Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA "Impact Wrestling" 23/06/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1 Match

Bound For Glory Series Match

Bully Ray pokonał Scott'a Steiner'a

2 Match

Knockouts Tag Team Match

Miss Jackie & ODB pokonały Mickie James & Miss Tessmacher

3 Match

Bound for Glory Tag Series Match

Crimson & Matt Morgan pokonali Beer Money Inc.

4 Match

Triple Threat Match

Shima Xion pokonał Frederico Palacio & Dakota Darsow'a

5 Match

Knockouts Falls Count Anywhere Match

Winter pokonała Velvet Sky

6 Match

Non-Title Match

Abyss pokonał Sting'a via DQ

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• SweetChinMusic

1

• Clown.

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Plusy:

- Nie wiem co Sting wziął przed pierwszym segmentem, ale strasznie mi się to podobało, taki psychol jak najbardziej mi odpowiada. No i Bischoff zaliczył wpier*ol, także na plus. ;)

- Fajny segmencik między Joe, Stylesem i Danielsem. Mam nadzieję, że Joe dostanie miejsce w tej walce i ujrzymi triple threat na Destination X

- Kapitalna (choć o wiele za krótka) trzyosobowa walka panów których nie znam, cała trójka powinna natychmiast dostać kontrakt, bo to było...no kapitalne.

Minusy:

Segment przed walką KO - to serio kogoś jara? Cześć dziwki, chodźcie tu dziwki, jesteście dziwkami i skopiemy Wam te nędzne dupy. Bez kitu, wolę plastikowe lalunie z WWE. :|

Minusy:

- Jeszcze raz w taki sposób zedytują reakcje publiczności, to będę to umieszczał w minusach. W trakcie pierwszego segmnetu czułem się jakbym oglądał właśnie finał ligi mistrzów, a nie pogawędke w hali na 1000 osób. Bez przesady.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Odświeżona postać Stinga - daje radę i widać, że coś jednak można z niego wycisnąć! Walka w main evencie zjadliwa no i segment bardzo dobry na początku. Zapewne nie wszystkim się taki Sting spodoba, ale ja to łykam bez popitki. 8-)

16476371734edf391100c30.jpg

Też jestem bardzo zadowolony, że Sting wreszcie dostaje jakis fajny program, mozna by go od tego pasa oderwać, dać am np. RVD, a żeby Sting potoczył trochę te wojny z Immortals, bo wychodzi to jego postaci tylko na dobre. Psychol jak ktoś go tam wczesniej nazwał wychodzi w jego wykonaniu bardzo fajnie i chce go ogladac w takiej postaci. Cieszy mnie również wygrana Crimsona i Matta Morgana, crimson chyba ma juz tam jakies punkty w tej tabeli, mam nadzieje ze wygra to cokolwiek to jest to Bound for Glory Series, bo według mnie taka młoda krew w ME dobrze zrobi i jeszcze przy jego stylu walki ten ME moze być naprawde realny. To na tyle co mnie bardzo interesowąło na Impat'cie, oceny wystawiał nie bede, bo np walki div przewijałem.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

No wreszcie mogę powiedzieć że po tylu miesiącach TNA Impacy Wrestling mi się podobało. Cieszy mnie że Bull Ray znowu wygrał jak

widać jest jeszcze przed nim przyszłość. Zajefajny ME, Sting wreszcie w jakiejś nowej roli, no i oczywiście w lepszej roli. Wreszcie

nie będzie walczył tylko o pas, tylko zobaczymy go może w walce przeciwko Immortals. Ogólnie reszta walk była średnia ale i tak

Impact mi się podobał. Galę oceniam na 5/6. Może jednak jeszcze coś z tego starego dobrego TNA da się odzyskać. :t_up:

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gal dla mnie ogólnie niezła, ale bez rewelacji.

PLUSY:

-''Nowy'' Sting, mam nadzieję, że właśnie teraz w ten sposób będzie nadrabiał swoje braki ringowe, ten gimmick ''psycho-face'a'' jest dla mnie genialny i póki co, bardzo fajnie się to ogląda.

-Steiner biegający z łańcuchem na backstagu i szatni, też mi się podobał.

-Walka TT, czyli Morgan&Crimson vs Beer Money bardzo szybka, reasumując podobała mi się.

-Walka ''X'' także bardzo, bardzo dobra, szkoda tylko, że dostali tak mało czasu antenowego. Czekam jeszcze na takich wrestlerów jak Low Ki, dzięki którym na Destination X dostaniemy walkę marzeń.

-Segment AJ'a,Joe i Danielsa całkiem dobry, zdziwił mnie brak w tej walce Joe, byłem pewien powtórki z przeszłości, ale po tym co stało się później, jestem niemal pewien pojedynku Kaz vs Joe.

-Szyderczy śmiech Kena w biurze Erica i ogólnie cały segment.

-Walka Mickie vs Winter(chyba najbardziej za tę huricanrane z barierki)

-Sting na oczach Andersona wykańcza Abyss'a

Pozostałe walki nie porwały, ale też nie było tak tragicznie. Dla mnie gala tak na 4/6

PS. Znając życie na pewno zapomniałem o czymś godnym uwagi, za co bardzo przepraszam :)

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.