Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

"Macho Man" Randy Savage nie żyje i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

macho-man-randy-savage.jpg

:arrow: News, po którym nie chciało mi się dalej szukać o jakiś patałachach z FCW, bo stała się tragedia. Temat mówi sam za siebie. TMZ.com donosi, że odszedł od nas „Macho Man” Randy Savage. Ponoć Savage doznał zawału serca podczas jazdy samochodem w okolicach 10 rano, stracił panowanie nad kierownicą i rozbił się. [*]

:arrow: Krótko śmierć Macho Mana skomentował CM Punk na swim twitter’ze:

„Fuck!”

:arrow: 18 Maja minęła 9 rocznica śmierci kolejnego wspaniałego wrestlera, a mowa o Davey Boy’u Smith’ie. Jego małżonka na twitter’ze wypowiadała się, jak bardzo brakuje jej męża.

:arrow: Alexander Rusev, Audrey Marie, Eden Stiles oraz Ethan Levin to nowe twarze w FCW, zostali oni juz dodani do rosteru na stronie federacji.

:arrow: Dość ciekawie zapowiada nam się HS WWE w RPA. O to, że Gabriel może wystąpić jako face i powygrywać walki nie było trudno się domyśleć, lecz mówi się, że podczas tego HS Christian może zacząć przechodzić heel turn, bo najpewniej dojdzie do walki: Christian & Sheamus vs Gabriel & Orton.

:arrow: WWE przypomina sobie również o kolejnych divach! Możliwe, że już niedługo w rosterach obejrzymy AJ Lee, Maxine i Naomi.

:arrow: Mason Ryan został zapowiedziany na 3 czerwca na galę FCW, gdzie będzie podpisywał autografy.

:arrow: Dark Matchem Smackdown była walka (z wynikiem);

W której AJ Lee pokonała Rosę Mendes!

:arrow: Wreszcie – Z! True Long Island Story Episode # 14

:arrow: Brie Bella na swoim koncie na twitter’ze napisała, że na OtL stanie do ringu z Kelly Kelly, lecz wiadomość szybko została usunięta. Konkretów brak, ale przypomnijmy, że obie panie spotkały się w Non Title Matchu na Raw!

Goldust.jpg

:arrow: Goldust na Twitter’ze stwierdził, że nie wraca do ringu WWE. Jest już raczej zdrowy, ale na razie zajmie się swoją pracą za kulisami.

:arrow: Matt Hardy na swoim Twitter’ze napisał, że Shane Helms przejdzie dziś ciężką operację swojej ręki.

:arrow: WWE Extreme Rules na Blu-Ray zostanie wydane 31 Maja. Oprócz gali znajdą się tam urodziny Rocka, ogłoszenie emerytury przez Edge’a i draft.

:arrow: Nunzio wrócił do WWE, w nim ma być sędzią.

:arrow: Dzisiaj swoje 41 urodziny obchodzi Road Dogg. Wszystkiego Najlepszego :)

:arrow: pierwszym posiadaczem pasa IWGP Intercontinental Championship został nie kto inny jak MVP! Gratulacje :)

:arrow: I na koniec w spoilerze pierwszy plakat na galę Money In The Bank. Plakat po niemiecku i raczej na 100% fake, lecz jest :)

358cuj9.jpg

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• SweetChinMusic

1

• Rejden

1

• gleba080

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jeszcze ja dodam coś o śmierci Macho Man'a. Kilka tweetów i news

WP napisało :

Legendarny wrestler Randy Savage nie żyje. Słynny "Macho Man" zginął w piątek w wypadku samochodowym.

Jak donosi portal tmz.com, 58-letni Savage miał atak serca, po czym stracił kontrolę nad autem, które uderzyło w drzewo.

W aucie prowadzonym przez "Macho Mena" jechała również żona wrestlera - Lynn. Kobiecie nie stało się nic poważnego, została przetransportowana do szpitala. Według informacji podanych przez policję, zarówno Savage jak i jego żona byli przypięci pasami.

Para na początku maja świętowała pierwszą rocznicę ślubu.

Urodzony w 1952 roku "Macho Man" przyczynił się do rozwoju wrestlingu. Występował w World Wrestling Federation i World Championship Wrestling.

W 1985 roku stał się niekwestionowaną gwiazdą wrestlingu. Do historii przesła jego fraza "Ooooooh Yeaahhhhh."

Swoją przygodę z wrestlingiem zakończył w 2005 roku.

The Rock:

RIP Randy "Macho Man" Savage - you were one of my childhood inspirations and heros. Strength, love and prayers to the Savage/Poffo family.

Bret Hart :

I have no words to say. This one hits me hard. We lost one of the best.

MVP:

"The cream always rises to the top! Ohhh Yeeeeah!" REST IN PEACE Macho Man. Thank you for everything! Peace & thoughts to the Poffo family.

John CenaŁ

CeNation. The untimely passing of randy savage is indeed tragic. All true fans of wrestling will mourn this loss. One of the all time greats

Rowdz Piper

To SAD TO TWEET..

Scott Armstrong (sędzia):

Macho was a Great Performer!

Myślę, że dobrze że to dodałem.

Randy Raquiescant in Pace.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Aż trudno komentować newsy w takiej chwili kiedy dowiadujesz że jeden z twoich ulubionych dawnych

wrestlerów nie żyje. Aż trudno to opisać co się czuje naprawdę jest mi przykro :( Goldust ma już swój

wiek więc nie ma co się dziwić że nie wraca jak na razie na ring. Wszystkiego Najlepszego Dogg.

Cieszę się że MVP radzi sobie w innej federacji. Tyle ode mnie smutne te newsy dzisiaj. :(

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Styl:  Jasny

Wielka strata bardzo chciałem ujrzeć jeszcze raz Macho Mana w WWE, ale już nie zobaczę : ( bardzo mi go szkoda mało kto miał taką charyzmę jak on Ooooh! Yeaaah

John Cena: “CeNation. The untimely passing of Randy Savage is indeed tragic. All true fans of wrestling will mourn this loss. One of the all time greats.”

Christian:“Sad 2 hear about "Macho Man" Randy Savage. Only met him once briefly. No doubt 1 of the best & influenced so many performers you see today RIP”

Shawn Michaels: “@IAmJericho jus txt me the news. We've lost one of the greats!! Our prayers go out to the family & friends of Randy Savage.”

WWE Hall of Famer Howard Finkel: “I am profoundly saddened by the passing of one of the all-time greats, “Macho Man” Randy Savage. My condolences go out to the Poffo family."

The Rock: “Today Team Bring It will celebrate a life – we will kick ass and chase greatness #OOHHYEEEAAAHHH style!”

WWE Hall of Famer Bret Hart: “I have no words to say. This one hits me hard. We lost one of the best.” This sums it up.”

WWE Hall of Famer Jim Ross: Just heard Macho Man died this morning of a heart attack while driving his vehicle in Tampa. Condolences to all Randy Savage fans/family.

Rey Mysterio: “RIP Macho Man Randy Savage! Doing promotion in Seattle for Over the Limit PPV, was asked earlier today at a radio station. Who would I of loved to wrestle from back in da day? I said would of loved to hit it off in a 3ple threat, Macho Man, Ricky the Dragon, and myself! RIP RMS!”

Wade Barrett: “Bow to the kingdom of the madness. RIP Macho Man, amazing performer.”

Justin Roberts: “Macho Man... Simply awesome. Incredible and entertaining in everything he did. One of the best ever. RIP.”

Zack Ryder: “RIP MACHO MAN. One of my favorites and one of the best of all time. DIG IT!”

Curt Hawkins: “I carry this picture in my gear bag ... 7-year-old Hawkins & my 1st tag team partner. RIP Macho Man.”

Goldust: “Prayers go out to Randy Savage’s family … God be with them in this tough time.”

William Regal: “Just heard of the passing of Randy Savage. A one-of-a-kind great performer. RIP.”

Vickie Guerrero: “RIP Randy Macho Man Savage. My prayers are to your family.”

Ezekiel Jackson: “Whoa... Just heard about macho man Randy Savage... God bless the family, the wrestling world just lost one of the greatest ever... R.I.P”

Natalya: “My prayers are with Randy Savage and his family right now.”

JTG: “To one of my favorite Hall of Famers, inducted or not. Macho Man Randy Savage. R.I.P OOOOOOOOOH YEEEEEEEAH !”

Beth Phoenix: ":("

Darren Young: “JUST like that! Life can end. Tell those close to ya that you love them cause ya never know! RIP Macho Man.”

Ricardo Rodriguez: “Thoughts go to Randy Savage's family. Definitely an amazing talent and a great inspiration to many. Can never forget Savage vs Steamboat.”

Yoshi Tatsu: “The Macho Man Randy Savage is one of my heroes when I was childhood and one of the best of all time. Rest in peace.”

Jack Korpela: “Hogan vs. Savage at WrestleMania V was the match that got me hooked on WWE as a kid. RIP “Macho Man” Randy Savage. My condolences.”

Trish Stratus: “Rest in peace. Randy – my first inspiration in the ring. My prayers & condolences to the Savage family.”

Bill DeMott: “When I got my start in WCW it was Randy that gave me the rub... My prayers and thoughts to the Poffo Family .”

Lucky Cannon: “My respect and condolence goes out to a true iconic figure the Macho Man Randy Savage and his family!”

Torrie Wilson: "Just heard the news of Macho Man Randy Savage passing... Rest in peace, Randy."

Mark Henry: "Wow family, one of my favorites is gone! Rest well (Randy Savage) you will be missed."

Pierwszy "full package" wrestler w historii.Genialny mic,świetny ring ,a o charyzmie nie wspominam.Vince musi go teraz dodać do Hall of Fame.

Randy "Macho Man" Savage - Spoczywaj w pokoju (*)

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Wielka strata.Jeden z moich ulubionych wrestlerów WCW/WWF.Co tu gadać.Spoczywaj w pokoju i dzięki za wszystko [*]

Oto co TNA ma w tej sprawie do powiedzenia :

http://www.tnawrestling.com/news/item/2 ... ndy-Savage

#SmartFanZone

Jego kariery obserwować nie mogłem, ale widziałem kilka Nitro z nim w roli głównej i trzeba powiedzieć, że był niesamowicie charyzmatycznym wrestlerem. Po cichu liczyłem na pojawienie się czy w TNA, czy w WWE (szczególnie, że promował 'WWE All Stars', gdzie oczywiście również się pojawił), a tutaj taka przykra informacja. Niech spoczywa w pokoju.

Mam nadzieję, że WWE zrobi z tym co trzeba i puści chociaż jakiś filmik upamiętniający Macho Mana...

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1

Zawsze podziwiałem Macho Mana. Na YT oglądałem kilka walk z jego udziałem. Z dawnych wrestlerów był jednym z moich ulubionych. To bardzo smutna informacja. [*].

Road Dogg najlepszego, MVP gratulacje, a co do plakatu to na pewno to jest fake.

Dzięki za newsy.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

O zesz Kur....a jestem w szoku.

Randy Savege?????? WHY

to wszystko co w tej chwili moge napisac

Po krotkiej chwili:

Randy byljednym z tych ktorych znalem na poczatku mojej przygody z wrestlingiem. Pamietam jegi slynne "OH YEAH"

Randy lubiany jako face i jako heel /troche mniej). Jego walka o pas I-c Na WR chyba 3 jest i bedzie dla mnie jedna z najlepszych walk jakie widzialem. Po czasie gdy znowu zostal facem i po "slubie" z Miss Elisabet byl moim ulubiencem.

Niezapomniany team z Hoganem MEGA MANIACK forever niezapomnianer walki z wieloma innymi gwiazdami WWF az wkoncu przejscie do WCW gdzie tez zaszedl az na szczyt. do konca bylem z nim .

Widocznie Miss Elisabeth steswknila sie za nim i sciagla go do siebie.

RANDY R. i. P

Mysle ze bedziesz w klasie 2012 Hall of Fame. Vince o Tobie nie zapomni.

To tyle narazie

MichelleMcCool01.gif

Wielka szkoda "Macho Mana". Nie znałem go za dobrze i nie widziałem praktycznie jego żadnych walk, ale i tak jest legandą wrestlingu. Ja kojarzę go z komediowej serii "Botchamania" na YouTubie, gdzie tworzący kolejne odiki otwirrał je śmiesznymi cytatami wypowiedzianymi przez Randy'ego. Miejsce w HOF ma pewne na przyszłej WrestleManii, szkoda że pośmiertnie. Punk z komentem na temat jego śmierci się nie wysilił, ale wiele ujął w tym jednym słowie. O House Showach w RPA już była mowa wiec nie ma się co powtarzać. O Divach również była mowa :) Long Island Story jak zawsze dobre. No w sumie czas Goldusta w ringu już minął. Było sporo dobrych momentów z nim, zwłaszcza tych śmiesznych. Na pewno nie będzie próżnował, ibędzie pomagał młodym na backu. No Nunzio jako sędzia sprawuje się nieźle narazie. Fakt, że sędziował Divy na ostatnim Smacku, ale pewnie będzie piął się w górę. MVP zdobywający tytuł - było :) A plakat MITB w sumie nienajgorszy, ale to i tak fake. THX!!

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Pierwszy news; bardzo smutny :/ Ogromna szkoda, tym bardziej, że Macho Man umarł w stosunkowo młodym wieku. Ech. Nowe twarzyczki FCW jakoś tam wyglądają ;). Teraz tylko trzeba poczekać na jakieś występy w ringu. Mam nadzieję, że Audrey zobaczymy w którymś z głównych rosterów. Ciekawie może być na House Showie, na którym Christian ma pracować jako heel. Zobaczymy, czy pogłoski odnośnie jego turnu rzeczywiście się sprawdzą. Jak jest wiele razy było wspominane - jeżeli jako heel ma zdobyć pas WHC - ja to kupuje :). AJ Lee i Naomi w głównych rosterach to dla mnie bardzo dobra wiadomość. Panie mają dobre umiejętności ringowe i wyglądają naprawdę ładnie. Fanem Maxine nie jestem i wolałbym w akcji zobaczyć Aksanę. Za Goldustem jakoś zbytnio tęsknił nie będę. Plakat na Money in The Bank osobiście mnie się nie podoba. Dobrze, że to raczej na pewno zwykły fake. To tyle. Dzięki za newsy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...