Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ wrestling ma 6 lat!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

bgzblue3.jpg

18.06.2005

to data powstania forum BGZ wrestling w sieci. Najpierw Norbas samodzielnie stworzył forum dla fanów Goldberga pt.: Bill Goldberg Zone na fora.pl. Dzięki pomocy takich userów jak Tomo, LegendKiller, Prezes, Dch99, WKS, modjo (sorry jeśli kogoś ważnego nie wymieniłem) forum się rozkręciło i stało się stroną ogólnowrestlingową. Później słynna wojna z UW doprowadziła do utraty połowy postów na fora.pl. Prezes został drugim adminem a forum ruszyło na evilzone. Była to krótka przygoda aż w końcu wylądowaliśmy na webd.pl. Na swoim najlepiej. Forum rosło w siłę i rośnie do dziś. Długo lobbowałem by nie używać nazwy Bill Goldberg Zone tylko BGZ wrestling. W końcu wyszło na moje. Potem mieliśmy kolejne spięcia, mini wojny, które doprowadziły do rozłamu BGZ i powstania kolejnego forum na PSW. Po wielu miesiącach BGZ wsparło dużo nowych wartościowych użytkowników i forum odżyło na nowo. Chciałbym więc ogłosić, że BGZ ma 6 lat i ciągle się starzeje!

Ciekawostka:

rok 2009

Liczba użytkowników: 3392

rok 2011

Liczba użytkowników: 10767

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CenationKid

1

• Turej

1

• Mr. Underson

1

• Tuptuś

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dla takich chwil warto żyć. Niektórzy odchodzą, niektórzy przychodzą, lecz zawsze ktoś jest na tym forum. Nie ważne czy jest to kilka osób czy kilka tysięcy, ważne, że forum istnieje i ma się dobrze. Widać, że BGZ jest coraz popularniejsze i życzę mu aby przetrwał o wiele wiele więcej niż inne fora. Słyszałem wiele ciekawostek o tych, którzy byli tu kiedyś i jestem dumny, że mogę w jakimś sensie prowadzić ich dalszą działalność. Chciałbym aby forum było najlepsze w Polsce i będę się starał żeby to zrobić, oczywiście nie sam, ale z pomocą innych userów, którzy dzień w dzień przychodzą na forum po to aby zostawić na nim swoje kilka minut z życia. ;)

Urodzinki dzisiaj masz,

więc słodkiego dzióbka dasz.

Ja ci za to dam prezenty

i znów będziesz wniebowzięty.

Ile cukierków jest na świecie,

tyle marzeń miej me dziecię,

tyle radości miej wciąż w sobie

i rozkoch***je panny w sobie.

Każde dziecko dobrze wie,

czego na urodzinki chce,

chciałeś autko no to masz

za to mi całusa dasz.

Już biedroneczka życzonka ci składa,

już ci pajączek sieć marzeń układa,

już ci pasikoniki sto lat grają,

a pszczółki wesoło śpiewają.

Ja do ich życzeń także się dołączam

i mały prezencik do nich załączam.

Kiedy misio do okienka ci stuka,

kiedy muszka do uszka ci puka,

kiedy wszyscy ci sto lat śpiewają,

uśmiechnij się i więcej nie marudź.

Ciesz się z prezentów i życzeń od gości,

ciesz się, że nikt na ciebie się nie złości.

Bądź zuchem i druhem,

miej przygód tysiące

i niech w twym życiu nie gaśnie nigdy słońce

STO LAT BGZ!!!

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Nie wypowiedzieć się w takim temacie to grzech ciężki, dlatego teraz pora na mój ruch. Na BGZ jestem od ponad roku, z czego przez pierwsze pół wchodziłem tu wyłącznie ze względu na newsy. Z czasem wyrobiłem sobie activa i dopiero wtedy odkryłem jak zawalistym forum jest BGZ. Jeżeli chodzi o wrestling można tu znaleźć wszystko, po prostu wszystko, no i mamy oczywiście nasze WCE :) Większość użytkowników nadal rejestruje się tylko ze względu na newsy, ale myślę że każdy prędzej czy później zrobi ten swój pierwszy krok i pójdzie dalej. Zobaczycie - przebijemy WF i inne gówna, to tylko kwestia czasu. Dlatego zarażajcie kumpli wrestlingiem i zapraszajcie ich na BGZ. No i oczywiście 100 LAT!!!

Na BGZ już jestem prawie rok i jak Underchmielker (zmień ten nick! :P ) określił, że nie wypowiedzieć się w takim temacie to grzech, więc też coś napiszę. Chyba poprzednik już napisał wszystko, co miałem napisać, więc tak ściągać od niego, to nie ładnie, ale powiem od siebie, że warto spędzać tu czas. Mamy wielu znawców na temat wrestlingu (tak, mówię tu o Tobie Tuptuś :lol ), którzy znają się na tym. Do tego BGZ, to nie tylko wrestling, ale też MMA i to też cieszy, że nie powstrzymujemy się tylko do wrestlingu. Oby tak dalej! Bo jak widzimy po statystykach przez 2 lata przybyło 7 tysięcy osób. Chociaż większość z nich jest nieaktywna sama liczba jest imponująca.

Zobaczycie - przebijemy WF i inne gówna, to tylko kwestia czasu.

A już ich nie przebiliśmy? :roll:

No i na koniec... 100 lat!!

@down:

Twierdzisz ze sie nie znam? Moze nie jak wszyscy ale coś na pewno...

Nie chciałem powiedzieć, że się nie znasz. To był tylko taki żarcik.

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Mamy wielu znawców na temat wrestlingu (tak, mówię tu o Tobie Tuptuś :lol )

Twierdzisz ze sie nie znam? Moze nie jak wszyscy ale coś na pewno...

To teraz do rzeczy! STOOOOOO LAT! STOOOOOOOO LAT! Dobra sto lat było, to teraz Edek mi poleje. Coś mi śmierdziało już wczoraj bo na nk było że urki BGZ ma : D ale tym frajerom z nk sie nie ufa takze wiadomo ze nie bylem pewny, ale teraz jestem pewny... nie bede sie rozpisywał tylko napisze ze to wszystko co bylo kiedys wraca do normy i bedzie jeszcze lepiej... Co do WF to mogą szczerze nam possac z Borrysem na czele, jednak do takiego Atti nam jeszcze brakuje, ale mysle ze bedziemy kiedys lepsi od nich.

Ps. Moze nasi wszyscy raperzy spod zabki (Rejden, Sebu i reszta) moze cos nagramy? : P Walniemy po zwrocie :P ?

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Ps. Moze nasi wszyscy raperzy spod zabki (Rejden, Sebu i reszta) moze cos nagramy? : P Walniemy po zwrocie :P ?

Jest Droops jest impreza. A teraz do rzeczy. No w pewnym momencie wczoraj sobie przypomniałem że chyba BGZ ma 6 lat... :D Czekał na jakiś temat czy coś, ale jak widać - JEST! Ja chciałem od siebie dodać tylko tyle, że BGZ jest najlepszym forum w Polsce i tego się trzeba trzymać. Mamy wszystko (m.in Audycje :D ) więc o nasza pozycję nie ma co się martwić. Jestem tutaj chyba z jakieś nie całe dwa lata, ale miejmy nadzieję że pozostanę do końca istnienia forum, a na pewno będzie to po dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi okres czasu! STO LAT i jeszcze dłużej! - Tyle ode mnie :D

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

BGZ miało swoje wzloty i upadki ale teraz mamy tylko wzloty :) Mamy wielu wartościowych użytkowników dzięki, któym forum nom stop się rozrasta. Dla mnie BGZ to najlepsze forum wrestlingowe w Polsce i to się nie zmieni. Nie ma co się rozpisywać. STOOO LAT!! BGZ !!!

Ps.

Co do WF to mogą szczerze nam possac z Borrysem na czele

Zgadzam się w 100 % :D

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

No co wszyscy już napisali to ja też. BGZ cały czas się rozrasta. I nich tak będzie cały czas. Można jedynie napisać.

Stówka BGZ

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Wszyscy wykrzykują sto lat, ale panowie, najpierw spróbujmy dobić do liczby dziesięciu lat. Choć to dla nas raczej żaden problem, bo to forum ma wiernych userów, którzy jak sądzę, tak szybko się nie poddadzą i nie uciekną. Przy okazji nawet nie wiedziałem, że BGZ obchodzi urodziny (sorki za pamięć :P), dopiero jak ten temat zobaczyłem to powiedziałem sobie "To już dziś? xD". Widać, że poprawiła sie nawet frekwencja zarejestrowanych userów, kiedy ja tu dopiero przychodziłem było ich troszkę mniej. ^^ W ciągu zaledwie dwóch lat, poprawiła się ona więcej niż trzy krotnie. Nie, no ładny rezultat. BGZ obchodzi swoje szóste urodziny w czerwcu, a ja będę je obchodził w lipcu, tylko ja będę obchodził pierwszą rocznicę bycia globalnym moderatorem na forum. :D

ahfo.png

luba_049.png

Mimo iż nie udzielam się tu jak kiedyś to jednak zawsze BGZ będzie dla mnie czymś ważnym. W zasadzie 2 ostatnie lata dzień w dzień wchodziłem na tą stronę. Zżyłem się z atmosferą, innymi ludźmi. Szczerzę, to nie wiedziałem o tych urodzinkach (jakoś wypadło mi z głowy). Dopiero na FB zobaczyłem właśnie, że naszemu forum stuknęło 6 lat. Należy życzyć kolejnych 6 lat istnienia tego wspaniałego forum i aby rosło w siłę i zdecydowanie stało się nr 1 w Polsce.

VIVA BGZ!

DEAD MAN WALKING

Śmiało powiedzieć można, że najlepsze forum o tematyce wrestlingowej w Polsce jest z nami juz 6 lat!!! Ładna data, myslę, że do 10 lat BGZ to nawet ja dotrzymam, bardzo bym tego chciał, ale wracając do BGZ to jakos bardzo dlugo tu nie jestem, ale swoje czays pamietam, były wzloty i upadki moje, a forum dla mnie zawsze było zajebiste i takie pozostanie. Co prawa tych zmian "domen" nie pamietam ani jednej, ale myslę, że nie starcilem wiele, bo wtedy tylko trochę zamieszania pewnie było, teraz wszystko mamy poukładane i niech tak pozostanie jeszcze przez oby 1000 Lat :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png