Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Austin, Foley, Manabu Nakanishi, Hogan vs. Warrior i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

wwe+smackdown+logo.jpg

:arrow: Brand Smackdown po nagraniu tapingu w ten wtorek wybiera się w podróż do Hiszpani i Włoch.

:arrow: Booker T zastąpi Matt'a Striker'a na stanowisku na Superstar ( :who: ) gdyż Striker będzie manager'em.

:arrow: 22 czerwca odbędzie się Pro - Am Gold Tournament w River Highlands TPC w Hartford. Miz został zapowiedziany na tą imprezę.

90b50317ed3b6c3cd84681b144160dcb_StoneCold_Steve_Austin.jpg

:arrow: Jak wiemy Stone Cold ma zawitać dziś na Raw i ogłosić zwycięzcę TE. Na tym samym Raw ma odbyć się podobno Dark Main Event pomiędzy Ceną i Mizem.

the+rock.jpg

:arrow: The Rock zdobył nagrodę "Biggest Ass Kicker", którą zadedykował Armii Stanów Zjednoczonych (czemu mnie to nie dziwi? :thinking: )

:arrow: Hall Of Fame'rzy WWE, Sunny, "Hacksaw" Jim Duggan, Greg "Hammer" Valentine i "Cowboy" Bob Orton są zapowiedziani na IAW Wrestling "Clash 13 Cove" wydarzenie to odbywa się w sobotę, 20 sierpnia na Stadionie Coveleski w South Bend, Indiana.

:arrow: Poniżej film z udziałem Scott'a Hall'a, jak widać że wygląda lepiej niż ostatnio ale i tak jest strasznie osłabiony.

2885463_COM_john_cena_raw_february_7_2011.jpg

:arrow: John Cena będzie na okładce WWE Magazine w lipcu tego roku.

mike_sdwarrior_hogan1.jpg

:arrow: Wojna Twitter'owa pomiędzy Hulkiem Hoganem i Ultimate Warrior'em, trwa. Oto jeden z wpisów Hulka Hogana

"Warrior was a jabroni. Hulkamania still runs wild... Brother"

I odpowiedź ze strony Warrior'a

"They say I hate Hogan. Never did," he wrote. "Like a favorite loved pet who has come to the end of its useful life, time to put an end to his misery."

:arrow: Warrior mówił także że jego film będzie niedługo gotowy i pojawi się w sieci a jego długość to nieco ponad godzina.

mickfoley01.jpg

:arrow: TO PEWNE! Mick Foley poprosił o zwolnienie z TNA choć jego kontrakt kończy się we wrześniu, podobno jest on skłonny zostać Manager'em Miza. TNA pociągnęło z tego Storyline, w którym Hogan mówił że Foley został zwolniony jako Network Executive. Jednym z powodów odejścia Mick'a jest podobno to ze jego projekty nie były wdrażane w życie i trudno mu się przez to pracowało.

:arrow: Poniżej film z serii "Why Wrestling Matters" Tym razem Hulk "H2" Hogan.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sBkKPfh9FMQ

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... BkKPfh9FMQ

:arrow: Wczoraj 19 urodziny obchodził Simon Dean, który jest byłą gwiazdą WWE. Spóźnionego wszystkiego najlepszego.

:arrow: Chris Harris raczej nie zasili szeregów TNA na stałe, spowodowane jest to tym ze publika jakoś nie zbyt na niego reagowała na PPV.

:arrow: Film o Gorgeous Gorge'u uległ zmianie w dokumentacjach znaleziono kilka osób, które go znały i one takze zostaną wysłuchane. Premiera planowana jest na 2012 rok (Chyba dobrze to zrozumiałem).

dragon_gate_usa.png

:arrow: Dragon Gate USA jest bardzo zadowolone z Eventu w Long Island i chce to kiedyś powtórzyć.

:arrow: Randy Orton będzie obecny na tapingu SD we wtorek.

:arrow: Manabu Nakanishi, jedno z wielkich nazwisk New Japan Pro, został hospitalizowany z powodu zdrętwienia rąk (?) po Geram Suplex, którego przyjął od Wataru Inoue.

Ps. To moje pierwsze newsy wię cproszę o wyrozumiałość ;)

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CenationKid

1

• Yo

1

• Godzila

1

• Ulicznik Xeb

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Booker T bardziej podoba mi się jako komentator niż Striker i oby ten Angle jego jako Managera jeszcze troche się pociągnął...Cieszę się z powrotu Scotta Halla nawet jako managera fajnie jest go zobaczyć w kwadratowym pierścieniu...Ta wojna twitterowa już toczy się od jakiegoś czasu, jak widać Hogan lubi mieć wrogów w swoim gronie, czekam na dalsze informacje o tym filmie bo może być to rzecz która bardzo upokorzy Hulk'a...Mick Foley zwolniony z TNA ? Spoko, prawdziwa legenda obyśmy zobaczyli go w WWE choć to temat na przyszłość. Dzięki Ci za Newsy.

Stone Cold ma zawitać na Raw? No no, może być ciekawie, ale do tego dodałbym jeszcze Rock'a :8 Ta cała wojna Twitter'owa jest już nudna. Rozumiem, że chcą zrobić więcej szumu przy swoich osobach, no ale bez przesady.. Mick Foley i manager Miz'a... Kolejna świetna wiadomość, która może się potwierdzić. Czekam aż będzie tym manager'em i wystąpi na Raw.. Heh, może kiedyś jeszcze będzie. Chociaż na jedną noc ;) Film z Hogan'em. Widać, że kolega kocha ten sport i chce być w nim aktywny do końca. :P Dzięki :t_up:

Ciesze się z tego ,że WWE jak najczęściej przyjeżdża do europy.Dzwine striker będzie managerem zamiast komentatorem nie ogarniam :thinking: .Wiadomo gdy Stone Cold pojawi się na RAW ranting skoczy do góry, ciekawe kto wygrał tą edycję ponieważ nie sledze jej na bieząco.Nie dziwię się że tak szybko foley odszedł od TNA.Pewnie nie mógł się z dwoma geniuszami jakimi są Hulk Hogan i Eric Bishof (sam bym z nimi nie wytrzymał) :) .A co do Chrissa Harissa ludzie nie jarali się na jego widok więc TNA go nie zatrudniło.

Striker managerem? Ciekawe kogo.. Te wojny na twitterze jak wspomniał Patryniu już stają się nudne. Wg mnie może się nie lubią, ale powinni przestać, bo jest to jak sprzeczki w przedszkolu. Stone Cold na RAW był i coś tam powiedział, ale nie oglądałem jeszcze, to nie wiem, ale zobaczę. Mick Foley managerem Miza? To mogłoby być bardzo fajne. Czekam aż się to potwierdzi, bo wolę Micka w WWE niż w TNA jako tego wysłannika "Network". Jasiu na WWE Magazine nie dziwi mnie, bo chcą zarobić kasy. To chyba normalne ze strony Vince'a :roll: .

Dzięki za newsy, Tupolewie :8

Dzięki za paczkę newsów :)

Ciekawe, czy Matt nadal będzie menadżerem Tysona Kidda, czy może dadzą mu kogoś innego. W sumie nie ma to dla mnie większej różnicy, ponieważ Superstars oglądam ostatnio sporadycznie rzadko.

Cold rzeczywiście pojawił się na RAW, ale nie chcę spojerlować w jakiej roli, a tym bardziej, kto wygrał TE.

Szkoda, że Mick Foley nie będzie już pojawiał się w TNA, choć ostatnio zdarzało się to sporadycznie rzadko.

Randy na Smackdown? Przecież to raczej oczywiste. :D

Nie wypada nie skomentować, chyba? :) Najlepszy nius to nius o tym, że Foley ma być manager'em Miz'a ( :* ). Nawet w to wierzę, a czemu? Ostatnio informacje o tym, że miał się pojawić na urodzinach Rock'a, a dodatkowo został usunięty z rosteru tej wrestlingowej federacji. Awesome Bang! Bang!? 3x TAK! Ten cały Hogan tylko rozgłosu szuka tymi swoimi kłótniami, ale nie robi to na mnie wrażenia. Skoro prosisz, to masz moją wyrozumiałość, dzięki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...