Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Capitol Punishment 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Capitol Punishment 2011. A oto walki:

1.

United States Championship

Kofi Kingston vs Dolph Ziggler

2.

The Miz vs Alex Riley

3.

Alberto Del Rio vs Big Show

4.

Intercontinental Championship

Wade Barrett vs Ezekiel Jackson

5.

CM Punk vs Rey Mysterio

6.

World Heavyweight Championship

Randy Orton vs Christian

7.

Evan Bourne vs Jack Swagger

8.

WWE Championship

R-Truth vs John Cena

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• CezarMVP

1

• Turej

1

• matijax6

1

Top użytkownicy w tym temacie

Moim zdanie walka Christiana z Ortonem była najlepsza. Hell turn Christiana, to chyba najbardziej przyciągnęło moją uwagę, czy zły Christian będzie lepszy od dobrego? To mnie najbardziej zaciekawiło więc głos na tą walkę.

Oddałem głos na walkę ryjka z cm punkiem.Walka ciekawa , na wysokim poziomie jak na tę nudną galę.No i co tu dużo mówic cm punk wygrał pierwszy raz od nie pamiętam kiedy. :D

Moim zdaniem kilka walk było na niezłym poziomie: Ziggler/Kofi, Christian/Orton, Punk/Mysterio. Zagłosuję na tą ostatnią, za wygraną CM Punka.

Mój głos leci na walkę Cm Punk vs Rey Mysterio. Ponieważ walka była na poziomie, a to PPV było bardzo słabiutkie, no i cieszy mnie

zwycięstwo Cm Punka może teraz zostanie w federacji. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Ja dałem głos na: The Miz Vs. Alex Riley.

Ta walka zrobiła na mnie potężne wrażenie. No i oczywiście Alex wygrał u siebie w domu, co mnie bardzo cieszy.

Może wreszcie Alex zacznie dobrą karierę solową? Na to właśnie czekam. Chce też, by feud między tymi panami nadal trwał. To będzie bardzo ciekawe :D

mizp.png

. Hell turn Christiana, to chyba najbardziej przyciągnęło moją uwagę

K*a do jasnej cholery, oglądacie ten wrestling, a to są najprostsze pojęcia. Sorry że się czepiam o to tak mocno, no ale po prostu juz nie wyrabiam. To nie jest HELL turn, tylko HEEL Turn.

No dobra, przejdźmy do tej walki. Moim zdaniem na gali było całkiem sporo udanych starć. Sama gala wyszła dobrze, moim zdaniem WWE robi ostatnio naprawdę dobre PPV. Na pewno dobry był opener o US title, Miz vs Riley, Mysterio vs Punk i WHC Match. Inne walki też dało się oglądać, pozytywnie zaskoczyła mnie walka Del Rio vs Big Show. Dziwiło mnie tylko jedno. Sędzia zaczął wyliczać Showa zanim zaczęła się walka. Jak dla mnie to coś tu jest nie tak, ale dobra mniejsza z tym. Spośród tych walk trzeba wybrać jedną, najlepszą. Hmmm ... najbardziej podobała mi się chyba walka Mysterio vs CM Punk. Ten drugi jak zawsze odwalił kawał dobrej roboty, Ryj w sumie też, chociaż go nie lubię muszę przyznać że poszło mu całkiem nieźle. Dobre akcje, emocje, wszystko na wysokim poziomie, dokładnie wykonane, czyli po prostu świetnie wykonana robota.

Walka - Rey Mysterio vs CM Punk

Rey Mysterio vs. CM Punk Zastanawiałem się pomiędzy tą walką a walką o US Championship. Dobra walka. I chyba najlepsza ze wszystkich. Nie było jakiśch fajnych 'ewolucji'. Ale przypadła mi do gustu.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Mój głos leci na walkę Rey Mysterio vs Cm Punk.Panowie stworzyli ciekawą walkę miłą dla oka.Może nie było jakiś super efektownych akcji,ale mimo to pojedynek był walką gali.Cm Punk oczywiście spisał się wyśmienicie,ale Rey też był dobry.Ogólnie cieszy mnie zwycięzca.Mimo,że jestem fanem Reya to jednak w walce byłem za Punkiem.Zasłużył na to zwycięstwo.

deathnotep.png

angle_02.gif

Moim zdaniem parę walk zasługuje na miano dobrej ale brak jakiegoś jednego zdecydowanego kandydata. Najlepsze ringowo okazały się dwa odgrzewane kotlety których naprawdę nie chce się juz oglądac po raz miliardowy czyli US Championship i Punk vs Rey. No i Bourne vs Swagger całkiem dorba ale na to w ogóle nie będę zwracał uwagę bo moim zdaniem obecnośc tej walki na ppv była wręcz skandaliczna. Tak czy siak głosik leci na Punk vs Rey, mimo że nie chciało mi sie oglądac tej walki bardzo się w nią wciagnałem, panowie znowu pokazali klasę, Punk pokazał po raz kolejny że zasługuje na dużo więcej a Rey że nie jest jeszcze w tak złej formie jak wszyscy mówia. Było pełno fajnych akcji, były emocje, fajny przechwyt z 619 do GTS chociaz troche im nie wyszedł. Tak więc najlepszą walką ppv okazała się ku mojemu zdziwieniu walka CM Punk vs Rey Mysterio.

Tak jak to zrobili rok temu na Over the Limit, tak teraz to robią w tym roku. Według mnie walka gali to Rey Mysterio vs CM Punk. Walka miała niezłe tempo, które się dało ogladać, dostaliśmy również kilka ciekawych akcji i inne różne popisy. Mi walka się podobała, nawet jeśli nie miała jakieś specijalnej stypulacji.

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Ja oddaje głos na Walke CM'a i Mysterio. Wkońcu CM wygrał walkę która stała na wysokim poziomie jak na te PPV i może jak będzie w ciągu to skopie ryj i dupę Cenie na Money in the Bank :D

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

A ja być inny i oddac swój głos na ktoś inny. No więc mój głos leci na walkę Alberto Del Rio vs Big Show. Może walka sama w sobie była średniawa, bo Show z tą kontuzjowaną raczej nogą wiele nie mógł pokazac, na poczatku ruszył, a potem walczyłsam ze sobą, żeby wstać z maty, ale mój glos leci na nich za to co działo się od momentu wejścia Alberto Del Rio. Już atak Showa na początku przyciągnął moją uwagę, potem jeszcze atak Henrasa i naprawde ta cała akcja bardzo mi się spodobała i głos leci na nich ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Mój głosik leci na walkę CM Punk vs Rey Mysterio. Wg mnie ten pojedynek był najbardziej ciekawy i oczekiwałem, że ci dwaj coś pokażą i się nie zawiodłem. Walka trzymała poziom, a do tego cieszy mnie wygrana Punka. Widać, że w końcu coś z nim robią i to mnie cieszy.

Mój głos poleciał na walkę CM Punk vs Rey Mysterio. Reszta walk była taka sobie, lecz ta według mnie zasługuje na miano najlepszej tego PPV. Było dużo akcji, dużo skomplikowanych i trudnych do wykonania. Podobało mi się jak Rey skakał Punkowi po plecach prawie przy każdej walce xD Było to na prawdę miłe dla oka. Sama końcówka sama w sobie była ładnie wykonana i myślę, że ta para będzie miała jeszcze więcej okazji na stoczenie wspólnie jakieś walki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...