Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Stare gwiazdy wracają na stare śmieci? Na stałe, znów do ME?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

therock4.png

No więc nadszedł czas, by wreszcie napisać dyskusje o czymś więcej niz o jednej osobie, która nie ma pushu, czy ma push. Co prawda będzie jeszcze dyskusja o Mahalu i Khalim (niedługo, może od Brema, może ode mnie), ale wpierw ta, bo ostatnio stare gwiazdy, ikony powracają/mogą powrócić do WWE. 3 z 6 o których będzie mowa są już w WWE, o dwóch chodzą już głośne plotki, więc można ich omówić. 3 z którymi WWE już współpracuje to Rock, Stone Cold oraz Booker T! Mają oni rolę, Rock był GM’em Wrestlemanii, ma już zapowiedzianą walkę na WM, Stone Cold prowadził TE i z tej okazji pokazał się 2 razy na Raw, no i Booker, który jest komentatorem, ale zastanówmy się. Czy taki powrót SCSA jako sędziego na WM, sędziego w ME’ach (dwóch) Raw to tylko aby promować to TE i aby tylko był? Jeden miał jeszcze nie tak dawno (RR) epizod, a mówi się o jego walce na SummerSlam z Big Showem. Przechodzę do szczegółowego omówienia po kolei wszystkich, bo z nieuporządkowanego czegoś takiego wyszło by gówienko :P

austin2011cutoutbyjibun.png

Stone Cold Steve Austin – Prowadzący I trener Tough Enough, powrócił już do ringów WWE, ale jako sedzia na WM i dwóch ME Raw. TE się skończyło, pewnie zobaczymy kolejną serię, no bo skoro ratingi były jedynie trochę gorsze od ratingów SD, to wątpię by WWE zrezygnowało z takiej kasy za transmisje. Czy Austin weźmie udział i w tym sezonie, nie wiadomo, ja myślę, że tak, bo on sam sobą przyciąga widzów. Ale czy taka postać, przy której rosną ratingi, która pokazuje, że Stunnery nadal potrafi robić, ograniczy się tylko do trenowania i sędziowania? Federacja myślę, że prędzej czy później zaproponuje mu normalny kontakt by był wrestlerem, bo grzechem by było nie próbować ściągać kogoś takiego, który ma dobry kontakt z federacją. Stone Cold to legenda i WWE na pewno jeżeli zaproponowało by mu dobre warunki to są szansę na jego powrót. Ale czy wy widzicie go znowu w ringu WWE? Wiem, że bardzo wielu z was chciałoby go zobaczyć, ja również, ale czy pasuje on do rosteru młodziaków, w którym potrzebni są nowi wrestlerzy, którzy srali w pieluchy kiedy SCSA zachwycał publikę? Czy on jest po prostu potrzebny w obecnej sytuacji?

Nie chce się dalej o nim rozpisywać bo takich pytań co do niego mogłoby być bardzo dużo, niektóre powtórzą się u innych, bo kilku dotyczy ta sama sytuacja, za to prosiłbym was, aby nie kopiować żadnych pytań, tylko aby odpowiadać ogólnie ;) No to teraz właśnie o kimś, kto ma dość podobną sytuację co Stone Cold … - BOOKER T!

bookert2011cutoutbyjibu.png

Booker T - Komentator, ale jak widzieliśmy na Raw nadal potrafi walczyć. Był tez trenerem w TE, ale ono się skończyło i jeżeli SCSA dla mnie ma szanse na zostanie w tym show, to Booker myślę, że nie, bo w sumie po co? Zaliczył powrót na Royal Rumble, pokazał, że szaleć umie nadal, ale wypadl szybko. Teraz wygrana, co prawda przez Count Out ze Swagger’em, ale skoro stoczył tak z niczego walkę na Raw, to czemu nie miałby tego czynić dalej? Przy stole komentatorskim był ciekawy, ale to co robi w ringu jest dużo lepsze, ten świr również przynosi duże zyski, a jakie dochody by były za jego nowe koszulki? Pokazal, że Swaggera zdominować może, to czemu nie miałby mieć feudu z jakimś heel’em, którego mógłby wypromować typu właśnie Swagger. Booker jest bardzo doświadczony, a w ringu na Raw spisywał się bardzo dobrze i przy jego powrocie, ciekawym feudzie, który nie będzie opierał się na Entertainment’cie, na czymś typu Lawler vs Cole, a o walki, ciekawe walki to może na tym zyskać i on, bo powróci, i jego rywal, bo wypromuje się na takiej legendzie oraz federacja, która odniesie wielkie zyski. Na myśl mi przychodzi jeszcze Punk albo Punk i Ryan razem, bo przecież Otunga i McGillicutty mają pasy TT i feud z kimś takim im nie potrzebny, ale pamiętajmy, ż eto właśnie Ryan czy tam Punk wyrzucił w RR Bookera. Sucka wyjdzie na ring, powie jak Swagger się go bał, ale wejdzie New Nexus i go rozwalą tak jak go wyrzucili na RR. Wszystko pięknie się układa, widzieli byście cos takiego?

therock4.png

The Rock – Wielki powrót do WWE, od początku świetna wojna z Ceną, szkoda, że nie w ringu a na mikrofony. Publika na jego widok szaleje, na WM 27 pomógł Miz’owi utrzymać pas, ma już wyznaczoną walkę na WM 28 z Johnem Ceną! Ale do WM jeszcze bardzo daleko, no i podstawowe pytanie to co przez ten czas? Rock miał swoje urodziny na Raw, ale teraz znów usunął się w cień, z tego co wiem kręci film znowu jakiś, ale czy u niego będzie jak z Takerem, że pojawia się na miesiąc przed WM by pogadać i pobić się nie biorąc udziału w walkach? No trochę by to było dziwne, szczególnie, że Rock trzyma się fenomenalnie, walczyć i elektryzować publikę nadal potrafi i o to chodzi w jego postaci, więc jego powrót do ringu już jest zapowiedziany, ale dopiero za rok? Jakoś nie chce mi się wierzyć. Co do niego to już krótka sprawa co do pytań to piszcie czy i kiedy ewentualnie powróci, jeżeli nastąpi to przed WM, może wróci na SS i zostanie już do największej gali roku? Wariantów może być wiele, dlatego nie tracimy czasu i jedziemy dalej.

diesel01.png

Diesel - Wielki powrót na Royal Rumble, występ bez rewelacji ale po RR o Dieselu nie słyszymy nic. Zapewniał on jeszcze nie tak dawno, że jeszcze usłyszymy silnik Diesela w ringu, no ale pozostaje zadać sobie pytanie kiedy? Ja szczerze, kiedy zobaczyłem go w ringu byłem bardzo szczęśliwy i myślałem ,ze jeżeli powraca to nie na jedną noc, ale na dłużej, a tu proszę. Ostatnie pogłoski mówią o jego walce na SummerSlam z Big Showem, on sam mówił, że chciałby z nim stanąć w ringu w dodatku na tak wspaniałej gali. Czekamy, czekamy a o Dieselu nadal cicho i czy sądzicie, ze Show byłby dla niego odpowiednim rywalem? Feudzik na zakończenie kariery, a może znowu tylko jeden występ na PPV i usunięcie się ze sceny? No i ostatnie pytanie pomocnicze co do niego, czy po prostu on nie jest za stary na dalszą karierę, próbował coś jeszcze wykombinować, ale poczuł, że to już nie czas? Może i to jest rozwiązanie naszego kłopotu co do niego, chciał, ale nie może. Jedziemy dalej.

tommydreamer7cutoutbycr.png

Tommy Dreamer – Mówiono coś o jego kłopotach w porozumieniu z TNA, z którego najprawdopodobniej odszedł/odejdzie. Coraz głośniej spekuluje się o jego powrocie do WWE, po krótkie pobycie w TNA. Jednak przypuśćmy, że ma chęć powrócić, warunki można uzgodnić, ale dla mnie Dreamer zawsze kojarzył się z ECW, z walkami ekstremalnymi, krwią itp. i właśnie dlatego przy jego osobie dalem takie a nie inne zdjecie. Dążę do tego, że w dawnym ECW miał ludzi do walki, ludzi z którymi mógł robić to co jest piękne czyli krew, a obecnie? Widzicie całego zakrwawionego Sin Carę czy Johna Morrisona? Ja nie! Wraca do WWE i co dalej, nie jest w swoim żywiole i może stawac się nudny i jedyne pytanie jakie mam do niego, czy wpasował by się w roster bez żadnej osoby w której aż kipi od Hardcore’u? Jest już legendą ECW, lecz może to tylko mi zdaje się, że ktoś taki nie poradzi sobie w PG, w czymś gdzie teraz za chair shota można dostać zawieszenia??? Jak dla mnie bajka nie dla Dreamera, bo nawet jak był w tym ECW pod koniec jego istnienia to zawsze jakoś tam pasował.

mickfoley1.png

Mick Foley – O to, że sobie nie poradzi to się nie martwię, bo jest cholernie uzdolniony oraz cholernie doświadczony i jestem pewien, że nawet z kimś pokroju Orton zrobiłby coś w obecnym momencie. Póki co jest w TNA, ale ja tam za bardzo nie widze dla niego roli na dlużej, możliwe, że się mylę, bo TNA potrafi zrobić wszystko. Jeżeli doszło by do jego zwolnienia to do ringu wątpie aby powrócil, bo sam mówił, że walczyć aktywnie już nie zamierza. Dyskusja niby na celu ma mówienie o osobach powracających do ringu, ale on zostaje jako taka perełka, która ja widziałbym w jakiejś zupełnie innej roli. Foley to zawsze była osoba nieprzewidywalna, słynąca z tego, że każda jego decyzja jest szalona i zaskakująca, tak jak robi to … GM Raw! Tak, to mój plan na niego! W sumie można by się najbardziej dziwić, jak decyzje korzystne dla Nexus, jeszcze za czasów Ceny by wytłumaczyć, ale jak wspomniałem wcześniej, Foley umie zagrać wszystko i jak dla mnie można by to wytłumaczyć nawet tak, że to ta jego skarpeta jakby pisała za niego i Mick ma już ciekawe wytłumaczenie i ciepłą posadkę jako GM. Oczywiście wątpie, by na jakiejś walce i feudzie się nie skończyło gdyby doszło do jego GM’owania i jego postać w WWE mogłoby jeszcze bardzo wiele zyskać. Ale wy widzielibyście go na praktycznie koniec kariery jako GM’a?! Widzielibyście go w jeszcze jednym, ostatnim feudzie, może GM i zarazem ostatni przeciwnik Takera? Foley stoczyłby walke hardcore’ową na WM z Andrzejem i potem odszedł na emeryturę. To jest opcja?

Dyskusja trochę obszerna, ma praktycznie az 6 watków do wypowiedzenia się, ale licze na was, ze wyrazicie swoje opinie co do powrotów i co do planów dla starych wyjadaczy, którzy mogą znów trafić do ringów WWE. Licze na wasz ekomentarze, wspomnijcie kilka słów o każdym i nie kopiujcie pytań!!!!!

Dyskusja Otwarta!

Pamiętaj, nie odpowiadaj na same pytania! Nie kopiuj ich! Dorzuć coś od siebie do dyskusji, a nie tylko odpowiadaj na pytania POMOCNICZE!!! Mówię z góry, że posty w których będziecie odpowiadać na same pytania to będę je prosił o edycję, a może nawet usuwał!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Mr. Underson

1

• Clown.

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo fajna dyskusja, więc trzeba coś napisać ;)Stone Cold Steve Austin wyprowadził Tough Enough na fajną rozrywkę. To był dopiero 1 sezon, więc nie ma co go oceniać, ale trzeba powiedzieć, że jako prowadzący i trener sepłnił swoje obowiązki. Razem z innymi trenerali zrobili to co się dało i został wytypowany zwycięzca. Mam nadzieje, że 2 sezon będzie w tym samym składzie, a może ktoś jeszcze dojdzie :roll: Widać było na Raw, że publiczność jeszcze pamięta to co robi Stone Cold i wcale nie zapomniała jakim jest dobry wrestlerem. Jak wiemy będzie on General Manager'em All Stars Raw, które odbędzie się już w ten poniedziałek. Fajnie jakby on został na długo bo widać, że to poprawia nastawienie publiki do wrestlingu. To, że SCSA potrafi wykonywać Stunnery wiemy nie od dziś, lecz przeciwnik, na którym to wykonuje mógłby tak nie podskakiwać do góry i potem wypadać na ring :8 Ale zastanówmy się czy Steve jest potrzebny w tej federacji. Wydaje mi się, że jako legenda to mógłby od czasu do czasu wpadać na Raw czy coś, ale niech teraz sobie odpoczywa w domku, bo dawniej pokazał, że potrafi walczyć i nadal pewnie tak jest, jednak jak chce obejrzeć Raw to niech ogląda na swoim telewizorku :) Teraz Booker T. Jako komentator wydaje mi się, że jest kiepski. Powtarza te same słowa, które dla mnie już się znudziły. Powrócił na RR, zrobił w publice WOOOOOW, a teraz jak wchodzi na ring to praktycznie nikt się nie cieszy. W tej walce na Raw to była kompletna cisza. Dla mnie to WWE powinno zająć się nowymy, utalentowanymi zawodnikami, a stare legendy zostawić w spokoju, no chyba, że nadal chcą walczyć jak Booker to wtedy wykorzystać na maxa :lol Booker pokazał, że potrafi jeszcze walczyć, więc może TT z Bourn'em? Wszystko jest możliwe.. The Rock ma zmierzyć się z Jasiem na WM 28. Być może pojawi się on na Raw i wtedy coś się wydarzy. Ale mowa jest o Rock'u, który ma jeszcze możliwości na występy w ringu. Ogólnie to widać, że robi on największu szum kied się pojawia i każdy jego występ kończy się tak samo.. Wiele jest pewnie pomysłów na jego kolejny powrót i ogólnie mam nadzieję, że faktycznie powróci i będzie obecny na każdym odcinku :)Diesel to kolejny zawodnik, który powrócił na RR, ale nie mieliśmy okazji zobaczyć go po PPV. Nie miał okazji pokazać czy potrafi jeszcze walczyć czy nie, ale jak chce zmierzyć się z Show'em to musi być przygotowany, bo przecież Big Show to duży zawodnik :lolTommy Dreamer uciekaj z TNA, a wracaj do WWE!! Zapewne przydałby się taki zawodnik, ktry potrafi walczyć w stypulacjach extreme. Lecz dzisiejsze WWE jest kompletnie inne. Kary za zbyt mocne uderzenia :chairshot:. Być może ten zawodnik przywróciłby dawne poziomy walk (chodzi mi o walki Tables, Chairs czy coś takiego). Liczę na jego powrót, choć o to może być trudno. Mick Foley zawsze był i będzie dobrym zawodnikiem, który w każdej chwili może przydać się WWE. Do tej pory TNA nie wykorzystywało go tak jak trzeba, więc niech wraca do federacji, w której powinien być zawsze. Ma możliwości do rozwinięcia fajnego feud'u, może też zdobyć pas, lecz trzeba poczekać. A pomysł z GM może okazać się prawdą, ale pewnie o tym dowiemy się przed WM 28 gdyby faktycznie to by on i wtedy walka z Taker'em na WM. Ogólnie to jest wiele opcji na GM Raw, więc nie przesadzajmy. Mick kontra Taker na WM, obaj zawodnicy kończą fantastyczną karierę, żagnają się na Raw i papa. Fajna dyskusja, można tutaj wiele napisać, ale czasu brak. Oddaję głoś do studia :t_up:

Stone Cold Steve Austin - Zna go chyba cały świat bo kto nie zna jego legendarnego finishera. Chodź pojawiał się ostatnio na Raw to myślę że jego fani chcą więcej niż był tylko sędzią w jakimś pojedynku z udziałem Cena. Może i jakiś feud ze znanym zawodnikiem np. Cena, no bo czemu nie ? Na początku tacy wielcy koledzy a tu nagle Steve Austin atakuje Cena. Ja bardzo bym chciał aby powrócił do WWE. Ale czy zawodnik w średnim wieku potrafi jeszcze walczyć ? No SCSA na pewno, dość że już w poniedziałek zobaczymy go jako managera specjalnego 3 godzinnego Raw. Zobaczymy czy dalej będzie występował od czasu do czasu czy wróci na stałe. Booker T - Kto nie zna jego tańca ? Zawodnik ten od razu kojarzy się WCW w końcu był tam wielką gwiazdą ale kiedy występował w WWE też walczył świetnie powrót na RR 2011 nie był za pewne przypadkowy. Na ostatnim Raw nawet walczył z Swaggerem walkę wygrał więc jak widać ma jeszcze siłę i zapał do tego więc czemu nie ma powrócić. Za pewne dużo osób chciało by jego powrotu ja w sumie też. The Rock - Chyba największa gwiazda WWE ostatnich 15 lat bo kto nie pamięta jego people elbow albo Rock Bottom. Zawodnik ten chodź stoczył swoją ostatnią walkę w WWE na WM 19 lub 20 ze Steve Austinem, wcale nie powiedział dość nagle dowiadujemy się że Rock będzie gospodarzem WM 27 no i ma oczywiście na niej swój udział atakując Cena. Na następnym Raw Rock proponuje walkę Cena na WM 28 Cena się zgadza i na tym tyle akcji a tego chcecie. Ja chcę aby Rock powrócił i rozpoczął porządny feud z Cena. Diesel - Chodź za bardzo go nie znam to widziałem jego parę walk na Eurosporcie i muszę przyznać że był naprawdę dobry ale czy po tylu latach jest wstanie dać takie widowisko fanom. Jego powrót na RR 2011 był jednorazowy więc jak na razie nie ma na co liczyć ale już chodzą plotki że ma walczyć na SS 2011 z Big Showem. Ja i tam bym go kolejny raz zobaczył w ringu ale czy on da radę po takiej przerwie. Tommy Dreamer - No akurat jego kojarzę najbardziej kiedy to występował w ECW i kiedy posiadał pas Hardcore. Był bardzo dobry ale nagle odszedł do TNA gdzie kontrakt się mu się skończył więc nic nie stoi na przeszkodzie aby powrócił tylko czy on będzie chciał? Ja myślę że właśnie dlatego odszedł z WWE bo tam jest mało Extreme Rules a w TNA prawie w każdej walce. Może i będzie występował na scenie niezależnej. Jego powrót do WWE jest bardzo mały prawdopodobny. Mick Foley - I ostatnia gwiazda o której tak głośno, szczerze mówiąc o nim wiem najmniej więc nie mam nawet co napisać. Mick jest świetny w ringu ale ma już swój wiek jak każda gwiazda o której jest mowa. Wiek to wielka przeszkoda, do tego jeszcze dodać że urazy będą o wiele częściej, ja uważam że czas przestać i usiąść sobie wygodnie przed telewizorem a nie dalej walczyć.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Oczywiście że Vincu nie przepuści żadnej szansy na trzepanie kapuchy, a powrót starych gwiazd z pewnością przyniesie mu zyski, np. z oglądalności starych fanów wrestlingu, albo i tych nowych którzy chcą oglądać legendy które walczyły jakiś czas temu. Sądzę, że poza wymienionymi wrestlerami Vince będzie chciał przywrócić Billa DeMott'a, którego po Tough Enough ludzie chcą oglądać. Niegłupio byłoby skołować Scotta Halla, który wciąż udziela się w profesjonalnym wrestlingu i pokazuje się jako manager czy jako kto tam. Pora by Razor Ramon wrócił na starte śmieci. To samo tyczy się X-Paca, który niedawno powrócił do ringu jako 1-2-3 Kid. Jak dla mnie to Vincu powinien się mocno postarać żeby Ci panowie wrócili do WWE. Niegłupi byłoby sprowadzić kilka pomniejszych gwiazd na pojedyncze występy, bo ja wiem - Scotty 2 Hotty, Tajiri, Rikishi czy jacyś w tym stylu. W WWE obecnie potrzebne jest urozmaicenie. Ale wracając do panów wymienionych w temacie. Stone Cold wciąż jest w dobrych relacjach z WWE i nie ma co narzekać, w WWE pojawia się bardzo często. Powinien wrócić na jeszcze jedną walkę, jak już nie raz mówiłem - Wrestlemania 28 SCSA vs The Undertaker 20-0. Dalej - The Rock. O ile SCSA w WWE pojawiał się czesto i regularnie, ten zawitał tam stosunkowo niedawno. Mimo to na Raw pojawia się często, był gospodarzem Wuemki i odegrał w niej znaczącą rolę. Wystąpi również w Main Evencie Wrestlemani 28. Jego współpraca z WWE układa się jak na razie całkiem nieźle i sądzę że Rock będzie gościł na naszych ekranach jeszcze sporo czasu. Następny jest Booker. Noo, ten to już zaliczył niezły powrót. Nie dość że był trenerem Togh Enough i jest na stałe zatrudniony w WWE jako komentator, to jeszcze wystąpił na Royal Rumble i walczył na Raw ze Swaggerem. Mam cholerną nadzieję że Booker powalczy jeszcze w ringu, może nawet niech zawalczy na Summerslam, mam nadzieję że pozostanie komentatorem na długo i pare razy wystąpi w ringu, bo pokazał nam że wciąż jeszcze go na coś stać. Dalej - Big Daddy Cool Diesel czy jak ktoś woli Kevin Nash. Ten pan już właściwie powrócił. Wystąpił w 40 men RR matchu. Każdy miał nadzieję, że wsiąknie na dłużej i zawalczy na Wuemce. Tak się jednak nie stało a Diesel się rozpłynął. Ten jednak obiecał nam że usłyszymy jeszcze silnik Diesel'a. Myślę że tak się stanie, bo to świetna okazja do trzepania kapuchy, a do tego słyszymy plotki o planowanej walce pomiędzy nim a Big Showem na Summerslam, więc są duże szanse. Dalej, mamy dwóch ekstremalnych ziomków z TNA. Micka Foleya i Tommyego Dreamera. Różnica pomiędzy tymi panami jest taka, że Mick jest już tylko managerem i w WWE zostanie przyjęty ciepło i dostanie jakąś fajną rolę, a Dreamer wciąż walczyć, i mimo że pożegnał się z federacją w dobrym stylu jako serce i dusza ECW, to jednak WWE to WWE i znając życie Dreamer dostałby karę jak Christian. To zmniejszałoby jego szanse na powrót. Mam jednak nadzieję że jak najwięcej z tych gwiazd powróci i już niedługo będziemy oglądać ich tłuste zadki na Raw.