Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW 20/06/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1 Match

WWE Divas Championship Match

Kelly Kelly pokonała Brie Bella©

NOWA WWE Divas Champion: KELY KELLY!!!

2 Match

Mason Ryan pokonał Evan'a Bourne'a

3 Match

Arm Wrestling Match

Kane pokonał Mark'a Henry'ego via DQ

4 Match

WWE United States Championship 2 Out Of 3 Falls Match

Kofi Kingston pokonał Dolph'a Ziggler'a via DQ

5 Match

#1 Contendership for WWE Title Falls Count Anywhere Match

CM Punk pokonał Alberta del Rio & Rey'a Mysterio

6 Match

No Count Out Match

Daniel Bryan pokonał Cody'ego Rhodes'a

7 Match

Six Man Tag Team Elimination Match

John Cena, Randy Orton & Alex Riley pokonali R-Truth'a, Christian'a & The Miz'a

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Yo

1

• Hacjend

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Plusy:

~ Genialne wystąpienia CM Punka przed mikrofonem. To drugie - smutne [ci, co oglądali RAW - wiedzą o co chodzi]. Ciekawi mnie strasznie fakt, w jaki sposób zostanie przeprowadzony feud John'a i Punk'a. Mam nadzieję, że CT zaskoczy nas czymś pozytywnym.

~ Bardzo dobra walka pomiędzy Alberto Del Rio, Rey'em oraz wspomnianym wyżej - Punkiem. Generalnie bardzo szkoda, że odliczony został ten pierwszy, ale liczę na to, że Meksykanin jeszcze bardziej rozwinie się w federacji i zdobędzie pas WWE, w końcu to jego przeznaczenie.

~ Brie traci pas div. Może Kelly x2 nie będzie jakąś świetną mistrzynią [biorąc pod uwagę jej umiejętności ringowe i te przy mikrofonie], ale zapewne będzie bardziej wyrazista, niż Bellaski, która moim zdaniem są beznadziejne.

~ Mam nadzieję, że feud Rhodes <-> Bryan jeszcze troszkę potrwa, bo panowie mają potencjał i potrafią stworzyć naprawdę fajne pojedynki.

Minusy:

~ Kofi Kingston vs Dolph Ziggler po raz tysięczny w ich karierze. Jest tylu zawodników z potencjałem, którzy spokojnie mogliby rywalizować o pasy z obojgiem panów - chociażby Evan Bourne, czy Zack Ryder. Mam nadzieję, że ich dzisiejsza walka to tylko wykorzystanie prawa rewanżu przez Ghańczyka.

~ Arm Wrestling Contest oraz Dance Contest to porażka i straszna strata czasu, którą mogliby wykorzystać dla takich wrestlerów, jak Drew McIntyre, czy Jack Swagger.

Inne:

~ Tag Team Rhodes'a i DiBias'ego jest już praktycznie pewny. To oczywiście plus dla Teda, ale minus dla Cody'ego, który musi współpracować z jobberem RAW roku 2010, a sam na Smackdown! bardzo się rozwinął.

~ Main Event był generalnie dobry, ale bardziej wnerwiającej [dominującej] drużyny, jak Cena i Orton w moim odczuciu nie ma, a fakt, że to oni zdominowali grupę heeli, utwierdził mnie w przekonaniu, iż ME zasłużył na miejsce w "plusach"

Wniosek - liczę, że wkrótce zostanie wyłoniony pretedent do pasa US i uwaga - nie będzie nim Kofi Kingston :3

Do tego ciekawi mnie sytuacja wśród div na RAW, kto może powalczyć o pas? Maryse i Melina raczej odpadają, bo ostatnio niestety systematycznie jobbują na RAW, a nawet na Superstars [ostatnio co prawda wygrały, ale to takie jednorazowe :P], Nikki raczej szansy nie dadzą - to byłoby przegięcie. Natomiast feudu face'owskich div raczej sobie nie wyobrażam. Czyżby jakiś heel - turn ? Pożyjemy, zobaczymy.

• Styl:  Klasyczny

Plusy i minusy, a potem wiadomo co....

Plusy:

- Pierwszy segment - epicki. Olewanie wszystkiego, zabawa w announcera, aniołki, pozostaje jedynie potwierdzić jego słowa, że jest najlepszym wrestlerem na świecie. Swoją drogą, dobrze, że nie było cenzury gdy mówił 'wrestler'. :roll:

- Christian/Miz/Truth - kolejny epicki segment. O ile jeszcze ten speech Trutha średni, tak potem było tylko lepiej. Wymiana zdań rodem z przedszkola genialna, panie McMahon, to jest entertainment na najwyższym poziomie, a nie pseudo Barack Obama tańczący w ringu.

- Baaaaaardzo dobra walka o pretendenta. Dawno nie widziałem tak dobrze zabookowanej wieloosobowej walki w tej federacji, w końcu nie było tego beznadziejnego schematu - dwóch się bije, trzeci leży - cały czas coś się działo. Chcę więcej takich pojedynków.

Minusy:

- Mason Ryan? Power to the People? Cytując klasyka:

Really?

C'mon, każdy wybrałby Sin Care, nie żartujcie sobie z widza.

Bardzo, ale to bardzo dobre RAW. Po serii nieudanych tygodniówek, teraz wreszcie zaczyna robić się u czerwonych ciekawie.

A teraz CM:

O odejściu Punka mówi się już od jakiegoś czasu, ale sam nie brałem tych wszystkich newsów na poważnie do dzisiejszej gali. To faktycznie dziwne, że akurat teraz pozwala on sobie na nazywanie siebie wrestlerem na wizji, nazywanie swojej federacji nie tak jak należy, no i oficjalnie mówi, że wygasa mu kontrakt, ale ja mam nadzieję, że to tylko pieprzony storyline. WWE olało sprawę z jego odejściem, a teraz na siłę próbują go przypushować żeby pozostał w federacji. Wystarczy cofnąć się dwa lata wstecz by przypomnieć sobie, jak wtedy skończyły się takie próby i gdzie pół roku później Jeffrey wylądował. Nie chciałbym odejścia mojego ulubionego wrestlera z mojej ulubionej federacji, tym bardziej jeżeli miałby się na drugi dzień kontaktować z Bischoffem, ale do końca będę wierzył w to, że to wreszcie jakieś ciekawe story.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg