Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1 Match

Sin Cara pokonał Chavo Guerrero

2 Match

Daniel Bryan pokonał Cody'ego Rhodes'a

3 Match

Kane pokonał The Great Khali'ego

4 Match

Ezekiel Jackson pokonał Heath'a Slater'a via DQ

5 Match

Divas Tag Team Match

Alicia Fox & Tamina pokonały A.J. Lee & Kaitlyn

6 Match

#1 Contendership for WHC Title Triple Threat Match

Sheamus pokonał Christian'a & Mark'a Henry'ego

:arrow: Show otworzył segment między Orton'em, Christian'em, Sheamusem i Henrym. Kłócili się o #1 Contendera

:arrow: Pojawił się Teddy Long i zaaranżował ME

:arrow: Krótkie promo wygłosił Cody Rhodes

:arrow: Po swojej walce Rhodes zaatakował i obił Bryan'a

:arrow: Zostało puszczone video o Capitol Punishment

:arrow: Khali przeszedł heel turn, atakując Ranjin Singh'a

:arrow: W matchu Jackson'a z Slater'em interweniowało The Corre

:arrow: W narożniku AJ i Kaitlyn była Natalya

:arrow: Odbył się Dark Match w którym Johnny Curtis pokonał Ted'a DiBiase

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Hacjend

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Plusy:

- Trzeba wspomnieć o publiczności, która spisała się wręcz rewelacyjnie. Dawno nie było tak, żeby Daniel Bryan zebrał tak wielki cheer, nie wspominając o Sin Carze, Christianie czy Ortonie. Trzeba częściej odwiedzać to miasto.

- Dwie pierwsze walki na bardzo wysokim poziomie. Sin Cara wykręcił z Chavo lepszy match niż na Over The Limit. Do tego bardzo dobra walka między Bryanem i Cody Rhodesem. Vincent zaczyna inwestować w 'małych', do pełni szczęścia brakuje jeszcze cruiseweight title.

- Sheamus został pretendentem, ale zawalczy z Ortonem nie na PPV, a już na następnym SmackDown, tak więc można liczyć na kontynuacje feudu na lini Christian - RKO (i jakoś nie jest mi smutno z tego powodu, jeżeli mają zrobić jeszcze raz tak świetny pojedynek).

Minusy:

- Khali dostaje za dużo czasu, nie powinien się w ogóle pojawiać i tyle z minusów.

Inne:

- Bardzo dobre SmackDown, jedno z lepszych w tym roku. Obecnie, moim zdaniem, niebiescy zjadają na śniadanie czerwonych, mimo braku main-eventerów.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Styl:  Klasyczny

Opener świetny, walka bardzo szybka, typowe akcje dla obu i kolejna wygrana Cary. Mi osobiście bardzo do gustu przypadają te światła podczas jego walk wypełniające całą halę. Widać, że łatwo pokonac go nie będzie, bo skoro robią taką otoczkę wokoło jego każdej walki, to raczej werdykty jego spotkań z Chavo mogą badrzo często się powtarzać, chodź kiedyś chyba Guerrero musi wygrać, nieee? :P Dalej to mam nadzieję poczatek feudu, bo po ataku Cody'ego na Daniela moze coś z tego wyjść - OBY! Walka świetna, dali im trochę czasu, jak na tygodniówke to normalnie i czekam czy dojdzie do takiej walki na Capitol Punishment, bo bardzo ich walka mi się podobała. Równiez ciekawa, szybka akcja i jako, że obaj panowie konkretnego programu nie mają to liczę na ich starcia na dlugą metę (2-3 PPV), bo jeżeli mają walczyć tak jak tu, to chętnie pooglądam ich w akcji. Khali? Khali? No prosze was! Kane jest bardzo duży, mniejszy od Khaliego, ale Kane rusza sie 100 razy szybciej! Khaliego niedlugo wygryzie jakieś drzewo wycięte z lasu, a i tak chętniej pooglądałbym akcję drzewa niż kogoś takiego jak Khali. Oby nie doszlo do feudu Singh vs ten drugi manager? Khalasa bo znowu to bedą jakieś jaja, a nie wrestling. Sam Khali niech spadnie do openerow, niech pojobbuje ludziom typu nawet Alex Riley i niech kogoś wybije w górę chociaż miesięcznym byciem niszcoznym przez jakiegoś młodziana, bo to co jest z nim teraz jest żałosne i aż szkoda pokazywac takiego nierobiącego kroku w ringu kołka. Kolejna walka to totalna dominacja Jacksona, Slater jak na siebie i tak wypadł ponad przeciętną i atak Corre był raczej łatwy do przewidzenia, feud narasta i bardzo dobrze. W walce div przegraly zawodniczki z damskiego NX, dobrze, że chociaż sie pojawiły w karcie, a co do walki się nie wypowiem, bo mało mnie interesuje. Przez calą walkę starałem gapić sie na zmianę na tyłek i na cycki Kaitlyn. No i ME, bardzo dobry ME, który fajnie wyszedł bo praktycznie nie skresla nikogo z dalszej walki o miana pretendenta, bo przeciez Christian to były mistrz, Sheamus został pretendentem i nawet jeśli przegra to moze rządać rewanżu, a Henry po RKO od Ortona moze chcieć się zemścić i w końcu może dostać tę szansę. Wygrana Sheamusa nie byla zaskoczeniem, mial juz feud z Ortonem, a Christian wiecznie pretendentem być nie mogł, teraz czekam na czas Henry'ego, bo trzeba przyznać, że teraz nie jest taki bardzo zły. Podobała mi się jeszcze bardzo przemowa Bookera T w ringu do Michaela Cole'a :) SD bardzo dobre, w ocenie od 1-6 oceniłbym na spokojne 5, bo wyszło naprawde dobrze. Czekam jak się rozkręci ewentualny feud Rhodes vs Bryan, bo wykręcili bardzo dobrą walkę, czy Chavo wreszcie uda się wygrać no i na walkę o pas WHC :) Tyle ode mnie ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png