Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Non-Title Match

CM Punk (w/ The New Nexus) pokonał Kofi'ego Kingston'a

Match 2

Non-Title Match

Kelly Kelly pokonała Brie Belle © (w/ Nikki Bella)

Match 3

Rey Mysterio pokonał Alberto Del Rio przez DQ

Match 4

Non-Title Match

The New Nexus (Michael McGillicutty & David Otunga) pokonali Big Show'a & Kane'a ©

Match 5

No Holds Barred - Non-Title Match

John Cena © pokonał Jack'a Swagger'a

:arrow: RAW rozpoczął speech Johna Ceny, który mówił o Riley'u, jego wypowiedź przerwał Miz, który podąża wraz z Rileyem na ring.

:arrow: Cena krytykował Miza, ale również powiedział kilka ciekawych słów o Riley'u

:arrow: Pokazano skrót walki z ostatniego RAW - Big Show vs. Mason Ryan

:arrow: Po walce Punka z Kingstonem, CM mówił o New Nexus i że jest to najbardziej dominująca siła w WWE

:arrow: Pokazano atak Kharmy na Eve Torres

:arrow: Po meczu div, znów zaatakowała Kharma

:arrow: Przed walką Mysterio vs. Del Rio, Rey wygłosił speech na temat R-Trutha

:arrow: Przerywa mu Del Rio, który również wygłasza speech, tym razem o Rey'u

:arrow: Po wyżej wymienionej walce, R-truth atakuje Mysterio

:arrow: Mieliśmy segment z Cole'm, Lawwlerem i Swaggerem

:arrow: Zatwierdzono kolejną walkę na Over The Limit - Big Show & Kane zmierzą się z CM Punk'iem & Mason'em Ryan'em o pasy Tag Team

:arrow: Po walce Ceny wszedł Miz i mówił o walce na Over The Limit, później Cene zaatakował RIley

:arrow: Pojedynek Cole'a i Lawwlera otrzymał stypulację - Kiss My Foot Match

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Hacjend

1

• Wladek

1

• Housse

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Już jestem po obejrzeniu wczorajszego RAW. Raw moim zdaniem niezłe.

CM Punk (w/ The New Nexus) pokonał Kofi'ego Kingston'a

Walka na dobrym poziomie. Cieszy mnie wygrana punka. Mam nadzieję że ta walka nie rozpocznie feund'u miedzy Punkiem a Kofim o Pas USA. Punk zasługuje na coś więcej,ale jak zawsze pushowany jest Orton i Cena, więc z głównymi pasami może się pożegnać na najbliższe pól roku minimum.

Kelly Kelly pokonała Brie Belle © (w/ Nikki Bella)

Divy przewinąłem do momentu ataku Kharmy :D . Mogli by jej dać jakiś mecz chętnie bym zobaczył jak sprawuje się w ringu.

Rey Mysterio pokonał Alberto Del Rio przez DQ

Walka bardzo mi się podobała. Myślałem że wygra ja Del Rio. No i co tu więcej pisać ja tylko czekam na moment aż Alberto będzie posiadaczem pasa :8 .

The New Nexus (Michael McGillicutty & David Otunga) pokonali Big Show'a & Kane'a ©

Tutaj walka powolna ale dało się obejrzeć. Znowu pokazali że Nexus to "cipki" które nie potrafią czysto wygrać .Do karty Over The Limit doszła walka Opasy TT Kane & Big Show vs. Punk & Mason Ryan. Według starego przysłowia kto wygrywa na tygodniówkach , przegrywa na PPV . Sądzę że Big Show i Kane obronią pasy.

No Holds Barred - Non-Title Match

John Cena © pokonał Jack'a Swagger'a

Tutaj duże zaskoczenie postacią Swagger'a. Najpierw rozmowa Cole z Lawler'em o zdobytym przez swaaggera WHC potem walka z Ceną. Myślałem że ja wygra i powróci do ME. Jednak nie, ale nie zmienia to faktu że może coś zacznie się dziać w okół swagger'a. Bardzo by mnie to ucieszyło. Zmieniono stypulacje walki Cole vs. Lawler na Kiss My Foot Match. Nie zmienia to faktu że walka jest nie potrzebna i na pewno będzie ssała.

Jeszcze na koniec podsumuje:

Plusy :

Pojawienie się Kharmy.

Postać Swagger'a w ME.

Dobra walka Alberto vs. Rey

Pushowanie R-Truth'a

Minusy:

Krótki czas Me

Podpisywanie kontraktu przez Cole i Lawler'a (żenada)

Ogólnie RAW na plus :applause:

88d6a1014d80a93209fdd51f4888dc32.gif?1328745513

33723.png

• Styl:  Jasny

RAW pomimo, że obrabowało Smackdown przez Draft, to nadal nie powala, a ten odcinek to potwierdza, gdyż to RAW było mocno średnie. Pierwszy segment całkiem niezły. Świetnie zaprezentował się Alex. Zwycięzca "I Quit" nie jest aż taki pewny jak rok temu. Ale zwycięzca jest raczej pewny. Punk z Kingston'em - jednak się sprawdza to co wielu się spodziewało. Feud z Punk'a z bezbarwnym Kofi'm. Jeśli ten feud jeszcze przegra to się nie zdziwię jeśli Punk w końcu się wkurwi i pokaże środkowy palec Vince'owi. Laski jak zawsze słabo, i kolejny atak Kharmy. Wydaje mi się, że te ataki będą się ciągnęły aż do starcia z Divą typu Gail, Melina no i w końcu Beth. A tak poza tym, ten Implant Buster na bliźniaczce (nie mam pojęcia której :) ) wyglądał mega zajebiście. Kolejna do odstrzału penie Kelly za tydzień :) Alberto z Rey'em całkiem nieźle się pokazali. Te przemowy były nie najgorsze. Walka w sumie średnia - nic nowego czy specjalnego nie pokazali, tempo było za to całkiem dobre. Kolejne plusy zbiera ode mnie Truth. Kolejna świetna przemowa, tym razem z publiki. Publika bardzo kupuje jako heel'a (w sensie nienawidzi oczywiście). Push na pewno dostanie, ale tytułu raczej nie. Kolejna szopka z udziałem Cole'a i Lawler'a - k**wa już mam ich totalnie dość. Ale jest jeden plus - wychodzi na to, że po Over The Limit cała ta szopka komentatorów się wreszcie zakończy :applause: TT Match również bez żadnej historii - Otunga i McGillicutty pokazują, że za wiele nie potrafią, zwłaszcza ten pierwszy. Chociaż tyle, że ta dwójka nie będzie walczyła na OTL. Punk z Ryan'em mogą coś pokazać. Punk nie zawiedzie na pewno, za to z Ryan'em może być gorzej. Cena znowu z Ryder'em na backu :) Może John będzie miał jakiś wpływ, że Ryder dostanie wreszcie więcej czasu na walki. A jak już się ruszy to dalej pójdzie :) ME był chyba najjaśniejszym punktem w tym tygodniu. Wiadomo, że No Holds Barred obecnie nic nie znaczy w WWE, ale i tak to była najlepsza walka tego wieczoru. Może wreszcie Jack również dostanie trochę czasu na pokazanie się, mimo że za nim nie przepadam. Bardzo dobry był segmencik i speech Miz'a o tym co może zrobić John'owi. No to co się działo w ringu to już inna bajka. Ten motyw z pałką nie był za to najlepszy. W Johnie na chwilę się obudził ten "stary" terminator i najprawdopodobniej tak to będzie wyglądało na Over The Limit. Ta mina John'a na końcu dobra :)

Podsumuwując RAW przed Over The Limit mocno średnie. Walki nie porwały, moze poza ME. Segmenty warte uwagi to ten z początku i końca tego odcinka, no i całkiem dobry speech Truth'a z publiki. Komentatorzy - no comment!! :censored:

Ocena tego odcinka to tylko 3+. Tyle ode mnie.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Plusy:

- Początkowy segment wyszedł całkiem w porządku, o dziwo najlepiej wypadł Alex Riley, szczególnie kiedy na początku nie pozwolił powiedzieć Cenie ani słowa. Jestem ciekaw, co przygotują dla niego kiedy odłączy się od Miza, bo ma chłopak spory potencjał.

- Nareszcie dzieje się coś z Cm Punkiem i jest to pierwsze RAW od..nie pamiętam, kiedy nie wyszedł na pipe. Walka z Kingstonem nudna (jak Kingston), ale ważne, że nie podłożyli mu CM'a, bo byłaby to idiotyczna decyzja. Pasy tag team? Lepsze to niż nic, ale wątpie, że Show i Kane tak prędko stracą swoje tytuły.

- Miałem umieścić w minusach, ale tekst Cole'a o karierze Rossa był tak świetny, że nie mogę tego zrobić. Cały segmencik bardzo przyjemny, pierwszy z nimi w roli głównej od WrestleManii, jest progres. Myślałem, że coś im odbiło i stypulacją będzie 'kiss my ass' match, przed ostatnim słowem Cole zrobił jakąś dłuższą przerwę.

- Z Trutha mogą być jeszcze ludzie, przemowa po walce Mysterio/Del Rio genialna, ale mam obawy, że gładko jobbnie karłowi na Over The Limit - oby nie, bo wreszcie dzieje się z nim coś ciekawego, szkoda, że tak późno...

Minusy:

- Przez pięć minut zastanawiałem się nad minusami tego RAW, ale kurka albo nie pamiętam, albo nie było jakichś szczególnie nudnych bądź też głupich sytuacji, które można tutaj wymienić :roll:.

Inne:

- Dalej nie wymyślili nic dla Del Rio. Trzeba spodziewać się, że do Money in The Bank nie będzie feudował z kimś większym, by dopiero potem zająć się Cenaminatorem. Dobrze, że nie przegrał z Reyem.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg