Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Non-Title Match

Dolph Ziggler (w/ Vickie Guerrero) pokonał Kofi'ego Kingston'a ©

Match 2

Divas Tag Team Match

Kelly Kelly & Eve Torres pokonały The Bella Twins (Brie & Nikki Bella)

Match 3

CM Punk (w/ Mason Ryan) pokonał Rey'a Mysterio

Match 4

Evan Bourne pokonał Jack'a Swagger'a

Match 5

Non-Title Match

R-Truth pokonał John'a Cene ©

:arrow: RAW otworzyło video upamiętniające ludzi, którzy poświęcili się ojczyźnie

:arrow: Są problemy techniczne, urywki obrazu i dźwięku, widać R-Trutha, lecz nie wiadomo co mówi

:arrow: Na ring wchodzi John Cena, który rozpoczyna speech o Truth'u

:arrow: GM ogłosił pojedynek John Cena vs. R-truth

:arrow: Na ring wchodzi Del Rio, ukazuję się promo, gdzie Ricardo przejechał po nodze Big Show'a

:arrow: Del Rio mówił, że Big Show popełnił błąd i to jego wina, mówił o sobie, że jest miłym facetem, ale biznes, to biznes, życzył Big Show'owi szybkiego powrotu do zdrowia

:arrow: Na ring wchodzi Cole, pokazuje się video z Riley'em i Miz'em, za chwilę wchodzi Riley przy swoim Theme Songu i ku lekkim owacjom publiczności

:arrow: Riley mów, że nigdy w swoim życiu nie czuł się lepiej, Cole natomiast twierdzi, że Alex musi go przeprosić

:arrow: Riley atakuje Cole'a, pojawia się Miz, z którym RIley również się uporał

:arrow: Mieliśmy speech Kharmy! Mówiła o dzieciństwie, marzeniach i o ciąży, na ring weszły też Bella's Twins, który z niej drwiły i żartowały

:arrow: Na BS znów pojawiła się postać Zack'a Rydera

:arrow: Odbyły się również dwa Dark Match'e. W jednym Drew McIntyre pokonał Chris'a Masters'a, a w drugim John Cena szybko pokonał The Miz'a w walce o WWE Title. Miz ponoć nawet nie zdążył zdjąć koszulki :)

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Housse

1

• kubarz99

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

RAW całkiem dobre w tym tygodniu.

Trzeba przedewszystkim zaznaczyć, że przez pierwsze 10 minut były problemy techniczne pzez co nic nie słyszeliśmy na temat tego co mówił R-Truth. Usłyszeliśmy to dopiero przed samym ME. Ta sytuacja z Little i Big Jimmy'm zajebista - nawet się uśmiałem trochę :) Ziggler z Kofim zrobili całkiem przyzwoitą walkę. Strasznie mi szkoda Dolph'a - na Smackdown był już niemal pewnym MainEventerem, a na Raw spadł do niższego MidCardu i widzimy go raz na 3 tygodnie jak walczy. Speech Alberta jak zwykle swietny, a ta gadka, że jest przyjemniaczkiem sprawiło, że rogal pojawił się na mordzie :) Laski standardowo niemal całkowicie przewinięte. Segment Cole'a z Riley'em bardzo dobry. Cole walnął bardzo dobrego speecha, Alex również nie zawiódł i face turn będzie mu tylko służył. Feud z Miz'em tylko jeszcze bardziej go wypromuje i pewnie dosatanie push'a na US Title. Punk z Rey'em również było całkiem nieźle. Niestety wychodzi na to, że koniec Punk'a w WWE nieuchronnie się zbliża. Wyczytałem, że CT ma plan co do jego osoby - mianowicie miałby wzmocnić swoją pozycję, by feudować z Ceną o pas WWE, a ich walka na PPV miałaby bć o karierę Punk'a. Speech Kharmy w sumie nie najgorszy jedno jest pewne - jak wróci to z pewnością będzie facem. No to niestety na którymś PPV usłyszymy "Nanana, nanana, hey, hey, Goodbye"!! Bourne ze swagger'em nic specjalnego nie pokazali - Swagger trochę porzucał lotnika, ten z nikąd reverse i zgarnia pin. Trochę to nie za bardzo wyszło. ME to totalne nieporozumienie. Nic tylko ganianie się wokół ringu i Truth zgarnia zwycięstwo przez Count-Out. Przez takie cuś to aż się rzygać chce. Jestem również ciekaw jednej rzeczy - kim dla Truth'a są mały i duży Jimmy :thinking: w sumie duży był trochę podobny do Truth'a, więc chyba to jego brachol, bo normalnego fana raczej by nie dali tak znieważyć :)

Jeszcze taka mała notka. Otóż gdy RAW już zeszło z anteny, miało miejsce zajście, że GM Raw powiedział że R-Truth najprawdopodobniej zostanie #1 Contender'em do walki o pas WWE na Capitol Punishment. Będzie tylko musiał przeprosić za swoje zachowanie wcorajszgo wieczoru. Ciekawe jak to rozegrają.

Raw w sumie było dobre, a jedyną wtopą był MainEvent. Ale to specjalnie oceny nie zaniża i RAW mogę spokojnie ocenić na mocne 4. Tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Styl:  Klasyczny

match 1 k.kingston vs. d.ziggler

niezla walka szkoda ze nie wygral kofi

match 2

div nie ogladam

match 3 CM Punk vs. Rey Mysterio

fajna walka moze jak punk zaczal wygrywac to nie odejdzie z wwe