Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE News #22 WAŻNE ZMIANY!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Zawirowania w WCE! Jak fani zdążyli już zauważyć ostatnio z federacją nie działo się dobrze. Wrestlerzy zaniedbywali swoje obowiązki, w zarządzie aż iskrzyło, a nawet.. dwóch bookerów odeszło z federacji! Head booker - Thomas "The Genius" Quickwriter oraz członek creative teamu Jacob Tuperley. Chodzą pogłoski, że nowym bookerem został Peter Appendix, wraz z całą ekipą: Sebastianem Sweetbuttem, Johnem FanDonaldem i Sebastianem Xebornem. Jednak to nie koniec nowości.. federacja została wykupiona przez.. uwaga.. Shane'a McMahona!

04.jpg

:arrow: Co się z tym wiąże? Showtime? Crashday? Przestają istnieć! Powstaje nowa tygodniówka. W którym dniu miałaby się pojawiać? Będzie to środa! Nazwa show? Collision! WCE Wednesday Collision! Przygotujcie się na ostrą kolizję. Jednak co z komentatorami? Co z general managerami? A więc sytuacja prezentuje się następująco. Komentatorzy to trójka: Jim Ross (face) i nowo zatrudnieni Matt Striker (tweener) i Don West (heel)! Wywiady na backu? Jonathan Coachman i Christy Hemme! Spiker ringowy? Tony Chimel! Kto zostaje GM'em Collision? Bang! Bang! Mick Foley!

Mick-Foley.jpg

:arrow: Theme songiem gali zostaje piosenka Diamond Eyes! Wielkie dzięki dla zespołu Shinedown!

Dobra - znamy już PRAWIE wszystko. Co nam pozostało? Pasy mistrzowskie! A jakże. Co z WCE Championship? Na pierwszym Collision odbędzie się walka, która wyłoni jednego, niepodważalnego mistrza WCE! Shelton Benjamin vs Bryan Danielson - Three Stages of Hell for the WCE Championship! Szczegóły wkrótce. Co dalej! Nasza federacja tworzy nowy pas! WCE International Championship. Pierwszego posiadacza poznamy po.. zakończeniu turnieju o ten pas! Uczestników poznamy przy karcie na najbliższe show. To nie koniec. Continental title i TV title.. połączą się pod nazwą tego drugiego pasa. King Sheamus vs Kofi Kingston! Ladder match for the TV title! Znamy już dwie walki na najbliższe CL! Reszta wkrótce.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Mr. Underson

1

• LC Edgar

1

• Blazi

1

Top użytkownicy w tym temacie

No, to juz oficjalnie zostalo potwierdzone, iz oba brandy zostana polaczone. No coz, sytuacja niezrobila sie za ciekawa wiec to bylo jedno z rosadnych wyjsc. Ale z tego powodu sie nagle ciekawie zrobilo, gdyz bedzie niezla jazda na backstage. Duzo ludzi nadaje sie na posiadaczy pasow wiec i dlatego na poczatku bedzie niezly zapierdziel na backstage. Wlasnie juz zostaly ogloszone walki, ktore wylonial pierwszych posiadaczy tytulow. Najciekawiej bedzie oczywiscie o glowny pas - Shelton vs Bryan, WCE Champion vs WHChampion, Edziu vs Siuru - mecz roku, gwarantuje kurfa :P . Szkoda, ze bedzie tygodniowka w srode, bo w miedzyczasie mam 2 egzaminy ale z tego powodu nie mam zamiaru odpuscic sobie okazje zdobycia pasa poraz kolejny :) . Bede walczyc do upadlego :) . Bryan, there will be no bullshitting, Shelton is gonna beat you 8) .

Poza tym... DON KURNA WEST BEDZIE KOMENTATOREM!! Pietrek, dzieki :) .

To na tyle jak narazie.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

A jednak. Brandy połączone. Widocznie to było najrozsądniejsze wyjście. Nazwa tygodniówki jest fajna. No i mamy fantastycznego GM'a Micka Foleya! No i już wiadomo. Jak jest połączenie brandów to też będzie połączenie pasów. Wynika z tego, że pasami będą WCE Champ., WCE Tv, WCE Inter. A może zarząd stworzy też pasy TT ale nie wiadomo. Po połączeniu brandów będzie większa szansa na stworzenie TT. No i na pierwszym Collision King Sheamus vs Kofi Kingston w Ladder matchu o pas TV. To będzie jazda. Nie mam zamiaru tracić tytułu. King Sheamus pozostanie mistrzem TV!

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Hmmm no tak, innego wyjscia nie było. Trochę szkoda, ale wiadomo że tak musiało się stać. Pas federacji oddala się w tym momencie od Carlito Colona, ale na wszystko przyjdzie czas. Może kiedyś Caribbean COOL sięgnie po złoto. Mam nadzieję że tak i będę się starał, na razie przepadła moja walka w Main Evencie, no ale trudno, postaram się zapracować na to, żeby Caribbean COOL znalazł się w Main Evencie Colission. And That is COOL! Mam nadzieję że zmiana na złe nie wyjdzie, bo w sumie mamy całkiem sporo zawodników. Także do roboty panowie i niech najlepsi zapełnią Main Event!

Połączenie brandów może być dobrym rozwiązaniem, lecz pewnie są inne, ale to już nie ważne. Fajny theme song, nazwa też niczego sobie i mam nadzieję, że to wszystko wyjdzie dobrze. Szkoda, że to nie John walczy o pas WCE, ale myślę, że do tego jeszcze dojdzie w tej federacji :) Powodzenia :t_up:

Cóż robiliście wszystko żeby tego uniknąć a jednak stało się :) tak sobie myśle czy ja teraz do tygodniówek w ogóle będę się łapał :D... Mamy trzy pasy, dobrą nazwę oraz zajebiaszczy theme song... Czy trzeba czegoś więcej?? :)

sig.png