Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jim Ross, Segment dla Kurta, NoC

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Dzisiaj swoje urodziny obchodzą Ultimate Warrior (50) i Sandman (48).

:arrow:Na niedawno nagrywanych tapingach Impact Wrestling, swój trybut w federacji zaliczył Luke Gallows, zmierzył się on z Gunnerem. Luke przegrał lecz podobno wywarł dobre wrażenie na zarządzie.

jim-ross.jpg

:arrow:Jim Ross napisał na swoim twitterze coś o swoim stanie. Tłumacznie niedosłowne:

„Operacja zakończona, 11 użytych szwów, wróciłem do domu, krwawienie nawróciło, powrotem do lekarza i teraz odpoczywam.”

:arrow:Zastanawialiście się ile federacja WWE może zarabiać na swoich filmach ? Macie odpowiedź – Do końca Marca 2011, WWE otrzymało $3,127,000.

:arrow: Również przed końcem Marca tego samego roku, WWE otrzymało $10.2 miliona, za transmisje dotychczasowych PPV.

:arrow: Walki (bez wyników) nagrane na dzisiejsze Superstars w spoilerze:

Chavo Guerrero vs Yoshi Tatsu

Kane vs Tyson Kidd

Zack Ryder vs Primo

Drew McIntyre vs Vladimir Kozlov.

booker-t.jpg

:arrow: Booker T zakłada. nową siłownie o nazwie “Wrestling Xercise Fitness” wielkie otwarcie odbędzie się 8 lipca.

:arrow: Na stronie WWE, znajduje się artykuł o 25 najlepszych managerach (wg. mnie to jest on trochę kontrowersyjny). Poniżej ranking.

25. The Genius
24. Marlena
23. Michael Hayes
21. Teddy Long
22. Armando Estrada
20. Oliver Humperdink
19. Stephanie McMahon
18. Harvey Wippleman
17. The Million Dollar Man
16. Slick
15. Vickie Guerrero
14. Paul Ellering
13. Miss Elizabeth
12. Paul Heyman
11. Sunny
10. Mr. Fuji
9. Jim Cornette
8. Arnold Skaaland
7. Paul Bearer
6. The Grand Wizard
5. Sensational Sherri	
4. Captain Lou Albano
3. Freddie Blassie
2. Jimmy Hart	
1. Bobby "The Brain" Heenan

Kurt%3DAngle.jpg

:arrow: Kurt Angle wyprosił Dixie Carter, o to by dostać segment, w którym co tydzień pokazywałby swoje przygotowania do olimpiady.

:arrow: WWE zwolniło pięciu zawodników. Dwóch uczestników NXT – Michaela Tarvera i Jacoba Novakai trzech wrsetlerów rozwojówki – Buddy`ego Stretchera, Buck`a Dixona i Ethan`a Levine.

:arrow: Jest już wytłumaczenie dlaczego WWE nie wykorzystało (jak to brzmi :P) Zacka Rydera podczas eventu w LI. Rzekomo obawiano się, że zbierze on większy pop niż ważniejsze od niego gwiazdy

:arrow: Pomimo wielu wątpliwości i odwołań. Wrześniową galą PPV będzie Night of Champions

:arrow:W spoilerze, jak wygląda aktualna sytuacja w NXT

Ostatnio wyeliminowany został Lucky Cannon. Pozostał tylko – Titus O`Neil, Darren Young i Conro O`Brian.

:arrow:W spoilerze coś o Tyson Kiddzie

Jego nowym managerem został JTG…, lecz nowy manager mu za bardzo nie pomaga, gdyż tego samego dnia, w którym JTG został ogłoszony managerem, Tyson przegrał z Kane`m

:arrow: Co do staniu Randyego Ortona po wstrząsu mózgu, to mówi się, że nie będzie mógł on wystąpić na Capitol Punishment, lecz zarząd WWE jest cały czas dobrej myśli

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Rocky1674304328

1

• Bryx

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Newsy krótkie, ale lepszy rydz niż nic. Wszystkiego najlepszego Warriorowi i Sandmanowi. Luke w TNA? Będzie jobbował. Ten ranking widziałem już na WWE.Com, moim zdaniem Queen Elizabeth powinna być wyżej, tak samo jak Sensational Sherri. Krótko piszę, waćpan, zaiste powiadam ci, garstka newsów jedynie.

Nie rozumiem, czemu nie dali wystąpić dla Zacka, zgarnąłby pop, co z tego?

@ Xeb: Będzie jobbował, bo tak mi się wydaje. Będzie z nim tak samo jak z Fatem Hardym. Moim zdaniem, Luke nie ma charyzmy.

Edytowane przez Gość

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Ten u góry to spamer!!!

Skąd wiesz, że Luke będzie jobbował? Czekam na odpowiedź of cors. Moim zdaniem może być dobrym power wrestlerem w TNA albo jednym z potworów, bądź też jednym z jedynych bo w TNA tylko Abyss jest takim wielkim zawodnikiem i ktoś pokroju Festusa się tam przyda. Ranking widziałem na głównej stronie wwe i szczególnie zmartwiła mnie niska pozycja... Vickie, która jest genialna w tym co robi no i Mr. Fuji oraz Estrada, którego lubiłem jako manager'a Ś.P Umagi :( Kasę trzepią wielką, eh. No to kUrt chce troszkę wykorzystać TNA i dobrze, bo jest tego wart i będę mocno trzymał kciuki za jego przygodę olimpijską. Kur%$, ale mieli powód nie wykorzystania Zack'a :t_down::t_down::t_down: Szkoda, że Curt się nie pojawia bo na niego bardziej liczę, ale cóż. Źle, że zwolnili Tarver'a lubiłem skurczybyka, a co z resztą? Bo było głośno przed WM'ką, że będzie ich w 3 dupę, a jakoś nic nie widać, nic nie słychać. Szajbus się z SS może witać, a no i wszystkiego najlepszego dla solenizantów, dzięki za niusy Periuszu.

Ten u góry, jak ma takie posty pisać niech lepiej nie pisze, bo na siłę...

Luke w TNA ? Było by fajnie go tam oglądać bo nadaje się do tej federacji, jeżeli wszystko pójdzie dobrze to ciekawe w jakiej roli go

zobaczymy. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Jimowi, dobrze że operacja przeszła pomyśli. To się nazywa dopiero zysk, WWE zyskuje

tyle milionów w parę miesięcy, po prostu szok. Myślę że ranking managerów powinien być całkiem inny nie zgadzam się na pewno z pozycją

Miss Elizabeth która odwalała dobra robotę jako manager Macho-Mana. Tak samo słaba pozycja Milion Dollar Mana, który jak dla mnie

powinien się znajdować w pierwszej piątce. Nie fajnie że Orton może nie wystąpić na Capitol. Ciekawe co wtedy postanowi WWE ?

Chodź spóźnione ale wszystkiego najlepszego dla Ultimate Warriora i Sandmana. :D

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Wszystkiego najlepszego dla Warriora i Sandmana . Zastanawiam się dlaczego Kane wylądował na Superstars , mam nadzieje , że to tylko jednorazowy występ . Ranking managerów jest po prostu śmieszny . Luke w TNA ? Dobry pomysł , ale już w WWE powinien byc bardziej promowany . Brawo dla Kurta , że walczy o swoje . Ile Kidd będzie miał jeszcze tych managerów ? Moim zdaniem dla niego najlepszy byłby Estrada . Brak Ortona na CP ... hmm nie wiem co o tym myśleć i co w takim razie z Christianem . Powód niewykorzystania Zacka Rydera ... przecież każdy widzi , że wrestler jest to świetny , tylko nie WWE .

Ciekawe czy TNA zatrudni Gallowsa. Jeśli rzeczywiście dobrze wypadł, to może coś z tego będzie, lecz nie wydaje mi się by został jakimś ważnym punktem federacji. Ross znów ma problemy ze zdrowiem. Nie wiem co mu znów dolega, ale życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia. Jeśli chodzi o ranking managerów, to zdecydowanie zrobiłbym tu pewne roszady. WWE już nie mogło w głupszy sposób usprawiedliwić tego, czemu nie widzieliśmy Zacka na ostatnim Raw. I dobrze, dostałby wielki pop i co z tego? To chyba dobrze... No zobaczymy jak to będzie z tym Ortonem. Wydaje mi się, że normalnie stoczy walkę, tyle że mogą ją skrócić i tyle. Według mnie nie ma szans na to, by walka o pas WHC się nie odbyła.

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...