Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Urazy Ceny, Czas walk na Raw, zakaz dla Goldusta i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

johncena2011cutoutbyjibe.png

:arrow: John Cena obecnie trenuje, mimo drobnych urazów. Podobno boli go szyja, biodro, łokieć, więc Cena musiał zostać nieźle poobijany podczas ostatniego Raw.

:arrow: 32 minuty I 23 sekundy to łączna długość walk jakie odbyły się w poniedziałek na Raw.

randyorton2011cutoutbyj.png

:arrow: Randy Orton zakupił nowy ogromny dom na obrzeżach St. Louis, ponoć odpowiedni ludzie zawiadomili jego sąsiadów, że w każdej chwili mogą chronić prywatnego życia Ortona.

:arrow: Byron Willcott, były zawodnik rozwojówki WWE na swoim fejsie napisal, ż ejest ojcem dziecka Kharmy i, że on również zrezygnuje z pracy. Sama Kharma jednak stanowczo zaprzeczyła w takich słowach:

„On nie jest ojcem mojego dziecka. Nie wiem dlaczego pisze takie bzdury na swoim koncie, skontaktowałam się z nim i poprosiłam o wyjaśnienie tej sytuacji w internecie.”

:arrow: No i kolejna osoba odrzuciła Tysona Kidda. Tym razem była to Vickie Guerrero, która jako jego manager zostawiła go po porażce z Yoshim Tatsu.

:arrow: W pewnym wywiadzie Bill DeMott został zapytany o jego powrót do ringów WWE, odpowiedział tak:

„Nigdy nie mów nigdy. Chcecie tego? Może to się zdarzyć w każdej chwili!”

:arrow: Dziś znalazłem dość dziwnego newsa, bo wyczytałem, że Mahal i Khali mieliby w niedalekiej przeszłości przejść … faceturn! Ale po co?

chrisharris1cutoutbycra.png

:arrow: Występ Chrisa Harrisa na Sacrifice był raczej na pewno jednorazowy. Pokładano w nim nadzieję, ale prezentował się słabo, jest trochę za gruby i federacja raczej podziękuje mu za współpracę.

:arrow: Z! True Long Island Story Episode # 17, więcej pisać nie trzeba:

:arrow: Dziś swoje 32 urodziny obchodzi Kaval! Wczoraj już 50 urodzinki miał Tatanka, panom życzymy Wszystkiego Najlepszego!

:arrow: Gala TNA - Hard Justice porzuca koncepcję ECW Reunion. Gala zaplanowana jest na 7 sierpnia.

:arrow: Goldust dostał zakaz od WWE … pisania na Twitter’ze! Nie wiadomo czemu, zawodnik napisał przez niemal rok aż 30tys, wiadomościm ale zakaz dla niego nadszedł z nikąd jak kazde RKO od Ortona.

:arrow: Filmik z jednego z segmentów z Impactu, tylko, że w lepszej widoczności w spoilerze ;)

Bardzo przepraszam, że tak malo newsów, ale mam zamiar jeszcze dziś skończyć dyskusję, a na chwilę obecną nic wiecej nie ma ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Deep

1

• fanfanfan

1

• Original One

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ciekawe co musiało się stać Johnowi Cenie,że został tak bardzo poobijany podczas swojej walki na RAW.Ale na pewno te drobne urazy nie wpłyną jakoś na jego pojawienie się na RAW.John raczej nie opuści RAW z powodu takich małych(jak na niego)urazów.

Randy kupił sobie nowy ogromny dom?ciekawe.A więc tamten mu nie wystarczał.Zapewne chciał zaszpanować =))(żart).Tak na serio nie wiem po co mu inny chata.Ciekawe kim byli ludzie którzy zawiadomili jego sąsiadów,że będą chronić jego prywatne życie.Na jego miejscu bał bym się również o swoje własne życie(z wiadomych powodów) =)).

Ciekawe czy ten cały Willcott rzeczywiście zapłodnił Kharmę czy tylko fantazjuje.Sytuacja z pewnością niedługo się wyjaśni.

Nie no ja nie mogę ile jeszcze będą ciągnąć tą szopkę z jednorazowymi menagerami.

Totalne dno :t_down: Niech dadzą Kiddowi jednego konkretnego menagera na stałe,a nie zmieniają mu go na każdym superstar.

Bill DeMott w ringu?....... =)) bez komentarza.

Raczej wątpię w heel turn indyjczyków.Mahal świetnie sprawuje się w swojej roli(od czasu Vickie nikt nie był tak wygwizdywany),a Khali jak wiadomo na faca się nie na daje.Więc niech pozostaną tymi heelami już na stałe.

Szkoda mi Harrisa no,ale cóż TNA zadecydowało,że Chris jest za słaby i za gruby i mu podziękowało.Szkoda bo w głębi czułem na powrót AMW.No cóż mówi się trudno.

Zack jak zawsze trzyma poziom ze swoimi odcinkami Z! True Long....wiadomo o co chodzi.

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich którzy obchodzili urodzinki.

Aż mi się śmiać chciało jak przeczytałem zakaz dla Goldusta od WWE =))...zakaz pisania na Twitter'ze!

Ciekawa ta sytuacja z Joe i Crimsonem(zresztą jak ich cały feud).

Jak zawsze dzięki za newsy!!!

deathnotep.png

angle_02.gif

Jak widać, John Cena kiedyś powiedział dobrą rzecz. Powiedział ją dla Batisty... "Robię to, ponieważ to kocham"

Jak widzimy teraz Cena po mimo wielu urazów ćwiczy, i daje z siebie wszystko dla Wwe.

Choć go jakoś specjalnie nie lubię, ale widzę że on najbardziej się poświęca dla wrestlingu.

Jak się teraz czuje ojciec dziecka Kharmy, kiedy widzi na necie takie rzeczy.

Jak ja lubię te odcinki z Zackiem :D:D:D

Czekam na więcej...

Dziękuję za newsy i przepraszam, że tak krótko. Muszę spadać :D

beznazwy2pj.png

• Styl:  Jasny

W sumie urazy John'a specjalnie mnie nei dziwią i raczej nie są one efektem ostatniego show, tylko ogólnym trybem jaki prowadzi John. Nie opuszcza żadnej tygodniówki, żadnego HS i jest non stop w trasie. Ostanio odwiedzał jakieś szkoły tylko nie wiem jakie. Wiec urazy to konsekwencje pracy, której poświęca John wiele czasu, a nie jednej tygodniówki. No długość walk na RAW nie powaliła, segmenty mnóstwo czasu zjadły - otwierający trwał chyba z 20 minut. Ta mała afera wokół ojca Kharmy, w sumie nei interesi mnie za bardzo. Te zmiany managerów Tyson'a już mi się mocno przejadła. Face turn Indyjczyków ?? Na pewno nie teraz !! Ktoś wymyślił jakiego shit'a i puścił fanę na neta. Pewnie w przyszłości to nadejdzie, ale napewno nie w tym roku. Nie dziwię się, ze TNa nie chce Harris'a. Z jego wyglądem i formą jest poprostu beznadziejnie. Jest gruby, wolny, a umiejętności gdzieś przepadły. Decyzja TNA jak najbardziej słuszna. Ryder - ten gość to jest dopiero showman!! Ten pokaz treningu mnie rozwalił. Koncepcja na HJ z tym ECW to wg mnie lipa. Rok temu to słabo wypadło i nie podobało mi się, więc jestem na NIE!!! Najlepszego dla Low-Kiego i Tatanki. Ciekawy ten filmik z Impacta - Impacta jeszcze nie oglądałem, więc ciekawe jak będą to komentować Taz z Tiney'em.

Newsów tak mało nie było wiec nie przesadzaj. Dobry job :)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...