Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Averno, Świetnie wieści na Destination X, Gwiazdy RoH w WWE?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

averno.jpg

:arrow:Spoiler z wczorajszej gali CMLL, na której o swoje masce zmierzyli się : Averno i La Mascara ( w spoilerze wynik walki i nie tylko).

Jak spodziewał się chyba każdy, Averno przegrał swoją walkę i maskę, w związku z tym jego przyjście od WWE jest bardzo możliwe :(

:arrow:Dzisiaj swoje urodziny obchodzą : legenda wrestlingu – Larry Henning (79), była gwiazda WWE – Big Vito (42) ,były wrestler WWE-ECW Bam Neely (36). Oprócz tego swoje 49 urodziny obchodziłby Mitsuharu Misawa

:arrow: Rey Mysterio umieścił na YouTube następujący filmik, skierowany do CM Punka, tematem jest oczywiście ich walka na Niedzielnym PPV.

:arrow: 21 minut i 44 sekundy – to czas akcji ringowej podczas odcinku WWE Superstars, który odbył się w ostatni czwartek.

BillGoldbergPicture.jpg

:arrow:- Goldberg poraz pierwszy pojawi się na Comic Con (zjazd poświęcony komiksom, TV, Mandze itd.) w Filadelfii. Obecni będą też Ted DiBiase, Virgil i Torrie Wilson. Miała tam pojawić się również Candice Michelle, lecz musiała odwołać swoją wizytę z powodu grypy żołądkowej.

:arrow: Byłe gwiazdy WWE – Scotty 2 Hotty, Taryn “Tiffany” Terrel, Angela “Savannah” Fong, Tony Atlas I Rocky Johnson wybrali się do Kosowa, by odwiedzić będących tam żołnierzy.

:arrow: Była WWE Women`s Championka i trenerka Tough Enough – Trish Stratus była na zapleczu piątkowego live eventu TNA w Toronto, Ontario, Canada. Podobno była ona tam tylko po to by odwiedzić przyjaciół z, którymi pracowała w WWE kilka lat temu

:arrow: Ostatni odcinek Impact Wrestling osiągnął rating 1.25. Jest to zdecydowany wzrost w porównaniu do wcześniejszego ratingu (1.01). Wyższe ratingi TNA osiągało ostatnio tylko na początku Maja.

HighSun_Killer-mickie-james-bikini.jpg

:arrow: Drugi rok z zrzędu, TNA Women`s Knockout Championka – Mickie James, pojawi się na WWC Anniversario w Bayamon, Puerto Rico, 16 lipca. (I co i tak tego nikt nie będzie oglądał :P)

:arrow:TNA podpisało kontrakt z wrestlerem drugiego pokolenia – Dakota Darsowem. Dakota jest synem byłej gwiazdy WWE – Barry`ego Darsow`a, znanego również jako The Repo Man i Smash of Demolition. Dakota był objęty kontraktem rozwojowym w WWE w latach 2008-2009

:arrow: Mam świętną wiadomość co do PPV Destination X. Na tej gali odbędzie się rematch z pięciogwiazdkowego starcia z Unbreakable 2005 , w którym zmierzyli się AJ Styles, Samoa Joe i Chris Daniels.

:arrow: Eric Bischoff i Hulk Hogan wypowiadali się na temat federacji i tapingów. Są oni bardzo zadowoleni z rozwijających się talentów , pracy Stinga i ratingów.

:arrow: Byli mistrzowie TT Roh – Claudio Castangoli i Chris Hero pojawili się na ostatnich tapingach WWE. Podobno przed nagrywaniem byli oni testowani przez zarząd federacji. Czyżby mieli oni zawitać federacji na dłużej ?.

Randy-Orton-psd35830.png

:arrow:World Heavyweight Champion Randy Orton, powiadomił nas za pomocą ćwierkacza, że przeszedł „sprawności” po wstrząsie mózgu. Oznacza to, że będzie on mógł zmierzyć się on z Christianem na jutrzejszym Capitol Punishment.

:arrow: Wiadomość nie potwierdzona – WWE zwolniło z kontraktu rozwojowego Wesa Brisco, który jest synem HoF – Geralda Briscoe

cmpunkkk.jpg

:arrow: Podobno CM Punk nadal nie jest zadowolony z jego sytuacji w WWE (chyba ma racje) i chce zrobić sobie długą przerwę od federacji.

:arrow: Poniżej filmik, w którym najlepszy booker EVER(:8) - Paul Heyman mówi o swoich negocjacjach z TNA

http://www.youtube.com/watch?v=ctpW7HhlRs0&feature=player_embedded

:arrow: Po ukazaniu proma Summerslam coraz więcej mówi się o face turnie The Miza. Podczas proma „buja „ się on z samymi face`ami m.in. Johnem Morrisonem i Kofim Kingstonem.

:arrow: Oto fragment wywiadu w którym Shane McMahon mówił o odejściu z WWE. „To była najtrudniejsza decyzja, którą musiałem

podjąć” - Tak skomentował Shane O`Mac swoje odejście z WWE. „Nie chciałem „obudzić się” z siedemdziesiątką na karku, mówiąc „Nie powinienem tego robić”

Shane powiedział, że poinformowanie ojca o tym, że chce opuścić rodzinny biznes było brutalne, i że do teraz można odczuć napięcia między nimi.

Dziękuje za podsunięciu mi kilku newsów Blaziemu.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rocky1674304328

1

• Hacjend

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Averno

Jego przegrana i utrata maski, już ewidentnie wskazuje, że przejdzie on do WWE. Ale uważam, że jakąś maskę mu WWE wymyśli :)

Wszytskiego najlepszego dla solenizantów. Czas walk na SS w sumie niezły. Trich w sumie ma kogo odwiedzać w TNA - połowa w końcu jest z WWE :) No rating Impact'a w sumei bardzo zadowalający, jak każdy w sumie po PPV. Jeśli Mickie będzie ubrana jak na tym zdjeciu co dodałeś to chyba sobie obejrzę to WWC :D Bardzo dobra wiadomość z tym Triple Threat'em. Mówi się, że został on powwołany z inicjatywy samych zawodników, którzy chcą przypomnieć fanom co to jest X Division. W sumie Eric i Hulk mogą byc zadowoleni z pracy Stinga i ratingów, ale z rozwoju talentów - no tu mnie rozbawili. Puch dostaje jakiś Gunner, a zwalniają Wolfe'a, AJ, Samoa Joe w Mid Cardzie. Nie trzeba im nikogo nowego, bo roster mają wręcz świetny, tylko nie potrafią tego wykorzystać. O Claudio i Chrisie się już wypowiadałem i powtarzał się nie będę :) No to jesteśmy pewni, że Randall obroni pas. O Punku nic nowego nie napisałeś :) The miz jako face - nie bardzo to widzę, chociaż jak face'ami byli Khali i Henry, to uważam, że Mike by się też nadał do tej roli. W sumie nie dziwię się Vince'woi, że jest wkurzony na Shane'a. Jedyny syn rezygnuje z rodzinnego biznesu przekazywanego z pokolenia na pokolenie. Napięcia w takiej sytuacji są wręcz nieuniknione. Pozatym ta wypowiedź:

„Nie chciałem „obudzić się” z siedemdziesiątką na karku, mówiąc „Nie powinienem tego robić”

Trochę mnie dziwi takie podejście. Shane w sumie co miał się już wyskakać i poobijać, to już to zrobił. Bupmy robił mocne to trzeba przyznać, ale nie znaczy to że musiałby tak robić również jako szef WWE. Vince może lubi jeszcze robić z siebie pajaca w ringu, ale Shane raczej nie musiałby tego robić, skoro by nie musiał. Wg mnie decyzję o odejściu podjął zbyt pochopnie.

Tyle. Dzięki za newsy

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Styl:  Klasyczny

Tak jak myślałem, Averno stracił maskę. Teraz tylko zostaje nam czekać kiedy zadebiutuje w WWE

Najlepszego dla solenizantów. Czas walk na SS jest niezły bo nie raz było 16 min a teraz już dochodzi do 22 min są postępy. No to teraz

zostaje czekać na walkę Ortona w której pewnie obroni swój tytuł. WWE jak widać chcę wywalić niepotrzebnych zawodników, i dobrze bo

tylko zajmują miejsce w rosterze. Przerwa Cm Punka to dobry wybór ten zawodnik zasłużył na coś więcej, niż tylko bycie liderem Nexusa.

Miz jako face ? Brzmi trochę dziwnie bo przyzwyczaiłem się do jego roli jako heel a tu nagle taka zmiana ? Może i nawet to się uda.

Co ja słyszę Shane odchodzi z WWE. No ta wiadomość mnie z szokowała, cóż teraz już pewnie nie przejmie biznesu swojego ojca. Tylko

kto może to zrobić ? Stephanie wydaje się teraz najbardziej prawdopodobnym kandydatem. No już szykuje się znowu świetna walka w TNA.

AJ i Samoa to bardzo znani zawodnicy, więc walka będzie na pewno świetna, może i nawet lepsza niż na Slammiversay. Dzięki za newsy :t_up:

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Bam Adebayo w meczu Heatsów z Wizards zdobył 83 punktów przebijając rekord Kobego (81 pkt) i LeBrona w barwach Heats (61 pkt). Co za występ! 
    • Grok
      Po latach występów w ringu Booker T niedawno dołączył do zespołu komentatorów WWE 2K26 i podzielił się wrażeniami z tej roli. Booker T i Barrett dołączyli do zespołu komentatorów WWE 2K26 w tym roku, obok stałych głosów: Michael Cole, Corey Graves i Byron Saxton. W nowym wideo opublikowanym przez WWE 2K26 w ramach kampanii promocyjnej, T opowiedział o swoim doświadczeniu jako komentator w grze. T, który czasem komentuje na głównym rosterze, jest stałym elementem NXT u boku Vic Joseph.
    • Grok
      Po tym, jak Charlie Dempsey zgodził się na tag team z Tavionem Heightsem, dokonał heel turnu na swojego byłego partnera we wtorek – po zobaczeniu ojca, Williama Regala, i Finlaya, przy rampie. Wyciągnął Heightsa z ringu, zaaplikował German suplex, co dało zwycięstwo Birthright. Dempsey potem wskoczył do ringu i pozował z resztą ekipy, cementując swój status najnowszego członka grupy. Finlay na social mediach wrzucił fotkę siebie i Regala z ekipą zza kulis z podpisem: „Kto by pomyślał! ⁦@WWENXT
    • Grok
      Infamny segment koncertowy Ricky'ego Saintsa z WWE NXT zniknął z oficjalnych kont WWE na social mediach, a Fightful Select ujawniło powody tej decyzji. W zeszłym tygodniu, w odcinku NXT z 3 marca, Saints dał live-koncert reklamowany jako „The Ricky Saints Absolute Experience”. Pomysł nawiązywał do gimmicków koncertowych Joe Hendry'ego i The Rocka, ale nie chwycił. Segment szybko przyciągnął uwagę w social mediach, zanim WWE zdecydowało się go wyciąć. Segment spotkał się z chłodną reakcją b
    • Grok
      Weteranka WWE, Charlotte Flair, niedawno otworzyła się na temat swoich planów po zakończeniu kariery w WWE, podkreślając chęć pomocy innym ludziom. Związana z WWE od 2012 roku, 39-letnia Flair niedawno udzieliła wywiadu dla Bloomberg Talks, gdzie szczegółowo opowiedziała o pomocy ludziom po karierze w WWE. W pełni wyleczona po niepokojącej kontuzji z zeszłego roku, Flair wróciła na Royal Rumble 2025, które wygrała, a następnie zmierzyła się z Tiffany Stratton na WrestleMania 41. Po tym roz
  • Dodaj nową pozycję...