Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Szkoła - temat ogólny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ej bez jaj... Jak ja sobie sprawdziłem ile jest chętnych a ile miejsc do klasy mojego pierwszego wyboru okazało się że miejsc jest 42, a chętnych aż 82!!! Hm... Ale mnie to zmotywowało normalnie... Ale szczerze? Jestem dobrej myśli, ponieważ jest świadectwo z paskiem, wygląda na to że jest zachowanie wzorowe oraz średnia ocen 5.00 :)

A jutro podobno mamy dostać wyniki egzaminów gimnazjalnych :( Chyba zwaliłem, ale nie wiem już sam co myśleć na temat egzaminów :D Szczerze? Nic nie zmienię, więc leje na to i to jest najlepsza metoda!

A co do balu... Ja idę sobie na "ognisko" w poniedziałek w czasie lekcji i wtedy sie zobaczy czy zakończy się bal pod stołem :D

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

24

• Yao

14

• Kosaki

14

• Luba

13

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No jutro podobno wyniki. W tym roku było za dużo historii w części humanistycznej i słabo mi poszło. Fajnie by było jakbym miał tak od 40 do 60 pkt :P Ja już jestem po imprezie po balu i fajnie było :) Niektórzy moi kumple za dużo wypili, ale było z nich śmiechu =))

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Co do balu to wyszedł OK, choć ja go miałem w lutym, a słyszałem, że niektóre szkoły robiły go w czerwcu. No i wyszedł jak wyszedł, fajnie było i pod żadnym stołem nie skończyłem. :P Lecz jeśli chodzi o egzamin to część humanistyczna nie była taka zła, akurat ja lubię historię, ale parę rzeczy z niej zawaliłem przez tą presję. xD Z humana liczę na coś ponad 30 punktów, to by mnie zaspokoiło, bo wiem, że z matmy na lightcie będę miał ponad 40. :) Więc podsumowując liczę ogólnie na jakieś 70-80 pkt. Oby się udało. :D

ahfo.png

luba_049.png

Haha :D Mam już wyniki z egzaminu gimnazjalnego... Nie wiem czy jest się czym chwalić, ale napisze :D :

- Humanistyczny: 25 pkt.

- Matematyczno - Przyrodniczy: 40 pkt.

- J. Angielski: 40 pkt

Humanistyczny zjechałem na maksa... Na zasrany patriotyzm im się zachciało i właśnie tym sposobem odciągnęli od Polski obecnych trzecio-gimnazjalistów... CHOLERA! :lol

No ja też dzisiaj dostałem wyniki z egzaminu i szczerze chciałbym zamienić je z wynikami z egzaminu próbnego..

- Humanistyczny: 24 pkt.

- Matematyczno - Przyrodniczy: 13 pkt.

- J. Angielski: 26 pkt.

No cóż ja mogę więcej powiedzieć.. :imsorry:

Edytowane przez Gość

Jeżeli można to skomentować....jak z matematyczno-przyrodniczego można mieć więcej punktów niż z przeważnie najłatwiejszego - humanistycznego? Nie żebym się znał, bo testy pisze dopiero za rok, ale bez kitu...nie widziałem człowieka, który z matematyki ma więcej punktów niż z polskiego :P.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

jak z matematyczno-przyrodniczego można mieć więcej punktów niż z przeważnie najłatwiejszego - humanistycznego?

A widziałeś arkusz od egzaminu gimnazjalnego 2011 z humanistycznego?! Więc wtedy nas zrozumiesz, dlaczego można mieć więcej punktów z maty niż z humana...

Sebu a więc teraz wiesz :P Turek to chodzący kalkulator :lol Poza tym humanistyczny był moim zdaniem trudniejszy od matematyczno-przyrodniczego. A co do wyników to dziś nie byłem w szkole i ich nie odebrałem. Jutro je odbiorę i napisze ile bd miał pkt.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Też nie byłem w szkole gdy przyszły wyniki, siedziałem sobie w domku i robiłem se jaja z kupelami i kumpelkami, z resztą Blazi dobrze o tym wie :D Ale ma się swoich zaufanych informatorów więc wszystkiego się dowiedziałem :D

Pozostaje mi pogratulować zakończenia gimnazjum tegorocznym debiutantom w szkołach średnich, bo jak widzę jest was tu sporo. Ja gimnazjum skończyłem z wynikami 43(pl), 38 (mat) i 45(ang) i średnią 5.1. Muszę przyznać, że naukę w gimnazjum olałem całkowicie, ale starałem być choć trochę skupiony na lekcjach i obecnie kończę 2 klasę ogólniaka :) Wybrałem LO 201 w rankingu i udało mi się dostać bez problemu. Pierwszy rok skończyłem ze średnią 4.1, a teraz udało mi się poprawić na 4.4. Więc jestem zadowolony :)

Martwi mnie jedynie jedna rzecz. Za mną 2/3 szkoły, a ja nadal nie wiem co potem :( Po wakacjach trzeba już się deklarować jakie matury zdawać...

Też się pochwalę.

2 gim.

Język polski - 4

Język angielski - 4

Język niemiecki - 4

Historia - 3

Chemia - 3

Biologia - 3

Informatyka - 4

W-F - 3

Matematyka - 3

Religia - 5

WOS - 5

Fizyka - 3

Geografia - 3

Zajęcia artystyczne - 5

Zachowanie - dobre

Próbne egzaminy gimnazjalne:

humanistyczny - 28

język obcy (niemiecki) - 26

matematyczno-przyrodniczy - 20

A widziałeś arkusz od egzaminu gimnazjalnego 2011 z humanistycznego?! Więc wtedy nas zrozumiesz, dlaczego można mieć więcej punktów z maty niż z humana...

Wydaje mi się to niezwylke dziwne, bo matematyka to najgorszy przedmiot na tej planecie :P. Sam pisałem jedynie testy próbne z trzeciej klasy, nie wiem jak wyglądały te 'główne', ale dla mnie (czytaj dla kogoś, dla którego matematyke pojąć trudniej niż to, co obecnie dzieje się w TNA), jest to niemożliwe :D.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Tegoroczne testy były nie wiem jak to określić... zaskakujące? Piszesz test humanistyczny no to szykujesz sie na długie wypowiedzi z polskiego a tu jeb... cały egzamin właściwie z historii, dalej szykujesz sie na matematyczno-przyrodniczy, więc liczysz że test będzie pod matematyke, z której mam 5 na koniec trzeciej klasy a tu jeb... głównie biologia i chemia... Ogólnie nie mam pojęcia jak mi poszło bo nie byłem dzisiaj w szkole, ale jutro sie przejde tylko z tego powodu na jedną lekcje.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

No panowie u mnie wcale nie było lepiej, ale mogę powiedzieć, że mam tyle samo punktów co Turek. :D To tak czas się tymi punktami pochwalić, więc humanistyczny 34! NIeźle. :P Następnie matematyczno przyrodniczy z którego dostałem 31, ostro! I oczywiście anglik z którego dostałem tylko 43. :/ Ogólnie słabiutko to wszystko wyszło i teraz czas na zmiany szkół. Myślę tym razem nad Marią Konopnicką, bo są tam znośnie klasy i progi punktowe na moje nogi. :D Ogólem liczba moich punktów to 122. :P

Do tego dzisiaj poszedłem sobie do Jarka aby zabrać papiery, bo sama babka mi powiedziała, że mam nikłe szanse na dostanie się. Więc z łaski swojej zabrałem podanie i wybrałem się w podróż na Królewską do Reja. Tam miło i ciepło mnie powitali. xD Sama w sobie szkoła jest bardzo ładna, no może od zewnątrz trochę staro wygląda, ale wewnątrz taki luksus, że czasami słów brakuje. Doszedłem do sekretariatu i pytam się czy mam szansę się dostać do klasy klasycznej lub humanistycznej ze średnią 5.00, wzorowym zachowaniem oraz 122 punktami. Gostek mi odpoiwada, że mam szanse na dostanie się i raczej się dostanę, więc szczerze mówiąc cieszę się z tego, bo jednak na rankingu Rej jest 13, a Dąbrowski 19 czy 18, więc jakaś różnica jest.

ahfo.png

luba_049.png

No dziś byłem w szkole i odebrałem wyniki.

Humanistyczny - 22

Matematyczno-przyrodniczy - 26

J.angielski - 41

Czyli mam 48 pkt. Do tego jeszcze punkty za oceny, osiągnięcia i za to, że byłem w samorządzie szkoły (przewodniczący). Czyli podliczając z 90 pkt powinienem mieć. ;)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011