Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SuperStars #2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ciężko tak pisać samemu gale co tydzień więc ustaliłem że jednak będe pisał WWE SuperStars ale takie końcówki walk bo bardziej skupie się na segmentach i tych różnych może w ten sposób uda mi się długo prowadzić swoją federacje.

e04cc6d1aa.png

Cole Wchodzi na Ring razem z Markiem Henrym.

Michel Cole: Jestem Nowym World Heavyweight Champion'em tralalalala...Powtiajcie też mojego nowego Menagera o to Mark Henry...Tydzień temu na pierwszym Superstars pokonałem 25 wrestlerów WWE i zostałem nowym World Heavyweight Championem słyszycie to widzicie to ? Widzicie ten pas, należy do mnie hahhaha.Zostałem najsławniejszą osobą w świecie Wrestlingu, jednocześnie Prezes i posiadacz głównego pasa WWE.Wiecie najbliższe PPV jakie się odbędzie to Breaking Point na który kazałem już zrobić plakat popatrzcie:

8726794be0.jpg

Michael Cole: Piękny Plakat wiem nie musicie nić mówi....

a692a7ac68.png

Randy Orton: Cole gratuluje wygranej na ostanim SuperStars.Niemam zamiaru wnikać i narzekać na to co zrobiłeś tydzień temu, tylko chce ci wyznaczyć pewną propozycje.WWE Universe chcą sprawdzić czy naprawde nadajesz się na World Heavyweight Championa.Dlatego zmierz się ze mną w Main Evencie o ten pas..

Michael Cole: Niewierzycie mi że jestem najlpeszym wrestlerem w WWE ?? Nie ?? Ok Zgadzam się bez problemu cię z niszcze Orton.

Michael Cole uderza lekko ortona w twarz, ten odrazu chce się rzucić na niego jednak Mark Henry wyprzedza Ortona mocnym Big Boot'em dla niego.Cole zaczyna się śmiać i lekko kopać leżącego Ortona.Henry go podnosi jednak Orton szybko się uwalania i RKO !! Michael Cole odrazu ucieka z ringu z pasem...

Jerry Lawler: Michael Cole vs Randy Orton For World Heavyweight Championship Tonight...

Jim Ross: Jak Cole chce pokonać The Vipera ? Hahaha

Jerry Lawler: Gra twardziela ale już dziś w Main Evencie straci swój pas.

-------

0d5788ce27.png

Justin Roberts: Panie i Panowie czas na pierwszą walke wieczoru, jako pierwszy do ringu wchodzi Wade Barrett

ced09d74f2.png

Justin Roberts: Jego rywalem będzie Trent Barretta

Końcowka Walki

Aktualnie Trent Barrett'a jest okładany kopnięciami przez swojego rywala.Wade Barrett odbija się od lin i mocny leg drop pin 1..2..Kick Out.Wade Barrett zaczyna się niepokoić tą sytułacją, podnosi rywala i Irish-Whip i świetna kontra Trent'a mamy Hurricanrane, Wade Barrett wypadł z ringu.Na Rampie pojawia się Justin Gabriel, Trent patrzy w jego strone a na ringu pojawia się już Wade, jego rywal się obraca i potężny Big Boot od Wade'a Barrett'a przypięcie 1..2..Kick Out !! Trent Barretta nie poddaje sie.Justin Gabriel jest już przy ringu i obserwuje walke.Wade też dziwnym wzrokiem patrzy na stojącego Gabriela w tym czasie powstaje Trent i Dropkick i Wade wypada za ring.Podchodzi do niego Gabriel i go podnosi.Trent Barretta bierze robieg, odbija się od lin i Suicide Dive !! na Barrett'a i Gabriela.Trent odrazu wrzuca Wade'a na ring próba finshera jednak kontra i Wasteland !! Pin 1...2..3

Justin Roberts: Zwycięscą tej walki jest WADE BARRETT !!!

--------- REKALMA ----------

Justin Roberts: Panie i Panowie do ringu wchodzi Alberto Del Rio !!!

7cde764dd9.png

Alberto Del Rio: My Name, My Name is Albertooooooo Dellll Riooooooooo!! But you already know that.Tydzień Temu w Royal Rumble Match'u który ja miałem wygrać przeszkodziła mi jedna osoba która wyrzuciła mnie z ringu odrazu po moim wejściu.Tą osobą jest The Undertaker !! Dead Men wyrzuciłeś z ringu nie tego człowieka co trzeba było, nagrabiłeś sobie i wyrobiłeś wroga numer jeden.Myślisz że jesteś jakiś mroczny to każdy się ciebie boi ? Mylisz się Undertaker.Ja wcale się ciebie nie boje i jeśli ty nie boisz się mnie, to pokaż się w ringu natychmiast Undertaker inaczej dorwie się kiedy indziej....

Chwila ciszy i nagle słychać GONG i na całej hali robi się ciemno...po chwili znów jest jasno i na Ringu stoin Undertaker, Del Rio odrazu próbuje uciekać jednak Undertaker łapie go i Chokeslam !!!

Jim Ross: Hahaha, Alberto chciał Undertakera i go dostał.

Jerry Lawler: No to było ciekawe, trzeba przyznać hahah.

----BackStage----

Eve: Panie i Panowie moim gościem dziś jest - Tyson Kidd, Tyson dziś masz walke z Evan'em Bourn'em....

Tyson Kidd: Tak Eve, tydzień temu mój przyjaciel Mason Ryan potrzebował miejsca w Royal Rumble Matchu i pomyśleliśmy że Evan Bourne wypadnie odrazu jak wejdzie to lepiej żeby pojawił się za niego Mason Ryan, teraz dostałem z nim walke, tak zadecydował Michael Cole...

Eve: Czyli nie obawiasz się swojego przeciwnika ?

Tyson Kidd: Nie zadawaj pytań na które znasz odpowiedzi, czy taka osoba jak Evan Bourne jest w stanie mnie pokonać ? No właśnie

Mason Ryan: Słuchaj Eve, Tyson Kidd bez problemu pokona Even'a Bourna mam nadzieje że to zrozumiałaś, coś jeszcze ?

Eve: To tyle pytań...

-----------

Justin Roberts: Panie i Panowie czas na Tag Team Match, jako pierwsi do ringu zbliżają się Curt Hawkins i Zack Ryder !!!

5459125b33.png fcec1025e4.png

Justin Roberts: Ich rywalami będą Sin Cara i Daniel Bryan

19068a34a8.png a9e81e5496.png

Końcówka Walki:

W ringu Daniel Bryan i Curt Hawkins, Irish-Whip od Hawkinsa i potężny PowerSlam zmiana z Ryderem, odrazu seria kopnięć dla Bryan'a.Ryder zaczyna taunt przy buczeniu publicznośći a od tyłu Bryan Roll Up Pin 1..2..Kick Out.Ryder szybko wstaje próba Big boota, jednak Bryan się schyla, odbija od lin i cross body 1..2..jednak przerywa Hawkins.Na ring wchodzi też Sin Cara i Huricarana za ring dla Curt'a.Sin Cara wraca na miejsce i Bryan szybka zmiana, wchodzi Sin Cara i wskakuje na liny i Moonsault dla Rydera !!! jednak ten odrazu się podnosi i La Mística !!! Zack Ryder się poddaje !!!

Jerry Lawler: Świetna walka i pokaz na koniec od Sin'a Cary.

Jim Ross: Brawo dla Daniel'a Bryan'a i Sin'a Cary pokazali dobry Tag Team, może w przyszłości jakieś pasy TT...

Jerry Lawler: Bardzo możliwe, świetnie współpracują to dlaczego nie.

Jim Ross: Jesteśmy po drugiej walce SuperStars #2 a do stołu komentatorskiego dołącza John Cena Zapraszamy.

John Cena: Witam Was.Jak widać narazie niema nic dla mnie do roboty to moge z wami komentować dalszy ciąg gali.

------

f10a9b5fd8.png

Triple H: .....

a670968008.png

Cm Punk: Triple H...Witam cie w Nowym WWE, wybacz że przerwałem ci to co przed chwilą chciałeś powiedzieć ale to pewnie byłby jakieś nudy więc chyba lepiej że ci przerwałem prawda.Byłeś,jesteś i będzie nudny więc lepiej opuść ten ring bo teraz niemasz przy sobie już Pana McMahon'a więc nic nie zrobisz.

Punk szybko uderza HHH z mikrofonu.Bierze krzesło z pod ringu, Triple H się podnosi i mocny Chair Shoot od Punka !! Wyrzuca krzesło i zakłada Anaconda Vice !!! po około 30 sec. puszcza rywala i schodzi z ringu.

Jerry Lawler: Chciałbym już zobaczyć zemste Triple H za to.

Jim Ross: poczekajmy tydzień i zobaczymy jak na to odpowie.

John Cena: Dosyć nieciekawa sytuacja, pójde sprawdzić czy nic tu nie jest....

-------REKALMA--------

Justin Roberts: Panie i Panowie czas na kolejną walke wieczoru, Pierwszym zawodnikiem wchodzącym do ringu razem z Mayson'em Ryan'em jest Tyson Kidd !!

1610d2e053.png

Justin Roberts: Jego Rywalem będzie Evan Air Bourne !!

48ce7685f8.png

Końcówka Walki:

Evan Bourne po za ringiem a Tyson Kidd specjalnie kłóci się z sędzią, wykorzystuje to Mason Ryan i potężny Big Boot dla Bourna.Ryan wrzuca go na ring.Kidd przestaje rozmawiać z sędzią.Przypięcie 1..2..Kick Out !! Kidd próbuje jeszcze raz 1..2..Kick Out !! Tyson podnosi rywala i Irish-Whip kontra od Bourna i Huricarana, obaj odrazu się podnoszą, Evan Bourne dokłada Spinning Heel Kick, wchodzi w narożnik i Shooting star press !! jednak Mason Ryan odsuwa Kidda, Evan jednak ląduje na nogi Kidd szybko się podnosi i Fisherman neckbreaker !! Pin 1....2...3

John Cena: Typowe zwycięstwo przy pomocy menagera, nie raz się na takie coś natknąłem.

Jerry Lawer: Tyson Kidd pokonuje Evan'a Bourn'a.

Jim Ross: Spodziewałem się takiego wyniku walki.Prosze Państwa to był ostatni pojedynek przed Main Eventem gali !!

Jerry Lawler: Właśnie widzieliśmy Promo pierwszego PPV WWE Breaking Point.

Jim Ross: Czas na Main Event Gali

------------

Justin Roberts: Panie i Panowie ta walka będzie o pas World Heavyweight Championship, jako pierwszy do ringu wchodzi The Viper Randy Orton !!!

c4c3e489da.png

Justin Roberts: Jego Rywalem będzie World Heavyweight Champion Michael Cole !!!!

9bd2a7fd3d.png

Michael Cole: Postanowiłem że dziś zamiast mnie bronić mojego pasa będzie mój menager Mark Henry !!!

6821dbb11f.png

Końcówka Walki:

Mark Henry w narożniku okłada pięściami Ortona, Irish-Whip do rogu naprzeciwko jednak Orton zatrzymuje się przy nim i rusza na Henrego.Próba Clothesline'u jednak nie udana ponieważ Henry nie przewraca się po tej akcji, Orton powtarza akcje i ten sam rezultat.Viper odbija się od lin i mocny Big Boot od Henrego.Pin 1..2..Kick Out !! Henry szykuje się już na akcje kończącą, Orton już się podnosi jednak odrazu atakuje mocnymi pięścami odbija się od lin i Clothesline który powala Henrego !! jednak ten odrazu się podnosi więc Orton robi to jeszcze raz.Henry próba uderzenia jednak Viper się schyla, Henry odbija się od lin i PowerSlam od Vipera !!!! Zaczuna taunt'ować przed finsherem, Henio się podnosi VIPER RKO !! Michael Cole bierze szybko krzesło i wchodzi na ring, Orton się odwraca i Chair Shoot od Cole'a !!!

Justin Roberts: Panie i Panowie przez dyskfalifikacje walke wygrywa Randy Orton !!! Jednak nadal posiadaczem pasa World Heavyweight Championship jest Michael Cole !!!

Mark Henry chce dołożyć Ortonowi Finshera jednak ten szybkie RKO !! Orton odrazu zaczyna gonić Cole'a który biegnie z pasem na Backstage.Randy zaczyna szukać po hali Michel'a Cole'a i od tyłu z pasa uderza go Cole i ucieka !!!

Gala schodzi z anteny !!!!

Możecie krytykować ważne żebyście skomentowali, Końcówki walk gala nie długa to też można przeczytać bez problemu

:)
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FIZ

1

• Ulicznik Xeb

1

• Piledriver1674325991

1

• fanfanfan

1

Nikt kto sie na tym "zna" Ci nie skomentował, z resztą w ogóle nie ma komentarzy, więc tak jak obiecałem robie to ja :)

No cóż przede wszystkim fajny pomysł z samymi koncówkami walk. Najwięcej sie dzieje zawsze w koncówkach, a początki są nudne, dlatego zaraz sie lepiej czyta, poza tym same "walki" były dobre, aczkolwiek zdarzały się błędy, tylko teraz nie bede szukał konkretnych przykładów. Jednak sama gala była dość nudna, niewiele sie działo. Niby Cole popieprzył jakieś głupoty i próbowałeś jakieś feudy tworzyć, ale za mało gadania było, za krótkie troche te monologi i akcje, jak np. ta z Takerem były bardzo łatwe do przewidzenia, czyli to co niekiedy denerwuje mnie w obecnym WWE, bo na przykład przy wspomnianej akcji z Undertakerem można było pokombinować, w końcu Alberto jak sam twierdził nie bał sie Andrzeja i wzywał go do ringu, a jakoś dziwne by było, żeby nie wiedział w jaki sposób sie w tym ringu pojawia... No więc oceniać specjalnie nie będe, powiem tak, pomysły masz dobre, musisz tylko całość doszlifować i będzie git majonez.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

No, to tak jest słabo nawet bardzo. Strasznie niski poziom speech'y i wszelakich segmentów, kompletna lipa. Poza tym poziom końcówek walk, oklepany i bardzo nudny, niczym nie zaskakujący, wyniki walk też łatwe do odgadnięcia nie wiadomo czemu. Bardzo melancholijnie, przykro mi, ale to jest porażka. Poza tym takie troszkę narzekanie z tym pisaniem walk co tydzień bo wielu tak pisało tutaj i jakoś im lepiej szło. :P Póki co nie widać w tym żadnego pomysłu...

No FIZ czemu mnie nie powiadomiłeś, że gala wyszła hemmm? No to ogólnie gala wyszła słabo, przede wszystkim psianie samych końcowek jest dobre, ale jeżeli robi sie to w dużo bardziej rozszerzonej wersji! Tak nie możemy stwierdzić cz ty umiesz pisac czy nie :P No poczatkowy segment bardzo krótki, Cole sie nagadał, przerwał mu Orton i zaplanowanie ME gali. bardzo podoba mi się pomysł na Colea, danie mu pasa to dobre rozwiązanie, robisz z niego wielkiego heela najwiekszego w federacji i bardzo dobrze, typowo przegrywa przez DQ i tak dalej. Co do walk to juz mówiłem, że są zdecydowanie o 4-6 razy za krótkie :) Potem alberto tez nagadal się nagadał chokeslam i do widzenia. Trochę za krótki jest też ten BS u ciebie. Wszystkie twoje segmenty opieraja sie na tym, że wymiana zdań, albo gada jeden wrestler, atak i koniec, Brakuje mi tu czegos bez bijatyki, zwykła wymiana zdań, zaplanowanie walki i koniec, a nei tylko atak i atak. jest przeciętnie, widac potencjał ale ta gala wygląda jakbyś nie chciał jej pisać. takie wlaki naprawde dużo czasu nie zajmują i popraw ich długość, popracuj na BS i dopiero przyjdzi emoment na właściwe oceny. Powowdznia w dalsyzch galach

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

No cóż mogę powiedzieć ogólnie gala jest słaba, mogłeś się trochę lepiej postarać. Jednak końcówki walk są dobre i tutaj masz ode

mnie plus. ME też jest bardzo dobry, Fajnie że Michael Cole jest heelem i do tego posiada jeszcze pas WHC. Jednak reszta walk

mi się nie podobała. Jeszcze zapomniałem o starciu tag teamów które też było dobre. Galę ogólnie oceniam 3/6 mam nadzieje

że się nie zniechęcisz i dalej będziesz pisał. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Na reszcie miałem czas aby przeczytać galę więc ocenię. Gala moim zdaniem wypadłą słabo ale to jest wina tego, że się pisze samemu. Samemu jest bardzo ciężko pisać i to na dodatek systematycznie. I tak jesteś lepszy ode mnie bo ja 2 gali nie dałem. :| A więc tak Końcówki walki mogły by być trochę dłuższe. Segmenty również. Mi nadal nie podoba się danie pasa Cole'owi. Plakat na BP mógłby być bogatszy w jakieś efekty i co najważniejsze datę. Jak na razie średnio Ci to idzie :) Pracuj, pracuj a będzie dobrze ;)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)