Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money in the Bank 2011 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Money in the Bank

4df8d7df8915c_MITB11_300x600_web_36799.jpg

17 lipca 2011

Rosemont, Illinois, Allstate Arena

Theme song: "Money Money Money" by Jim Johnston

http://www.youtube.com/watch?v=JPjQw0pM9Fk

Oficjalna karta

RAW Money in the Bank Ladder Match

20110627_mitb_raw_ladder.jpg

Alberto Del Rio vs. R-Truth vs. Jack Swagger vs. The Miz vs. Kofi Kingston vs. Alex Riley vs. Rey Mysterio vs. Evan Bourne

WWE Divas Championship

Singles Match

20110627_mitb_divas.jpg

Kelly Kelly © vs. Brie Bella

SmackDown Money in the Bank Ladder Match

20110630_mitb_smackdown_l.jpg

Justin Gabriel vs. Sheamus vs. Heath Slater vs. Cody Rhodes vs. Wade Barrett vs. Daniel Bryan vs. Sin Cara vs. Kane

WWE Championship

Singles Match

20110620_mitb_cena_cmpunk.jpg

John Cena © vs. CM Punk

:arrow: Jeśli CM Punk wygra, John zostanie zwolniony z WWE.

World Heavyweight Championship

Singles Match

20110706_mitb_orton_christian.jpg

Randy Orton © vs. Christian

:arrow: Jeśli Randy Orton zostanie zdyskwalifikowany to Christian automatycznie zdobywa pas.

SIngles Match

20110707_mitb_bigshow_markhenry.jpg

Big Show vs. Mark Henry
  • Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

4

• cumer1077

3

• fanfanfan

3

• Illusion

2

Top użytkownicy w tym temacie

Taa, stało się wszystkie opisy na GG pełne orgazmu, ociekające radością! Punk w walce o pas i to o najważniejszy z ważnych, więc jest z czego się cieszyć, a to, że wygra pas to formalność, a dlaczego? Bo chyba nikt nie chce aby Punk odszedł? Janek będzie musiał się pożegnać z pasem na jakiś czas, a Punk mistrzem będzie świetnym i choć jest zajebiaszczym heel'em to wolałem go jako tego dobrego jednak nie mnie to wybierać tylko tym wyżej ode mnie, ale tylko troszkę. Walka może być dobra bo Cena już wiele razy pokazał, że umie walczyć poza tym to moje ulubione PPV, więc obejrzę je na 10000% szczególnie, że są wakacje, a wracając do walki to szkoda, że nie ma Ona żadnej stypulacji, ale może jeszcze się jakaś wmiesza w to. Przecież mamy gdzieś 3 RAW do tego PPV, więc wszystko jest możliwe, oczekuję Punk'a z pasem i minimalnie dobrej walki od tej dwójki. : )Poza tym plakat jest przecież zajebisty.

Mam odmienne zdanie nie lubię CM Punk i mam nadzieję i chciałbym aby JC porządnie go skarcił.Nie lubię CM Punka stylu jest dla mnie miałki i bez osobowy dlatego pragnę zemsty na jego osobie :D

Zapewne to się nie stanie bo jak zwykle ktoś się wmiesza i Punk spierdzieli z ringu śmiejąc się jaki z niego wielki bohater. Mam nadzieje, że ja się mylę i dojdzie do skutku ta pierwsza wersja :D

Sursum Corda - nie trać ducha nawet wtedy kiedy myślisz, że Bóg cie nie słucha.

To jak narazie nasze zdania są w kratkę, bo ja z kolei uważam że najwyższy moment aby Punk zgarnął pas. Dlaczego ? Koleś ma świetne mowy, a w ringu nie spada poniżej normy. Mam nadzieje że zgarnie ten pas oraz mam nadzieje na to że nie będzie potem feudu nexus vs cena, tylko że do walki o pas włączy się ktoś inny bo szczerze mówiąc Jaś mnie nudzi, przynajmniej w ringu, albo totalnie roznosi przeciwnika, albo dostaje przez 90% walki baty potem przebudzenie 2 shoulder blocki, rąsia, finisher i koniec, a to że nikt inny go nie może przyłożyć to już jest przegięcie terminator jakiś. Tak więc jeśli chodzi o pierwszą dodaną oficjalną walkę mój głos idzie dla Punka.

30616.gif18466.jpg

7680.jpg7697.gif

30771.png39739.png

Oj zapowiada się bardzo ciekawie. Punk jak już pewnie wszyscy wiedzą, chce opuścić federację Vince'a. Żeby było weselej, kontrakt kończy mu się zaraz po gali MITB. Czy jednak warto wierzyć w to, że Punk opuści szeregi WWE? A może to tylko storyline? Jeśli jednak Punk nie podpisze kontraktu, to zapewne przegra bo po co Vince miałby dać tytuł zawodnikowi, który odchodzi i na dobrą sprawę nie wiadomo czy kiedykolwiek powróci? W sumie istnieje też opcja, że Punk jednak zdobędzie mistrzostwo WWE i wygłosi przemówienie w którym powie, że bierze złoto ze sobą. Potem jednak wychodzi zwycięzca czerwonej walizki MITB i od razu inkasuje ją na mistrzu. Taka opcja według mnie też jest możliwa. Tak naprawdę cała sytuacja z Punkiem jest dla mnie wielką niewiadomą. Cóż pozostaje nam tylko czekać jak sprawy się dalej potoczą. Nie mniej jednak obydwaj panowie są w stanie wykręcić ładną walkę i tego od nich oczekuję.

Nie lubię CM Punka stylu jest dla mnie miałki i bez osobowy

:shock::shock::shock:

Po niezbyt udanej PPV Capitol Punishment nadeszła pora na jedyne w swoim rodzaju WWE Money in the Bank! Już pierwsza zapisana walka zapowiada się imponująco. CM Punk, to jest teraz wielka zagadka. Na ostatnim raw mówił coś o swego rodzaju przerwie z pasem lub bez niego. Na razie nie ma zbytno o czym pisać bo wiemy na razie niewiele, więc czekamy na więcej news-ów z WWE.

Nie lubię CM Punka stylu jest dla mnie miałki i bez osobowy dlatego pragnę zemsty na jego osobie :D

25 lat, federacja: WCW i coś takiego o Punku? :P Cos mi tu śmierdzi ukrytym fanem Januszka =))

Co do walki to na pewno jest to tylko po to, aby CM Punka utrzymac w federacji. No i teraz pytanie jakim kosztem WWE bedzie go chciało utrzymać? Czy wystarczy zwykłe bycie w ME i lanie od Januszka co tydzień, czy moze na Punka potrzebne bedzie wiecej i dadzą mu pas WWE. No z pewnością jeżeli Punk zdobyłby pas to potrzyma go do momentu jego podpisu na nowej umowie z WWE. Potem Pun ktraci pas i znowu miota sie gdzies z Nexusem. Jest druga opcja, Punk przegrywa i co potem? W sumie ma Ryana, z którym mogłby zostać w tym ME i sądze, że wlasnie jeszcze na MitB Puna z pasem nie obejrzymy, ale juz niedługo głownie dzięki Ryanowi pas moze powedrowac do Punka, moze wyeliminują Cenę na jakiś miesiac i wtedy Mason by wszedł do ME, aby go wypromować. To by było coś gdyby toczył walki z Punkiem w ME o pas WWE! Ale wracajac do walki to moj typ to niezniszczalny Januszek, bo za szybko na to aby on stracił pas. Moze wygra przez DQ, bo Cena zapnie STF i potem ryan go zniszczy, w każdym razie pas u Cenatora po gali ;) Tyle odde mnie oddaje głosz do sztudźa! :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

25 lat, federacja: WCW i coś takiego o Punku? :P Cos mi tu śmierdzi ukrytym fanem Januszka =))

Dlatego, że może dawno oglądałem wrestling. Moja opinia wykrystalizowała się po tym jak obejrzałem kilka walk i kilka epizodów z CM Punkiem w których wkurzał mnie jego rola i dlatego mam negatywny stosunek do niego. JC lubię ale jego fanem nie jestem wole Tweener'ów.

Sursum Corda - nie trać ducha nawet wtedy kiedy myślisz, że Bóg cie nie słucha.

No doszły nowe walk ito wypada skomentować.

Raw Money In The Bank Match zapowiada sie całkiem ciekawie, mamy tu różnorodnosć styli, bo jest i Kofi, Evan czy Rey, którzy te kopniecia i latanie z drabin, a sa jak Riley, Miz czy Truth i Swagge bardziej innego typu akcje. Faworyta ciężko wskazać, pamiętajmy, że ta osoba musi zrealizowac kontrakt na mistrzu WWE. No więc Kofi i Evan jak dla mnie zupełnie odpadają, oni nie nadaja sie jeszcze na mistrzów i o ile Jack Swagger na WM 26 zrobił wielką niespodziankę, to tu nei liczę aby oni sięgneli po walizkę. Rownież Alex Riley jak dla mnnie odpada, spisuje sie świetnie w ringach, mogłoby go to wypromowac na wielką gwiazde już w jego 1 roku w WWE, ale nie sądze aby tak się stało. Teraz Rey Mysterio, on już w WWE siedz długo i niewatpliwie wygranie by było jego dalszym poruszeniem kariery ,ale Mysterio bedzie sie powoli zbierąl do konca kariery i nie potrzebuje już takich sukcesów. Odpada! Swagger to kolejny, ktory w moim mniemaniu zasłużył na walizkę m.in. bycie w tym gównianym feudzie komentatorów, la eon juz jedną taką walizkę dostał i watpię aby teraz to on po nia siegnal. Co prawda miałjeden ME z Ceną, ale tu potrzeba raczej Main Eventera. I dlatego zostaje mi Miz i Truth. To oni bedą faworytami, a jako, ze Miz miał walizkę, kiedy ją nosił był ekstra, ale kiedy wykorzystał byłbeznadziejny to tupuję na zwycięzce R-trutha, który po heel turnie jest zajebisty i moze potem na PPV jakas walka z Little Jimmy'm o pas? Spokojnie nikim nie zapomniałem, o tym któremu najbardziej isę pas należy nizej.

Divy, raczej Kelly Kelly Zdecydowanie, one lubią sie wymieniac pasami, ale jak taka face'ówna jak Kelly z ta swoją piekną twarzyczką dorwała pas to łatwo go nie odda i zostanie mistrzynią po tej gali.

SPOILERY RAW! 04/07/2011! NIE WCHODŹ! JAK! NIE! ZNASZ! SPOILERÓW!

Jak zauważyć można było nie skomentowąlem Del Rio w walce Raw MitB. Del Rio wygrał pretendenta do pasa WWE, a ponoc John Cena postawił warunek dla Vince'a, że Punk zostanie dodany do tej walki, a jeśli John przegr ato po raz 3648385735638746478 zostanie wyrzucony z WWE! Jak dla mnie Punk'owi będą chcieli chyba dac drugą szansę i mysle ze moze on wygra, moze Cena i Punk odejdzie tak jak miał zrobić normalnie. Niestety najbardziej cierpi Del Rio, który powinien ten pas zgarnąć, ale przy całych tym co dzieje sie z Punkiem nikt go pasem obdarowywał nie będzie, a wielka szkoda. A moze moje wyniki kłamały i zobaczymy Del Rio w walce MitB?

jezeli Del Rio byłby w walce MitB to musi ją wygrać, nawet kosztem zajebistego trutha i rozpoczyna marsz po jego DESTINY!

Tyle ode mnie, oddaję głosz do sztudźia.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

No to czas na moją ulubioną galę i ulubioną walkę!

Jednak w tym MiTB brakuje mi typowych mid'ów, którzy mieli by się wybić na tej walce, ale teraz szybko ( bo wcześniejszy post mi skasowało ) omówię szansę.. Del Rio? Tak, dla mnie to jest zwycięzca tej walizki i w najbliższym czasie WWE Champ, poza tym może będą się na MiTB szykować trzy szybkie zmiany pasa? To by było coś odpowiednie na tą galę. Kofi i Swagger? Kompletnie odpadają, ponieważ są za słabi na główne pasy o ile Jack to już udowodnił, to jeśli Kofi miałby to udowadniać kosztem ADR czy Trufla to thanks a lot. Riley? Jeszcze nie jego czas, chociaż to by było przeujowo zajebista niespodzianka! I wiadome by było, że Riley bd ME! Jednak jak wspomniałem chyba jeszcze za wcześniej. Miz? On już miał walizkę, więc teraz raczej dadzą szansę komuś innemu, ale gdyby ją zdobył nie obraziłbym się. Mysterio? Też raczej nie, ponieważ On zdobył co miał, a że ostatnio nie narzeka o kasę ani nic w tym stylu to raczej nie dostanie pocieszki. R-Truth? Dla mnie drugi po ADR faworyt do tej walizki bo ostatnimi czasy jest megaaa! Bourne? Też nie! Jest za nisko w hierarchii i niestety nie ma dla niego miejsca w ME. Chętnie w tej walce wymieniłbym kogoś z dwójki Swagger, Kofi na SC, nie jestem jego fanem, ale chętnie bym go zobaczył w jednej walce z Mysterio i Evanem, ale On jest na SD, a szkoda, poza tym brak w tej walce ludzi typu, Drew, Hawkins, Ryder.

• Styl:  Jasny

Jako, że walka o pas WWE została usunięta to losem tego pasa zajmiemy się później. Mamy "walkę" o pas Div. Co by tu powiedzieć... Kelly obroni.

Znacznie ciekawszy temat to walizka. Mamy już listę zawodników. Na miejsce faworytów wysuwają się 2 pozycje. R-Truth i Alberto. Mam nadzieję, że zwycięzca zdobędzie pas. Nie chciałbym sytuacji, kiedy wykorzystuje walizkę i przegrywa. Alberto i Truth są jednak najbardziej wypromowanymi członkami walki. Dla mnie walizka powinna być zarezerwowana dla upper-midcarderów. I to w mojej opinii trochę zmniejsza ich szansę, aczkolwiek nie ma jednak nikogo innego, który mógłby wygrać. Oni mogliby zdobyć pas bez walizki. Jakieś szanse na wygraną miałby A-Ry. Ale przecież Cena jest facem. Na Miza ani Swaggera bym nie liczył. Raczej nie zdobędą walizki 2 lata z rzędu. Trzech pozostałych (Evan, Rey, Kofi) będzie tu tylko od spotów. I dobrze. Najmniej liczące postacie, a dodadzą walce kolorytu. Kogo brakuje mi w tej walce? Drew oraz Morissona. Co prawda pierwszy został pominięty, a drugiego nie minęła kontuzja :(.

MitB go niesamowita gala po której można się spodziewać wszystkiego, na przykład wygrana Miza. Jednak co do walki na Raw to sądzę

że faworytem jest R-Truth i Del Rio bo nie wydaje mi się to możliwe że The Miz zgarnie walizkę po raz drugi. Rey może coś nabroić w

tej walce o zwycięstwie to nie ma mowy. Kofi też nie wygra a znalazł się w tej walce tylko dlatego że nie mieli już kogo dodać. Alex

no ma tam może 2% szans, dość krótko walczy i żeby od razu dostał walizkę, nie wydaje mi się. Szczerze mówiąc chciałbym aby walizkę

zgarnął Evan Bourne ale to niestety nie możliwe, ale jednak zawsze można pomarzyć. Co do walki Div to tutaj nie ma nic za bardzo do

gadania. Kelly obroni pas, no bo przecież nie straci pasa na pierwszym PPV go.

No szkoda gdyby Del Rio nie wystąpił by w walce MitB, no bo nawet jak został pretendentem do pasa to i tak pewnie przegra :(

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Dobra więc mam wenę ( to dość dziwne :D ) więc skrobnę coś

RAW Money in the Bank Ladder Match

Tutaj moim zdaniem możemy obejrzeć dość ciekawy pojedynek. W newsach gdzieś czytałem, że Bourne ma wygrać walizkę. Przecież nie ma najmniejszych szans. O ile się nie mylę to WWE nie dało mu żadnego pasa a co dopiero WWE Championship. Więc Bourne odpada. Kofi i Rey są w walce zapewnie po to ażeby podobnie jak Evan zrobić jakieś fajne akcję z drabiną czy stołem i na tym skończy się ich rola. No i grono powoli się kurczy. No więc Jack Swagger. Pewnie też nie ma szans na walizkę. WWE wcisnęło go w "feud" komentatorów bo nie mieli na niego pomysłu. Był tam jakiś mecz o U.S Championship a skoro nie wygrał nawet tego to WWE Championship też mu nie wróżę. Została 4. Dzięki Patryniowi :waving: wiem, że Alberto pewno nie zdobędzie walizki ale co ja tu będę mówił. No i Miz moim zdaniem był po wygraniu pasa ładnie promowany jako mistrz od patałacha, który nie może wygrać z Lawlerem, który w ringu z 10 lat nie występował aż po mistrza, który broni pasa na WM ( znowu była lekka pomoc ale to nie w tym rzecz :D ) ale jednak powinni dać szansę komuś innemu więc nie.Wydaję mi się, że skoro na SD nie ma main eventerów z prawdziwego zdarzenia więc tam walizka przypadnie jakiemuś młodemu, który zagości w ME ( oby Barrett) ale mówimy o Raw.Zostają Riley i Truth. Bardzo chciałbym, żeby walizkę wygrał Riley. Chłopak w feudzie z Mizem pokazał, że jest dobry przy micu jako face, publiczność dobrze go przyjęła ale jednak pamiętajmy, że 2 miesiące temu był jeszcze pachołem Miza więc myślę, że za rok bo w tym roku jeszcze za wcześnie. No i R Truth jemu ta walizka chyba się należy. Odkąd jest heelem bardzo dobrzy gra swoją postać lepiej niż What's up więc drogą eliminacji zostaje on chociaż moim wyborem byłby Riley ;)

WWE Divas Championship Kelly Kelly © vs. Brie Bella

Divami się nie interesuje ale Kelly nie straci pasa po tak, krótkim czasie więc wygra i pewnie zacznie feud z kimś innym ;)

No i ciekawa sytuacja jest z pasem WWE. Po tym co widzieliśmy na Raw i zawieszeniu Punka walka się nie odbędzie i ciekawe co będzie z tym fantem. Mówi się, że Cena ma się zmierzyć z Del Rio na Summerslam ale może wmiesza się w to jakoś Punk nie wiem jak oni to rozegrają. Nie powiem więcej by nie jebnąć tak jak ktoś inny spoilera ;)

Ty też bądź bohaterem na swoim forum

Ok! To ja też dam woje trzy grosze!

Zapowiada się ciekawie. Jest Alberto, i myślę że on wygra ten pojedynek. Zasługuje na to. Cieszy mnie również to, że jest tam Alex Riley i The Miz. Będą oni mogli wyrównać rachunki. The Miz raczej nie zdobędzie walizki drugi raz z rzędu. Kofi dostaje zbyt dużo, aby miał zdobyć jeszcze do tego walizkę. Bardzo bym się cieszył, gdyby Evan Bourne był posiadaczem walizki Money in The Bank, ponieważ on dostaje za mały push, jak na swoje umiejętności. Moim zdaniem WWE robi go cały czas w balona. Za bardzo go szmacą w tej federacji. Jack Swagger i Rey Mysterio to tylko zapychacze walki. Nie opłaca się o nich wypowiadać.

Divy, jak to divy. Kellyx2 wygra, a na następnej PPV zapewne zmieni się posiadaczka pasa Div. Plakat Zarąbisty... Them, może być. Czekam na więcej walk

Mam odmienne zdanie nie lubię CM Punk i mam nadzieję i chciałbym aby JC porządnie go skarcił.Nie lubię CM Punka stylu jest dla mnie miałki i bez osobowy dlatego pragnę zemsty na jego osobie :D

Zapewne to się nie stanie bo jak zwykle ktoś się wmiesza i Punk spierdzieli z ringu śmiejąc się jaki z niego wielki bohater. Mam nadzieje, że ja się mylę i dojdzie do skutku ta pierwsza wresja

=))=))=))

1.jpg

Iluzja.....

• Styl:  Jasny

Bardzo bym się cieszył, gdyby Evan Bourne był posiadaczem walizki Money in The Bank, ponieważ on dostaje za mały push, jak na swoje umiejętności. Moim zdaniem WWE robi go cały czas w balona. Za bardzo go szmacą w tej federacji.

Evan ma umiejętności ringowe, ale czy coś po za tym? W ciągu ostatnich dwóch lat chyba tylko raz trzymał mikrofon w ręku. Jego mic-skillsy nie są najlepsze, ale w mojej opinii mógłby trochę je podszkolić, to dałoby się go słuchać. WWE po prostu nie daje mu się pokazać. Danie mu walizki, to rzucenie go na zbyt głęboką wodę. Nie poradziłby sobie z pasem WWE. Chyba, że ma być pierwszą osobą, która walizki nie wykorzysta, czego bym nie chciał. Musiałby zacząć od mid-cardowego pasa. Może by go to wybiło. W walce MITB jest (jak już zresztą napisałem) wyłącznie od spotów.