wg mnie słabsza. Nic się nie dzieje. W porównaniu do baaardzo podobnej pracy drugiej jest słaba.

[Praca 2] - 5- - Według mnie fajna praca. Fajny napis (w pierwszej trochę za długi). Ogólnie fajne efekty. Praca wg mnie najlepsza w tym tygodniu.

[Praca 3] - 4 - Nie jest źle, aczkolwiek mi się nie podoba. Nietrafione efekty z lewej strony. Samo umiejscowienie rendera też mi się niezbyt podoba.

[Praca 1] - 4 - Bardzo dobra praca jednak brakuje w niej czegoś co by ją naprawdę ożywiło dodatkowo ten napis jakoś mnie przyciąga.

[Praca 2] - 3 - Mam takie dziwne wrażenie, jakby wszystko było spalone i ziarniste. Napis do najlepszych nie należy i myślę, że możnaby z tej pracy coś więcej wykrzesać, lecz i tak widoczne są w niej pozytywy.

[Praca 3] - 6 - Według mnie najlepsza sygnatura w całym zestawieniu. Ciekawe wtopienie, pomysł na tło i trzeba przyznać że mimo Randy'ego w roli głównej jest coś, co przyciąga oko.

[praca1]- 4_ Zgadzam się z innymi. Praca fajna. Dobre wykorzystanie umiejętności graficznych przez autora.

[praca2]- 3_ Strasznie rozmazana praca... Gdyby nie to było by o wiele, wiele lepiej. Popraw to, a będzie lepiej.

[praca3]- 6_ Racja, najlepsza praca w tym ST BGZ. Dobrze rozmieszczony napis, i nie jest rozmazana...

1.jpg

Iluzja.....

[Praca 1] - 5 - Mi praca bardzo się podoba. Bardzo dobry i fajny napis. Ogólnie cała praca fajna. Nic dodać nic ująć jak dla mnie.

[Praca 2] - 3+ - W przeciwieństwie do pracy 1 ta praca za bardzo mi się nie podoba ale może być. Praca rozmazana co mi się nie podoba. Jedynie co mi się podoba w tej pracy to napis.

[Praca 3] - 5 - Ta praca też mi się bardzo podoba. Bardzo dobre wtopienie postaci. Ogólnie praca wpada w oko.

[Praca 1] - 4 - stawiam czwórkę, bo render wygląda dobrze, praca nie jest popsuta, przesadzona. Jedynie ten napis leży.

[Praca 2] - 3 - za dużo jakichś dziwnych filtrów, tekstur, syfu, no i znowu napis do dupy.

[Praca 3] - 4+ - nie zesrajcie się. Proponuje 10 od razu dać. Tło jest owszem bardzo ładne, ale kolory brzydkie, postać też prezentuje się słabo.

• Reputacja:   1

[Praca 1] - 5 - A ja tutaj dam 5 bo mi sie to podoba, co prawda motyw z kropkami juz znany ale fajnie wykorzystany. Jedyne co mi sie nie widzi to troszke za duza ilosc filtru topaz clean a tak to w porządku.

[Praca 2] - 3+ - Pracka nie najgorsza, można by było coś z niej wykrzesać, ale nie jest też super ekstra takze 3+

[Praca 3] - 4 - No idź do kibelka zrób sobie dobrze... Moim zdaniem tło ssie a kolory są spoko, takze Daimon nie ma racji :P

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

[Praca 1] - 3 - Szczerze? Jakoś niezbyt mi się to podoba. Pomysł jest fajny, ale według mnie sama sygna nie prezentuje się już tak zajebiście i tyle.

[praca 2] - 2 - A to tym bardziej mi się nie podoba - nawalone tu jakiegoś gówna, Trutha ledwo co widać.

[praca 3] - 4 - Zdecydowanie SOTW, podoba mi się ta sygna. Nie dam pięć, bo te kwadraciki na Ortonie niepotrzebne, no i sam Randall zbyt "topazowaty".

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

[Praca 1] - 4 całkiem spoko praca chociaż ja osobiście nie lubie tego stylu, ale praca jest poprawnie zrobiona chociaż ten napis...

[Praca 2] - 4 podobnie jak praca 1 tylko tu jest jeszcze gorszy napis.

[Praca 3] - 4- ta praca mi się nie podoba nasrane w niej jest i ogólny chaos nie podoba mi się.

Praca 1 - Średnia Głosów: 4,00

Praca 2 - Średnia Głosów: 3,30

Praca 3 - Średnia Głosów: 4,70

Ladies and gentlemen... zwycięzca ST #51: ZiuteX i jego praca z Ortonem!

scaled.php?server=35&filename=ortonkopia.png&res=medium

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...