Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Averno, Świetnie wieści na Destination X, Gwiazdy RoH w WWE?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

averno.jpg

:arrow:Spoiler z wczorajszej gali CMLL, na której o swoje masce zmierzyli się : Averno i La Mascara ( w spoilerze wynik walki i nie tylko).

Jak spodziewał się chyba każdy, Averno przegrał swoją walkę i maskę, w związku z tym jego przyjście od WWE jest bardzo możliwe :(

:arrow:Dzisiaj swoje urodziny obchodzą : legenda wrestlingu – Larry Henning (79), była gwiazda WWE – Big Vito (42) ,były wrestler WWE-ECW Bam Neely (36). Oprócz tego swoje 49 urodziny obchodziłby Mitsuharu Misawa

:arrow: Rey Mysterio umieścił na YouTube następujący filmik, skierowany do CM Punka, tematem jest oczywiście ich walka na Niedzielnym PPV.

:arrow: 21 minut i 44 sekundy – to czas akcji ringowej podczas odcinku WWE Superstars, który odbył się w ostatni czwartek.

BillGoldbergPicture.jpg

:arrow:- Goldberg poraz pierwszy pojawi się na Comic Con (zjazd poświęcony komiksom, TV, Mandze itd.) w Filadelfii. Obecni będą też Ted DiBiase, Virgil i Torrie Wilson. Miała tam pojawić się również Candice Michelle, lecz musiała odwołać swoją wizytę z powodu grypy żołądkowej.

:arrow: Byłe gwiazdy WWE – Scotty 2 Hotty, Taryn “Tiffany” Terrel, Angela “Savannah” Fong, Tony Atlas I Rocky Johnson wybrali się do Kosowa, by odwiedzić będących tam żołnierzy.

:arrow: Była WWE Women`s Championka i trenerka Tough Enough – Trish Stratus była na zapleczu piątkowego live eventu TNA w Toronto, Ontario, Canada. Podobno była ona tam tylko po to by odwiedzić przyjaciół z, którymi pracowała w WWE kilka lat temu

:arrow: Ostatni odcinek Impact Wrestling osiągnął rating 1.25. Jest to zdecydowany wzrost w porównaniu do wcześniejszego ratingu (1.01). Wyższe ratingi TNA osiągało ostatnio tylko na początku Maja.

HighSun_Killer-mickie-james-bikini.jpg

:arrow: Drugi rok z zrzędu, TNA Women`s Knockout Championka – Mickie James, pojawi się na WWC Anniversario w Bayamon, Puerto Rico, 16 lipca. (I co i tak tego nikt nie będzie oglądał :P)

:arrow:TNA podpisało kontrakt z wrestlerem drugiego pokolenia – Dakota Darsowem. Dakota jest synem byłej gwiazdy WWE – Barry`ego Darsow`a, znanego również jako The Repo Man i Smash of Demolition. Dakota był objęty kontraktem rozwojowym w WWE w latach 2008-2009

:arrow: Mam świętną wiadomość co do PPV Destination X. Na tej gali odbędzie się rematch z pięciogwiazdkowego starcia z Unbreakable 2005 , w którym zmierzyli się AJ Styles, Samoa Joe i Chris Daniels.

:arrow: Eric Bischoff i Hulk Hogan wypowiadali się na temat federacji i tapingów. Są oni bardzo zadowoleni z rozwijających się talentów , pracy Stinga i ratingów.

:arrow: Byli mistrzowie TT Roh – Claudio Castangoli i Chris Hero pojawili się na ostatnich tapingach WWE. Podobno przed nagrywaniem byli oni testowani przez zarząd federacji. Czyżby mieli oni zawitać federacji na dłużej ?.

Randy-Orton-psd35830.png

:arrow:World Heavyweight Champion Randy Orton, powiadomił nas za pomocą ćwierkacza, że przeszedł „sprawności” po wstrząsie mózgu. Oznacza to, że będzie on mógł zmierzyć się on z Christianem na jutrzejszym Capitol Punishment.

:arrow: Wiadomość nie potwierdzona – WWE zwolniło z kontraktu rozwojowego Wesa Brisco, który jest synem HoF – Geralda Briscoe

cmpunkkk.jpg

:arrow: Podobno CM Punk nadal nie jest zadowolony z jego sytuacji w WWE (chyba ma racje) i chce zrobić sobie długą przerwę od federacji.

:arrow: Poniżej filmik, w którym najlepszy booker EVER(:8) - Paul Heyman mówi o swoich negocjacjach z TNA

http://www.youtube.com/watch?v=ctpW7HhlRs0&feature=player_embedded

:arrow: Po ukazaniu proma Summerslam coraz więcej mówi się o face turnie The Miza. Podczas proma „buja „ się on z samymi face`ami m.in. Johnem Morrisonem i Kofim Kingstonem.

:arrow: Oto fragment wywiadu w którym Shane McMahon mówił o odejściu z WWE. „To była najtrudniejsza decyzja, którą musiałem

podjąć” - Tak skomentował Shane O`Mac swoje odejście z WWE. „Nie chciałem „obudzić się” z siedemdziesiątką na karku, mówiąc „Nie powinienem tego robić”

Shane powiedział, że poinformowanie ojca o tym, że chce opuścić rodzinny biznes było brutalne, i że do teraz można odczuć napięcia między nimi.

Dziękuje za podsunięciu mi kilku newsów Blaziemu.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rocky1674304328

1

• Hacjend

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Averno

Jego przegrana i utrata maski, już ewidentnie wskazuje, że przejdzie on do WWE. Ale uważam, że jakąś maskę mu WWE wymyśli :)

Wszytskiego najlepszego dla solenizantów. Czas walk na SS w sumie niezły. Trich w sumie ma kogo odwiedzać w TNA - połowa w końcu jest z WWE :) No rating Impact'a w sumei bardzo zadowalający, jak każdy w sumie po PPV. Jeśli Mickie będzie ubrana jak na tym zdjeciu co dodałeś to chyba sobie obejrzę to WWC :D Bardzo dobra wiadomość z tym Triple Threat'em. Mówi się, że został on powwołany z inicjatywy samych zawodników, którzy chcą przypomnieć fanom co to jest X Division. W sumie Eric i Hulk mogą byc zadowoleni z pracy Stinga i ratingów, ale z rozwoju talentów - no tu mnie rozbawili. Puch dostaje jakiś Gunner, a zwalniają Wolfe'a, AJ, Samoa Joe w Mid Cardzie. Nie trzeba im nikogo nowego, bo roster mają wręcz świetny, tylko nie potrafią tego wykorzystać. O Claudio i Chrisie się już wypowiadałem i powtarzał się nie będę :) No to jesteśmy pewni, że Randall obroni pas. O Punku nic nowego nie napisałeś :) The miz jako face - nie bardzo to widzę, chociaż jak face'ami byli Khali i Henry, to uważam, że Mike by się też nadał do tej roli. W sumie nie dziwię się Vince'woi, że jest wkurzony na Shane'a. Jedyny syn rezygnuje z rodzinnego biznesu przekazywanego z pokolenia na pokolenie. Napięcia w takiej sytuacji są wręcz nieuniknione. Pozatym ta wypowiedź:

„Nie chciałem „obudzić się” z siedemdziesiątką na karku, mówiąc „Nie powinienem tego robić”

Trochę mnie dziwi takie podejście. Shane w sumie co miał się już wyskakać i poobijać, to już to zrobił. Bupmy robił mocne to trzeba przyznać, ale nie znaczy to że musiałby tak robić również jako szef WWE. Vince może lubi jeszcze robić z siebie pajaca w ringu, ale Shane raczej nie musiałby tego robić, skoro by nie musiał. Wg mnie decyzję o odejściu podjął zbyt pochopnie.

Tyle. Dzięki za newsy

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Styl:  Klasyczny

Tak jak myślałem, Averno stracił maskę. Teraz tylko zostaje nam czekać kiedy zadebiutuje w WWE

Najlepszego dla solenizantów. Czas walk na SS jest niezły bo nie raz było 16 min a teraz już dochodzi do 22 min są postępy. No to teraz

zostaje czekać na walkę Ortona w której pewnie obroni swój tytuł. WWE jak widać chcę wywalić niepotrzebnych zawodników, i dobrze bo

tylko zajmują miejsce w rosterze. Przerwa Cm Punka to dobry wybór ten zawodnik zasłużył na coś więcej, niż tylko bycie liderem Nexusa.

Miz jako face ? Brzmi trochę dziwnie bo przyzwyczaiłem się do jego roli jako heel a tu nagle taka zmiana ? Może i nawet to się uda.

Co ja słyszę Shane odchodzi z WWE. No ta wiadomość mnie z szokowała, cóż teraz już pewnie nie przejmie biznesu swojego ojca. Tylko

kto może to zrobić ? Stephanie wydaje się teraz najbardziej prawdopodobnym kandydatem. No już szykuje się znowu świetna walka w TNA.

AJ i Samoa to bardzo znani zawodnicy, więc walka będzie na pewno świetna, może i nawet lepsza niż na Slammiversay. Dzięki za newsy :t_up:

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...