Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Problemy Heenana, MVP mistrzem, turniej EVOLVE i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

bobby-heenan.jpg

:arrow: WWE Hall of Famer, Bobby Heenan ma ostatnio bardzo poważne problemy zdrowotne. Jego stan życia jest zagrożony. 'The Brain' walczył na ringach od 1960 do 2000 roku. Do WWE Hall of Fame został wprowadzony w 2004 roku przez Blackjack Lanze.

:arrow: WWE Uprising, taką nazwę przyjęło oficjalne październikowe tegoroczne PPV. Jak pamiętamy w przeciągu paru miesięcy WWE stworzyło ankietę, w której wybierano nazwę gali, która rzekomo miałaby zastąpić Nigh of Champions. Oczywiście miesiąc, w którym odbywać się będzie Uprising nie oznacza wycowania WWE Bragging Rights.

:arrow: Podczas dzisiejszej gali WWE Monday Night Raw w Dark Matchu, Chris Masters pokonał Tylera Reksa. Co więcej zostały już nagrane walki na odbywające się w tym tygodniu WWE Superstars, które bez wyników umieszczam w spoilerze:

Evan Bourne vs Drew McIntyre

Santino Marella & Vladimir Kozlov vs Curt Hawkins & Zack Ryder

:arrow: Creative Team rozmyśla ostatnio nad urozmaiceniem wresterów za pomocą managerów. Jak wiadomo ostatniu owych przybywa, a kolejnym na celowniku jest Arn Anderson. Sam zainteresowany nie ukrywa, iż chciałby ponownie stanąć w ringu i jak za dawnych lat uczestniczyć w tej rozrywce sportowej.

MVP-NJPW.bmp

:arrow: Podczas nowo zorganizowanego turnieju w Japonii, była gwiazda WWE - MVP został pierwszym NJPW Intercontinental Championem.

:arrow: Sean Waltman, o którym pisałem już tydzień temu mocno przyczynił się do przybycia na SmackDown byłej uczestniczki NXT - AJ, dodatkowo planuje się, aby do niebieskiego rosteru dołączyła kolejna Diva - Maxine. X-Pac chciał tym samym przypomnieć, że i płeć piękna powinna częściej pokazywać się w ringu.

:arrow: Włodarze WWE są zadowoleni z rozwoju obecnego programu pomiędzy Sin Carą, a Chavo Guerrero. Co więcej mają się oni regularnie pojawiać podczas tygodniówek, aby ich feud nabrał tempa. Już teraz na celu mają to różne eventy, na których obie gwiazdy regularnie walczą ze sobą.

bill-goldberg-face.jpg

:arrow: Była mistrzyni WWF - Wendi Richter będzie obecna podczas tegorocznej konwencji Wrestlefest, która będzie miała miejsce w Filadelfii. Co więcej potwierdzona jest również obecność Billa Goldberga!

:arrow: Dokumentalny film o scenie wrestlingowej w Memphis pt. 'Memphis Heat' ma mieć swój debiut już 17 czerwca w Nashville. Przedpremierowe urywki już zyskały pozytywne recenzje i sukces komercyjny.

the-great-khali-india.jpg?w=456&h=352

:arrow: Ostatnio głośno mówi się o heel turnie The Great Khaliego oraz jego menadżera Jindera Mahala. Podobno mieliby być oni złączeni w tag team i walczyć przeciwko Big Showowi i Kane'owi. Strach się bać, jeśli to wypali.

:arrow: Na oficjalnym blogu Jima Rossa ukazała się nowa notka. Tym razem głównymi tematami są walka pomiędzy WWE, a TNA, Drew McIntyre, Daniel Bryan vs Sin Cara oraz Mid-South Wrestling. Więcej na http://www.JRSBARBQ.com

:arrow: WWEShop.com udostępnił do kupna nowe koszulki. Co ciekawe ukazały się T-Shirty z logami WCW Fall Brawl i War Zone.

:arrow: 'Wrestling Matters Again' - to nowe hasło przewodniczące w TNA Impact Wrestling. Organizacja Dixie Carter zainwestowała ostatnio w reklamy na terenach paru stanów. Co ciekawe jedna z nich znajduje się w widocznym punkcie nieopodal siedziby WWE w Stamford.

evolve.jpg

:arrow: Już w ten weekend - 20 maja EVOLVE wraca do walki! Startuje turniej Style Battle, o którym więcej informacji dostępnych jest na http://www.EVOLVEwrestling.com

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Zaq123

1

• Wladek

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Są newsy, więc pasuje co nieco napisać. No to pokolei:

VCiekawe jaki jest powód zagrożenia życia Heenan'a. W sumie nawet bardzo go nie kojarzę, ale szkoda by było kolejnej śmierci w wrestlingu, bo "The Brain" nie jest jeszcze taki znowu stary (ma raptem 66 lat).

Oczywiście miesiąc, w którym odbywać się będzie Uprising nie oznacza wycowania WWE Bragging Rights.

A ja właśnie wyczytałem, że Uprising (Powstanie lub Rewolta) zastępuje Bragging Rights. Ciekawe przy zostanie koncepcja jak przy BR, czy dostaniemy coś nowego. Ten pomysł z manager'ami uważam za całkiem udany. Tylko niech dostaną manager'a nie tylko ci co na Superstarsach walczą, tylko i ci bardziej znani. No gratulacje dla Montela za zdobycie tytułu!! :applause: No przyda się więcej kobiet na Smackdown, bo obecnie jest ich tam zaledwie 5, z czego walczą 2, a jedna jest kontuzjowana!! Trzeba trochę podreperować dywizję Div na Smackdown, a AJ i Maxine może coś dadzą od siebie gdy dostaną szansę. Feud między Carą i Chavo również mi się podoba i czekam co się wydarzy na najbliższym odcinku Smackdown. Gdyby walka tej dwójki została dodana do karty OTL byłbym bardzo zadowolony. Ciekawe jak się zaprezentuje ten dokument o wrestlingu. Jak wyjdzie to z pewnością się go pobierze. Teamowi Mahal'a i Khali'ego mówię stanowcze NIE!! Oglądając walki Mahal'a na YT można odnieść wrażenie, że jest nienajgorszy w ringu, czego nie można powiedzieć o Khalasie. Oby do tego nie doszło, chociaż dzięki Khaliemu WWe zbija kasę w Indiach, więc dodanie kolejnego zawodnika z Indii tylko zwiększy zyski, więc przyszłość tego teamu jest raczej pewna. Będą walczyć i pewnie jeszcze zdobędą TT Titles, o zgrozo!!! Ciekawe są te wypowiedzi Ross'a dzisiaj, zwłaszcza ta o plakatach TNA obok kwatery WWE. Jim nieźle pojechał, mówiąc co o tym sądzi. "Wrestling Matters Again" - zobaczcie wyniki na przyszły odcinek Impacta i oceńcie czy wrestling ma znaczenie w tej federacji!!! Jeślli nie chcesz znać wyników nie otwieraj spoilera :!::!:

Abyss nowym mistrzem X Division, Joe vs Red trwające 8 sekund :evil: czy Bischoff w ringu - gdzie tu znaczenie wrestlingu!!

Pro, mogłeś jeszcze dopisać newsa o ratingu Smackdown, ale cię wyreczę :) Rating ten wyniósł 1.69!! Jest to najgorszy wynik Smackdown w tym roku!! I dodatkowo najgorszy wynik raptem od 8 miesięcy.

OK tyle ode mnie. THX :!:

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Są Newsy trzeba coś napisać :) :

Ja również nie kojarzę Bobby'iego Heenan'a. Ale mimo to życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia

ale szkoda by było kolejnej śmierci w wrestlingu, bo "The Brain" nie jest jeszcze taki znowu stary (ma raptem 66 lat).

Zupełnie się z tym zgadzam nie jest stary, jeszcze nie pora na niego :D .

Z Night of Champions do WWE Uprising. Nie ważna jest nazwa ważne jest show. Osobiście jest mi obojętne galę po jaką nazwa będę oglądał.

Co do Superstars:

Jak zawsze Bourne jest szmacony na superstars aż coś mi się robi, szkoda zawodnika.

Z managerami moim zdaniem to dobry pomysl wrestlerzy posiadający słabego mic skilla będą mogli się podszkolić

MVP nowym Champem. Może to i lepiej .. dla niego na pewno. W WWE był mid-carder'em a może tam jego gwiazda rozbłyśnie.

Mi również podoba sie feund miedzy Sin Carą a Chavo. Napewno to wypromuje chociaż troche obu zawodników.

Mój Boże.. The Great Khali mistrzem TT? Błagam niech to się nie spełni. To fatalny pomysł :t_down:

Tyle ode mnie dziękuje za Newsy :t_up: .

88d6a1014d80a93209fdd51f4888dc32.gif?1328745513

33723.png

wiadomość o tym że Bobby jest chory i grozi mu śmierć zszokowała mnie całkowicie bo pomyśleć że następny wrestler

umrze. W końcu już tyle ich odeszło. Nazwa PPV które ma podobno zastępować Bragging Rights brzmi nieźle, może

i nawet na tej gali będą odbywać się jakieś specjalne mecze. Cieszy mnie że MVP radzi sobie w innej federacji i zdobywa

pas. Miło słyszeć o tym że feud pomiędzy Chavo i Sin Cara będzie trwał nadal. Pewnie na celu mają zamiar wypromować

Sin Care. Great Khali i jego manager jako tag team ? Brzmi trochę dziwnie ale jeśli to wypali to naprawdę będę ciekawy

co dalej będzie, może nawet zdobędą pasy tag teamów.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...