Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Długa przerwa Kharmy, Plakat WWE w Polsce i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

plakatwwewpolsce.jpg

:arrow: A zaczynamy od newsa, a w zasadzie plakatu widniejącego u góry, a jest to plakat promujący galę WWE w Polsce, w Gdańsku, w Ergo Arenie :)

:arrow: Ja tam nie rozumiem trochę tego newsa, ale płacz Kharmy na ringu podczas Raw ma być początkiem jej długiej przerwy spowodowanej tym, że zawodniczka może być w ciąży! Nie wiem jak ten płacz będzie miał się odnosić do przerwy, która potrwa na pewno nie mniej niż 9 miesięcy, zobaczymy!

:arrow: Jeszcze co do odejścia Kharmy mówi się, że przerwa może być spowodowana tym, ze Kharma jest za gruba! Ze swojego rozpłakania się na ringu ma ona się tłumaczyć już na następnym Raw!

dt2.png

:arrow: Drew McIntyre i Tiffany rozstali się! Napisała o tym owa pani na twitterku, nie wyrażając się jakoś negatywnie o byłym chłopaku, tylko życzyła mu sukcesów w WWE i szczęścia.

:arrow: 3.42 – rating Raw, 1.54 – rating Tough Enough. (pewnie było? :P)

:arrow: Armando Estrada, a nie Jamie Hayes będzie managerem Tysona Kidda. Hayes odszedł od Kidda na poprzednim Superstars no i teraz zastąpić go ma Estrada.

:arrow: Po tym jak Bret Hart odszedł z WWE zdawało się, ze zrobi kolejną dłuższa przerwę od wrestling, tym czasem jego obecnosci kolejno na OtL i Raw może zwiastować jego powrót do federacji! Może on jest GM’em Raw?

Alberto_Del_Rio_01.png

:arrow: Del Rio znów najprawdopodobniej jest znów odsunięty od pasa, zapewne do czasu SummerSlam. Na PPV zaiskrzyło między nim, a Showem i Kane’em i taki feud zapewne ujrzymy, mówi się, że za kolejny dobry feud Alberto w końcu może zostać nagrodzony walkami o pasy/zdobyciem pasa. Oby! (reaktywuje o nim dyskusje :) )

:arrow: Po feudzie z Del Rio nie wykluczone, że I Show doczeka się kolejnego feudu, moze z … Kevinem Nashem! Ten powiedział, że własnie na SS chciałby się zmierzyć z Big Showem, ile z tego wyjdzie? Zobaczymy!

jndsjndjsf.jpg

:arrow: U gory okładka nowego DVD WWE "The Greatest Cage Matches of All Time”.

:arrow: CM Punk’owi nadal leci kontrakt, a on sam się nie spieszy do jego przedłużenia. Federacja planuje dac mu np. rolę w ich nowym filmie, by zmienił swoje podejście do federacji i w niej pozostał.

:arrow: Wrestlemania XXVII została wykupiona w liczbie: 1,042,000

:arrow: I kolejny news pokazujący, że TNA jest dziwne. Federacja swoim zawodnikom nie zakazuje, a wręcz karze … palić papierosy! Federacja jest zadowolona ze swoich zawodników i nie chce, aby ci zmieniali swoją wagę. Ciekawe czy są zadowoleni z wagi Fatta?

:arrow: Na Xbox'a 360 zostaje tworzona gra pt. "Hulk Hogan’s Main Event". Gra będzie miała na celu uczyć wrestlingu wykorzystując sensor Kinect.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• WojtASR

1

• Brem

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Cóż, bardzo szkoda mi, że Kharma po piorunującym debiucie będzie musiała odbyć dłuższą przerwę. Moją pierwszą myślą było, że powinna się zabezpieczać, wie jaki to dla niej ważny moment, ale potem odezwał się głos rozsądku. Kharma ma 34 lata. To już chyba odpowiedni moment, aby stała się matką. Chociaż może to bardzo kolidować z jej późniejszą karierą. Jednak ważne jest to, aby wrestler miał też swoje życie i aby to życie było priorytetem. A nie wrestling. Show vs Nash? To byłoby elektryzujące starcie. Ciekawa informacja z tymi petami.

Bardzo szkoda, że Kharma w tym właśnie momencie musi sobie zrobić przerwę. W takim układzie troche bez sensu był cały jej mocny debiut. Szkoda, mogła troche poczekać, teraz straci wiarygodność i nie wiadomo czy w ogóle wróci. Bo jeżeli ten płacz zapowiada cos w stylu że teraz przyjdzioe na Raw i powie że atakowała te wszystkie divy bo one są takie ładne i chude a ona nie i im zazdrościła to będzie największy kretynizm jaki w dywizji div pamiętam. A niestety jest to bardzo prawdopodobne. Oooo Tiffany jest wolna :roll: Troche nie rozumiem tej akcji z menagerami dla Kidd'a... Jeszcze jakby działo się z nim coś konkretnego. A on z tym całym Hayes'em nie pokazał się ani razu na SD i wszystko co się z nim dzieje ogranicza się do SS. Znaczy w sumie nic się nie dzieje pozatym że zmienia menagerów a i tak jobbuje na SS. Jak Hart się pojawił na Raw to też mi przeszło przez myśl, że może on być GM ale dla wąłsnego bezpieczeństwa po ataku Nexus się ukrywał. No ale to by nie pasowało do faktu ze GM jest raczej heelowaty, sprzyja Cole'owi no i Miz'owi. Nie wiem po co przedraftowali Del Rio, żeby ze zwyciestwa RR, walki o główny pas na WM przeszedł do feud'u z Showem i Kane'm? Trochę bez sensu według mnie. Powinien zostac na SD i byc wmieszany w feud o pas, o ile nie powienien byc jego posiadaczem. O tak, walka Showa z Nashem napewno byłaby piorunująca... Obysmy nigdy nie musieli czegos takiego oglądac... Ten dziwny news o fajkach w TNA to yyy nawet nie wiem czy warto to komentować... Na przyszłośc myśle że można oszczędzić sobie takich bredni... Federacja karze zawodnikom palić żeby byli grubi... Yyy nie no naprawdę nie będe tego komenatował :P

• Styl:  Jasny

Kharma po bardzo mocnym debiucie i dominacji nad pozostałymi Divami, teraz na przerwę - kuźwa wielka szkoda. Gdzieś już czytałem, że jest ona w ciąży, ale sądziłem, że to zwykła bojka. Kurde teraz bardzo długa przerwa, ale co potem. Przecież wiadomo, że jak już urodzi to tak poprostu nie wróci, bo opieka to kolejny długi okres czasu. No cóż zobaczymy jak się sytuacja potoczy. Plakacik na show w Gdańsku całkiem niezły. Tiffany i Drew się rozeszli :who: Ratingów nie było :) isą one całkiem przyzwoite. Ta szopka z managerami nie wiem co ma wnieść, skoro Kidd jobbuje na Superstarsach. Bret jako ten anonimowy GM Raw - w sumie byłoby to na miejscu. Bret sprawdzał się jako GM i sądzę, że nadal dobrze by się sprawował. Ale raczej tak nie będzie. Ten GM to musi być ktoś niespodziewany - ktoś że gdy się pojawi to musi być taki szok lub radość. Może sam Vince :thinking: Ach ten Alberto to chyba się nei doczeka teo pasa przed SummerSlam. Feud z Big Showem uważam za nie głupi pomysł. Wygranie z gigantem na pewno jeszcze by umocniło pozycję Alberto i mocno przyczyniło by się do zdobycia upragnionego tytułu. Big Show vs Nash - boże NIE!!! O ile Show jeszcze coś pokaże (tak dokładnie to napisałem :) ) to Nash nie pokaże totalnie NIC!!! Tu nie ma się czym elektryzować - tu trzeba płakać, że WWE szykuje nam taką masakrę na największej gali lata. To DVD z matchami w klatce może być bardzo dobre - jak wyjdzie to się pobierze :) Zamiast kombinować z dawaniem Punk'a do filmów to niech wreszcie dadzą mu porządny push i wtedy będzie grała gitara. To o papierosach to masakra =)) brak słów.

Dzięki za newsy. Bardzo dobre były.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...