Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowi w FCW, Czasy walk, Filmiki i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Ogólny czas walk na Superstars wyniósł 20 minut i 6 sekund

:arrow: Na swoim Twitterze Andy Leavine ogłosił, że urodził mu się syn. Gratulujemy !

Skip-Sheffield-wwe-superstar-3.jpg

:arrow: Skip Sheffield zamieścił na Twitterze notkę, że we wtorek przejdzie swoją ostatnią operację

:arrow: WWE w niedalekiej przyszłości ma gruntownie przebudować swoją rozwojówkę FCW gdyż aktualny sposób jej prowadzenia nie jest korzystny dla WWE

:arrow: Wyszło na światło dzienne, że Lucky Cannon został na początku roku aresztowany za podszywanie się pod funkcjonariusza =))

:arrow: Według obliczeń WWE buyrate Over The Limit wyniesie tylko 65.000 wykupień. Jest to bardzo mało iż oznacza to, że jest to najmniej chętnie oglądane PPV w ciągu roku

:arrow: W wywiadzie Cody Rhodes odniósł się do tego dlaczego nie używa Twittera

"I don't want to give followers or adversaries insight into who I am. I'm thinking of having my next T-shirt read, "Cody Rhodes" on the front and, "Not On The Internet" on the back. I think Twitter is ridiculous,

If you have time to Tweet about what you're eating, I don't think you're working hard enough. I may be a workaholic—and I know I've been accused of that before—but I can't see myself Tweeting to members of the WWE Universe about how I wanted my eggs over easy and they came scrambled instead. I'll go on the record: The day Tom Hanks gets a Twitter account is the day I'll get a Twitter account."

:arrow: Mack Hetfield, Nick Rogers oraz CJ Parker. To nazwiska wrestlerów, którzy zostali dodani do rosteru FCW

:arrow: Profil Suicide został usunięty ze strony TNA

Kurt%3DAngle.jpg

:arrow: W wywiadzie dla The Sun Kurt Angle powiedział iż przed WM 22, że WWE planowało by to właśnie Kurt przerwał jego streak :shock:

It was considered back in 2006. The person who wanted to do it was Undertaker himself. I was flattered, for him to go to Vince McMahon and pitch it. Undertaker at that point never had a five-star Wrestlemania moment match. He figured that the only one he could do it was me, at the time. Thank God a couple of years later he had Shawn Michaels, and it worked. But Undertaker really wanted to have that match, he asked Vince to push our match back from No Way Out to WrestleMania and, since I was champion they wanted me to keep the title, Undertaker was willing to take the loss. To me that meant a lot because Undertaker had a lot of respect for me — and I had more respect for him than he did for me.

:arrow: Rating IMPACT Wrestling wyniósł 1.1

:arrow: Natomiast czas walk w ringu wyniósł 28 minut i 6 sekund

:arrow: Tutaj jest film z iMPACT! Wrestling post-show

:arrow: I jeszcze filmik z serii "Why wrestling Matters". Tym razem pytanie to zostało zadane Mattowi Morganowi

:arrow: Nie pamiętam, żeby ktoś dodawał więc filmik z tej samej serii tylko ze Stingiem

Peri chciał dzisiaj napisać newsy ale tak się złożyło, że gdy pisałem newsy kliknąłem wyślij a tam była od niego ta wiadomość :(

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wopio

1

• Hacjend

1

• Lontek

1

• 19kami10

1

Top użytkownicy w tym temacie

FCW nie trzeba przebudować, to widocznie WWE trzeba. Prawie każdy z FCW nadawałby się już do głównego rosteru, jednak po prostu nie ma na nich pomysłu.

Te ciągłe wracanie kogoś do FCW, NXT które miało być rewolucją nic nie pomogło. Zawodnicy typu Brandon Silvestry, Bryan Danielson, Tyler Black. Ci zawodnicy są pożądani przez każdą federację świata... a WWE potrafi ich trzymać nie wiadomo ile czasu w rozwojówce, a później i tak nic z nimi nie zrobić większego.

65 tysięcy? Chyba sobie żartujesz. Taką ilość wykupień mają TNA'owskie PPV, a te spod szyldu WWE dochodzą w niektóych przypadkach do 300 tysiaków (oczywiście oprócz WrestleManii). Tak więc, tak ogromny spadek jest wręcz niemożliwy.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Bardzo mało wykupień Over The Limit. Dziwi mnie to że akurat to PPV bardzo mi się podobało i nie rozumiem dlaczego nikt nie chcę

kupować. No nie dziwie się wcale WWE że chcę przebudować roster FCW, znajduje się tam bardzo dużo słabych zawodników którzy nie

mają szans na przyszłość WWE. Jak widać będziemy już nie długo mogli się spodziewać powrotu Skipa ciekawe co z nim będzie ? Czy

powróci do Nexusa czy rozpocznie solową karierę. Nie wiedziałem że WWE miało kiedyś plany aby Kurt Angle zakończył streak ale było

by to chyba jednak za wcześnie. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Dziwi mnie bardzo mało wykupień OtL.Jak dla mnie to PPV wypadło nie najgorzej i z tąd moje zdziwienie. Zgodze się z władzamWWE. FCW nslezy przebudowac i to moze tylko im wyjść na dobre. Zastanawia mnie tylko dlaczego Kurt Angle miałby przerwać streak Undertakera. Dzieki za newsy :thumb:

• Styl:  Jasny

Czas walk na SS nie powalił, zresztą mało mnie to interesuje, bo SS nie oglądam. Gratulacje dla Andy'ego!! No przerwa Skip'a przedłużyła się o długi czas. Przerwa miała trwać, około pół roku, a na dzień dzisiejszy nie widzieliśmy go w ringu już chyba 8 miesięcy. A przez nadchodzącą operację nei zobaczymy go pewnie jeszcze przez jakieś kolejne 2 miesiące. Ta sprawa z Cannon'em, jest ponoć bardzo stara, co napisał sam Lucky dziwiaj na Ćwierkaczu. 65tys - no rzeczywiście bardzo słabiutko schodzi OTL ze sklepowych półek. Rozumiem, że PPV ssało no ale bez przesady. Obecnie jest to chyba najgorzej sprzedające sie PPV spod szyldu WWE od bardzo dawna. Bardzo podoba mi się wypowiedź na temat Twittera i ma facet absolutną rację. Suicide usunięty ze strony - ciekawe na jak długo :)

Kurt Angle powiedział iż przed WM 22, że WWE planowało by to właśnie Kurt przerwał jego streak :shock:

Wiadomo o kogo chodzi jednak mogłeś już dopisać, że chodzi o Taker'a :) No rzeczywiście bardzo zaskakująca wiadomość. Z tą wypowiedzią wychodzi, że streak dla Taker'a nie znaczy zbyt wiele, a ważniejsze jest zrobić dla niego dobrą walkę. Rating i czas walk na Impact nie powalają. Wychodzi na to, że przez godzinę tylko gadano w ringu - wrestling matters :?::t_down:

Thanks za newsy

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...