Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Play Station 3 corner - temat dowolny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zapraszam do dowolnej dyskusji o tym sprzęcie i grach.

Nie znalazłem tego temtu, a wiem, że był na forum, choć pewnie został przez przypadek skasowany, więc muszę go stworzyć na nowo, bo mam ważne pytanko.

Jak dobrze wiemy, Play Station Store nie działało przez pewien czas, lecz w końcu powróciło i dzięki temu możemy sobie pobrać 2 z 5 gier za darmo. Mamy do wyboru: Little BIG Planer, inFAMOUS, Wipeout HD, Rachet & Clank (jakaś część) oraz Dead Nation. Gierki może nie są jakieś takie wybitne, ale zawsze coś. Ja myślę, nad pobraniem inFAMOUS'a oraz Dead Nation. DO tego Sony pozwoliło nam dać na próbę, czyli okres miesiąca Play Station Plus. Tylko własnie nie wiem, czy mamy wybrać, ze wolimy wziąć gry, czy tez konto "Plus". Może ktoś z was wie i mi pomoże. :P

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

4

• Lontek

3

• Vejder

3

• undertaker124

2

Top użytkownicy w tym temacie

Osobiście pobrałem inFamous i Dead Nation. Powiem tak, inFamous nawet nawet (do tego polski dubbing), ale Dead Nation mnie wciągnęło na maksa, nie mogę się od tej gry oderwać :D Tutaj mamy polskie napisy, ale to w niczym nie przeszkadza. Co do konta PlayStation Plus, jak już ktoś z was aktywuje złote plusy, to niech się bierze za pobieranie Burnout Paradise, bo jest za friko, a gierka naprawdę fajna. Reszta rzeczy w plusach to takie tam duperele (minis, avatary, motywy itp) Myślałem że to Welcome Back to będzie wielka kicha ze strony Sony, ale nie jest źle :)

Luba - nie musisz wybierać czy bierzesz gry czy PS+, oba masz za friko :)

Świetnie, że oba mam za friko, ale jak na początku wziąłem to PS+, a następnie chciałem wziąć dwie z tych pieciu gier które były do pobrania, to jakoś nie chce mi się to coś kliknąć. xD Może trochę skomplikowanie piszę , ale jakoś jak klikam X aby wejść w to coś, to w ogóle nie chce mi wejść w to menu aby pobrać gierki. Kurczę, coś musiało mi się zwalić. :P

ahfo.png

luba_049.png

Ja mam takie pytanie. Ponieważ PS3 mam zamiar dopiero kupić przyczyna wiadoma WWE '12 na PS3 -.-, Chciałbym dowiedzieć się czy opłaca się kupować dla jednej gry.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Nie sądzę, abys kupił tą konsole tylko dla jednej gry, bo gierek na PS 3 jest w pytkę, i szczerze mówiąc powinno ci się więcej spodobać. PS 3 według mnie warto kupić, sam przesiadłem się z konsoli XBOX 360 na PS 3 i szczerze mówiąc jest znaczna poprawa. Według mnie same pady to PS 3 może za ładnie nie wyglądają i wydają się niewygodne, ale jednak to tylko pierwsze wrażenie. Pady są wygodne i o wiele lżejsze niż na XBOX'a. No, co ja mam Ci tu opisywać, według mnie warto kupić PS'a. ;)

ahfo.png

luba_049.png

Ja też można powiedzieć przesiadam się z Xboxa ale zwykłego..Już na niego gier prawie nie ma. Na pewno wcześniej pójdę do kolegi i u niego trochę pogram...A kupie kiedy zejdzie do około 1100zeta

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Ja również zamierzam kupić PS3 w wakacje. I właśnie z tego względu mam pewien dylemat. Czy opłaca się kupić PS'a z Move'em (wiadomo 200 zł droższy), czy może lepiej darować sobie go, bo nie jest on aż tak bardzo potrzebny? Jak sądzicie?

DEAD MAN WALKING

Myślałem nad kupnem move'a, ale się powstrzymałem. Szczerze mówiąc ten move jest mi mało potrzebny, a jak na razie dużo gier na niego nie ma. Rozumiem jak kiedyś jeszcze wyjdą jakieś abrdziej rozbudowane gry na ten sprzet to chętnie go zakupię, ale jak na razie, nie. Lecz, jeśli masz go zamaiar kupić razem w zestawie z PS 3 to się pewnie opłaca, bo osobno, jest o wiele droższy, a jak wiadomo gry na to będę wychodzić, więc sądzę, że warto. ;)

ahfo.png

luba_049.png

Często jeżdżę do Austrii a tam wiadomo taniej. Jest prawdopodobieństwo że tam kupie se plejaka tam kosztuje około 200-300 Euro a Move około 40 -50 Euro. Wiec jak widać jest taniej. Ale na razie nie ma ciekawych gier na mova. Choć nie powiem że mi się nie podobało jak grałem u kolegi.

CM Punk

Powiem tylko 1 nie przepłacajcie tutaj za PS3! Zamówcie sobie zza granicy, ja byłem osobiście w Stanach i kupiłem PS3 za 299$ czyli to było jakieś niecałe 900 zł więc nie przepłacajcie! :P

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

• 6 miesięcy temu...

Kupiłem sobie wczoraj PS3. Ktoś chętny na grę w Uncharteda 2 lub Fifę 12 ( prawdopodobnie jutro kupuję) :D

Nick macie w sygnie ;)

• 1 miesiąc temu...

Mój kolega pożyczył mi Move'a i napiszę o nim kilka słów. Bardzo fajne urządzenie. Grałem w Sports Champions. Wszystkie gry są bardzo fajne choć najlepiej grało mi się w Ping-Ponga, Siatkówkę ( choć gra nudzi po kilkunastu partiach gdyż polega to głównie na tym by machnąć "pałą" gdy wskaźnik będzie zielony), Gladiatorów ( chyba najbardziej mnie zmęczyła :] ) i Bocca też jest fajna ( coś a.la kręgle tylko, że zamiast przewracać kręgle musimy rzucać jak najbliżej takiej małej kulki). Jak patrzyłem na statystyki po dwóch dniach wielkiego nawalania miałem koło 6h na liczniku z tego co zauważyłem loadingi i czas w menu się nie liczy bo by było troszkę więcej ;] ] ( byłoby więcej ale bateria nie trzyma długo. Dostałem wyładowanego i ładując go gdzieś do 1/2 lub 2/3 musiałem go ładować 3 razy). Ogólnie bardzo fajne urządzenie tylko trzeba uważać, żeby nie grać tak długo jak ja gdyż teraz ledwo co podnoszę rękę do góry, a jakimś grubym amerykańskim dzieckiem nie jestem ;)

• 8 miesięcy temu...

• Styl:  Jasny

Właśnie przeszedłem kolejną grę na plejstejszyn! Assassin's Creed III czyli bardzo wyczekiwany tytuł przez wielu fanów serii między innymi mnie, ale czy 3 część była tak dobra jak poprzednie ? Kto nie chce znać zakończenia gry niech nie czyta : ) Zacznę od tego, że Assassin's Creed III jest zupełnie inną grą niż poprzedniczki to znaczy sens gry jest dalej taki sam, ale świat został tak rozbudowany tryb walki dość widocznie zmieniony no i co najważniejsze to został zmieniony bohater. Ratonhnhaké:ton nazwany później przez swojego mistrza Connor jest w połowie templariuszem, a w połowie "dzikusem" nie będę rozwijał jego pochodzenia, bo jak ktoś chce to może sobie poczytać choćby na wikipedii. Zainteresowanie tą grą było i jest bardzo duże co świadczy choćby o tym ten cytat "W pierwszym tygodniu po premierze na konsole PlayStation 3 i Xbox 360 sprzedano 3,5 mln egzemplarzy gry" imponujące. Wszyscy na forach jarają się tą grą jak to jest super zrobiona dostaję bardzo wysokie oceny i tak dalej i tak dalej, ale jak dla mnie to Assassin's Creed III jest chyba najsłabszą częścią z tej serii. Grałem w assassin's creed, assassin's creed II, assassin's creed brother hood, assassin's creed II revelations no i przed chwilą skończyłem III i najmniej mi się chciało grać w tą ostatnią część. Gdy dostałem tą grę 2 dni temu oczywiście byłem podjarany na maxa, ale po jakiś 2 godzinach nie chciało mi się już grać nie to co przy poprzednich częściach, że przy jednym podejściu do gry potrafiłem przejść połowę. Assassina muszę oddać jutro i tak naprawdę zmuszałem się do przejścia tej gry do końca żeby jednak zobaczyć czy na końcu będzie coś zaskakującego jak w poprzednich częściach nie powiem, bo było dość zaskakująco, ale po tak wypromowanej grze spodzewałem się czegoś naprawdę większego, lepszego i nowego. Nie mam siły już pisać o wszystkim co mi się podobało w grze a co nie, ale jeśli mam oceniać, która część najlepsza to assassin's creed III zajął by ostatnie miejsce, a tak ładnie się zapowiadał.... Trochę bez ładu i składu post, ale jest 2 w nocy ! :P

• 2 tygodnie później...

HEAVY RAIN

Od dawna polowałem na tą grę, bo słyszałem, że jest naprawdę świetna. I w końcu udało mi się ją zdobyć. Teraz mogę śmiało powiedzieć, że gra (a w zasadzie interaktywny film) dosłownie niszczy system. Jest to zupełnie inne, świeższe podejście do rozrywki komputerowej. Nie ma tutaj rozpierduchy niczym CoD, ani możliwości ulepszania postaci jak np. w Skyrimie. Jest to genialnie opowiedziana historia, która od początku do końca trzyma w napięciu i pozwala poznawać ją z różnych perspektyw (4 bohaterowie, między którymi się przełączamy). Zabawa polega głownie na QTE, ale to daje więcej frajdy niż 3/4 innych gier. Realistyka również powala na kolana. W niej wszystko musisz zrobić sam, nikt za cb nic nie zrobi (np. zabawa z dziećmi, odkażanie ran itp.). Kolejną ważną rzeczą są znakomite rozterki głownych bohaterów i wynikające z tego możliwości wyborów. Każdy z nich ma wpływ na dalszy przebieg fabuły. Wszystko trzeba dokładnie przemyśleć. Wszystko to pozwala wczuć się w prowadzone postacie i przeżywać wydarzenia razem z nimi. Dodając do tego przyzwoitą grafikę, otrzymujemy kompletną grę. Panowie z Quantic Dreams wykonali kawał świetnej roboty. Każdy, kto posiada czarnulkę, powinien zaopatrzyć się w HR, bo jest to obok Uncharteda najlepszy exclusive na PS3.

Ocena: 9.5/10

Jeżeli ktoś grał w demo i mu się niezbyt spodobało to niech spróbuje się przełamać i odpalić HR od początku, bo ta gra uzyskuje na wartości, jak zacznie się ją od pierwszej sceny. To demo to tak jakby wyciąć fragment filmu i puścić w obieg (nikt nic nie zrozumie). Ja też tak miałem, ale teraz wiem, że całość gry jest warta każdej ceny.

DEAD MAN WALKING
  • 3 tygodnie później...

Dzisiaj spotkała mnie bardzo miła niespodzianka. Otóż otrzymałem kod do bety multiplayera God of War Ascension. Gra się bardzo przyjemnie. Gra polega na tym, że na planszy jest 8 ołtarzy, które trzeba przejmować i bronić swoich, za co dostajemy punkty.Wygrywa drużyna z większą ilością punktów. Na pewno wszystko chodzi płynnie ( gra,menu - przynajmniej ja nie odczułem lagów ani zwiech). Ciężko mi coś więcej powiedzieć o tej grze, gdyż jest to raczej nowość w grach. Kamera jest z boku tak jak w innych God of Warach, jednakże nie przeszkadza tak jak w niektórych momentach pierwszej cześci :roll: No więc po tych 30 minutach gry jestem zadowolony. Gra jest ciekawa, jednakże minusem jest tylko jedna mapa i dwa tryby. Mianowicie 4 graczy i 4vs4 ( drużynówka). W ten pierwszy jeszcze nie grałem. Jakby ktoś chciał coś wiedzieć o tej grze to pisać. Chętnie odpowiem :t_up:

PS. Ogólnie teraz niezbyt mam ochoty ani czasu na gry. Na dysku wala się sporo pełnych wersji z PS + ( Batman AC, Hell Yeah, Borderlands, Deus EX, Crysis 2). na których ogranie mam jeszcze około 15 dni. Darmowy miesiąc Playstation + do otrzymania na Facebooku --> http://www.facebook.com/PlayStationPols ... 1779474103

I jak tu nie kochać Sony :8