Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwe-tough-enough.png

WWE Tough Enough 30/05/2011

Przedostatni odcinek, trojka pozostalych zawodnikow, jeden z nich odpada... Ale o tym zaraz... W tym odcinku uczestnicy spotkali sie z bylym WWE Champion'em The Miz'em, ktory towrzyszyl im przy sesji zdjeciowej do WWE Magazine (albo poprostu zwykle fotki sobie pstrykali) oraz mieli pokazac wszystlko, czego sie dotychczas nauczyli, zwiazanego oczywiscie z ich umiejetnosciami ringowymi. Nie bylo narady, ze wszystkim mial poradzic sobie Steve. Tradycyjnie, pogadal sobie z kazdym z nich. Owa gadka koncowa byla oczywiscie odrobine dluzsza niz poprzednie, jako, ze final sie zbliza. Rezultat mogl zaskoczyc pare ludzi...

Jeremiah pozegnal sie z programem!

Rozdzielenie kumpli czyli Jeremiah'a i Luke'a, finalowe starcie pomiedzy wlasnie Pretty Boy'em a Andy'm, co o tym sadzicie? Moze winien Stone Cold zostawic MMA Guy'a, a wykopac, uwazanego przez niektorych za slabego nerowo Andy'ego? Komentowac, nie pitolic!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja powiem tak - I knew it was gonna happen! Wiedzialem, ze ostatnimi uczestnikami, ktorzy pozostana beda Luke i Andy. Ten pierwszy to dobry w ringu (ladnego dropkick'a wykrecil) arogancki heel, ktory moze zdzialac na prawde duzo. Charyzme jakas tam posiada, z mic skill'ami jest w porzadku wiec mysle, ze sie nada. Andy, zas, bardzo sie poprawil na tle tych kilku grubych tygodni, widac bylo, ze sie nie opierdzielal, gadac potrafi na prawde dobrze, mysle, ze nawet lepiej niz Luke, a i w ringu, jak na swoje gabaryty, tez jest niezly. Wiecej treningu i beda z niego porzadne ludzie. Oboje sa dla mnie materialami na gwiazdy.

Teraz cos o ostatnio wyeliminowanym ziomusiu, Mylilem sie co do niego, on potrafil gadac i to bardzo dobrze. Mozna rowniez powiedziec, ze byl najbardziej naturalny oraz mial ta charyzme, co udowodnil w poprzednim odcinku. O jego warunki fizyczne sie martwic nie musimy, jest wysportowany, skoczny lecz przyda mu sie troche stabilnosci. Mimo to i tak mysle, ze dalby rade w WWE. Co wiecej powiem, on wciaz ma szanse sie tam dostac, tak samo, jak pozostala trojka, ktora widzielismy w tym odcinku.

Teraz to nie wiem, kto wygra i mnie to nie obchodzi. Well, nie obchodzilo mnie to po pierwszym odcinku, gdyz zarabsity byl to dla mnie entertainment :) .

Your turn.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LC Edgar

1

• Brem

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A ja powiem że nie jestem zadowolony z wyniku tego odcinka. Miałem wielka nadzieję, że w finale zobaczymy Andy'iego i własnie Jeremiacha. Ok może Jeremiach był najsłabszy technicznie ale z drugiej strony miał zdecydowanie nieporównywalnie mniejsze doświadczenie od pozostałej dwójki, mozna powiedzieć, że był na poczatku całkiem zielony a wcale bardzo nie odstawał technicznie a mało tego, był jedynym zawodnikiem który ani razu przed finałową 3 nie był zagrożony. Jak dla mnie miał ogromny potencjał co pokazał chociażby tym elbowdropem z obrotem, zaskoczył wszystkich i mógłby jeszcze nie raz to zrobic. No i jeśli chodzi o charyzme był najlepszy więc troche nie rozumiem decyzji Austina. No ale stało się, mam nadzieje, że jeszcze o nim usłyszymy. No ale skupmy się na finałowej 2. Luke

Ten pierwszy to dobry w ringu (ladnego dropkick'a wykrecil) arogancki heel,

No własnie, Luke się świetnie nadaje do roli aroganckiego heel'a i napewno by sobie w takiej roli poradził ale... No własnie ale, ilu jest takich jak on? Ile jest aroganckich pięknisiowatych heele? Czy potrzebny jest kolejny? Jest Miz, Ziggler, Riley (no akurat on przeszedł facetrun ale to ten sam typ), Del Rio, McIntyre i pewnie ktoś jeszcze by sie znalazł o kim zapomniałem. Potrzebny nam kolejny tego typu zawodnik? Watpie. Natomiast Andy to co innego, Andy jak na swoje gabaryty jest dobry ringowo, i jest taki bardzo hmm klimatyczny, tajmeniczy. Myślę, że można by z nim zrobić naprawde wiele fajnych rzeczy o ile znajdzie się pomysł. I teraz pewnie uznacie że mega przesadzam i mnie zhejtujecie ale moim zdaniem Andy ma zadatki na bycie w przyszłości postacią którą obecnie jest Undertaker :roll: W końcu kazdy kiedyś zaczynał, Taker tez nie był od razu Takerem jakiego znamy. A Andy jest właśnie tego typu postacią i ma zadatki na wielką gwiazdę. Tak więc ja jestem zdecydowanie za Andy'm.