Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PFW "Bloody footprints"

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zastrzyk wolnego czasu, chwilowy zastój na scenie niezależnej wrestlingu i chęć wypróbowania swoich sił w czymś nowym zaowocowało sześcioma walkami i krótkim segmentem na backstage co złożyło się na jedną galę federacji, która przy dobrych opiniach widzów (czytelników) może postarać się o kolejny event :)

Liczę, że chociaż parę uwag, rad znajdę pod swoją pracą. Dobra, dłużej nie pierdzieląc głupot... miłego czytania ;)

PRO FUCKIN WRESTLING prezentuje galę:

PFW Bloody footprints
Beef_Wellington.jpg vs AlexColon.jpg

Beef Wellington vs Alex Colon

Alex doskakuje do przeciwnika i okłada go pięściami. Wykonuje body slam i wspina się na trzecią linę. Beef podnosi się, dobiega do przeciwnika i wykonuje electric chair. Podnosi rywala, Irish whip i piękny dropkick. 1……2……Kick out! Alex mozolnie podnosi się z maty, sprzedając beefowi low blow. Przyciąga do siebie rywala i wykonuje tiger suplex! Pin 1.. kick out! Beef nie daje się tak łatwo. Klepie w matę pobudzając publikę. Colon podnosi rywala, wysyła go do narożnika, bierze rozbieg i…. pudłuje dropkickiem. Beef ożywiony okłada rywala pięściami, wykonując na koniec polish hammer!!! Wspina się na trzecią linę i dokłada na wpół stojącemu Alexowi Ass Punch! Colon ucieka po za ring trzymając się za pośladek, tymczasem jego rywal przynosi na ring krzesło. Alex wraca na ring, i od razu na powitanie otrzymuje serie punchy które zakańcza ponownie polish hammer. Beef przyciąga do siebie krzesło, kładzie je na oszołomionym rywalu, wspina się na trzecią linę i wykonuje piękny moonsault! Pin 1…2….kick out!! Colon nie poddaje się tak łatwo. Wykorzystuje kłótnie rywala z sędzią sprzedając mu low blow. Przyciąga go do narożnika, wspina się i sprzedaje piękne tornado DDT na krzesło! Czyżby to koniec? 1…2……KICK OUT!!! Alex łapie się za głowę krzycząc coś do siebie. Bierze rozbieg i dokłada shining wizard! 1….2…3… koniec walki.

th_Sabian_CZW.jpg vs 3806695bez_nazwy1.jpg

Sabian vs tHURTeen

Gong! Sabian od razu rzuca się na lewą nogę przeciwnika, posyłając go na matę. Przyciąga go do narożnika, sprzedaje kilka kopniaków w tors, bierze rozbieg i dokłada face wash! Podnosi od razu ciało tHURTeena, wykonując ace crusher. Pin 1…2… kick out. Sabian lekko rozczarowany zaczyna okładać kopniakami leżącego rywala. Przyciąga go bliżej narożnika i wykonuje double foot stomp z trzeciej liny. Pin 1…2… kick out. tHURTeen kiwa głową uśmiechając się do rywala. Zdenerwowany Sabian wykonuje irish whip lecz chybia drop kickiem. tHURTeen odbija się od lin, przebiega pod rywalem, znów odbija się, zatrzymuje się przed leżącym na brzuchu sabianem i wykonuje elbow! Odbija się od lin i dokłada running moonsault. Pin 1…2…. kick out! Niezbyt zaskoczony podnosi energicznie przeciwnika, odbija się od lin i sprzedaje closeline. Znów podnosi, wykonując tym razem brainbuster. Już chcę pinować przeciwnika, ale ten turla się po za ring dochodząc do siebie na zimnej podłodze. Jego regeneracje czujnie śledzi z ringu tHURTeen sprzedając po chwili suicide dive! Sięga po krzesło i dokłada kilka uderzeń w plecy blk jeez’a, który próbuje uciec jak najdalej. W końcu jednak Sabian wykorzystuje chwilę, w której rywal gada z publicznością, sprzedając mu low blow. W krótkiej chwili odzyskuje siły, okładając przeciwnika pięściami. Uwieńcza to uderzeniem krzesła, wysyłając rywala na podłogę. Chwilę kłóci się z fanem, poczym wraca do rywala, podnosząc go i wysyłając na barierki. Odgłos żelaza przyjmującego plecy tHURTeena spotkał się z radością zgromadzonych na hali, którzy najwidoczniej w końcu się obudzili. Sabian doskoczył energicznie do rywala, posłał go na słupek narożnika. Złapał go za włosy i w towarzyszących mu krzykach publiczności „fuck you sabian!” zaczął uderzać głową przeciwnika o barierki. Ten jednak najwidoczniej ma twardy łeb, bo po kilku bliskich kontaktach z żelazem odwrócił rolę. Teraz to on dominował w walce. Zaczął w szale okładać sabiana pięściami kończąc suplexem na podłogę. Wspina się na trzecią linę i wykonuje 450 Splash tyłem!!! Obaj panowie leżą. Da się słyszeć chanty ”this is wrestling!” tHURTeen jako pierwszy podnosi się, łapie za głowę sabiana i wrzuca go z powrotem na ring próbując pinu 1….2…. kick out! Zrezygnowany wyżywa się na macie. Po chwili podnosi rywala, przyciąga go do narożnika i próbuje wykonać tornado DDT, lecz sabian blokuje. Sprzedaje kilka uderzeń w głowę przeciwnika spychając do z lin. Sam wspina się na górę i wykonuje black jesus stomp!!! Pin 1…2….Kick out!! tHURTeen nie daje się tak łatwo. Sabian od razu podnosi rywala, przez chwilę okłada go pięściami, dokładając tiger driver!!! Pin 1…2…. Kick out. Podnosi rywala i uspakaja atmosferę wprowadzając cobra clutch i oczekując odklepania w matę. Po chwili jednak rezygnuje z tego. Chodzi po ringu zamyślony, olewając całkiem prowokacje ze strony antyfanów. Po chwili odsapnięcia wraca jednak do rywala, który zdążył już odpocząć. Teraz to tHURTeen przejmuje inicjatywę okładając sabiana pięściami. Odbija go od lin i wykonuje belly-to-belly suplex! Pin 1…2… kick out. Podnosi rywala i wykonuje fisherman suplex, dociąga ciało do narożnika i dokłada slit-legged moonsault! pin 1…2… kick out! tHURTeen łapie się za głowę. Nie może uwierzyć! Zaciska zęby, podnosi rywala, odbija go od lin i nie trafia dropkickiem. Sabian odbija się od lin i powala przeciwnika potężnym kopnięciem w kolano. Przyciąga za rękę do na środek ringu, znika na chwilę, aby pojawić się z krzesłem. Wkłada je pod koszulkę tHURTeena i wykonuje black Jesus stomp! Nie zatrzymując się odbija od lin i kończy to wszystko running moonsaultem wprost na krzesło pod koszulką. Pin 1…2…3! Koniec walki. tHURTeen nie miał szans pozostać dalej w walce. Sabian wzdycha głośno, ociera czoło z potu i opuszcza powoli ring zostawiając rywala samego.

Joker-1.jpg

Joker open challenge

Iron man champion

Dzisiejszym przeciwnikiem Jokera będzie…. Aj Styles! Zapowiada się wspaniały pojedynek.

Wraz z odgłosem gongu obaj panowie doskakują do siebie. Siłowo z początku zaczyna przeważać Joker spychając AJa do rogu, ale ten nie daje się, i wykorzystuje chwilę, aby wykonać exploder w narożnik. Styles Dorzuca kilka punchy i dropsaultem wysyła przeciwnika ponownie na matę. Próba pinu 1…2… kick out. Aj podnosi rywala ale niespodziewanie ten wykonuje mu psycho driver! Obaj panowie leżą na macie. Po chwili pierwszy podnosi się AJ, oczekując na gotowość rywala. Kiedy ten staje na równe nogi, styles okłada go pięściami, odbija od lin i powala pele kick! Próba pinu 1…2… kick out. Nie ma lekko, aj przesuwa ciało bliżej narożnika i wspina się powoli na trzecią linę, lecz zbyt długo mu to zajmuje, Joker podnosi się na równe nogi, podbiega do rywala i próbuje wykonać joker driver z trzeciej liny, lecz aj uwalnia się i łapie jokera szykując styles Cash, ale ten wyrywa się, sprzedaje low blow i dokłada spike piledriver! Próba pinu 1... kick out. Joker podnosi rywala, odbija od lin i dorzuca lariant. Próba pinu 1…2… kick out. Aj trzyma się ostro. Joker nie poddaje się, bliżej narożnika wykonuje body slam i wspina się na trzecią linę próbując wykonać diving headbutt lecz aj kontruje to na DDT! Teraz to on przejmuje pałeczkę. Odbija rywala od lin, enzuigiri, legdrop i springboard 450 splash!!! Próba pinu 1…2…. Kick out! Aj mocno zaskoczony zaczyna kłótnie z sędzią. Joker z podniesioną do góry ręką kiwa palcem, pozostając dalej w grze. Styles po chwili wraca do rywala, szykując się na styles clash, lecz joker wyrywa się, odbija przeciwnika od liny i wykonuje Explorer suplex. Nie zwalniając tempa podnosi AJa dokładając joker driver! Pin 1… joker ku zdziwieniu sędziego rezygnuje. Opuszcza ring, aby ustawić poza nim stół z trzema krzesłami na wierzchu. Wraca do przeciwnika, okłada go pięściami i wypycha na zimną podłogę. Dodatkową serią punchy ogłusza stylesa, kładzie go na przygotowanej konstrukcji i wspina się na trzecią linę. Aj ani drgnie, joker stojąc na 3 linie w narożniku wyciera pot z czoła i wykonuje diving duble foot stomp!!! Widownia ożywa! Joker po dłuższej regeneracji podnosi Aja, wrzuca go na ring i próbuje pinu 1…2… kick out! Sam w to nie wierzy, sprzedaje kilka kopów w żebra rywala i szykuje się na coś większego, czając się za plecami wstającego powoli stylesa, lecz ten orientuje się w porę, że coś jest nie tak, i powala jokera pele kick! Dorzuca standing senton bomb i wspina się na narożnik aby wykonać frog splash, lecz joker w porę podnosi się, wspina się za AJem na trzecią linę i okłada go pięściami. Obaj panowie walczą o przewagę. Z początkowej wymiany ciosów wychodzi zwycięsko AJ lecz joker ratuje się low blow po którym uspakaja rywala brainbusterem w narożnik. Próba pinu 1…2…. Kick out! Joker kiwa głową z niedowierzaniem, szykuje się już do joker driver, lecz rozmyśla się. Ucieka za ring, gdzie układa kilka krzeseł na stosie tuż przy ringu. W pośpiechu wraca do rywala, okłada go pięściami, chwyta go na barki, wychodzi za liny i szykuje się na joker driver, lecz AJ ześlizguje mu się z barku wykonując DDT na krzesła! Wrzuca go na ring i próba pinu 1…2…. Kick out! Niemożliwe! AJ ociera pot, krzykiem próbuje zmotywować siebie i rozbudzić tłum. W końcu jednak po odsapnięciu wraca do walki. Odbija jokera od lin, lecz ten przebiega pod nim, odbija się ponownie od lin, przeskakuje nad AJem i ponownie odbijając się powala stylesa yakuza kick! Podosi go, odbija od lin, chwyta głową do dołu i kręcąc się w kółko wykonuje kneeling belly to belly piledriver!!! Pin 1…2…..3! Joker wygrywa pojedynek i broni tytułu iron man championa.

Backstage

B-boy przesiaduje w gabinecie Lobo domagając się walki o pas (Lobo – prawa ręka właściciela federacji, zajmuje się głównie bookowaniem walk na gale)

-Słuchaj lobo, rozumiem, że zbyt dużo czasu nie masz, że każdy przychodzi do ciebie i coś chce, ale do cholery jasnej nie może być, żebym ja musiał siedzieć i nic nie robić. No nie rób sobie żartów z porządnych ludzi. O ile dobrze się orientuje, drake younger niema na dzisiaj zapowiedzianego pojedynku, więc co ci szkodzi dać mi walkę o WHC?

-Słuchaj B-Boy (słychać pukanie do drzwi) może i nie mam dla niego jeszcze przeciwnika, ale nie jesteś pierwszą osobą, która chce z marszu walkę o najważniejszy pas (ponowne pukanie). Wszystkich traktuje na równi, przynajmniej się staram, więc danie tobie walki zamiast chłopakom którzy u mnie już byli wcześniej byłoby hamskie, chyba mnie rozumiesz. Wejść!

Do gabinetu wchodzi Devon Moore.

-Lobo! Do h***ja czemu dzisiaj niema mnie na gali? W kulki sobie lecisz?

-Spokojnie Devon. hmmm zaraz zaraz... chyba mam coś dla ciebie... BBoy! Chcesz walki o pas? Niestety jest to w tej chwili niemożliwe, ale! Mogę umieścić cię w no 1 contender match przeciwko Devonowi! Pasuje wam?

-Ja i Bboy? Hmmm o title shota? Wchodzę w to Moore opuszcza gabinet pocierając rękami

-Dobra Lobo, idę na to. Bboy podnosi się z sofy, klaszcze w ręce i pogwizdując zamyka drzwi po drugiej stronie

ScottyVortekz.jpg vs th_Ruckus2.jpg

Scotty Vortekz vs Ruckus

in Ladders match

Gong! obaj panowie zaczynają od zwarcia. Przewagę dość szybko uzyskuje Ruckus, który powala mocnym low kickiem przeciwnika na matę. Dokłada body slam i standing moonsault. Próba pinu 1…2… kick out! Ruckus podnosi Scottyego, wysyła go do narożnika i szykuje się na razzle dazzle! Lecz Vortekz w ostatniej chwili robi unik. Seria punchy, odbicie przeciwnika od lin i superkick! Podsuwa go bliżej narożnika i wspina się na górę lecz na ringu pojawia się Jon Moxley!!! Spycha Vortekza z lin, wywleka go na podłogę i sprzedaje hook & Ladder! Wślizguje się na ring, klepie w plecy biegnącego w jego stronę ruckusa wysyłając go do narożnika. Bierze rozbieg i usypia wrestlera yakuza kick! Nie odpuszczając ani na chwilę w swoim szale mox wyciąga ruckusa na środek ringu dobijając go piledriverem! Przez chwilę jeszcze kiwa się nad zwijającym się z bólu wrestlerem, poczym sięga po mikrofon i czeka aż ucichnie tłum krzyczący „shut the fuck up!”

-Takie dwa śmiecie dostają walkę na gali, a ja mam siedzieć w szatni? Co to ma być?! Próbowałem po dobroci! Prosiłem, chodziłem aby tylko dostać chociaż opener a tu nic? Spoko rozumiem… skoro wy tak gracie, to i ja z wami! Więc, jeżeli za tydzień moje nazwisko nie będzie widniało na karcie w przyzwoitej walce, tylko znów swój występ zaliczą jakieś tam beztalencia, to możecie się spodziewać mojej kolejnej wizyty! I od razu wam mówię, że nie będzie to przyjemne!

-Co ty sobie k***a myślisz? Na ring mozolnie z grymasem wczłapuje się Scotty z mikrofonem w ręku.

-Chcesz walki? Zabawy? Rozrywki? Ja już dopilnuje abyś ją dostał.

Vortekz uderza Jona mikrofonem w głowę, łapie go za kark i wyrzuca poza ring. Moxley łapie się stojącego obok krzesła i uderza parokrotnie w głowę Scottyego. Sięga pod ring, wyjmując drut kolczasty i już chcę okładać nim leżącego przeciwnika, kiedy zatrzymują go ochroniarze i rozbrzmiewa theme Lobo!!!

-Moxley!! Aż tak bardzo chcesz walczyć? Niema sprawy! Chesz Vortekza?! Niech ci będzie! Na następnej gali, Moxley versus Scotty! W German i quit match!!! Tylko tu i tylko w PFW!!! Szał wśród widowni, da się słyszeć głośne krzyki „PFW! PFW!”

BBoy2.jpg vs th_Devon_Moore.jpg

B-Boy vs Devon Moore

Gong! Obaj panowie powoli podchodzą do siebie. B-Boy wyciąga rękę w stronę Devona, który niezdecydowanie ją uściskuje. Fani zaczynają przekrzykiwać się w dopingowaniu swojego ulubieńca. Walka po dłuższym wstępie zaczyna się od zwarcia, w którym nikt nie może uzyskać przewagi. W końcu, przy kolejnej próbie wyłonienia mocniejszego, B-Boy zakłada cravate Devonowi. Uderza parokrotnie głową przeciwnika o narożnik i wykonuje tiger suplexa. Próba pinu 1..2… kick out! Bboy podnosi rywala, wysyła go do narożnika i sprzedaje running big boota! Wyciąga go na środek i przymierza się do shining wizarda, ale Devon ucieka. Walka przenosi się poza ring. Moore przyjmuje kilka ciosów od przeciwnika i ostatecznie ląduje na barierkach. Bboy w szale obija zwisające z barierki ciało. Bierze rozbieg i dokłada superkick, lecz Devona to nie rusza, wydaje z siebie dziki okrzyk, zaczyna okładać zaskoczonego rywala. Łapie go za kark i uderza głową o ring. Uderzeniem kolanem w brzuch zmusza do poddania się i dorzuca explodera na podłogę! Podnosi go i wyrzuca na krzesła poza barierki! Bboy jednak szybko otrząsa się, uderza krzesłem Devona i dorzuca spinning spinebuster! Nie zwalniając tempa chwyta za włosy devona, waląc jego głową o krzesło. Devon jednak przy czwartym uderzeniu odwraca role przejmując inicjatywę. Kilka uderzeń o krzesło, punch, kick i odprowadza oszołomionego rywala na ring, gdzie dokłada STO. Próba pinu 1…2… kick out. Moore podnosi rywala, odbija go od lin i powala dropkickiem! Podsuwa ciało pod narożnik i dokłada shooting star Press! Pin 1…2…. Kick out! Devon bierze drobny rozbieg i po chwili wykańcza bboya shining wizard!!! Pin 1…2…3 koniec! Devon Moore wygrywa!

th_DrakeYoungerCZW2.jpg vs th_Thumbtack_Jack4.jpg

Drake Younger vs Thumbtack Jack

Fans Bring The Weapons! falls count anywhere

for World Heavyweight Champion

Gong jeszcze nie rozbrzmiał, a Jack już rzucił się na Youngera. Seria punchy, corkscrew neckbreaker i drake ląduje na macie. Jack próbuje podnieść przeciwnika, kontynuując walkę, ale ten zwinnie sięga po leżący nieopodal znak drogowy, i treściwym uderzeniem w głowę, uspakaja rywala. Nie odstępując, drake dokłada jeszcze kilka ciosów żelaznym kołem w leżące ciało Jacka. Sięga po torebkę z kawałkami szkła, rozsypuje i podnosi rywala, szykując się na drake’s landing, Jack jednak wyrywa się, obrzuca rywala serią punchy i wysyła do narożnika. Sięga po tarkę i wykonuje przy jej użyciu chory facewash!!! Podnosi krwawiącego youngera, wciska go na trzecią linę i wykonuje szalony cross-legged brainbuster! Próba pinu 1…2…. Kick out! Thumbtack nie odpuszcza, sięga po wcześniej już użytą tarkę i przyciska ją mocno do czoła bezsilnego rywala. Dokłada kilka kicków, sięga po kaktusa, kładzie go na brzuchu Youngera i próbuje wykonać leg dropa lecz drake robi unik, kopnięciem w piętę wysyła Jacka na matę i przydusza go… łopatą! Którą po chwili jednak kładzie na krztuszącym się ciele, dokłada na nie znak drogowy i wykonuje frogsplash! Pin 1…2… kick out! Drake podnosi Jacka i szykuje się do drake’s landing lecz Thumbtack wyrywa się i Death Valley driverem w szkło ucisza rywala. Sędzia odlicza obu panów. Przy 7 jako pierwszy podnosi się Younger. Kilka punchy, duble underhook piledriver i Jack znów leży na macie. Lecz Drake nie odlicza, opuszcza ring i rozkłada drabinę opierając ją o ring i barierki. Po chwili jeszcze sprawdza stabilność, kładzie na nią szkło, i z tosterem w ręku wraca na ring, rzucając nim od razu na dzień dobry thumbtacka w głowę. Dokłada kilka kicków i wysyła rywala do narożnika, wypychając go na trzecią linę. Jack jednak wyrywa się, kickiem spycha youngera i dobija go pięknym moonsaultem! Pin 1…2…. Kick out! Jack jednak nie odpuszcza, wypycha oponenta za ring, tam dokłada kilka punchy, obija kilkakrotnie krzesłem i kładzie na drabinie. Na ciało kładzie szkło, wspina się na trzecią linę i wykonuje 450 Splash, który Younger kontruje na ace crusher na drabinę!!! Widownia szaleje. Po dłuższym czasie mozolnie jako pierwszy podnosi się Drake, podrywa na ugięte nogi rywala i drake’s landing na leżące resztki szkła dobija zakrwawionego Jacka. Pin 1…2….3 koniec walki! Zwycięzcą zostaje Drake Younger broniąc pasa WHC.

12348063264d94721613275.gif

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• Stalkier

1

• Blazi

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Gala ogólnie dobra.Nareszcie jakiś fajny booking z indy.Bardzo podoba mi się dobrze dobrana karta.Jednak za dużo używasz słowa wykonał :).Dwie ostatnie walki zdecydowanie za krótkie.Fajnie ci to wyszło i mam nadzieje że jeszcze coś napiszesz :)

#SmartFanZone

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Moim zdaniem najlepsza walka to Joker vs Styles. Musisz jeszcze popracować nad długością walk. Pasowało by aby było trochę więcej Backstage. Jeden BS na galę to trochę przy mało. Fajnie, że znalazła się osoba, która bd pisała Federacje Indy. Sam Yao nie rozszerzy Indy w Kąciku Bookera :) Powodzenia i obyś długo wytrwał :)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)