Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powrót Kharmy, Śmierć Betty George, JR o Christianie i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Na początek statystyka. Jest to ilość ile fanów moją poszczególne gwiazdy WWE na Facebooku

1. John Cena (6,927,925)

2. Rey Mysterio (2,506,721)

3. The Undertaker (2,359,319)

4. Triple H (1,978,921)

5. Edge (796,458)

6. Randy Orton (738,282)

7. Shawn Michaels (710,645)

8. Steve Austin (501,844)

9. Kane (466,459)

10. John Morrison (427,060)

Kharma%2Bwwe.jpg

:arrow: Spekuluje się, że Kharma powróci tuż przed WM 28

:arrow: W dark matchu Smackdown Johny Curtis pokonał aktualnego mistrza TT Michaela McGillicutty'ego

:arrow: Aktorem, który zagrał segment z R-Truthem na Raw był aktor Kelci Jones

:arrow: Alex Rilley ponownie znajduje się na Raw. Decyzję taką podjął GM Raw. ( pewnie na potrzeby feudu z Mizem :P )

ugo.com_.jpg

:arrow: Chris Jericho ogłosił, że znalazł wydawcę i w 2013 roku wyda kolejną książkę

:arrow: Ten sam wrestler powiedział też, że po jego powrocie do WWE ujrzymy odmienionego Chrisa Jericho

:arrow: Tak brzmiała wiadomość ogłoszona przez GMa Raw po zejściu programy z anteny

Based on R-Truth's victory tonight, R-Truth has earned a match with the WWE Champion. Therefore, as the main event at Capitol Punishment, John Cena will defend the WWE Championship against R-Truth on one condition. R-Truth must apologize next week for his abhorrent behavior tonight..

:arrow: Mówi się iż Averno ma walczyć w w WWE pod innym imieniem np. Rey Ortiz II. I co najgorsze prawdopodobnie ma walczyć bez maski :(

eee.jpg

:arrow: W wieku 98 lat zmarła Betty George żona HoF Gorgeous George’a. RIP

:arrow: Na stronie WWE pojawiły się 2 nowe profile gwiazd WWE. Są to Jinder Mahal i Johny Curtis

:arrow: W dniu 22 czerwca Miz będzie uczestniczył turniej Pro-Am w Gold River Highlands TPC w Hartford

:arrow: John Cena będzie na okładce lipcowego wydania WWE Magazine

:arrow: W ostatnim wpisie na blogu Jim Ross odniósł się do heel turnu Christiana

"After the vocal minority uproar when Christian lost the World Title on Smackdown, I mentioned that I thought that loss would likely position the skilled veteran from Ontario, not talking about Neil Young here, to become more relevant and valuable to WWE. Seems as if that has occurred as Christian, after this week's Smackdown broadcast, is arguably the brand's #1 villain. Of course there will be some who refuse to look at the reality of this matter and the fact that Christian has the opportunity to fill a huge gap and to be in plenty of main events at live events and on TV. Plus, Christian's verbal skills will be better utilized as an antagonist, IMO. The bottom line is about making money and this certainly positions Christian to have the potential to capitalize on such."

:arrow: Mick Foley zamieścił następującą notkę na Twitterze

"I pushed hard for changes I felt would benefit Impact Wrestling. I can understand how some would interpret that as difficult to work with."

:arrow: W sieci pojawił się nowy filmik TNA

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Godzila

1

• Lontek

1

• GMS

1

• Krzysiek680

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

No cóż newsy w końcu są więc pasowałoby skomentować;) te statystyki z facebooka są dosławnie wszędzie i w każdych newsach a wiec jak dla mnie nic nowego jedynie dziwi mnie ilość fanów u niektórych zawodników (edge,HbK,JoMo) mam nadzieje że to się naprawi.Ciekawe co wymyślą dla kharmy jak powruci ważne żeby była hellem i miała jakąś konkretna zawodniczke do fełdu (może beth??)No w końcu coś się dzieje z Curtisem Ciekawe kiedy zobaczymy go w tv?? Alex bardziej by się przydał teraz na dolnym jebnięciu zwłaszcza po tym face turnie miałby szanse na ME albo mid card bo dla miza ktos by się znalazł z Raw...Czekam z niecierpliwością na powót Jericho do WWE brakuje go troche na SD;/No r-truth ma teraz szanse się wypromować przy jaśku,m ważne aby tego nie zmarnował.Ten filmik nawet fajny ale obejrzałem go tylko i wyłącznie ze względu że była tam Velvet Sky :lol:lol

Betty George R.I.P

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Betty George R.I.P

Na początek statystyka wiadomo wsztstko jasne ale zasakuje mnie ilosć fanów Shawn Michaels , Steve Austin ,John Morrison. Kharma Mam nadzieje że wróci , ponieważ jest to twarda zawodniczka która bije kobitki w WWE. :) .Mam nadzieję że , Johny Curtis szybko się rozwinie w WWE.Kelci Jones onim się nie wypowiem , ponieważ go kompletnie nie znam.Feud miedzy mizem a alexem naprawde zapowiada się ciekawie , chociaż miom zdaniem znowu bedzie to powtórka jak z danielem brayanem czyli odgrzewany kotlet tylko z innymi osobami.Co do filmiku obajrzałem tylko dlatego że na nim była velvet sky. :lol

Co do Kharmy...po tym wystąpieniu na RAW nie ma szan by była Heelem, no chyba zie po feudzie z bliźniaczkami, Film w miarę klimatycznie pokazał Najładniejszą wg mnie divę na dzień dzisiejszy, Y2J wraca, moim zdaniem na Summer Slam go zobaczymy, oby w Gimnicku Ayatollacha rock'n'rolla , brak go w WWE, to jedyna postac dla której oglądałem WWE więc niech wraca.

sig.png

Zaskoczyłem się pozytywnie na to że Undertaker zajął 3 miejsce w tym rankingu, to bardzo pozytywne zakoczenie...oznacza to że ktoś jeszcze na niego czeka, a nie wszyscy o nim zapomnieli...Ja na przykład bardzo czekam na jego powrót, ale czy zdrowie pozwoli, oby...Khamara jest w ciąży, ale zobaczymy może pojawi się przed WM 28 ale do tego jeszcze długa droga, i napewno będzie jej brakować w dywizji. Dziwny pseudonim dla Averno, ja wolał bym go pod tym normalnym, myślę że bardziej by pasowało taki jeden wyraz :) Ale zobaczymy bo to tylko spekulacje. Czekam na Curtisa i to co dalej się z nim stanie, bo póki co się marnuje niestety w Dablju Dablju Iii...Ja osobiście bardzo czekam na powrót Jericho i to co pisze o tych jego książkach, ahhhh wracaj Chris !! Wracaj....Newsy dobre, ale kilka z nich sie powtarzało, jednak dobra robota.

• Styl:  Jasny

No ten ranking jest nieco zaskakujący. Pierwsze i drugie miejsce mnnie nie dziwi, ale że Taker jest trzeci to już bardzo duża niespodzianka!! Dziwić też mogą niskie jednak miejsca HBK'a i Stone Cold'a. Kharma na WM 28 - jestem jak najbardziej za. Na ten czas dziecko powinno się już nieco odchować, więc Kharma jednak będzie mogła sie pojawiać w miarę możliwości w WWE. Na początku wydawało mi się, że ten gośc to jakiś kuzyn albo ktoś z rodziny Truth'a, bo facet był nieźle podobny do Rona. Jednak Alex jest już na RAW - w sumie wiadomo, jednak z feud z Miz'em musi trwać, a Alex nawet na pół minuty nie pojawił się na Smackdown, więc przeniesienie go na RAW to jak najbardziej trafna decyzja. Ciekawe jaki będzie powrót Chris'a, gdy takowy nadejdzie. Pewnie z miejsca faceturn i pewnie feud z Orton'em który przez ten czas pewnie stanie się tym złym. Ten ringname dla Averno to porażka. Dlaczego WWe nie może tak poprostu zostawić nromalnie Averno, tylko jakieś lipne kombinacje. 98 lat - no kurde dożyć tego wieku to szacunek. RIP Betty. Ten pomysł TNA z filmikami, jak to wrestling jest ważny, to porażka. Chyba tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Turniej drużynowy wyłoni następnych pretendentów do pasów Vanity Project. Tymczasowy GM Robert Stone ogłosił w kulisach we wtorek, że turniej wystartuje w przyszłym tygodniu i finiszuje na evencie NXT w Madison Square Garden Theatre 31 marca. Początkowo w stawce były ekipy The Culling, Sean Legacy & Eli Knight, Hank & Tank, Birthright, OTM oraz DarkState, a w openerze pierwszej rundy Hank & Tank mieli zmierzyć się z Birthright. Saquon Shugars z DarkState nie był zadowolony z taki
    • Grok
      Jon Moxley jest dumny ze swojej frakcji Death Riders i niedawno wychwalał etykę pracy jednej z jej członkiń. W niedawnej rozmowie z Renee Paquette w programie Close Up, Moxley stwierdził, że każdy zawodnik w tej branży powinien pracować tak ciężko jak Marina Shafir. Mimo kilku lat spędzonych w federacji, Shafir zyskała swoje pięć minut dopiero po dołączeniu do Moxleya jako część Death Riders w 2024 roku. W ciągu ostatnich paru lat Shafir wspięła się do grona najbardziej dominujących kobiet
    • Grok
      Kilka lat po przejściu na emeryturę Sting złożył dwa nowe zgłoszenia znaków towarowych nawiązujące do początków swojej kariery. W poniedziałek, 9 marca 2026 roku, Sting zgłosił znaki towarowe „Flash Borden” i „Blade Runner Sting” na towary i usługi: koszulki; bluzy; bluzy z kapturem; czapki; chusty na głowę; oraz skarpety. Opis tych zgłoszonych znaków towarowych brzmi: Zgodnie z danymi USPTO, „Flash Borden” został użyty po raz pierwszy w grudniu 1984 roku, a „Blade Runner Sting” – 28 gru
    • Grok
      Następny odcinek w Houston to Booker T Appreciation Night. Przed main eventem wtorkowego epizodu Vic Joseph zwrócił się do publiki i zaskoczył Booker T, ogłaszając, że następne show w rodzinnym mieście Hall of Famera, czyli w Houston, będzie mu poświęcone. Pięciokrotny mistrz WCW był tym faktem wyraźnie zaskoczony. Dodatkowo zapowiedziano steel cage rematch o NXT Women’s North American title, w którym Tatum Paxley broni tytułu przed Izzi Dame. To właśnie Dame przerwała Paxley na starcie wtor
    • Grok
      Kilka godzin po przedłużeniu kontraktu z MLW Shotzi spotkała ją osobista tragedia – zaginął jej brat po wypadku samochodowym. W mediach społecznościowych podzieliła się niepokojącą informacją o Deano, którego samochód znaleziono rozbity niedaleko Fort Mason/Marina District w San Francisco. Nagrania z monitoringu pokazują, jak oddala się od wraku. Szczegóły, jak skontaktować się z władzami w sprawie wszelkich informacji o Deano, znajdziecie tutaj. Po długim runie w WWE, z którą rozstała s
  • Dodaj nową pozycję...