Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Play Station 3 corner - temat dowolny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

zostałem szczęśliwym posiadaczem ps3 w grudniu i po wielu godzinach grania i testowania,mogę powiedzieć że gra się bardzo dobrze i przyjemnie.Niektórzy ludzie twierdzą że pad od xboxa 360 jest wygodniejszy od pada ps3.Moim zdaniem pad od ps3 jest wygodniejszy ponieważ w przeciwieństwie do pada z xboxa 360 ma w normalnym miejscu gałki (od dzieciństwa jestem związany z plejtejszyn). jeżeli ktoś jest chętny zagrać rundkę w tekkena 6 lub w borderlands to mój nick to :Hydra887PL

batistac.jpg
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

4

• Lontek

3

• Vejder

3

• undertaker124

2

Top użytkownicy w tym temacie

Po przejściu Uncharted 3, oraz znudzeniu się UFC 3, zamierzam kupić jakiś tytuł, który wciągnie mnie na długie godziny, bo Uncharted przeszedłem w 3 dni(najdłużej spędziłem w Chateu[chyba tak się pisze :D], na tej zagadce gdzie trzeba było przestawiać orła konia i coś tam jeszcze), a UFC znudziło mi się po tygodniu. Myślałem na Red Dead Redemption, bo ponoć jest tam 2x większa mapa niż w SA, a z misjami pobocznymi można zagrać nawet przez 30h. A wy jaką grę na dużo godzin polecacie ? :)

• 8 miesięcy temu...

• Styl:  Jasny

Miałem tego gówna nie kupować, ale była taka promocja, że nie mogłem się oprzeć. Ktoś chętny na meczyk w WWE2k14 ? :P

Dodano:

Jest jeden element, z którego powinienem być zadowolony, ale tak mnie wkurwia, że nie mogę. Chodzi o poziom trudności, szczególnie chodzi mi o poziom trudności przy walkach z Undertakerem w streak mode trzeba wygrać Kevinem Nashem z Takerem, a to jest k***a niemożliwe ! Na początku chciałem na kozaka na poziomie legend przejść, ale było to niemożliwe, zmniejszyłem poziom na hard i k***a dalej było to niemożliwe, w końcu postanowiłem iść na łatwiznę i dałem na easy, ale k***a dalej nie umiem tego starego gnoja pokonać ! Lekka przesada, bo jak się już ma finisher wykona się ten finisher na nim chcesz go przypiąć to On nagle zapina hell's gate i tak prawie zawsze, a czasem po finisherze światła gasną i Taker stoi za naszymi plecami z finisherem. Tylko raz udało mi się pokonać Takera, a osoba która go pokonała to Brock Lesnar przypadek : D ? Ogólnie gra całkiem przyjemna, chyba najlepszy roster w historii, a cały czas kogoś dodają, dużo pasów, dużo aren no i tryb 30 years of wrestlemania też bardzo fajny i wcale nie jest taki łatwy, a szczególnie na poziomie legend, który w końcu zasługuje na taką nazwę. Piszę to będąc mega wkurwiony, bo próbowałem pokonać Takera tym wolnym Kevinem, no ale kurde nie da się, nie wiem czy to ja jestem taki słaby czy to poważnie jest takie trudne, ale muszę go pokonać tą postacią żeby odblokować ostatnią postać, a konkretnie retro Undertaker :censored: .

Bo Streak Mode ma poziom trudności niezależny od tego ogólnego. Mnie też na początku Nashem nie szło, aż w końcu przestałem robić świetną walkę i zdobywać miliard punktów za styl i po prostu spamowałem go schodkami za ringiem...

Ogólnie 2K14 to całkiem niezła gra, biorąc pod uwagę fakt, że 2K przejęło projekt w połowie tworzenia i nie mieli nawet czasu za bardzo wpłynąć na głupich Japońców, ale ten pozytywny wpływ i tak jest widoczny. Chociaż dalej czuć, że to tylko WWE '13 v2.