Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW 23/05/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1 Match

WWE Tag Team Championsip Match

David Otunga & Michael McGillicutty pokonali Big Show'a & Kane'a©

NOWI WWE Tag Team Champions: David Otunga & Michael McGillicutty!!!

2 Match

Jack Swagger pokona Evan'a Bourne'a

3 Match

Eight Divas Tag Team Match

Brie Bella, Nikki Bella, Melina & Maryse vs Gail Kim, Eve Torres, Kelly Kelly & Beth Phoenix zakończył się No Contest

4 Match

Non-Title Match

Kofi Kingston pokonał Drew McIntyre'a

5 Match

Tag Team Match

Special Guest Referee: Bret Hart

John Cena i Rey Mysterio pokonali R-Truth'a & CM Punk'a

:arrow: Na początku był segment z Lawler'em i Bret'em Hart'em. Mowili o Cole'u jak całował stopę Jerry'ego

:arrow: Przeszkodził im R-Truth, który domagał się Title Shota na WWE Title

:arrow: Truth'owi przerwał John Cena. Po kłotni między tą dwójką, GM RAW zaanonsował ME.

:arrow: Miał miejsce króciutki segment na backu między Kane'm, Big Show'em i Alberto Del Rio

:arrow: W walce o TT Title, interweniowali CM Punk i Mason Ryan, pomagając zdobyć kolegom tytuły

:arrow: Na Backu ktoś przejechał po nodze Big Showa. Był to Ricardo Rodriguez.

:arrow: Na Backu pojawił się Michael Cole, którego wszysy wyśmiewali

:arrow: Odbył się segment pomiędzy Cole'm a Lawler'em. Cole chciał wrócić do stołu komentatorskiego

:arrow: Pojawił się The Miz prosząc GM'a RAW o jeszcze jeden Title match, jednak GM odmówił

:arrow: Miz zwalał całą winę na Riley'a że nie zdobył tytułu na OTL, po czym doszło między nimi do bójki, z której zycięsko wyszedł Alex

:arrow: W trakcie walki Div, pojawiła się Kharma. Spojrzała na każdą z Div "face to face", po czym zaczęła płakać.

:arrow: Pokazano konferencję prasową WWE z prezydentem Obamą - to co miało miejsce na OTL

Spoilery poprawione, z dedykacją dla tomo. /Dop. Hacjend

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

2

• tomo

2

• SweetChinMusic

1

• Yo

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Hacjent czy ty ogladales ten RAW?????? Moim skromnym zdaniem NIEEEEEE!!!!!!!!

Po 1.

:arrow: RAW otworzyło video upamiętniające "Macho Man'a" Randy'ego Savage'a

NIE!!!! To videi bylo prawie na koncu gali.przed ME

po2.

Na Backu ktoś przejechał po nodze Big Showa. Był to Alberto Del Rio.

Tym ktory wjechal w Big Showa nie byl Alberto tylko jego pywatny konfesjoner Rodrigez. Bylo to widac a do tego Alberto to pozniej w krotkim segmnencie stwierdzil.

po3.

Przed rozpoczęciem walki Div, pojawiła się Kharma. Spojrzała na każdą z Div "face to face", po czym zaczęła płakać i dostała ataku drgawek

Walka div byla juz rozpoczeta i Krarma nie dostala drgawek tylko cos mowila sama do siebie.

po 4

CM Punk jak wchodził na ring był ubrany jak Randy Savage

Czy Ty widziales kiedykolwiek jak Macho Man byl ubrany gdy wchodzil na ring???? Bo w CM Punku nic z tego nie widzialem

To tyle z mojej strony

Raw cienkie moim zdaniem. Nie moglem spac wiec obejrzalem chyba tylko z ciekawosci jak wspomna Macho Mana. Myslalem ze Vince strzeli jakies przemowienie ale nic. zadnych wspomnien o nim. Co do walk to takie sobie.

Ciekawi mnie co bedzie dalej z Kharma. Jak pamietacie na jej promo przed debiutem bawila sie lalkami ktore chyba przapominaly divy. moze to ma jakis sens te lalki i atakowanie div ktore byly tymi lalkami??

MichelleMcCool01.gif

• Styl:  Jasny

Hacjent czy ty ogladales ten RAW?????? Moim skromnym zdaniem NIEEEEEE!!!!!!!!

Nie, nie oglądałem. I zawsze dodaje tak wyniki. Po prostu czytam raporty z zagranicznych serwerów i na ich podstawie właśnie dodaję wyniki. Nie moja wina, że tak są napisane, a piszę je na ich podstawie. Przyznaję, że niektóre rzeczy źle zrozumiałem.

Jak na przykład o:

"Ubiorze" Punk'a, którego odzienie ringowe było kolorów Randy'ego. Tu akurat spora wtopa z mojej strony. Pozatym nei irytuj się aż tak. Widziałem jak się "Macho Man" ubiera. Po prostu popełniłem błąd. Zdarza się każdemu.

Resztę w sumie też pomyliłem, no ale cóż - nic już z tym nie zrobię a poprawiać mi się nie chce. Popełniłem parę błędów i za nie bardzo przepraszam wszystkich co będą czytać wyniki. Postaram się już ich nie popełniać w przyszłości.

Co do samego RAW, było ono słabiutkie. Roster jest za bardzo napchany i nie bardzo CT może to ogarnąć. Czemu nie pojawia się Dolph ?? Bourne nadal jobbuje, Alberto prawdopodobnie będzie miał feud z Big Show'em (łola Boga!! :t_down: ) dajcie spokój. Przez ten Draft RAW wcale nie zyskało na wartości, a czerwony brand często pokazuje, że młodych przytłumia (patrz Ziggler, Del Rio, Bourne). Więcej nie piszę, bo nie mam zwyczaju komentować swoich wyników.

Jeszcze raz przepraszam za błędy.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Styl:  Klasyczny

Plusy:

- Truth znowu daje radę i jest coraz bliżej swojego title shota (obstawiam lipcowe Money in The Bank, na Capitol Punishment Cenaminator pewnie zawalczy z Mysterio, dllatego też karłowi dali odliczyć Punka). Pasa i tak już nigdy nie zdobędzie, ale mógłby pokręcić się do końca kariery w Main Evencie (tylko i wyłącznie jako heel, dobra 'Prawa' odpada).

- Odłączenie się Rileya od Miza było kwestią czasu, co nie zmienia faktu, że muszę umieścić to w plusach. Mogą być jeszcze z niego ludzie, publiczność nieźle na niego reagowała.

Minusy:

- Znowu Punk i będę narzekał, dopóki nie otrzyma pushu, na który zapracował jak nikt inny. Pojawiły się newsy, jakoby John Cena bardzo lubił Punka i miał z nim prowadzić w feud w najbliższym czasie, oczywiście o pas. Jeżeli tak mają traktować CM'a (który nie odejdzie, bo podobno podpisał/zaraz podpisze nowy kontrakt), to będzie on potrzebował kilkumiesięcznego wypromowania, by w ogóle być wiarygodnym przeciwnikiem dla Johna.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Wyniki Ok ja tez wstawialem nie ogladajac gal ale takie opisy to zostawialem na moment kiedy juz obejrze .

W sumie nie stalo sie nic, bo wiekszoac i tak gali nie obejrzy tylko sugeruje sie wynikami i co bys napisal to kupia.

PS: Dzieki za dedykacje.

Spoko :t_up:

MichelleMcCool01.gif

WWE Tag Team Championship:

Big Show & Kane © vs David Otunga i Michael McGillicutty

CM Punk pełnił funkcję komentatora, natomiast Ryan obserwował pojedynek i w miarę możliwości wspomagał kolegów z Nexus.

Początkowo ani David, ani Michael nijak nie mogli poradzić sobie z olbrzymami. Sytuacja uległa zmianie dopiero po przerwie, kiedy to Kane był trzymany w defensywie. Udało mu się jednak dokonać zmiany. Big Show radził sobie co raz lepiej. Sytuacja nie spodobała się Rya'nowi, który wbiegł na ring. Kane chciał wyrzucić go z ringu, ale przez przypadek zaatakowany został także sędzia. CM Punk postanowił skorzystać z okazji. Kopnął on Showa w tył głowy, kiedy ten szykował się na podwójny Chokeslam. Otunga i McGillicutty wykonali rywalowi podwójne DDT, po którym Show został spinowany.

Zwycięzcy i nowi mistrzowie: David Otunga i Michael McGillicutty

Eight Divas Tag Team:

Kelly Kelly, Eve Torres, Gail Kim & Beth Phoenix vs Maryse, Melina & The Bella Twins

Pierwsza walka Beth od czasu jej draftu na RAW.

Kelly Kelly rozpoczęła od ostrego ataku i po daniu Brie Belli klapsa - wykonała rywalce Bulldog. Niespodziewanie rozległ się jednak przeraźliwy theme Kharmy, która weszła na ring. Beth przekonała wszystkie divy, aby przeciwstawiły się sile niszczycielki. Tym razem Kharma nie zaatakowała, spojrzała groźnie na wszystkie divy, po czym jednak przyklękła i zaczęła płakać.

Bez rezultatu.

Singles Match:

Evan Bourne vs Jack Swagger

Panowie dostali w ringu niecałe trzy minuty :x Bourne rozpoczął od Hurricany. Swagger wykonał w zamian Elbow Drop i Belly to Belly Suplex. Następnie zepchnął także przeciwnika do rogu, gdzie szykował się na Swagger Bomb. Evan uniknął jednak szarży i kilkakrotnie założył rywalowi kopniaka. Szykował się także na kolejną Hurricanę, ale Swagger skontrował to na Gutwrench Powerbomb, co dało mu zwycięstwo.

Zwycięzca: Jack Swagger

Singles Match:

Drew McIntyre vs Kofi Kingston

Drew bardzo mocno atakował przeciwnika, skupiając się głównie na jego nodze, która stała się obiektem ataku Szkota. McIntyre próbował pinu, ale Ghańczyk uwolnił się. Dalej z zaskoczenia wykonał Enzugiri, po którym szykował się na Trouble in Paradise, niestety ból nogi - uniemożliwił wykonanie tegoż ataku. Drew wykonał rywalowi Powerbomb, które dało mu 2 count. McIntyre próbował kolejnej próby szarży, ale niespodziewanie ujrzeliśmy SOS w wykonaniu aktualnego US Champa, po którym ten zgarnął pinfall.

Zwycięzca: Kofi Kingston

Tag Team Match:

John Cena & Rey Mysterio vs R-Truth & CM Punk

Special Guest Referee: Bret Hart

Rozpoczynają Cena i Truth. Obecny WWE champ wyrzucił czarnoskórego wrestlera z ringu i mamy reklamy.

Tuż po nich Cena wykonał Punkowi Bulldog oraz Suplex, ale wykorzystał jego nieuwagę, by powalić przeciwnika i wymienić się ze swoim dzisiejszym partnerem. Jasiek nijak nie mógł sobie poradzić z rywalami, do momentu, kiedy nie skontrował Go To Sleep, na DDT. Doszło do zmiany, między face'ami i Mysterio ostro zaatakował rywala. Standardowa seria ataków w wykonaniu Rey'a, po którym szykował się na 619. Wykonał je, po czym Hitman założył Punkowi Sharpshooter. Ujrzeliśmy także Springboard Leg Drop, po którym ulubieniec młodszych fanów zagwarantował wygraną swojemu team'owi.

Zwycięzcy: John Cena & Rey Mysterio

Przepraszam bardzo za brak segmentów, ale jestem nieco zmęczony. Postaram się to nadrobić. Pozdrawiam. Raw było w moim przekonaniu całkiem średnie. Otunga i McGillicutty w ogóle nie pasują mi jako mistrzowie, Bourne po raz kolejny dostał baty, tym razem od Swaggera. Ciekawa sytuacja z Kharmą, choć mogła pojawić się trochę później. Main event także nieciekawy. Typowa walka TT. Szmacenia Punka ciąg dalszy.

Pisząc ten raport zrobiłeś dobrą robotę, ale segmenty to również ważna część całego show jakim jest tygodniówka. Na przyszłość postaraj sie o dopisywanie segmentów. A pozatym skoro jesteś zmęczony to nie łap się tematów, w których jest dużo pisania. Spójrz np na raporty Droops'a jakie on pisał. Wszystko było wiadome po ich przeczytaniu. Mam nadzieję, że się nie zniechęcisz po przeczytaniu tego co napisałem. Pozdrawiam. Dop. HACJEND

Bardzo ciekawa gala, na której bardzo wiele się działo. "Kontuzjowany" został Big Show, także samodzielnie walczyć będzie Kane. Riley przeszedł długo wyczekiwany turn, jedynie dziwię się, dlaczego w takim razie został przeniesiony na SD!. Oczywiście, że wypromuje się na tym ataku, podobnie jak Show rok temu, jednak czy będzie miał tam szansę na większe wypromowanie, niż poprzez feud z Mizem? Jestem bardzo zawiedziony tym, co ostatnio WWE robi z Drew. Początkowo bardzo go nie lubiłem. Zaraz po wejściu do federacji dostał title shot, który wykorzystał, później poniżał Longa, w dodatku będąc kompletnie bez formy. Jedna teraz to organizacja poniża jego. Niezależnie od tego, jak dobry by był i tak zostaje odsyłany nawet nie na drugi plan, lecz gdzieś kompletnie w cień. Ciekawy ME. Jego skład może nam zapowiadać title shot Punka. Sam nie ma obecnie zawiązanego żadnego feudu, podobnie jak Cena, czego nie możemy powiedzieć o Mysterio, czy też Truthie. Bourne - Swagger - istotniejsze moim zdaniem jest to, co stało się po walce, niż w trakcie jej. Otóż może być to początek feudu pomiędzy zawodnikami, którzy nie samodzielnie nie odgrywali praktycznie żadnej roli od dłuższego czasu. Bardzo ciekawie ma się sprawa z wypadkiem spowodowanym przez Rodrigueza. Mamy tutaj dwie szanse do ewentualnego feudu albo Kane - Del Rio, albo może Rodriguez - Del Rio. No i dywizja div. Jestem zaskoczony zachowaniem Kharmy, mam dwa wytłumaczenia. Pierwsze, oczywiście odnośnie jej przydomka - może odtwarzała emocje którejś, a nawet wielu div. Drugie - chciała pokazać bezradność odnośnie zachowania div w przeszłości.Jednak jest to równie możliwe, jak każde inne wytłumaczenie. Czekam na jakiś speech Kharmy. Bardzo ciekawe RAW, oby więcej takich!!