Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

GŁOSOWANIE NA WRESTLERA MIESIĄCA BGZ-WRESTLER MAJA

Wasz wybór wrestlera miesiąca BGZ. Każdy z was wypisuje kolejność wrestlerów od 1 do 6 a następnie uzusadnia dlaczego właśnie go wybrał.Głosowanie potwa tydzień a po nim zrobie punktacje waszych głosów.

Punktacja:

1 Miejsce-20 pkt

2 Miejsce-10 pkt

3 Miejsce 5 pkt

4 Miejsce 4 pkt

5 Miejsce 3 pkt

6 Miejsce 1 pkt
  • Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FIZ

3

• Turej

1

• Clown.

1

• Kall

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. R- Truth- Dla mnie jeden z najlepszych turnów jaki pamietam. Mega odświerzenia postaci, świetnie sobie radzi w nowej roli, interweniował w ME ER, wygrał walkę z Ryjkiem na OtL, wczoraj pokonał Cene na Raw i prawdopodobnie zostanie pretendentem. Ten miesiąc to chyba najelpszy miesiąc w jego karierzę a że nie ma jakiegos innego mocengo i pewnego kandydata na 1 miejsce myślę, że on sobie na to miejsce zasłuzył.

2. Christian- Po 17 latach zdobył główny pas na ER, niestety po 2 danich go stracił ale i tak awansował do ME w którym juz raczej się utrzyma do końca kariery, walczył o pas na OtL no i na obu majowych ppv wykręcił bardzo dobre walki, nawet z Ortonem za co tym wiekszy plus.

3. Brian Kendrick- Głos na niego jest trochę głosem na calą x divisie. Jest jakby liderem lotników którzy chca wrócić do dawnej świetności, radzi sobie w tej roli dobrze, wygrał walkę na Sacrifice, walczył o pas z Abyss'em, nie wygrał ale coś mi się wydaje że niedługu złoto zawiśnie na jego ramieniu.

4. John Cena- No jakby nie patzrec zdobył pas na ER, utrzymał fo na OtL mimo wielkim przeciwnościom jakie mu towarzyszyły podczas walki. No i ogólnie trzyma poziom, wciąż robi dobre speache idt itp

5. Eric Young- Wreszcie został doceniony za świetną robote jaką wykonuje, zdobył pas TV, może w troche głupi sposób no ale mniejsza. Jest najlepszym komediowym zawodnikiem jakiego znam i myślę że idealnie się nadaje do noszenia TV Championship, pewnie doprowadzi do do wielu świetnych segmentów no i dobrych walk.

6. Kharma- Mocny debiut na ER, dewastacja przez cały maj niestety zakończona pechowym zrządzeniem losu. Znaczy może pechowy to zle słowo ale no moment nie najlpeszy. Tak czy siak przez maj ciągneła calą dywizje div, wreszcie dzięki niej działo się tam coś ciekawego i bardzo szkoda, że nie będziemy oglądać tego dalej.

1Randy Orton-na SD nie przegral zadnej walki i zdobyl pas WHC

2-Christian-na ER zostal WHC Championem ale stracil ten pas 5 dni pozniej i swietna walka z ortonem na OTL

3-R-Truth-HEll Turn i lepiej walczy zdecydowanie nalezy mu sie to miejsce

4-John Cena -zostal WE Championem i obronil pas na OTL

5-Eric Young-Zostal TV Championem i dobrze radzi sobie na impactah

6-Mark Henry dobry pomysl jesliu chodzi o hell turn teraz to juz nie jest mily mark henry i moze miec szanse na pas WHC

1. Eddie Edwards - Po zdobyciu głównego pasa ROH, w maju zdecydowanie potwierdził, że na to zasłużył. Dwie efektowne obrony pasa.

2. John Cena - Myślę, że to miejsce należy się mu z racji ponownego zdobycia pasa WWE a zarazem jego obrony. Ciekawe czy R-Truth zostanie ostatecznie dobrze wypushowany z jego strony. Myślę, że John będzie trzymał pas przynajmniej do SummerSlam.

3. Sin Cara - Nadal po wielkim przylocie do federacji, w ringu pokazuje się z bardzo dobrej strony. Narazie dobrze się sprawdza, ale przydałoby się zaostrzyć jego story dołączając jakiś (póki co) mid cardowy pas do feudu.

4. Ezekiel Jackson - Zdecydowanie lepiej wygląda w ringu po odejściu z The Corre. Dodatkowo już dostał szansę na pas i mam nadzieję, że zbyt szybko WWE nie wycofa z tej idei Wade'a.

5. Sting - Ostatnio trochę mniej śledzę Impact Wrestling, ale Sting nadal trzyma pas co świadczy o pewnym rodzaju przekonaniu ze strony zarządu do jego kondycji i formy, która w ringu trzyma jeszcze jakiś poziom.

6. Brian Kendrick - Widać, że ostatnie eksperymenty z pushem w jego stronę się sprawdziły. Dobra wygrana na ostatniej gali PPV, a nawet mały Title Shot na pas Abyssa, co za nic chyba nie jest.

1.John Cena - The Champ Is Here, wygrana i utrzymanie ogólnie John Cena w Maju dużo zrobił

2.Randy Orton - To samo co pan wyżej wygrał pas i utrzymał na OTL, Orton król Friday Night.

3.Christian - Ostanio też się dużo wokół niego działo więc należy mu się 3 miejsce za dobre walki itp.

4.Sin Cara - uwielbiam jego walki, dobry feud z Chavo, niezła walka na PPV.

5.Kharma - No w Maju wszycy zaczeli się przez nią intresować divami i szkoda że na tak krótko.

6.R-truth - wkońcu coś robią z R-truhem tym razem jako Heel dosyć dobry i wygrana na PPV.

1.John Cena - Wygrał na Over The Limit oraz Extreme Rules. Ostatnio bardzo się poprawił w walkach. I w tym miesiącu najbardziej mi się podobał

2.Randy Orton - Cały czas wygrywa na SmackDown! chyba jeszcze ani razu na SD! nie przegrał. Cały czas skutecznie się broni.

3.Sin Cara - Świetna walka na Over The Limit. Bardzo dobrze się sprawuje, zasługuje na trzecie miejsce. Świetne walki ani jednej nie przegrał.

4.Christian - Nie może się pogodzić ze stratą pasa i dużo się wokół niego dzieje teraz.

5.Ezekiel Jackson - Ciągle wygrywa walki z Barettem. Powinien dostać ten pas IC. Wygrał już dwie walki o ten pas ale przez DQ. Mam nadzieję, że w czerwcu dostanie szanse

6.R-Truth - Nie mam kogo dać więc dam Truth'a. Chyba najlepszy miesiąc R-Trutha w tym roku. Jest o wiele lepszy w roli heel'a niż face'a

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

1. John Cena - No Jasiu zdobywa pas na ER, potem jeszcze broni go na OtL w starciu można powiedzieć, że z dwoma rywalami.

2. R-Truth - Bardzo dobry heel turn, deklasacja Morrisona i wygrana z Ryjkiem na OtL. Ponizej spoiler dt. CP:

W dodatku został pretendentem do pasa WWE, szkdoa, że Terminator znowu zwycięży :(

3. Brian Kendrick - Zasługuje by się znaleźć własnie na tym miejscu za jego ostatnie walki i za to co X-Division ostatnio robi. Może na Destination X (chyba coś takiego jest nieee? :P) zdobedzie pas X-Division bo wraca sześciokatny ring i byłby to odpowiedni moment dla niego.

4. Randy Orton - Potwornie go nie lubie, ale musi sie znaleźć tu, przed Christianem. Odebrał mu szybko pas, potem jeszcze na SD nie przegrywał walk.

5. Christian - Zdobycie pasa na ER, szkoda, że szybko go stracił lecz po tym co widzieliśmy na SD zapewne juz na CP zostanie pretendentem.

6. Eric Young - Komediowa postać, ale pas ma. Roll up w walce z Gunnerem, teraz na Impakcie fajna walka z Andersonem, kolejna dosć komediowa i myślę, że za tą swoja pracę zasluguje na ten punkcik.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

1. Christian - Cały czas trzyma się przy walkach o pas wagi ciężkiej, mimo że przegrał tytuł tydzień po zdobyciu. Jest cały czas "pushowany" przez zarząd, jest ubierany w różne role i tak trzymać. W pewnym momencie zaczęło mi się to nudzić, ale teraz znów nabrało tępa!

2. John Cena - Walczy, wygrywa, utrzymuje pas. Jak dla mnie jest to dobra wiadomość. Na początku obawiałem się że może być nudno, no ale jednak ostatnim czasem bardzo łatwo przekonuję się do pewnych rzeczy i tutaj także miało to miejsce. Zaczyna mi się ta cała sytuacja z Jasiem jako mistrzem WWE podobać!

3. Kharma - Ładny początek, ale jak dowiedzieliśmy się na Raw musi zakończyć swoją przygodę z WWE na co najmniej rok. Dlaczego na nią głos? Ponieważ jest w WWE krótki czas, a już zrobiła to co zrobiła. Miejmy nadzieję że po powrocie nie zwolni tępa.

4. R-Truth - Nie podoba mi się jego postać jako heel, dlatego dałem go tak na niskiej pozycji. Według mnie sobie nie radzi na tak wysokim stanowisku, ale życzę mu jak najlepiej i zauważyłem że powoli, ale to bardzo powoli zaczyna się przyzwyczajać do swojej wysokiej postaci.

5. Sin Cara - Walki ma na naprawdę wysokim poziomie, podoba mi się jego postać. Myślę, że już za niedługo można by pomyśleć o jakimś pushie na pas, ale wszystko pokaże nam czas.

6. Chavo Guerrero - W końcu przybliżył się w jakimś sensie do ważniejszych gwiazd WWE, choć w tym ostatnim tygodniu znów jego sprawa ucichła... Według mnie Chavo się spisał i można by było to kontynuować, ale co WWE ma na myśli na jego postać? Nie mam pojęcia...

Sorki, że tylko zawodników z WWE wymieniłem, ale ostatnim czasem nie miałem czasu na oglądanie ROH i TNA (bardziej ochoty co do tej federacji...)

1.R-Truth - Bardzo dobry heel turn. Odświeżyło postać i ja go bardziej polubiłem :) Zasługuje na wyróżnienie w maju :)

2.John "Jasiek" Cena - jak zwykle terminatorek. Wygrał walkę na OtL gdzie bronił się przed Missem i Rileyem. Ogólnie to Czemp is Hir !

3.Sin Cara - Mój słitaśny <333 Nie przegrał jeszcze ani jednej walki a do tego świetnie się prezentuje. Mała wpadka przy finisherze w walce na OtL ale to nic i tak jest świetny :D

No i w końcu była La Mistica !

4.Kharma - ładny początek no i wpadka :D No cóż będzie bejbi :D

5.Eric Young - zdobył w końcu pas no i dzięki temu jest nr. 5 :)

6. Ezekiel Jackson - kręci się w okół pasa no lecz niestety Beret wygrywa podstępami :) Ale już niedługo i black power będzie mistrzem.

alexisy.png

1. R-Truth - heel turn i niesamowite odświeżenie postaci. Jeszcze dwa miesiące temu nie mogłem na niego patrzeć, teraz jest jedną z najważniejszych na RAW i kto wie, czy na koniec kariery nie zdobędzie WWE Championship?

2. Randy Orton - za odebranie pasa Christianowi i epicką walkę na Over The Limit. Po przenosinach na SmackDown poprawił się trochę w ringu, chyba, że to dzięki Christianowi...

3. Christian - pas niby stracił, ale w końcu wstąpił w bramy Main Eventu i feuduje o najważniejszy tytuł w niebieskim brandzie. Do tego epicka walka z Ortonem na Over The Limit i wyciśniecie z niego tyle, ile nawet Cm Punkowi się nie udało.

4.John Cena - Wygrał pas na Extreme Rules po całkiem niezłej walce, by potem obronić go trzy tygodnie później na OTL (już po 'trochę' gorszym pojedynku). Tak czy siak, nadal zajmuje się promocją młodych - po The Mizie przyszedł czas na R-Trutha.

5. Sin Cara - botch za botchem, ale jakoś mi to nie przeszkadza, w końcu akcje które wykonuje są bardzo trudne. Walki na wysokim poziomie (szczególnie ta z Danielsonem na jednym ze Smackdown) i prawie udany debiut na PPV (sam pojedynek dobry, ale końcówka...).

6. Cm Punk - bo jest geniuszem i nie wiem czy przyjdzie taki czas, kiedy nie oddam głosu na niego w wrestlerze miesiąca. Mimo tego, że jego postać nie jest prowadzona tak jak należy, nadal jest genialny i genialnym pozostanie. Wygrał czysto z Reyem na RAW i mam nadzieję, że w końcu ruszy się coś z jego postacią, bo na pas zasługuje jak nikt inny w tej federacji.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ostatnio jakoś zbytnio nie śledzę wrestlingu, więc moje typy mogą okazać się trochę dziwne, więc nie przejmować sie tym. :P

1.John Cena

Pokonał Miz'a, brawo! Wycierpiał się w Extreme Rules, "I Quit!" matchu, kolejnie brawo. Zdobył pas, o nie! No, cóż, Cena jak na razie w tym miesiącu wymiata i nie mogę temu zaprzeczyć, więc niech ten jeden raz ma ode mnie pierwsze miejsce.

2.Brian Kendrick

Jak szaleć to już szaleć. Na paru, czy nawet wszystkich odcinkach Impactu miał cos do powiedzenia, zmierzył sie w gadce z Flair'em, do tego wygrał swoją walke na PPV, to oznacza, że jest znowu zauwarzany. Chciałbym nawet aby dostał pas X dywizji, bo za to co robi, to naprawdę mu sie należy.

3.Eric Young

Za wysoko? Nie, wcale nie. Jest on jednym z moich ulubionych komediowych wrestlerów, a teraz jak jeszcze dostał TV title, wreszcie został zauwarzony, mamy push. Wreszcie, trzymam za niego kciuki, aby dalej mu się powodziło.

4.Mr.Anderson

W ogóle nie trawie tego gościa, no ale muszę przyznać, że pokazał klase tymi swoimi przebierankami za młodego Sting'a, swoimi nudnymi gadkami oraz...nie warto pisać, lecz niech ma sobie to czwartę miejsce.

5.Randy Orton

Gość jednym machnięciem ręki oderbał pas temu panu na dole. Wow! Nie spodziewałem się tego, ale chyba po 7 latach Randy jest znów mistrzem wagi ciężkiej, miła odmiana. Mi się podoba, ten gość w roli champa. Szkoda tylko, że nie chce mi się oglądać SD. Ostatnio nic mi się nie chce. :(

6.Christian

Niby zdobył pas na tym...czekajcie nawet nie pamiętam jak ta gala sie nazywała, ale mniejsza o to, stracił ten pas szybciej, niż na niego sobie zapracował. Umieściłem go na tej liście, bo choć ten raz można było go zobaczyć z pasem na ramieniu.

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1.R-Truth - Świetny heelturn i w końcu zaczyna się coś koło niego dziać. Zawsze był pomijany i teraz ma swój czas. Fajnie by było jakby go wykorzystał. Według mnie najbardziej się w maju rozwinął i zasługuję na 1 miejsce.

2.Randy Orton - Wygrana pasa i dobre walki na SD. Zaliczył też świetny występ na Over the Limit.

3.Ezekiel Jackson - Po odłączeniu od The Corre również zaczyna się obok niego dziać. Miał też szansę na pas IC lecz na OtL przegrał swoją walkę. Myślę, że Zeke wkrótce wygra pas.

4.John Cena - No Jasiu w dobrym stylu obronił pas na OtL. Może i ich walka nie była fantastyczna ale mi się podobała.

5.Chavo Guerrero - No w końcu pojawił się na PPV! Już nie pamiętam kiedy to ostatnio Chavito był na PPV. Ponadto razem z Sin Carą wykręcili dobrą walkę ;)

6.Sting - Kolejny miesiąc trzyma pas WHC.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

1. R-Truth - Nie ma co, Jego przygoda dopiero się rozpoczęła, choć w wwe jest już kawał czasu. Świetny heel turn no i wreszcie szansa na tytuł.

2. Ezekiel Jackson - Tak wreszcie. Jest kolejny byk na widoku. Po odłączeniu od The Corre wreszcie ten zawodnik pokazuje na co go stać.

3. Christian - No cóż..... pas tylko 2 dni. Ale zawsze coś. Piękna walka z Ortonem na Over The Limit, no i oczywiście Hell Turn :D

4. Randy Orton - Jak pan na miejscu 3 stoczył ładną walkę na Over The Limit. Trzyma pas, ale chce by to Christian go zdobył!

5. John Cena - Trzyma pas, i ładna walka na Over The Limit. Mam nadzieję, że potrzyma pas jeszcze z jedno PPV i odda go Mizowi.

beznazwy2pj.png

1. R-Truth - za świetny heelturn. Wygrana z Mysterio na PPV.

2. Randy Orton - za obronę WHC. Oraz za walki na tygodniówkach i OtL

3. Sting - za to, że obronił pas w TNA

4. John Cena - za obronę WWE Championship, walkę na OtL.

5. Eric Young - za wygranie TV Champa

6. Ezekiel Jackson - po odłączeniu się z The Corre więcej się z nim dzieje, zasłużył też na to miejsce walkami.

1.R-Truth

Wygrał w bardzo przyzwoitym/dobrym stylu kilka walk m.in z Reyem oraz Ceną[no ale to był raczej kiepski styl] i wreszcie WWE pushowany jest jak trzeba.Do tego dobra gadka

2.Kharma

Świetny OTL debiut,potem kilka krótkich ujawnień i jak na pierwszy speech stał on na wysokim poziomie

3.Ezekiel Jackson

Początek interesującego feudu miał genialny,obecnie wygrywa wszystko jak leci ma dobre umiejętności przy mikrofonie oraz nowy finisher.Przyszły IC champ

4.Sin Cara

Dobre ale tylko dobre walki nic więcej,miał kilka wpadek ale to się zdarza na początku.Ciekawe chwyty.Zawsze ma ogromne poparcie tłumu,przyszły WWE champ

5.CM Punk

Geniusz który zasługuje na mój głos tutaj.Zawsze toczy dobre pojedynki i ma wg mnie najlepszą gadkę w całym WWE

6.Mark Henry

W końcu WSM dostaje zasłużone ME oraz ma dobre pojedynki.Całkiem niezła gadka,sądzę że to on zdobędzie WHC po tym jak straci je Orton/ten kto go pokona