Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Murdoch znów w WWE?, Wolfe zwolniony z TNA!, Z! #18 i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TrevorMurdochmic.jpg

:arrow: Zaczynamy od tego, co w jednym z wywiadow powiedział Trevor Murdoch. Zakomunikowal on, że niedługo powróci do WWE! Czekamy na konkrety.

wolfeTS.jpg

:arrow: A druga wiadomość, która jest najwazniejsza w tym dniu, a mianowicie Desmond Wolfe został zwolniony z TNA! Powody zwolnienia nie są znane, zapewne zostaną niedługo podane, a teraz najprawdopodobniej powróci do RoH czy gdzieś indziej do sceny niezależnej.

:arrow: Po końcu SD mieliśmy sytuację, w której Wade Barrett, Ted DiBiase, Cody Rhodes, Justin Gabriel, Heath Slater i Tyson Kidd w ringu otoczyli posiadacza pasa WHC – Randy’ego Ortona, lecz pomogli mu Big Show oraz Ezekiel Jackson!

randy_orton_cutout_by_dipset9_400.png

:arrow: Randy Orton na Twitter’ze napisał, że będzie poddawany testom, które będą mogly stwierdzić czy w niedzielę będzie w stanie wziąć udział w swojej walce na Capiol Punishment po niedawnym zajściu ze wstrząśnieniem mózgu. Niektóre z jego słów to: „To będzie sprawdzian czy będę mógł wziąć udział w tej walce. Życzcie mi powodzenia.”

images?q=tbn:ANd9GcSkzOCTfFpMI4QQEHl8GRjnedYfP4JWrpOKyKX72pO29MnLXDfeeA&t=1

:arrow: WWE nadal czeka na wpasowanie się Sin Cary do bardziej typowego stylu walki dla WWE. On sam jednak cieszy się, ze zostaje obdarowany zaufaniem i m.in. przez to zaufanie wina za zakończenie walki na OtL została zrzucona na Chavo Guerrero.

:arrow: Claudio Castagnoli i Chris Hero byli obecni na ostatnich odcinkach show Raw i dzisiejszego Smackdown. Obaj wykonywali pracę w ringu, czyżby niedługo jakieś nowe twarze w WWE?

:arrow: „This Week In WWE” oraz “WWE Vintage Collection” przez następne dwa lata na Eurosporcie! Ta stacja podpisała nowa, wlaśnie dwuletnią umowe z federacją.

IMG_0857_650_display_image.jpg?1298574385

:arrow: Ponoc Madison Rayne odwołala pobyt w jednej z restauracji z powodu tego, że jej mąż ma zostać natychmiast wysłany do Afganistanu. Z takimi piersiami ciężko się będzie rozstać :P

:arrow: No i już 18 odcinek Z! True Long Island Story (film od wczoraj: 53tys. wyswietleń):

LINK:

Wielkie podziękowania za pomoc przy newsach dla mojego kolegi z Poddębic – Blazi’ego :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Blazi

1

• Clown.

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Newsy trochę krótkie ale zawsze coś. Trevor znów w WWE ? Fajnie by go znów było zobaczyć w akcji, ciekawe tylko czy trafił by do Raw

czy Smackdown. Dobrze się stało że Desmond Wolfe został zwolniony z TNA, bo go tam nie doceniali ale teraz może jak trafi do sceny

niezależnej to będzie mu lepiej szło niż w TNA. Szkoda by było gdyby na Capitol nie zobaczylibyśmy Ortona, ciekawe co wtedy by WWE

postanowiło ? Sin Care jak widać czeka wielka przyszłość w WWE może i nawet będzie bardziej doceniany niż sam Mysterio. Fajnie że

„This Week In WWE” i „WWE Vintage Collection” będzie przez następne 2 lata na Eurosporcie, bo ja oglądam oby dwa te programy i

są one bardzo fajne. Już 18 odcinek Show Zacka no nieźle, ciekawe ile to będzie jeszcze trwało, oby jak najdłużej :D

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No Ciekawe czy Murdoch powróci do WWE na dłużej czy tylko na jakiś krótki okres. Wolfe został zwolniony z TNA i się cieszę. Chętnie obejrzałbym go teraz w RoH :D. No jestem bardzo ciekaw czy Orton będzie w stanie walczyć na Capitol Punishment. A co jeśli nie będzie mógł walczyć? Co z walką z Christianem? Kto zastąpi Ortona? Claudio Castagnoli i Chris Hero są dobrymi zawodnikami, którzy mogli by coś osiągnąć w WWE. Widać, że vlog Zacka jest już coraz sławny. 53 tyś w dzień to moim zdaniem dużo : ). Dzięki za newsy :t_up:

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Jeżeli Murdoch rzeczywiście wróci do WWE to może być na prawdę ciekawie.Oczywiście widziałbym go jako heela.

Tna zwolniło Wolfa co mnie cieszy.Był on dobrym zawodnikiem,a Dixie i spółka tego nie wykorzystali.w ogóle nie było pomysłu na jeego postać. Liczę na jego powrót do ROH tam na pewno będzie mógł pokazać na co go stać.

Mam nadzieje,że Orton będzie zdolny do walki na CP bo on i Christian na PPV mogą stoczyć świetną walkę,tak jak na OTL.A po za tym mam nadzieje,że CC pokona Vipera i odzyska tytuł.Chcę to zobaczyć.

Claudio Castagnoli i Chris Hero są dobrymi wrestlerami i chętnie bym ich widział w głównym rosterze.

Kolejny dobry odcinek Z! True Long Island Story.

Dzięki za newsy!!!

deathnotep.png

angle_02.gif

• Reputacja:   1

Murdoch nigdy mnie nie przekonywał więc jestem jak na razie negatywnie nastawiony do jego powrotu . Zwolnienie Wolfa z TNA ? To jeden z najlepszych zawodników , ale Dixie nie potrafi tego wykorzystać . Zack Ryder jak zwykle na poziomie ;) . Szkoda , że SD zeszło z anteny przed takim zdarzeniem , podobnie jak ostatnio RAW . Orton na 100% wystapi na CP to jest już potwierdzone , ale i tak mam nadzieje , że Christian go pokona

Murdoch w WWE - znowu!! W sumie mnie tam nie wadził. Jak dla mnie mógłby być nawet przychladtem Horneswoggle'a, ale dla obecnei jest jedna rola - chciałbym go zobaczyć jako komedianta. Ostatno gdy był w WWE to całkiem dobrze mu wychodziły komiczne segmenty i uważam, że z Santino jak by się zgrali to byłoby bardzo zabawnie. Wolfe zwolniony z TNA - No Comment!! :t_down: miała być wielka kariera, a wyszedł wielki klops!! Nadal bardzo zastanawiam co by się stało, gdyby Nigle został na początku w WWE, z którym przecież już miał podpisać kontrakt, ale z dnia na dzień zobaczylismy go w TNA. Nie wiadomo czy zwolniono go przez chorobę (krążyły plotki, że choruje na WZW C) czy jakieś inne czynniki zadecydowały o zwolnienu jednego z najlepsych wrestlerów globu. No bardzo ciekawe jak Randallowi wyjdą badania. Na Smackdown nie wygladał najgorzej. Oby na CP wystąpił i dostał wpierdol od Christian'a. Sin Cara w sumie chyba już sie wpasował w styl walki jaki jest w WWE. Fakt, że jest bardzo szybki i spora część wrestlerów za nim nie nadąża, ale na pewno jest lepiej niz na początku. Ale z tym zaufaniem, to trochę przesada, bo nop końcówka na OTL to niestety jego wina, a nie Chavo. Claudio i Hero na RAW ?? Ciekawe tylko jakie prace w ringu wykonywali. Uważam, że od razu spekulacje gdzie zadebiutują zostawny sobie na później, gdy będzie więcej szczegółów. Osobiście Claudia z chęcią zobaczyłbym w WWE, ale Chris'a już nie za bardzo, ponieważ bardzo za nim nie przepadam.

Z takimi piersiami ciężko się będzie rozstać :P

No fakt, że na tym zdjeciu prezentują się niesamowicie :)

Zack Ryder is my Bro!! :) Formę Zack nadal trzyma ze swoim show. Tyle chyba. Dzięki.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...