Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chris uspokaja, przerwa Layli, Diesel w ringu, WWE 12 i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

RAW_903_Photo_093.jpg

:arrow: Chris Jericho podczas występu w telewizji w weekend, zapytany o jego przyszłość w wrestlingu stanowczo zaprzeczył, jakoby jego powrót mógłby być planowany już niebawem. Wrestler powiedział, że ma dużo spraw do układania. Jak wiadomo ostatnio często ma kontakt z mediami. Dodatkowym powodem jest oczywiście kapela Chrisa. Tak więc wrestler uspokaja, aby nie napalać się przedwcześnie na jego powrót.

:arrow: Podczas wczorajszego wieczoru, WWE Inc. potwierdziło, iż Kharma zaszła w ciążę. Jest to oczywiście powód, dla którego niestety przygoda z WWE szybko się zakończyło. Przypuszcza się nawet, że Diva po urodzeniu nie będzie miała zamiaru powracać do pro wrestlingu, tylko zająć się opieką nad dzieckiem. Powodzenia.

:arrow: Dark Matchem wczorajszej gali WWE Monday Night Raw była walka, w której to Drew McIntyre pokonał Chrisa Mastersa. Dodatkowo zostały nagrane już następujące walki na zbliżające się WWE Superstars:

Gail Kim vs Melina

David Otunga & Michael McGillicutty vs Santino Marella & Vladimir Kozlov

:arrow: Lekarze WWE powiadomiły władze federacje, jakoby Layla El potrzebowała conajmniej pół rocznej przerwy od ringu. Jak wiadomo, ostatnio wiele mówiło się o jej stanie. W ubiegłym tygodniu Layla przeszła operację kolana, po której na rehabilitację będzie potrzebowała trochę wiecej czasu niż to wcześniej przypuszczano.

Diesel.jpg

:arrow: Kevin Nash w ringu! Takie są wstępne spekulacje na temat WWE SummerSlam 2011. Najprawdopodobniej Creative Team zaplanuje jego pojedynek z Big Showem. Jest również druga opcja, jakoby jako wyrobienie charakteru, jako heel zawalczył The Great Khali. Pozostaje czekać na potwierdzenie tej informacji.

:arrow: Rating ostatniego Impact Wrestling wyniósł 1.19.

:arrow: Jednym z ostatnio poruszanych tematów przez Jima Rossa na swoim blogu były gry WWE. Komentator potwierdził, iż następna z serii gier od THQ będzie nosiła nazwę WWE '12. Jak wiadomo wcześniej z odpowiednim rocznikiem pojawiał się tytuł WWE SmackDown vs Raw. Powodem jest zmiana produktu na WWE Inc. oraz zaprzestanie prawdopodobnie wycofanemu WWE Bragging Rights, które to nazwa promowała.

:arrow: Vickie Guerrero napisała ostatnio na swoim Twitterze, notke w której zawarła informację jakoby jej chłopak a zarazem osobisty trener miał romans z inną mężatką. Czy tylko mnie to nie dziwi?

Fighting%2BWords%2BMike%2BStraka%2BBrock%2BLesnar%2Bavi%2Bvideo%2BMike%2BStraka%2BBrock%2BLesnar%2B2011%2BXviD-BluntzRip%2Bavi.jpg

:arrow: Jim Ross na swoim blogu potwierdził również, iż Brock Lesnar ma przerwę z powodu uchyłków zdrowia w jelicie grubym. Jak niektórzy wiedzą jest to powodem, dla którego były wrestler nie zmierzy się w walce wieczoru UFC 131. Wielka szkoda, Brockowi pozostaje życzyć szybkiego powrotu do zdrowia.

:arrow: W spoilerze umieszczam dwie potwierdzone walki na zbliżające się PPV WWE Capitol Punishment:

John Cena vs R-Truth

CM Punk vs Rey Mysterio

:arrow: Sean Waltman aka X-Pack utworzył swoją oficjalną stronę, którą można ujrzeć pod tym adresem: http://www.realxpac.com

Jim-1.jpg?t=1271288344

:arrow: Terry Taylor podczas wywiadu z lokalnymi mediami stwierdził, iż to on sam zrezygnował z funkcji pełnionej w TNA. Możliwe, iż był przytłoczony sytuacją, która ostatnio nękała jego osobę. Stwierdził również, że stracił swobodę w swojej pracy.

:arrow: Koniec z TNAWrestling.com. To już jest zatwierdzona informacja. Oficjalny serwis organizacji można będzie znaleźć teraz na http://www.ImpactWrestling.com czego można było się spodziewać.

:arrow: Poniżej umieszczam wideo, w którym to Jeff Jarrett opowiada czym jest dla niego wrestling. To oczywiście kolejne promo nowej dewizy Impact Wrestling.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Adrianedi

1

• Hacjend

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Bardzo dobrze, że Chris konkretnie wypowiedział się na temat jego powrotu do WWE. Bynajmniej uciął ppóki co wszelkie spekulacjew i domniemania, bo każdy z nas już widział jego powrót na każdym ostartnim PPV,w tym i ja :) Mam jednak nadzieję, że Kharma jeszcze nas zaskoczy i że zobaczymy ją jednak jeszcze w ringu, oczywiście WWE. Dark Match znany :) A matche na Superstars również znane, a wyniki dam w spoiler

Gail Kim pokonała Meline

WWE Tag Team championship Match: Michael McGillicutty & David Otunga pokonali Vladimir'a Kozlov'a & Santino Marelle

Szkoda, że przerwa LKayli się przedłużyła. Pusto bez niej i Michelle na Smackdown. Diesel w ringu - strzeż na Panie Boziu :!: Ale jeżeli już ma coś być to zdecydowanie wolę walkę z Big Showem, bo wtedy bynajmniej będzie jakiś ruch w ringu, oczywiście ze strony Showa. Walka Diesel vs Khali to byłby gniot tego wieku :) znowu rating Impacta :x Oby z Brockiem wszystko było w porządku. Niech szybko wraca do zdrowia i na ring, ocywiście UFC. Walki na CP zapowiadają się ciekawie narazie.

Punk z Rey'em raczej nas nie zawiodą, za to gorzej może być między Ceną a Truth'em. Jak zrobią szopkę taką jak na tym RAW to ja odpadam :)

Skoro "Wrestling Matters" to czemu takie rzeczy się dzieją w TNA ?? X-title u Abyssa i wymiarcie tej dywizji, 3/4 feudów bez żadnej podbudowy, walki na PPV wyjęte z dupy. Jeśli w taki sposób "wrestling Matters" to gratulacje!! :t_down:

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Trochę szkoda że Chris szybko nie powróci do WWE ale nie dziwie mu się, bo przecież ma swój zespół i musi se pewnie swoje sprawy po

układać. No trochę szkoda że Kharma tak szybko zakończyła swoją karierę. Nie którzy mówią że trochę pechowo ale ja uważam że nie ma

nic lepszego niż zajście w ciąże. No ciekawi mnie bardzo co teraz WWE postanowi ? Może i powróci Michelle McColl , życzę szybkiego powrotu

do zdrowia Layli mam nadzieje że wróci trochę wcześniej niż po 6 miesięcznej przerwie bo będzie bardzo pusto bez niej. Pomysł WWE jest

trochę zaskakujący ale mnie nawet bardzo cieszy bo znowu zobaczymy w ringu Kevina Nasha ale Big Show ? No może i coś z tego wyjdzie.

Rating Impactu tak jak zawsze bardzo słaby. Szkoda Brocka że akurat teraz złapał kontuzje, jedynie co to mogę mu życzyć szybkiego

powrotu do zdrowia. Znamy już 2 walki na Capitol Punisment, zapowiadają się bardzo ciekawie, zastanawiam się tylko czy wreszcie

R-Truth zdobędzie pas WWE czy znowu przegra. Tyle ode mnie

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Czekam już długo na powrót Chrisa. Nie wiem na ile można wierzyć jego słowom, ale jeśli rzeczywiście nie spieszy mu się do powrotu, to szkoda. W takim razie powodzenia w karierze muzycznej. Dla Kharmy zajście w ciążę jest zapewne przełomem w jej życiu. Dla niej, jako przyszłej matki na pewno jest to wielkie, ale dla fanów już niekoniecznie. Cóż, gratulacje Kharma, zajmij się sobą i rodziną, a jeśli życie pozwoli to powracaj do WWE. Ciekawe czy Layla zdąży się wyleczyć na house show w Polsce :P. Ja tam nie przepadam za Dieselem i szczerze mówiąc nie chciałbym go już widywać w WWE. W każdym razie pamiętamy jak fani zareagowali za niego gdy wystąpił podczas Royal Rumble. Przez to właśnie WWE pewnie będzie chciało zorganizować jakąś walkę z jego udziałem. Dzięki za newsy :).

Powrót do ringu Jericho to coś bardzo oczekiwanego zwłaszcza przezemnie. Zawodnik świetny przy micu, tam jest poprostu nie powtarzalny. z Ring Skillem tez nie jest aż tak źle, ale to cos co można było by poprawić...Niestety sam Wrestler nie kwapi się aby wrócić do WWE...Może i czeka na ten odpowiedni moment ale moim zdaniem on już nastąpił bo Orton jest z pasem :/ Więc teraz tylko wracać i dać mu nauczkę, oby tylko Jericho nie przegapił tego momentu, ale jego kapela troche mu utrudnia napewno powrót do kwadratowego pierścienia WWE. Khamara w ciązy to coś co niszczy dywizję kobiet w 50 % może i wygląda jak wygląda ale jej strata dla WWE to wielki cios...Pokazała już kilka razy swoją próbkę umiętności i nawet mnie (człowieka który walk kobiet nie ogląda) jej umiętności bardzo zachwyciły, ale cóż teraz pewnie będzie ciężko i długo czekać na jej powrót. Diesel to Legenda, nie dokońca jestem pewien czy w ringu może pokazać coś wielkiego, ale gdy będzie już walczył to raczej wygra te walkę bo inne rozwiązanie to było by trochę nie mądre :) Ogólnie naprawdę przyzwoite Newsy, za które naprawdę Ci dziękujemy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...