Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Spoilery SD, Kolejny manager Kidda, Show MVP i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: To zaczynamy od pierwszego odcinka nowego Show prowadzonego przez MVP na YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=hpWkaJKMBcc&feature=player_embedded

LINK: http://www.youtube.com/watch?v=hpWkaJKM ... r_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=DniYc23ZyYs&feature=player_embedded

LINK: http://www.youtube.com/watch?v=DniYc23Z ... r_embedded

:arrow: No skoro jest Show MVP to nie może zabraknąć 16 epizodu Z! True Long Island Story.

LINK:

:arrow: Nie wiem czy był, ale rating poniedziałkowego show Tough Enough wyniósł 1.74.

:arrow: A już niedługo finał tego show I zwycięzcę poznamy na następnym Raw, na to Raw zostali zapowiedziani wszyscy uczestnicy show oraz trenerzy.

:arrow: Nie oficjalnie mówiło się, że zwycięzca TE jeszcze na tym samym Raw miałby stoczyć jakąś walkę, ale możliwe, że to tylko plotuchy.

:arrow: Na Smackdown w ME tej gali na ring próbował wtargnąć widz. Nie udało mu się to, a raczej nie będziemy mieli okazji tego oglądać (nie wiem, dopiero pobieram).

:arrow: Jeżeli ktoś ogląda NXT, to mógł zauważyć, że nie było na nim Williama Regala, który jest obecnie w Anglii. Zastapił go tam Michael Cole.

curtis.PNG

:arrow: Spoiler z segment Smackdown, który chyba nie był emitowany dt. Johnny’ego Curtisa:

Johnny Curtis powiedział, że nie dojdzie do jego walki o pas TT co wygrał wraz z wygrana w NXT, następnie wylał na siebie oraz trochę na ring mleko, po czym zaczął płakać nad rozlanym mlekiem :P

:arrow: No I spoiler z Main Eventu Smackdown:

Początek Heel Turnu Christiana – po walce ktorą sędziował zaaakował Ortona pasem mistrzowskim.

:arrow: Wczoraj swoje 53 urodziny obchodził Lex Luger, 30 urodziny obchodziła Velvet Sky, a AJ Styles swoje 34 urodziny. Zyczymy wszystkim Wszystkiego najlepszego!

:arrow: AJ Lee wczoraj podała, że jej TT z Kaitlyn mialby nazywać się „The Chick Busters”, ale najpewniej był to zwykły żart ze strony AJ.

:arrow: Dobra, Superstars i tak nikt nie ogląda, wiec nie daje tego w spoiler. Tyson Kidd ponoć (nie oglądam :P) po raz trzeci zmienił managera! Tym razem został nim … Matt Striker! Ciekawe czy dojedzie do setki?

707maryse.png

:arrow: No I coś dla wielbicieli Maryse (czyli dla mnie). Na twitter’ze podała, że założyła swoje oficjalne konto na facebooku, a poniżej link do jej konta:

http://www.facebook.com/besexymaryseouellet

:arrow: A poniżej link do nowego konta na Twitter’ze – Ultimate Warriora:

http://www.twitter.com/ultimatewarrior

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wopio

1

• Hacjend

1

• fanfanfan

1

• krzsiekmar11

1

Top użytkownicy w tym temacie

Finał Tough Enough zapowiada się ciekawie, dwuch ciekawych zawodników a każdy ma od siebie coś innego do zaoferowania. Czekam z niecierpliwością. Johhny Curtis, myślę że to rozsądna decyzja z tym TT. Face i hell w jednym TT, to by było trochę za skomplikowane. I jeszcze w jaki sposób to zaprezentował, nie wiem czy to miało być zabawne ale mnie rozbawiło. Hell turn Christiana, nie ma co pisać bo już się tego spodziewaliśmy po wcześniejszych spekulacjach. A z tymi managerami to lekka przesada, za duże zamiszanie. WWE znajdźcie jakiegoś prawdziwego managera a nie gościa za backstage!

No na reszcie doczekałem się Heel Turna Christiana. Ileż można było traktować tak tego zawodnika? 17 lat w tym biznesie, tylko 2 dni z jednym, z dwóch głównych pasów. Teraz heel turn na pewno poprawi tego zawodnika. Powinien przynajmniej potrzymać pas z kilka miesięcy. Powodzenia Christian!

Na finał Tough Enough zapowiada się ciekawie. Choć ja stawiałem na zawodnika, który odpadł, ale to znaczenia nie ma. Nie wiem, czy powinien zwycięzca walczyć na Raw, jak to niby ma być. Oni się dopiero uczą, a tu masz ci los i jako przeciwnika dostanie Jaśka lub Reya :D

A co do show M.V.P to przynajmniej mógł się postarać o dobry fryz, a to jakiś taki łachmaty trochę. Ale dobrze, że daje o sobie nadal znać. Na pewno wiele jego fanów czekało na takie coś.

A i jeszcze show Zacka jest prost AWESOME.

Czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki :D

beznazwy2pj.png

Już z niecierpliwością czekam oczekuję Raw na którym poznamy zwycięzcę Tough Enough. Mówiło się też o tym, iż pomiędzy SCSA i Punkiem ma dojść do mini-feudu, więc może być ciekawie. Chętnie zobaczyłbym debiutancką walkę zwycięzcy TE, ale zobaczymy czy do wspomnianego debiutu w ogóle dojdzie. Nie oglądałem jeszcze SD, więc nie wiem jak tam wyglądała sytuacja z wtargnięciem fana. W każdym razie tapingi SD nagrywane są we wtorki, więc można domyślać się, iż taki incydent zostanie wycięty.

Dobra, Superstars i tak nikt nie ogląda, wiec nie daje tego w spoiler.

Fajnie wiedzieć że jestem dla ciebie nikim :waving: .

No fajnie że MVP prowadzi swoje show i będzie jeszcze coś o nim słychać. No proszę już 16 odcinek show Zacka, jak widać zależy

Zackowi na swoim programie. Bardzo wysoki rating Tough Enough, ale nie ma co się dziwić dość że zbliża się ostatni odcinek w

którym poznamy zawodnika który wygrał. Bardzo dziwne zachowanie Curtisa ciekawe czy będzie on facem czy heelem ? No i chyba

najbardziej ciesząca mnie informacja czyli heel turn Christiana, na który czekam od dawna. No i mam nadzieje że wreszcie otrzyma

szanse na pas i może teraz potrzyma go dłużej niż 5 dni. Najlepszego dla wszystkich którzy obchodzili urodziny. Tayson Kidd jak widać

zmienia managerów jak skarpetki. :D Fajnie że i Maryse założyła swoje konto na facebooku.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Na Raw będzie finał Tough Enough.Już nie mogę się doczekać.Mam również nadzieje,że rzeczywiście pojawią się wszyscy trenerzy,a szczególnie SCSA.Jego pojawienie się może podnieść rating.Jeżeli na prawdę dojdzie do walki z udziałem zwycięzcy TE to może być ciekawie.Ciekawi mnie z kim stoczył by swoją walkę(pierwszą).

Niezłe zamieszanie z tym widzem.Po za tym mogli to bez problemu usunąć,bo SD! jest nagrywane we wtorki,a puszczane w piątki.Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać z Curtisa.Było to trochę żenujące.

Heel turn CC był już pewny i sporo się o tym mówiło.Mam nadzieje,że Christian pokona Ortona i odbierze to na co zasłużył(pas WHC).

Irytuje mnie sytuacja z tymi menagerami.Niech dadzą mu jednego na stałe,a nie zmieniają go na każdym superstars.Za nie długo Tyson będzie przychodził na ring z samym hulkiem hoganem(nie no żart :D).Na koniec wszystkiego najlepszego dla tych którzy obchodzili urodziny.

Dzięki za newsy. :P

deathnotep.png

angle_02.gif

Czym bliżej końca 1 sezonu TE tym rating rośnie . Czekam na finał :D . Widzę , że Zack Ryder ma umiejętności wokalne =)) . Ogólnie fajnie wychodzi mu prowadzenie tego swojego show. Nie oglądałem show MVP. Cieszę się z powodu hell turn'u Christiana. Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości odzyska złoto. Dawno nie słyszałem o Curtisie. Ale zachowanie żenujące. Dzięki za newsy :thumb:

• Styl:  Jasny

Show Montela nie chciało mi się oglądać bo ciut za długie jest :) Ryder z każdym odcinkiem robi coraz to lepsze jaja - to śpiewanie w samochodzi mnie rozwaliło :t_up: Ratingu TE nie było, więc spoko :) No ciekawe co jest szykowane dla zwycięzcy TE. Osobiście wolałbym, aby zwycięzca poprostu dołączył do czerwonego brandu. Match o WWE Title to byłaby wg mnie głupota. No z tym fanem to ciekawa infomacja, ale że to jest taping to tego nie było w TV. Ta scenka z Curtis'em - nie wiem wogóle co ona miała na celu. Wszystkiego najlepszego dla solenizantów.

Superstars i tak nikt nie ogląda, wiec nie daje tego w spoiler

Fanów SS jest mało, ale do nich się nie zaliczam, wiec nie mam nic przeciwko, aby nie było pokawania w spoilery jakichś wiadomości dotyczących tej tygodniówki. A ta szopka z managerami to już parodia. Może jeszcze zrobią feud managerów - to już by było przegięcie. Ćwierki mnie nie interesują :)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Nie wiem czy to wynika z tego, że ktoś co tydzień wpada na "coraz lepszy" pomysł, czy to po prostu jakiś znowu głupi storyline WWE, ale po co zmieniać c otydzie komuś managera ?? Nie mogą po prostu zacząć tego człowieka po ludzku promować, a nie robić pośmiewisko ?? No cóż.. Co do Curtisa, też dziwi mnie to po co WWE robi NXT, jak i tak zwycięzca jego albo znów odchodzi z WWE, albo pojawia się tam grubo po wygranej i nikt go już nie pamięta, a do tego nie daje mu nagrody. Już myślałem, że WWE da Curtisa do rosteru, który nic nie bd mówił o pasie, by "głupi ludzie" zapomnieli o tej nagrodzie. I tak już praktycznie nikt nie chce i nie pamięta Curtisa. A co do SmackDown!, moim zdaniem Orton potrzyma pas nie krócej niż do Summerslam.. przecież to taki niszczyciel, nikt go nie pokona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...