Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Y2J nie pewny?, Urodziny gwiazd, Koniec z TNA i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: To zaczniemy od wyników wczorajszej gali PPV TNA Sacrifice:

1 Match

Tag Team Match

Mexican America pokonali Ink Inc.

2 Match

Brian Kendrick pokonał Robbie'ego E

3 Match

TNA Knockouts Championship Match

Mickie James© pokonała Madison Rayne

4 Match

TNA X Division Championship Match

Kazarian pokonał Max'a Buck'a

5 Match

Crimson pokonał Abyss'a

6 Match

TNA World Tag Team Championship Match

Beer Money Inc. pokonali Matt'a Hardy'go & Chris'a Harris'a

7 Match

Challenge Match

Tommy Dreamer pokonał AJ Styles'a

8 Match

Mixed Tag Team Match

Kurt Angle & Chyna pokonali Jeff'a Jarrett'a & Karen Jarrett

9 Match

TNA World Heavywight Championship Match

Sting© pokonał Rob'a Van Dam'a

Chris%20Jericho2.png

:arrow: Y2J w jednym z wywiadów wypowiedział się jakby negatywnie w stosunku do swojego powrotu do WWE. Powiedział (tłumaczenie niedosłowne):

„Jeśli przyjdzie czas na mój powrot to to zrobię. Mam mnóstwo innych rzeczy i to nie jest tak, że koniecznie muszę tam wrócić. Kocham WWE, ale nie wiem czy kiedykolwiek nadejdzie moment mojego powrotu tam.”

:arrow: Najprawdopodobniej na Smackdown obejrzymy walkę Rhodes vs Mysterio, mialby w niej wziąć udział Sin Cara zamiast swojego rodaka, ale znajduje się on na House Showach Raw.

:arrow: Co do feudu Rock vs Cena, który będzie miał swój koniec na WM to mówiono o tym by jeszcze przed tą galą John przeszedł heel turn. Vince jednak powiedział, że publika dzięki obecności Rocka już może odczuwać Jaśka jako heela i dodatkowy turn byłby zbędny.

:arrow: Może nie każdy wie, że czwartkowe Impacty to własnie juz nie do końca zwykłe Impacty :P Teraz tygodniówka nazywa sie Impact Wrestling, a rating tej gali wyniósł 1.27 (może już był news?)

:arrow: Co do zmian u góry, to TNA myśli nad kolejnymi zmianami, a mianowicie nad wycofaniem z nazwy firmy TNA. Może troche skomplikoane, ale ja myślę, że chodzi o pozbycie sie skrótu TNA i o nazwę Total Nonstop Action. Akurat dziwnym trafem przeciwienstwo tego co chce zrobic WWE? A moze ja zle skumalem? :P

:arrow: WWE wydało już nowe koszulki Raw is War, WCW (oraz czapki) oraz Divas Bling.

:arrow: Kilka osób na zapleczu WWE cieszy się z feudu Cary i Guerrero, a głownie z tego, że Chavo nie jest już wykorzystywany do ról komediowych.

:arrow: Wczoraj swoje urodziny świetowali: Zack Ryder (26), Big Van vader (54), Ron Simmons (53) i Robert Fuller (60)! Wszystkiego, spóźnionego najlepszego :)

c26d8feb.jpg

:arrow: A tu wpis z Twittera Breta Harta, na temat Drew McIntyre’a (Tlumaczenie dosłowne).

„Naprawdę nie mogę uwierzyć, że tak utalentowany chłopak jak Drew McIntyre marnuje się na Superstars! Kto jest takim geniuszem? Idiota!

kharma-wwe3.jpg

:arrow: Może nie każdy wie, bo Kharma atakowała divy na Smackdown i na Raw, ale oficjalnie jest zawodniczką czerwonego brandu.

:arrow: Specjalny odcinek Tough Enough odbędzie się w FCW Arena, w czwartek.

:arrow: Jeszcze co do TE, to zwycięzca dzisiejszego odcinka otrzyma 10tys. $

:arrow: W jakiś newsach było pisane o managerach w WWE, na urozmaicenie jobberów. Kolejnym managerem najprawdopodobniej zostanie Arn Anderson, lecz kogo mógłby „prowadzić”, nie wiadomo. (Piszcie w komentach kogo byście chcieli u jego boku ;))

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Hacjend

1

• Piledriver1674325991

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wyniki TNA Sacrifce tak jak się spodziewałem bez żadnych niespodzianek, tak jak się spodziewano swój pas obronił i Sting

i Kazarian, więc jak dla mnie bez żadnych niespodzianek. Z

martwiła mnie wiadomość o tym że może już nigdy nie zobaczymy

Chrisa w ringu a to bardzo szokujące jak dla mnie. Wiadome było że Cena nie przejdzie heel turnu bo przecież Vince stracił

by na swoim zysku a ja uważam inaczej i że Cena właśnie zyskał by jeszcze więcej fanów ale no trudno. Wszystkiego Najlepszego

dla solenizantów. Bret ma całkowitą rację o tym że Drew się marnuje na Superstars on powinien walczyć o pasy. Kharma na Raw ?

Myślałem że będzie na Smackdown ale jak widać nie miałem racji. Może to jeden z wrestlerów jest anonimowym GM ale jakoś

nie mam pojęcia kto. Tyle ode mnie.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Wyniki TNA Sacrifce tak jak się spodziewałem bez żadnych niespodzianek, tak jak się spodziewano swój pas obronił i Sting i Kazarian, więc jak dla mnie bez żadnych niespodzianek.

Fajnie, tylko dlaczego nie dostałeś jeszcze warna za spoiler?

Co do zmian u góry, to TNA myśli nad kolejnymi zmianami, a mianowicie nad wycofaniem z nazwy firmy TNA. Może troche skomplikoane, ale ja myślę, że chodzi o pozbycie sie skrótu TNA i o nazwę Total Nonstop Action. Akurat dziwnym trafem przeciwienstwo tego co chce zrobic WWE? A moze ja zle skumalem?

Nie, TNA chce pozbyć się całej nazwy, gdyż owy skrót nie kojarzy się z 'Total Nonstop Action', a z ''Tits 'N Ass', co chyba nie muszę mówic co oznacza. Być może będzie to drobna korekta (na przykład na TNW), a może cała nazwa federacji ulegnie zmianie, narazie rozmawiają na ten temat.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Dobra masowego nabijania postów ciąg dalszy ;)

Wyniki ssącego TieNej mnie nie interesują, tym bardziej, że nie dali Danielsowi nawet powalczyć na PPV (tak sie zastanawiam co ten gość tam ciągle robi, jak go tak szmacą, w RoH był supergwiazdą, a tutaj nic nie znaczy).

Powrót Jericho... wydaje mi sie ta sprawa mocno podejrzana. Raz Chris mówi, że może wrócić w każdej chwili, mówi o jakichś tajemniczych story, a raz że nie zamierza w ogóle wrócić. Wg. mnie to jest próba zrobienia mętliku w głowie i bardzo prawdopodobne jest, że wkrótce zobaczymy Łaj tu dżeja w ringu ;) Heel turn Ceny, eh chciałbym zobaczyć jak ci wszyscy hejterzy, którzy teraz narzekają na Janusza mówią, jaki to on nie jest zajebisty jako heel, ale ten turn był obiecany już dawno, póki co ani widu, ani słychu, może na przyszłorocznej WrestleMani... Chociaż Vince nie jest do tego przekonany, zawsze może zmienić zdanie ;) Feud Cary z Guerrero mnie także cieszy, bo w końcu Chavo bedzie sie mógł pokazać, pytanie tylko, czy ten feud ma wypromować Chavo czy Mistico? Bo Chavo na tym skorzysta na pewno, gorzej może być z Carą, który przecież już sie zajebiście przyjał, wszyscy znają Mistico i nie trzeba go promować w ogóle, on może z miejsca po push lecieć... Drew McIntyre jest takim mega zajebistym wrestlerem wg. Harta? Nie wiem.. chyba tylko ja nie dostrzegam jego pseudo ogromnego potencjału, może jestem ślepy... kilka miesięcy temu wszyscy na niego narzekali, porównywali go z Khalim, nauczył sie dwóch akcji i teraz super gwiazda... Ja tam dalej go nie lubie i dalej nic ciekawego w nim nie widze...

To chyba tyle, te ha iks ;)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

• Styl:  Jasny

Wyniki beszczelnie zerżnąłeś od mnie :D Spoko :) Chris o swoim powrocie - im więcej o tym się mówi tym większe zamieszanie jest wokół tego. Ostatnio wypowiadał się, że może wrócić w każdej chwili, a tu nagle że nie jest bardzo zainteresowany. Coś mi się wydaje, że będą dalej robić taki mętlik w głowie fanów, a tu z nikąd pojawi się Y2J. Tylko kiedy ?? Może SummerSlam lub coś w okolicach Hell In A Cell. Hell turn John'a Ceny - szopka, bo teraz chyba tak można to nazwać, trwa już niemal od jego przegranej z Barrett'em na HIAC 2010. A okazji do tego już było sporo. No może niebawem się doczekamy, ale jeśli ma do tego dojść, to musi wrócić jako raper.

chciałbym zobaczyć jak ci wszyscy hejterzy, którzy teraz narzekają na Janusza mówią, jaki to on nie jest zajebisty jako heel

Najprawdopodobniej tak będzie, chociaż ostatnio spora część użytkowników zmieniła swoje zdanie na temat John'a. Nie robi już za niezwyciężonego terminatora (tę rolę obecnie pełni Orton), promuje młodych, jego moveset nieco się powiększył, no i chyba najważniejsze że dobrze sie teraz pokazuje w ringu, a jego walki stoją na dobrym poziomie. A jeśli doszło by do heel turnu, jego moveset zostałby chyba jeszcze poszerzony, co by tylko wyszło na dobre jego walkom. Rating Impacta już był :) ale wydaje mi się, że nazwa "Impact wrestling" pojawi się dopiero w ten czwartek. Wyniki już są, więc kto chce niech obczaja :) Z tą nazwą to rzeczywiście coś po***ane to jest. Nie wiem po co znowu jakieś zmiany nazwy. Ja również bardzo się cieszę z feudu Cary i Chavo. Może wreszcie na koniec kariery Chavo dostanie dobry feud i na otarcie łez, i tego z nim robiono ostatniego czasu może jakiś kawałek złota ?? :) Najlepszego dla solenizantów. Bret na temat McIntyre'a - ja osobiście do Drew'a nic nie mam, choć nie ukrywam, że na początku strasznie mnie denerwował, a gdy był IC Champem to ssał niemiłosiernie. Ostatnio w ringu nie jest z nim źle, co nie znaczy, że jest mega zajebiście. I tutaj właśnie nie rozumiem posunięć CT - gdy Drew ssał to dali mu tytuł, który dzierżył spory czas. A gdy jest w niezłej formie, walczy na Superstarsach i jeszcze baty tam dostaje. Dziwne to nie co. Od Elimination Chamber, z jego postacią prawie nic się nie dzieje. No cóż zobaczymy co dalej z nim będzie. To chyba tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...