Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AAA TripleMania XIX 18/06/2011 - Wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dark Match

Eight Man Tag Team Match

Aero Star, Argos, Fénix i Sugi San pokonali La Milicia Extrema (Dark Dragon, Decnnis, Tigre Cota and Tito Santana)

1 Match

Eight woman tag team match

La Legión Extranjera (Angelina Love, Mickie James, Sexy Star i Velvet Sky) pokonały Cynthie Moreno, Faby Apache, Mari Apache i Lolite

2 Match

Tables, Ladders, and Chairs match

Electroshock, Heavy Metal i Joe Líder pokonali La Maniarquía (Chessman, Silver Cain i Último Gladiador) (/w Jennifer Blake i Maniaquito)

3 Match

Eight man tag team match

Los Bizarros (Cibernético, Billy el Malo, Charly Manson i Escoria) pokonali El Inframundo (La Parka, Dark Ozz ,Drago i Octagón)

4 Match

Tag team steel cage match o the AAA World Tag Team Championship

Extreme Tiger i Jack Evans © pokonali Abyssa i Mr. Andersona

5 Match

Six man tag team - walka finałowa turnieju o the AAA World Trios Championship

Los Perros del Mal (Damián 666, Halloween i X-Fly) pokonali Los Psycho Circus (Monster Clown, Murder Clown i Psycho Clown)

6 Match

Singles match o AAA World Heavyweight Championship

Jeff Jarrett (/w Karen Jarrett) pokonał El Zorro ©

7 Match

Mask vs. Hair match

L.A. Park (/w El Hijo de L.A. Park i Pierroth, Jr.) pokonał El Mesías

8 Match

Singles match o the AAA Latin American Championship

Dr. Wagner, Jr. (/w Dr. Wagner III) pokonał Rob`a Van Dam
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• Droopi

1

• Rocky1674304328

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

AAA Triplemania XIX

--Sexy Star/Angelina Love/Mickie James/Velvet Sky vs. Mari Apache/Fabi Apache/Lolita/Cynthia Moreno

Jak na Opener to walka znośna. Jednak doskonale było w niej widać jak Knockouts TNA nie znają się na wrestlingu. Velvet Sky która potrafi tylko szarpać za włosy to porażka. Jedynie walkę ratowały Fabi Apache i Sexy Star które jak zawsze pokazały dobre lucha.

--TLC Match:

Heavy Metal/Electroshock/Joe Lider vs. Ultimo Gladiador/Chessman/Silver Cain

Match bardzo się mi podobał. Stypulacja bardzo dobra i każdy z luchadorów coś pokazał w tej walce. Dziwne były te akcje z lekarzem co co chwile zabierał kogoś i w chodził ktoś inny ale jakoś to ujdzie. Moim zdaniem jedna z najlepszych walk na gali.

--Los Bizarros (Cibernético/Billy el Malo/Charly Manson/Escoria) vs. El Inframundo (La Parka/Dark Ozz/Drago) and Octagón

Bardzo się zawiodłem na tej walce. Spodziewałem się szybkiej i emocjonującej walki. Dostałem średni produkt w którym jedynie Drago i Mason pokazali coś ciekawego.

--AAA World Tag Title Steel Cage Match:

Extreme Tiger/Jack Evans vs. Mr. Anderson/Abyss

Tak jak już napisał Streetovs Anderson i Abyss byli tylko po to by Tiger i Evans mogli sobie na nich poskakać. Mimo to walka mi się i tak podobała z powodu fajnego skoku Tigera jak i Evansa. Moim zdaniem walka na plus jednakże gdyby zamiast Abyssa był ktoś inny to naprawdę mogło by wyjść coś dobrego.

--AAA World Six Man Tag Title Tournament Finals:

Los Perros del Mal (Damián 666/Halloween/X-Fly) vs. Los Psycho Circus (Monster Clown/Murder Clown/Psycho Clown)

Nic nowego, na tej gali minął równy rok od pojawienia sięLos Perros del Mal. Spodziewałem się że na niej ten feud się zakończy a tu lipa. Walka dobra jak zawsze w wykonaniu tych ekip.Dużo Hardcoru i ciekawych akcji. Fajerwerków niema ale obejrzeć można.

--AAA World Title Match:

El Zorro vs. Jeff Jarrett

Obu luchadorów nie lubie. Jednakże Jarrett kompletnie zniszczył tą walkę i nie pokazał nic ciekawego,co najgorsze jeszcze ją wygrał. Kompletnie nie podobała mi się ta walka. Bardzo słaba walka.

--Mask vs. Hair Match:

L.A. Park vs. El Mesias

Trochę wolna ale to było do przewidzenia gdyż L.A Park już nie jest takiej formie jak kiedyś. Bardzo dużo hardcoru i emocji. Właśnie te emocje i zwroty akcji najbardziej mi się podobały. Walka zdecydowanie na plus gdyż nie była jakaś porywająca ale miło się ją oglądało.

--AAA Latin American Title Match:

Dr. Wagner Jr. vs. Rob Van Dam

Main Event mnie zawiódł. Mogli lepiej dać match L.A Park vs El Mesias. Bardzo bardzo wolna walka. Ja osobiście lubie Wagnera jednak w tej walce mało co pokazał. Wydawało mi się że obaj panowie nadają na innych "falach" i nie mogą się porozumieć. Poza tym dużo błędów Van Dama. Tytuł też jest z niczego. Kompletna klapa

Plusy:

-Otoczka(już dawno nie widziałem tak dobrej oprawy wizualnej na Triplemanii i tylu atrakcji jak ciekawe wejścia luchadorów czy pokazy tańca)

-Wprowadzenie do Hall of Fame Octagona

-Gala mimo iż trwa 3:51 to i tak bez trudu się ją ogląda.

Minusy:

- Fatalny poziom TNA Knockouts

- Źle dobrani wrestlerzy z TNA

- Main Event

- Jeff Jarret nowym Mistrzem

Ogólnie mimo nie najlepszego poziomu walk to gala mi się podobała. Cała otoczka i wszystko inne nadało klimat gali i przyjemnie mi się ją oglądało. Jednakże w tamtym roku Triplemania wypadła o wiele lepiej. Mimo tego gala i tak godna polecenia! 6/10

#SmartFanZone

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Pierwsza walka całkiem niezła, a ja patrzę na US main stream to powiem nawet, że dobra. Rzeczywiście TNA Knockouts były trochę zagubione i pokazały niewiele. Ja oczywiście zapatrzony na Sexy Star, która jak zwykle pokazała klasę. Niestety wpadka którejś z sióstr Apache (kurde niby one nie są aż tak podobne do siebie, ale jednak mi się mylą) była widoczna. Kolejną walką można się długo delektować. Zobaczyłem w niej dużo dobrego wrestlingu i oczywiście była bardzo brutalna. Krwi też trochę się polało i emocje jak najbardziej mi towarzyszyły. Przed walką jedynie nie podobało mi się wejście Electroshock'a, ale to tylko taki mały szczegół. Pokaz tańca przed kolejną walką był fajnym akcentem na tej gali. No i następne starcie również mi się podobało, choć nie było tak dobre jak poprzednia walka, lecz nie ma co narzekać. Steel Cage Match też wypadł przyzwoicie. Skoki Evansa i Tigera były po prostu niesamowite. Oj, działo się, działo. Akcje naprawdę mroziły krew w żyłach, a zawodnicy z TNA byli w cieniu. Pojedynek Los Perros Del Mal z Clownami również trzymał poziom. Walka dość brutalna o ogólnie podobała mi się. Zorro vs Jarrett, niestety spałem, spałem, spałem. Kurde dno, myślałem że wyjdzie im to dobrze, lecz niestety rozczarowałem się. Jeff potrafi zrobić dobrą walkę i świetnie pokazał to podczas feudu z Kurtem Angle. Szkoda, ze podczas Triplemanii nie pokazał prawie nic... Mask vs Hair Match, to walka, która moim zdaniem była jedną z najlepszych na tejże gali. Emocje towarzyszyły tu niesamowite, pojedynek niezwykle długi i dobry. Mm tylko jedno zastrzeżenie co do tego starcia... Ta akcja z "tańczącym" L.A Park'iem na stole była IDIOTYCZNA! Dobrze, że po skoku Mesiasa, Park nie został spinowany bo chyba szlag by mnie trafił. Main Event okazał się być według mnie chyba najgorszą walką tej gali. Niestety Rob spaprał wszystko to co można było spaprać. Dużo botchy, Wagner miał o ile dobrze pamiętam jedną wpadkę, a Van Dam... już nie liczyłem. Niestety totalna klapa, dobrze chociaż, że wygrał Dr. Wagner.

Podsumowując, gala naprawdę wypadła bardzo dobrze. Main Event co prawda zawiódł, ale reszta była dobra. I tak jak napisał Yao, oprawa była fajna, tańczące kobiety, fajerwerki, Octagon w Hall Of Fame to na zdecydowany plus. Kto jeszcze nie obejrzał tej gali, to serdecznie polecam :).