Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Beer Money, Kontuzja Layli i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Aktualny storyline dla Beer Money jest taki, że James Storm, będzie szukał nowego Tag team partnera, który ma zastąpić kontuzjowanego Roberta Roode, do obrony pasa na Slammiversary

:arrow:Ostatni odcinek iMPACT! Wrestling osiągnął rating 1.19 (1.2)

:arrow:Shawn Michales i jego przyaciele wybrali się do Joplin Missouri, by odwiedzić i pomóc ofiarom tornado.

:arrow:Dzisiaj swoje urodziny obchodzą Jeremy Borash (34) i Kamala(61) , w dodatku wczoraj swoje 32 urodziny obchodziła Ashley Massaro. Wszystkiego Najlepszego !

Layla_490698a.jpg

:arrow:Wczoraj Layla przeszła operacje swojej kontuzjowanej nogi, którą kontuzjowała na Extreme Rules walcząć Michelle McCool, przerwa w występach Layli będzie trwała około pół roku

:arrow:Dean Ambrose został dodany do rosteru Florida Championship Wrestling. Zastanawiacie się kto to jest ? Po prostu jest to nowy gimmick Jon`a Moxleya

:arrow: 16 lipca, Carlio pojawi się na PWD`s Summerfest w Reno, Nevada

INW4011S.jpg

:arrow:Powyżej nowa okładka magazynu Inside Wrestling

:arrow:Podobno na widowni gali WWE Over The Limit zasiadło tylko 6,5 tyś widzów.

:arrow:Rey Mysterio napisał na swoim ćwierkaczu, że wczoraj uczestniczył w sesji zdjęciowej na okładke sierpniowego WWE Magazine

:arrow:Nasty Boys będą uczestniczyć w premierze trzeciego sezonu „Man vs Food Nation” na Travel Channel. W jednym z odcinków Nasty Boy – Jerry Sags, będzie próbował zjeść dziesięć super ostrych skrzydełek

foley.jpg

:arrow: Na ostatnim odcinku Impact Wrestling – Mick Foley oznajmił, że federacja przeszuka świat, by odnaleźć najlepszych zawodników do walki Ultimate X na PPV Destination X

:arrow: Stacja Fox 4 opublikowała reportaż o FCW, między innymi jest w nim omawiany trud bycia wrestlerem itd. (Gdzieś mi się zapodział link do video, a nie mam czasu żeby go ppnownie szukać, jak będe miał czas to go wrzuce :P)

:arrow:Kevin Nash udzielił wywiadu dla gazety z Wielkiej Brytanii – The Glaswegian, wypowiedział się on na temat gwiazd z Wielkiej Brytanii w WWE, a w szczególności poruszył temat Drew`a McIntyre

Tłumacznie niedosłowne

„Drew McIntyre prawie wykopał mi wątrobe z mojego ciała na Royal Rumble. Ma on wystarczający rozmiar i dobrą prezencję. Dzięki Drew`woi McIntyre, Wade`owi Barrettowi i Sheamusowi, macie trzech naprawde dobrych chłopaków z Wielkiej Brytanii w WWE. Lecz myślę, że McIntyre jest trochę szybszy od tamtej dwójki.”

Armando+Estrada.jpg

:arrow: Armando Estrada powrócił do WWE, na ostatnim Superstars, jako Manager Tysona Kidd`a

:arrow:Spoiler z ostatniego odcinka iMPACT Wrestling, jest to istotne dlatego pomimo zakończenia ciszy dałem to w spoiler

Po pokonaniu Gunnera Eric Young został nowym TNA Television Championem

abyss-photo.jpg

:arrow: Po odcinku Impact z zeszłgo tygodnia Abss został drugim w historii TNA Grand Slam Championem, po Aj Stylesie

Sorry, że tak krótko ale obowiązki gonią

Komentować Biografie i Newsy

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rocky1674304328

1

• Hacjend

1

• Deep

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Szkoda że Robert Roode doznał kontuzji i teraz trzeba szukać nowego zawodnika do Beer Money. Może i to początek rozpadu ich tag teamu.

Dość długa przerwa czeka Layle, bo przecież 6 miesięcy to wcale nie tak mało. Bardzo mało widzów na Over the Limit mam nadzieje że już

na Capitol Punishment zasiądzie więcej osób. Dobrze że Kevin Nash chwali Drew bo ma chłopak duży potencjał i talent w tym co robi, i

dziwie się że jeszcze nie miał szansy na pas WHC. Estrada powrócił, zobaczymy jakie będzie miał znaczenie dla Taysona. Eric jako mistrz

Televison Champion ? No ja tam nie wiem ale zobaczymy co z tego wyniknie. No i ciesze się że Abyss został grand slam Championem tuż

po Stylesie, widać że jeszcze coś znaczy dla Impact Wrestling.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Styl:  Jasny

Rating Impacta nie powalił. Najlepszego dla solenizantów. Kontuzja Layli - cholera nie dość że poważna to jeszcze pół roku jej w TV nie będzie. No i powiedzcie mi - kto teraz wogóle będzie walczył na Smackdown z Div gdzie jest raptem 5-6 kobiet ?? Nie wiem po jaką cholerę zmieniono ring name Moxley'owi. W sumie tak samo było z Blackiem. Okładka tego magazynu, a zwłaszcza tytuł pokazuje w jakiej sytuacji jest Taker, bo z Triple'm nie było źle po WMce, czego nie można było powiedzieć o Callaway'u. Uuuu - cieniutko z tą publiką na OTL - teraz już wiem dlaczgo było tak cicho i niemrawo na widowni :) Ten news o Nasty Boys jest niczym do tego poniżej (dam w spoiler)

Brian Knobbs naśmiewał się ze śmierci Randy'ego Savage'a na konwencji wrestlingowej, która miała miejsce w Newark, California. Tak nawiasem na tej konwencji były takie osoby jak Bret Hart, Kevin Nash, Sean Waltman, Jim Neidhart, Jerry Sags, Greg Valentine czy Jimmy Hart, którzy licznie opisywali i omawiali śmierć "Macho Man'a"

K**wa po co zwiedzać świat i szukać nie wiadomo kogo do Ultimate X Matchu, skoro TNA ma wielu świetnych lotników, bo nie wierzę że takie osoby jak Red, Generation Me, Kendrick, czy choćby Daniels i Styles nie zrobiliby dobrego Ultimate X matchu. Te wypowiedzi nash'a na temat McIntyre'a w sumie całkiem ciekawe. Ale nie wiem czy jest lepszy od Barrett'a, ale napewno lepiej się prezentuje niż Sheamus. O powrocie Armando już pisałem , więc nie będę się powtarzał. Gratuluję sukcesu Abyss'owi. Za całokształt kariery i poświęcenia dla TNA, w pełni zasłużyn na tytuł Grand Slam Champa. Może nie pasowało mi za bardzo jak zdobył X Title, ale i tak się cieszę na jego osiągnięcie, czyl GS Champa. Bardzo dobrze też, że zdobywa go człowiek który jest federacją niemalże od jej początku, jak AJ Styles.

To chyba tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Szkoda,że kontuzjowany został Robert.Teraz potrzebny jest tag team partner dla Storma by można było obronić pasy na Slammiversary

Zdaje mi się,że partnerem Storma zostanie Chris Harris i obronią pasy.Po powrocie do ringu Roberta ten podziękuje Harrisowi za zastąpienie go chwilowo.Harris nie będzie chciał oddawać pasów i w tym wypadku Storm zaatakuje swojego partnera(Rooda)i połączy się na stałe z Harrisem i powróci AMW.

.

Wszystkiego najlepszego dla solenizantów :D .Szkoda,że Layla dostała tak poważnej kontuzji.Teraz na SD! jest strasznie mało div.

Nie potrzebni są jacyś zawodnicy z innych federacji do walki Ultimate X.TNA ma dużo wspaniałych lotników i oni mogą stworzyć fantastyczną walkę(szczególnie jak będą tam tacy jak:Aj czy Daniels).Fajnie Nash wypowiedział się na temat Drewa.Chłopak ma talent,ale WWE jak na razie go nie wykorzystało i musi tkwić w mid cardzie.

Cieszy mnie powrót Estrady do WWE.Dobrze,że Eric został nowym mistrzem TV.Ten cały Gunner jakoś mi nie pasował jako mistrz.Abysowi należał się tytuł Grand Slam Champa.Dużo zrobił dla federacji i zostało mu to wynagrodzone.

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...