Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Żegnaj Wrestle Championship Entertaiment

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wiem, że tytuł mógłby zmylić, ale wcale nie chodzi o to o czym myślicie ;) . WCE funkcjonuje, funkcjonowało i mam nadzieje, że będzie funkcjonowało również beze mnie. Właśnie tak, na każdego przychodzi czas, tym razem "legendarny zabójca" (czyt. szkoła) dopadł i mnie. Wypaliłem się, nie mam już czasu na pisanie walk. Robię to z wielkim trudem, ale niestety muszę zrezygnować z funkcji bookera. Spędziłem na bookerce dziesięć miesięcy, był to świetny okres, ale niestety, tak jak napisałem wyżej po prostu się wypaliłem. Wiem, że zostawiam chłopaków w ciężkiej sytuacji ale wiem, że sobie poradzą. Może teraz dojdzie do połączenia brandów? Nie wiem, to już nie będzie zależało ode mnie. Myślę, że to najlepsza pora na odejście, nie chcę już przekładać gal ani spóźniać się z walkami. Mimo tego, że odchodzę z bookerki nie rezygnuje z pisania Edge'm. Mam nadzieje, że teraz będę pisał częściej na backstage. Niestety Tuptus, już chyba nie powtórzymy wyczynu z ubiegłego roku :D chodzi mi o ponowne napisanie Super Summer Events we dwóch, sorry stary. Nie ma sensu dalej tego przedłużać, dlatego dziękuję wszystkim graczom, bookerom i "hejterom", którym nie podobała się moja polityka w federacji (na pewno były takie osoby). Jeszcze raz dzięki za wszystko i od razu proszę o zdjęcie mi funkcji moderatora.

PS: Ostatnie CrashDay (to zaległe) oddam w sobotę, to będzie moja ostatnia gala. Przepraszam wszystkich za to, że musieliście tyle czekać.

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• T0meq

1

• LC Edgar

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dobra, Tomek, no więc ja mam ci pare slow do powiedzenia. Jesteś tylko jednym łysym czlowiekiem inaczej ch... charujesz jak wół i rozumiem twoją decyzję. Każdy dobrze wie, że szkoła jest najważniejsza i nie ma sensu oblewać przedmiotów przez galę, które i tak komentuje po 5 osób. No więc moja przemowa króciutka i na koniec chcialbym Ci bardzo podziękowac za to jak sie na mnie wkurzałes na GG jak pisalem do ciebie z jakimiś pierdolami, dziękuje Ci za świetne gale i świetne walki! Poprostu jestes świetny i bardzo szkoda, że odchodzisz, ale to rozumiem. Co do polaczenia brandów to się wypowiem w Pomysłach, dzięki za to, że jesteś, byłeś i bedziesz najzajebistszym bookerem na forum :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Duuuuuuuude, well, to bylo nie uniknione... Wiesz, ja tylko czekalem na moment, kiedy to zapodasz swoj "farewell" ... Przejales WCE, odbudowales i wypchnales na poziom, na ktorym sie w chwili obecnej znajduje i za to ci chwala:

z5060329X.jpg

Chwala ci tez za to, ze wypromowales Sheltona tudziez mnie na jedna z czolowych gwiazd. Dzieki tobie jestem gdzie jestem:

2742947814_9189938a89.jpg

Chwala ci za to, ze nie zwlekales i nie robiles ludziom wielce nadziei. Zachowales sie poczciwie brachu moj:

12448884877zzVNgs.jpg

Powodzenia w szkole, obys dal rade... zdac czy tam miec jak najlepsze oceny:

shaking-hands.jpg

...A uscisnij mnie brachu na pozegnanie...:

silly-and-funny-cats-5.jpg

:8

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Ja zajebie tylko jednym obrazkiem:

Medal_wielkie_dzieki.jpg

Byłeś w tej federacji najdłużej i szczerze mówiąc, myślałem, że nigdy nie zrezygnujesz. No trudno, szkoła pod koniec roku jednak ważniejsza, powodzenia...

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Nie wiem za bardzo jak to przybrać w słowa więc użyję cytatu z Twojej sygny: "Thank you, We'll miss you"

Dzięki Tomek za całe poświęcenie. Na początku nie wiedziałem o co biega i nawet nie pomyślałem, że chodzi o ciebie. Lecz nie załamuje się bo wieże, że wrócisz. Ten gorszy czas kiedyś minie :)

alexisy.png

No po prostu muszę coś napisać... Pamiętam gdy zaczynałem swoją przygodę w WCE, byłeś bookerem tylko ty i Tuptuś. WCE wtedy dopiero nabierało tępa i wszystko szło ku dobremu. WCE się rozwijało etc. Dużo razy ciebie męczyłem, ty dobrze wiesz o co chodzi, ale kiedyś coś musi się skończyć. Zszokowałem się gdy dowiedziałem się o twoim odejściu i widzę że na WCE nadeszły czarne chmury. Miejmy nadzieję że wyjdziecie z tego. Jednym słowem dla ciebie T0mek wielkie, wręcz ogromne podziękowania za to co robiłeś przez tak długi okres czasu dla nas! Dziękuję!

Co tu dużo pisać T0meq. Chyba wystarczy tylko "Wielkie dzięki!". Dzięki tobie WCE stało się tym co jest. Poświęciłeś temu mnóstwo czasu i za to ci dziękuje. Myślałem, że nie nadejdzie ten dzień kiedy będę mógł ci dziękować za wszystko, bynajmniej nie tak prędko. Ale wiadomo, szkoła jest najważniejsza i każdy na twoim miejscu by tak postąpił. Jeszcze raz wielkie dzięki, mam nadzieję że nie trzeba będzie długo czekać na twój powrót :)

ksgj.png

Wielka szkoda, że odchodzisz naprawdę to wielka strata :( pamiętam jak na samym początku nawet pamiętam dzień, kiedy dałeś mi 1 rady i zacząłem na dobre swoją przygode z WCE, a było to 31 lipca ;) i nikt nie może zaprzeczyć temu iż to Ty rozkręciłeś na maxa! Całe WCE! Chwała Ci za to i wielkie podziękowania tak już podsumowując moją krótką wypowiedź może nie udzielałeś się w innych działach, ale to co robiłeś dla naszego e-feda to było i mam nadzieje nadal będzie coś wspaniałego Twoja polityka i te wszelakie pomysły były znakomite i życzę Ci, żebyś zdał! Bo wiadomo to jest bardzo ważne dla Ciebie i nawet wiem czemu :D jednakże niechciałbym, żebyś odchodził z forum bo bez Ciebie to nie będzie to samo. . .

Twoja praca na forum była większa od niejednego z modów, którzy mają ponad 1000 postów i naprawdę ukłony dla Ciebie jak to zrobił Edziu choć już nie będę wstawiał obrazków. . . Jeszcze raz wielkie dzięki za te wszystkie walki i emocje jakie nam dostarczałeś! :)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png