Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Połączenie brandów, Shaq na WMce, Dreamer poza TNA i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

JohnMorrisonPortrait3.jpg

:arrow: John Morrison jest w trakcie rehabilitacji, które jego zdaniem przechodzą po myśli. Za pomocą serwisów internetowych zapewniła to jego dziewczyna - Melina Perez. Jak wiadomo powrót JoMo jest planowany na najbliższe miesiące, a zarządowi zależy aby lekarze pozwolili Johnowi na czynne występy w ringu jeszcze przed WWE SummerSlam 2011.

:arrow: Osobiście uważam to za głupotę, ale warto odnotować co publikują amerykańskie brukowce. Mianowicie jak wiadomo w tym roku najprawdopodobniej nie odbędzie się gala WWE Bragging Rights. Spekuluje się na temat powodów, dla jakiej owa się nie ukarze. Przechodząc do sedna sprawy mówi się jakoby WWE dążyło do połączenia dwóch głównych brandów, co uważałbym za bullshit stulecia. Być może niebawem ukażą się świeższe informacje.

:arrow: W spoilerze umieszczam dwie walki, które zostały nagrane na najbliższą galę WWE Superstars:

Chris Masters vs JTG

Melina & Maryse vs Eve Torres & Gail Kim

shaquille-o-neal-picture-3.jpg

:arrow: Shaquille O'Neil ponownie zawita do WWE? Czemu nie. Zarząd federacji sugeruje jakoby była gwiazda NBA miała ponownie powrócić do akcji. Spekuluje się na temat ponownego programu z Big Showem, który oczywiście miałby się zakończyć walką na WrestleManii XXVIII. Dla przypomnienia, gala odbywać się będzie w Miami, gdzie Shaq spędził nieco czasu reprezentucją miejscowy Żar. Jak wiadomo teraz, gdy koszykarz zakończył karierę mógłby znaleźć czas na trochę rozrywki.

:arrow: Creative Team TNA Impact Wrestling planuje już odpowiednie plany dla Chrisa Harrisa. Aktualne tyczą się jakoby miał nastąpić powrót America’s Most Wanted, które tworzył wraz z Jamesem Stormem przed paroma laty. Jednakże co z Beer Money? Podobno już niebawem ma nastąpić ich rozpad przez co Roode stałby się solowym zawodnikiem w organizacji.

:arrow: Zakupów McMahona w Meksyku ciąg dalszy? Prawdopodobnie tak. Media sugerują jakoby prezes WWE Inc. miałby jeszcze zarzucić sieci na meksykańską organizację CMLL. Jak wiadomo może to być spowodowane ostatnimi powodzeniami związanymi z Sin Carą (Mistico) i być może Averno.

:arrow: Percy Watson ponownie w akcji. Tym razem uczestnik drugiej serii NXT uczestniczył na paru House Showach WWE walcząc z Jackiem Swaggerem. Z informacji podawanych wynika, iż Showtime przegrał wszystkie swoje walki.

thelifeofamaskedman.jpg

:arrow: 'Rey Mysterio: The Life of a Masked Man' - taki tytuł będzie nosiła najnowsza płyta zadedykowana temu małemu człowiekowi. Na płycie znajdą się jego najlepsze walki z ECW, WCW oraz oczywiście WWE. Okładka - powyżej.

Angle_feb_impact_5_1268836a.jpg

:arrow: AAA stara się teraz o rekompensatę ze strony TNA Impact Wrestling na rzecz wzajemnej wymianie zawodników. Współpraca ma ta polegać na pożyczeniu Kurta Angle, który miałby się pokazać w paru walkach w Meksyku. Wszystko to jednak zostanie zaplanowane prawdopodobnie dopiero po zakończeniu aktualnego programu, w którym uczestniczy Kurt.

:arrow: Już za tydzień odbędzie się specjalne trzygodzinne WWE All Stars Raw. Jak sama nazwa wskazuje, można wywnioskować, iż podczas show ukażą się byłe gwiazdy federacji. Jednakże to nie wszystko. Zapowiedzianym General Managerem podczas gali jest Stone Cold Steve Austin!

tommy-dreamer_39584.jpg

:arrow: Tommy Dreamer nieoficjalnie zakończył swoje występy dla TNA Impact Wrestling. Były wrestler między innymi rodem z ECW nie dogadał się z zarządem w sprawie przedłużenia kontraktu i najprawdopodobniej jeśli to nie będzie miało miejsca, odejdzie z federacji Dixie Carter.

:arrow: The Miz oraz przedstawiciele WWE zapewnili jakoby ostatniej nocy podczas Dark Match Main Eventu zawodnikowi nic się nie stało. Od rana (naszego czasu) ukazywały się różne pltoki na temat zdrowia wrestlera, lecz nie należy im ufać.

Brodus-Clay-Have-To-Sing-Cody-Rhodess-Theme.jpg

:arrow: Brodus Clay wystąpi w najnowszym filmie od WWE Studios. W przyszłym tygodniu będą miały miejsce pierwsze zdjęcia do horroru 'No One Lives'. Można się spodziewać, że Brodus dostanie jakąś rolę pod swoją postać. Będzie to oczywiście jego debiut filmowy od WWE Inc.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yo

1

• Zaq123

1

• 19kami10

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dzięki za newsy ;).

Dobrą dla nas wszystkich nowiną jest to, iż JoMo czuje się co raz lepiej, a jego rehabilitacja przechodzi jak najbardziej pomyślnie. Osobiście mam nadzieję, że John powróci do ringu jak najszybciej.

Połączenie brandów także uważam jako beznadziejny pomysł. Niestety usunięcie gali Bragging Right może nam tylko to potwierdzić, a pojawienie się za tydzień na RAW wrestlerów z obu brandów może być tego przedsmakiem.

Beer Money miałoby się rozpaść? Osobiście uważam to za niegłupi pomysł. Dzięki temu mogliby wypromować jakiś inny tag team. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Fajnie by było gdyby więcej wrestelrów z CMLL przeszło do WWE. Osobiście lubię akcje "wysokich lotów", a wiadomo, że Meksykanie są głównie do tego stworzeni :D.

Percy Watson. Nie wiem czemu, ale nie lubię kolesia i mam nadzieję, że jego debiut będzie się przedłużał, bądź w ogóle do niego nie dojdzie.

Brodus Clay. Właśnie co z nim? Od tego niezbyt przyjemnie wyglądającego wypadku na Extreme Rules - kiedy został uderzony drabiną przez Christiana w ogóle nie pojawia się na Smackdown...

Na sam początek bardzo dobra informacja dotycząca JoMo. Cieszę się, że jego rehabilitacja przebiega dość szybko. Czekam cierpliwie na jego powrót.

Połączenie brandów dla mnie również ogromna głupota. Jedna gala w tygodniu? Połowa zawodników nie miała by żadnych walk na tej tygodniówce.

Chciałbym zobaczyć Shaq'a na WMce. Ciekawe jakby wypadła jego walka z Big Showem.

No to wujek Vince kupuje zawodników z CMLL. To dobry krok z jego strony.

Brodus pasuje do tego horroru :D Wygląda jak wielkie bydle

Dzięki za newsy :thumb:

Bardzo dobrze że John Morrison wraca do zdrowia i już w sierpniu go zobaczymy :) Połączenie Raw i SmackDown było by najgorszą rzeczą

jaką zrobiło WWE. No bo oznaczało by to zunifikowanie pasów i o wiele mniej akcji a tego nie chcemy. Shaquille O'Neil w WWE ? Może i

było by to ciekawe ale musiał by otrzymać godnego przeciwnika. Rozpadnięcie Beer Money nie cieszy mnie zbytnio bo bardzo lubię ten Tag

team i szkoda było ich rozłączać ale na jedno to dobrze że Roode rozpocznie solową karierę w której może i coś osiągnie. Jak widać gwiazdy

WWE obecnie nie wystarczają McMahonowi więc rusza po gwiazdy do meksyku żeby miał lepszy zysk. Fajnie że wyszedł film o Reyu Mysterio

który będzie opisywał jego całą karierę dotychczas. Specjalne wydanie Raw brzmi bardzo interesująco pewnie będziemy się mogli spodziewać

występu byłych gwiazd co bardzo cieszy no i oczywiście że będzie to wszystko prowadził Stone Cold Steve Austin. Chodź Tommy Dreamer

nie przedłużył kontraktu z IW to może powróci do WWE ? Było by to chyba najlepszym rozwiązaniem. Ciekawe jaką rolę będzie w tym

filmie odgrywał Brodus Clay może jakiegoś Zombie :D Tyle ode mnie.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Dobrze, że JoMo szybko dochodzi do zdrowia. Mówi się, że powróci przed SummerSlam, ale ja myślę, że będziemy mogli się go spodziewać może już nawet przed MITB PPV. Na plakacie MITB widnieje właśnie postać Morrisona więc może coś w tym być, ale nie wiadomo czy plakacik jest oficjalny. Nie wierzę w to, by WWE chciało połączyć Smackdown i Raw. To muszą być jakieś plotki innej opcji nie ma. Mam nadzieję, że Shaq nie stoczy żadnego pojedynku w WWE. Nie lubię jak jakieś gwiazdy telewizji/sportowe występują w walkach wrestlingowych. W większości wygląda to żenująco i nie da się na to patrzeć :roll: . Ja mam nadzieję, że WWE dokona dobrych zakupów w Meksyku. Chciałbym jednak by Vince... a raczej Triple H (bo chyba On zajmuje się teraz "zakupami") zasięgnął do AAA. Kurde, Aero Stara mogliby mi ściągnąć do USA bo to co z nim robi AAA, to... szkoda gadać. Ciekawe czy TNA zgodzi się na wypożyczenie Kurta do AAA. Myślę, że Angle poradziłby sobie w meksykańskich klimatach. Już z niecierpliwością czekam na kolejne Raw. Mam nadzieję, że WWE pokaże nam niezłe show. Ciekawe co teraz będzie robił Dreamer. Nie zdziwiłbym się, gdyby chciał odpocząć sobie od wrestlingu.

Dzięki za newsy :).

Ciesze się,że JoMo wraca powoli do formy.Liczę na jego szybki powrót do ringu i kontynuowanie programu z Ronem Kilingsem.Ja również nie wieże,że WWE rzeczywiście połączy dwa brandy tworząc tylko jeden dla wszystkich gwiazd.

Shaq na Wrestlemani 28?! i to walce z giantem?! Ludzie nie dobijajcie mnie. =))Big Show ledwo chodzi po ringu,a miał by walczyć z zawodnikiem jego pokroju(jeżeli chodzi o wzrost)?Cieszyłbym się z powrotu AMW.Ci panowie pokazywali,że są dobrzy w ringu i mogliby jeszcze ze sobą walczyć w teamie.A po za tym Rood ma występować solo i wejść do ME,a więc blisko jest już do rozpadu BM.Poczekamy jeszcze do Slamiversaly i zobaczymy czy uda im się obronić pasy(Rooda zastępuje Shelly).

W Meksyku są na prawdę dobre gwiazdy i sprowadzenie ich do stanów było by niezłym posunięciem.A po za tym ludziom,którym znudził się Rey Mysterio(mnie nie)mogliby popatrzeć na innych skocznych luchadorów młodszych od Reya.

Kurt w AAA?Myślę,że to by wypaliło(jeżeli ci by się oczywiście zgodzili!),ale najpierw Angle musi zakończyć swój program z Double J.Potem może śmiało pójść do AAA na te parę walk.

Czekam z niecierpliwością na 3-godzinne RAW.SCSA jako GM! może być ciekawie.Może jeszcze Rock się pojawi i będziemy mieli segmencik z tą dwójką :D (moim zdaniem bez problemu mogliby osiągnąć rating 4.0)

Czekam na informacje czy rzeczywiście Dreamer skończył z federacją Dixie.

film z Brodusem jak się ukaże to oczywiście oglądnę.

Dzięki za świetną porcję newsów!

deathnotep.png

angle_02.gif

• Styl:  Jasny

Bardzo dobrze, że John'owi się poprawia - bardzo to cieszy. Ale uważam, że lepiej będzie gdy się całkowicie wykuruje. Do SummerSlam jeszcze 2 miesiące i uważam, że na ten czas John nie będzie jeszcze w 100% sprawny fizycznie by walczyć, a jak wiemy to zdrowie jest najważniejsze. Połączenie brandów - =))=))=))=)) naprawdę bullshit stulecia :!: :8 Nie wiem czy wszycy wiedzą, ale Bragging Rights miało nazywać się Uprising, które potem znowu zmeniono, tylko że na stare dobre Vengeance. Shaq dla rozrywki w WWE - w sumie jestem na tak, ale walka na WMce - tu już mówię NIE !! Kondycyjnie Shaq jest napewno dobry, w końcu w NBA mecze są co dwa dni, ale w ringu nic ciekawego się nie wydarzy - to jest pewne!! Ale cóż moje narzekania skoro, Vince i tak da Shaq'a na WMkę :) Plany wobec Harris'a tylko jakie ?? Jest on obecnie gruby, wolny, bez żadnego impetu i wigoru, uważam, że ten powrót był jednorazowy i że WildCat opuści TNA z powodów wymienionych wyżej. No Vince robi co może, żeby jeszcze podnieść ratingi w Meksyku, które są i tak bardzo wysokie (po 8,9 punktów!!). Zakup Mistico i Averno zapewne jeszcze pomoże promocji WWE w Meksyku. Jeszcze niech zakupi Angel'a De Oro i Yao się pochlasta chyba :) Percy Watson nie od dzisiaj walczy na House Show'ach - jest obecny niemal na każdej gali Smackdown, więc dla mnie to żaden news. No ciekawe jak Kurt zaprezentuje się w Meksyku - raczej nie zawiedzie :) No 3-godzinne RAW zapowiada się mega ciekawie!! Za pewne zobaczymy Diesla, Booker'a, Rock'a i chyba .... Foley'a!! - zapowioada się dobre Show. Dreamer odchodzi z TNA - bardzo dobry ruch z jego strony. Może i on się pokaże na tym RAW ?? :thinking: Brodus w filmie spod znaku WWE - z pewnością nie będzie pozytywną postacią :)

THX za newsy

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...